Kuinka asentaa Yoda Kodi Addon Kodi Leia-, Krypton- ja Jarvis -sovelluksiin (päivitetty 2020)

Yoda-Kodi-lisäosa-Leia


Yoda Kodi on suositun Exodus Kodi -lisäosan toinen haarukka. Voit nauttia elokuvien, TV-ohjelmien, dokumenttielokuvien ja paljon muuta streaming-teräväpiirtona ja 4K -laaduna tämän lisäosan avulla.

Tarvitset parhaan VPN-verkon suoratoistoon, koska HD- ja 4k-virrat ovat maantieteellisesti rajoitettuja ja VPN voi ohittaa nämä rajoitukset.

Yoda Kodi -varasto

Yoda Kodi -lisäosa oli aikaisemmin saatavana Supremacy Kodi -varaston kautta, mutta arkisto suljettiin äskettäin ja nyt se on saatavana Kodi Israel -varaston kautta..

Kuinka asentaa Yoda Kodi Leia / Kryptoniin

Asenna Yoda-lisäosa Kodi Leia -versioon 18 ja Krypton-versioon 17.6 seuraavasti:

 1. Avata Kodi > Klikkaa Asetukset (vaihde) -kuvake > Avata Tiedostonhallinta.kuinka asentaa yoda kodi addon kodi kryptoniin
 2. Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Näyttöön tulee valintaikkuna > Napsauta missä se sanoo > Kirjoita tämä URL osoitepalkkiin “http://www.lvtvv.com/repo/” > Klikkaus kunnossa > Anna tälle medialähteelle nimi nimellä “Kodil> Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje valintaikkuna uudelleen.kodil
 3. Palata takaisin Päävalikko > Klikkaus Lisäosia > Klikkaa Laatikkokuvake vasemmasta yläkulmasta.miten asentaa yoda kodi addon
 4. valita Asenna ZIP-tiedostosta > Klikkaa Kodil > valita repository.kodil-1.3.zip > odota ilmoitusta.liiton-Kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Napsauta nyt Asenna arkistosta -vaihtoehto > Klikkaus Kodi Israelin arkisto > Avata Video-lisäosat kansio.Yoda kodi -videon lisäosa
 6. Vieritä luetteloa ja valitse Yoda> Napsauta Asenna > Odota ilmoitusta.

yoda-lisäosa elokuviin ja tv-ohjelmiin

Kuinka asentaa Yoda Kodi Jarvis-versioon 16 tai uudempaan

 1. Avata Kodi Jarvis.
 2. Klikkaus järjestelmä > Mene Tiedostonhallinta.
 3. Klikkaus Lisää lähde.
 4. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Klikkaus Tehty > Nimeä tämä medialähteen linkki nimellä Kodil > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 5. Siirry takaisin Kodi Koti kuvaruutu > Klikkaus järjestelmä > Avata Lisäosia.
 6. Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > Avata Kodil> Klikkaa repository.kodil-1.3.zip.
 7. Klikkaa Asenna arkistosta vaihtoehto > valita Ylivalta > Avata Video-lisäosat kansio > valita Yoda > Klikkaus Asentaa.

Kuinka asentaa Yoda Kodi Fire Stickiin

 1. Asentaa Kodi Fire Stick -laitteellasi.
 2. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 3. Noudata nyt tarkkaa menettelytapaa, joka on kuvattu yllä Yoda Kodi -apuohjelman Kodi-kryptonin asentamiseksi. Tästä eteenpäin tapahtuva menettely pysyy samana.

Yoda Kodi Lataa

 1. Lataa Yoda Kodi -apuohjelma.
 2. Mene Kodi-päävalikko.
 3. Klikkaa Lisäosia.
 4. Klikkaus Laatikko ikoni.
 5. Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta.
 6. Selaa järjestelmää ja avaa ladattu zip-tiedosto.
 7. Napsauta nyt Asenna arkistosta vaihtoehto.
 8. valita Ylivalta.
 9. Klikkaa Video-lisäosat.
 10. valita Yoda > Klikkaus Asentaa.

Yoda Kodi arvosteluja & mielipiteitä |

Olen törmännyt positiiviseen palautteeseen Kodi-käyttäjien Yoda Kodi -lisäosasta. Tässä on katsaus siihen, mitä käyttäjien on sanottava tästä Kodi-lisäosasta:

Kommentti keskustelusta Boogertwilliamsin kommentti keskustelusta "Pyynnöt, suositukset, & Perusteet – marraskuu 2018".

Tämä käyttäjä yritti Yoda Kodi -sovellusta tietyn TV-ohjelman suoratoistosta, ja tämän suerin löydetty linkki olivat teräväpiirtoisia. Tämä on yksi syy suositella Yoda Kodi -lisäosaa.

Kommentti keskustelusta TechnicalPyron kommentti keskustelusta "Pyynnöt, suositukset, & Perusteet – marraskuu 2018".

Tämä käyttäjä näyttää pitävän tästä lisäosasta, mutta tässä havaitut puutteet ovat hyväksyttäviä. Kodi-geeksit rakastavat Trakt-integraatiota tarkkailuluetteloiden ja kirjaston ylläpitämiseksi. Yoda on Exodus Kodi -lisäosan haarukka, mutta siinä ei ole Trakt-tilin integrointia, kuten Exoduksella oli.

Yoda Kodi ei toimi / virheet / korjaukset

Tässä on muutama virhe, jonka Yoda Kodi -käyttäjät ovat julkaissut erilaisilla sosiaalisilla alustoilla. Joten ajattelin korjata nämä virheet oikein:

Lisäosan asennus epäonnistui

Mahdollisuuksia ovat, että kun yrität asentaa lisäosaa arkiston videon lisäosien kansiosta, lisäosa ei välttämättä asennu, ponnahdusikkunaan tulee ilmoitus “Ad-on-asennus epäonnistui”..

Korjata

Yritä asentaa arkisto uudelleen, koska tämä virhe aukeaa, kun arkistosta puuttuu joitain tiedostoja tai jos arkisto on vanhentunut. Arkiston uudelleenasennus päivittää arkiston ja voit asentaa lisäosan helposti.

No Streams käytettävissä

Tämä virhe ilmenee, kun yrität avata sisältöotsikon lisäkirjastokokoelmasta. Syynä tähän virheeseen on se, että linkkien leikekoneet eivät pysty tarttumaan palveluntarjoajien virtauslinkkeihin tietyn sisällön otsikon suhteen. Joko palveluntarjoajilla ei ole virtauslinkkejä kyseiselle sisällönimikkeelle, tai järjestelmävälimuisti saattaa olla ylikuormitettu.

Korjata

Monissa tällaisissa tapauksissa on huomattu, että välimuistin tyhjentäminen on auttanut käyttäjiä. Joten jos haluat tyhjentää Kodi-välimuistisi, katso sitten oppaamme ”Kuinka tyhjentää videovälimuisti Kodissa”.

Viimeiset sanat

Exodus-haarukat tulevat jatkuvasti verkkoon ja katoavat sitten, mutta vain harvoilla on kyky pysyä ympäristössä ja ansaita mainetta.

Yoda Kodi on yksi niistä haarukoista, joihin käyttäjät voivat luottaa. Siinä on laadukkaat suoratoistolinkit ja se ei kaatu usein kuten muut Exodus-haarukat.

Yoda Kodi -lisäosa on loistava valinta Kodi-käyttäjille, jotka haluavat nauttia elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistosta ilman vaivaa ja monimutkaisuutta. Yoda Kodin käyttöliittymä on täsmälleen Exodus Kodin käyttöliittymä, ja siksi se on melko yksinkertainen ja helppo käyttää.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map