Kuinka katsella Disney Plus -tapahtumaa Kodilla

Disney + -on-Kodi


Haluatko katsoa Disney Plus -tapahtumaa Kodilla? Älä huoli, koska tämä opas kattaa kaikki tärkeät näkökohdat Disney Plus -sovelluksen katsomisessa Kodilla maksamatta yhden penniäkään.

Disney + on tällä hetkellä maailman hyped-online-suoratoistoalusta. Ennen julkaisuaan streaming-gurut odottivat olevansa joko Netflixin kova kilpailija. Siitä huolimatta, Disney Plus on todella noussut suureksi kilpailijaksi Netflixille tarjoamalla korkeinta sisältölaatua ja huippuluokan ominaisuuksia.

Disney Plus pystyi vangitsemaan yli 20 miljoonan käyttäjän houkuttelevan määrän maailmanlaajuisesti ensimmäisen markkinointikuukauden aikana. Tämä osoittaa selvästi Disney +: n suosion ympäri maailmaa.

Kuten Netflix, myös Disney Plus -palvelulla on oma sisätuotanto sekä Marvelin, Pixarin, Tähtien sota- ja National Geographic -tuotteiden sisältö. Tällä hetkellä yksi Disneyn omista alkuperäisistä näyttelyistä; Mandaloorialainen trendi on ympäri maailmaa.

Voit katsella Disney Plus -tapaa Kodilla ilman mitään ongelmia, mutta yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on, että se on maantieteellisesti rajoitettu palvelu. Siksi tarvitset Kodille VPN: n, joka pystyy ohittamaan maantieteelliset rajoitukset, jolloin voit suoratoistaa ilman vaivaa.

Kuinka katsella Disney Plus -tapahtumaa Kodi Leia -versiossa 18 tai uudemmassa

Voit katsella Disney Plus -versiota Kodi Leia -versiosta 18 tai uudemmasta Tempest Kodi Addon -sovelluksen kautta, jossa on kaikki uusimmat ja suositut elokuvat ja TV-ohjelmat. Asenna Tempest Kodi -apuohjelma streaming Disney + -sovellukseen 5 minuutin sisällä seuraavasti:

 1. ladata Tempest Kodi Addon Zip-tiedosto laitteellasi.
 2. Avata Kodi > Napsauta Lisäosia kieleke
 3. Napsauta nyt Paketti asentaja (Laatikko ikoni)
 4. Valitse Asenna alkaen Postinumero tiedosto vaihtoehto > Selaa laitetta, avaa ladattuja postinumero tiedosto, ja odota ilmoitusta
 5. Napsauta nyt Asentaa alkaen säilytyspaikka > Vieritä luetteloa alas ja valitse myrsky repo > Mene Video lisät kansio
 6. valita myrsky luettelosta > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta
 7. Kun olet asentanut lisäosan, löydät sen disney TV osoittaa menemällä useimmat suosittu luokka TV osoittaa

Kuinka katsella Disney Plus -versiota Kodi Krypton -versiossa 17.6 tai uudemmassa

Voit käyttää samaa lisäosaa kuin yllä on kuvattu Kodi Leia -versiossa tai voit myös kokeilla näitä Kodi-lisäosia:

 1. maastamuutto: Exodus Kodi Addon -asennusopas
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon -asennusopas
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon -asennusopas

Kuinka katsella Disney Plus -tapahtumaa Kodi FireStickissä

 1. Asenna Kodi FireStickiin
 2. Asenna Tempest Kodi -lisäosa yllä kuvatulla tavalla ja nauti Disney-ohjelmien HD-suoratoistosta ilmaiseksi.

Disney Plus Kodi -virheissä / korjauksissa

Suoratoistettaessa Kodi-ohjelmassa käyttäjät kohtaavat monia virheitä, mutta tämän ei pidä olla sama tapaus suoratoistettaessa Disney +: ta Kodissa. Ainoa virhe, josta saatat kohdata, on ”No Streams Available” -virhe.

Kuinka katsella Disney +: ta Kodissa – Video-opas

Disney Plus -virtoja ei ole saatavana

Mitään kolmansien osapuolien Kodi-lisäosia käyttäviä käyttäjiä ei ole suoratoistovirhe. Virheen syistä ja ratkaisuista keskustellaan yksityiskohtaisesti ”Kuinka korjata Kodi No Streams Available Guide” -oppaassa. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä yksi asia, Disney Plus on maantieteellisesti rajoitettu suoratoistopalvelu, jota ei voi käyttää maailmanlaajuisesti.

Korjata

Sisällön käyttämiseen tarvitaan VPN, joka toimii hyvin Kodissa. Lisäksi kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät voi käyttää Disney Plus -sovellusta, koska sillä on älykäs DNS- ja VPN-estäjä, minkä vuoksi monet VPN: t epäonnistuvat ohittamaan sen rajoitukset..

Jonkin verran testausta ja tutkimusta olemme saaneet tietää, että seuraavat VPN-palveluntarjoajat toimivat Disney Plus -sovelluksen kanssa:

 1. PureVPN (palvelimet: USA, Kanada ja Uusi-Seelanti)
 2. SurfShark (palvelimet: Itäiset palvelimet)
 3. NordVPN (palvelimet: Chicago ja Atlanta)
 4. CyberGhost (palvelimet: Yhdysvallat)
 5. ExpressVPN (palvelimet: Pohjoinen ja itäinen Yhdysvallat sekä Australia)

Kääri kaiken ylös

Disney Plus on hämmästyttävä online-suoratoistoalusta, jolla on laaja valikoima sisältöotsikoita. Tämän alustan kautta saatavissa oleva sisältö on uskomatonta, mutta taas mikään ei tule ilmaiseksi. Disney Plus veloittaa palveluistaan ​​7 dollaria per kuukausi liittymämaksu.

Eikö ole ihmeellistä, että voit käyttää monia sen sisällönimikkeitä ilmaisten Kodi Addons -sovellusten kautta ja nauttia kaiken sisällön suoratoistosta kuluttamatta mitään.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map