Kuinka katsella FIFA: n maailmancup 2018 -tapahtumaa Australiassa, ilmainen suoratoisto

Olemme lähestymässä kansainvälisen jalkapallon hienointa vaihetta, jossa Australia on vahva haastaja tulla FIFA: n maailmanmestaruuskisojen 2018 mestariksi. Australian fanit ovat innostuneita ja tiedämme sen, siksi olemme toimittaneet oppaan, joka auttaa sinua katsella FIFA: n maailmancupia Australiassa. Voit lukea myös kattavan oppaamme kuinka seurata fifa-maailmancupia Yhdysvalloissa ja fifa-maailmancupia kodilla.


FIFA: n maailmancup 2018 -televisio Australiassa / Broadcasting Right

alueyleisradioyhtiöAlue estetty?
AustraliaSBS, Optus SportPoista SBS: n ja Optus Sportin esto VPN: n avulla

Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia Australiassa

Jos haluat käyttää Optus Sportia Australian ulkopuolella, saatat joutua kohtaamaan georajoituksen virhe. Olemme kuratoineet joitakin parhaimmista australian vpn-palveluista. Tässä on luettelo VPN-palveluntarjoajista, jotka sisältävät Australian IP-osoitteet:

VPN-palveluntarjoajatHintatarjousverkkosivusto
PureVPN 10,95 dollaria 2,91 dollariaPer kuukausi

Erikoistarjous: 73% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu
Surfshark 11,91 dollaria 1,99 dollariaPer kuukausi

Erikoistarjous: 83% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu
CyberGhost 12,99 dollaria 2,75 dollariaPer kuukausi

83% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu
ExpressVPN 12,95 dollaria 8,32 dollaria kuukausittain

35% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu

Optus Sport

kuinka katsella viiden maailmancupia Australiassa

Optus Sport on urheilulähetyskanavien linja, jonka omistaa Optus, Australian tunnustettu teleyritys. Optus urheilu lanseerattiin vuonna 2016, ja siitä lähtien se on saanut aikaan suuren yleisön Australiassa. Yksi Optus Sportin parhaimmista ominaisuuksista on satelliittilähetysverkko IPTV-palvelun rinnalla. Se tarjoaa käyttäjilleen paljon mukavuutta ja mahdollistaa siten heidän suosikkiurheilulajiensa katselun monilla eri Optus-kanavilla.

Tämä kanava lähettää FIFA World Cup 2018 -tapahtuman Australiassa, koska sillä on virallinen lähetyslisenssi FIFA: n maailmancupista Australian alueelle. Se on jo lähettänyt FIFA: n maailmancup-tasapeliä ja lämmittelyotteluita.

SBS

FIFA: n maailmancup 2018 -televisio Australiassa Broadcasting right

SBS tai Special Broadcasting Service on FIFA 2018 -kilpailun toinen virallinen televisioyhtiö Australiassa. SBS on epätavallinen verkko, jolla on radio-, IPTV- ja televisiolähetysverkko. Kaiken kaikkiaan se kattaa suuren määrän erilaisia ​​kohdeyleisöjä, kuten aasialaisia, eteläasialaisia, arabialaisia ​​yleisöjä jne. Lähetysvälineiden ja sisällön monimuotoisuuden taustalla oleva ideologia on kuvata Australian monikulttuurista yhteiskuntaa. Voit myös katsella fifa World Cup 2018 -sarjaa rankilla

Optus FIFA World Cup 2018 kattavuus

Optus FIFA World Cup 2018 kattavuus

Optus Sport pelasi FIFA World Cup 2018 -arvostelut ja lämmittelyottelut, ja se lähettää live-ottelut, kun turnaus alkaa 14. kesäkuuta. Optus Sportilla on kaksi alakanavaa, jotka lähettävät FIFA: n maailmancup 2018:

 1. Optus Sport 3
 2. Optus Sport 4-10

Molemmat kanavat kattavat jo Premier League -lähetykset ja tällä kertaa ne ovat FIFA: n maailmancup 2018 -tapahtumaa.

Optus FIFA World Cup 2018 -paketti

Optus FIFA World Cup 2018 -paketti

Paketti, jonka Optus Sport on julistanut, on $ 14.99 kuukausi muille kuin Optus Sport -asiakkaille. Tästä voit hyötyä lataamalla Optus Sport -sovelluksen iOS-sovelluskaupasta tai Google Play Kaupasta ja kirjautumalla sisään. Tämä on varmasti erittäin kohtuullinen hinta, joka jokaisella jalkapallofanilla on varaa katsella megatapahtumaa korkealaatuisesti

Kuinka seurata FIFA: n maailmancupia Australiassa ilmaiseksi verkossa

Mobdro

Kuinka katsella FIFA World Cup 2018 -tapahtumaa Australiassa, ilmaiseksi verkossa

Mobdro on loistava online-suoratoistopalvelu, jota miljoonat android-käyttäjät pitävät parempana ympäri maailmaa. Mobdro-käyttäjät voivat suoratoistaa videoita Android-älypuhelimissa ja -tableteissa. Mobdro ei rajoitu pelkästään fifa 2018 maailmancup-otteluihin, vaan sillä on myös suoratoisto elokuvia, TV-ohjelmia jne. Varten.

VipBox

fifa maailmancup 2018 vipboxissa

VipBox on online-suoratoistopalvelu, joka hakee urheilun stream-syötteitä ympäri maailmaa ja tarjoaa sen yleisölle. Käyttäjät voivat helposti katsella suosikkiurheilulajejaan, kuten jääkiekkoa, jalkapalloa, koripalloa, tennistä jne. Verkossa ilmaiseksi. VipBox on erinomainen valinta suoratoistaa FIFA World Cup 2018 verkossa suorana, koska sen tarjoamat suoratoistolinkit ovat HD-laatua ja toisin kuin muut se ei pommita näyttöäsi mainostamisella.

Footbie

fifa maailmancup 2018 jalkapallo

Footbie on omistettu jalkapallo-streaming-sivusto, joka lähettää kaikki tärkeimmät jalkapallotapahtumat reaaliaikaisesti ja tarjoaa niiden kohokohdat. Tämän sivuston käyttäjät voivat katsella live-tuloskorttia, joukkuepäivityksiä ja ladata videoita Footbiestta. Sivuston videot on luokiteltu useisiin luokkiin tarpeen mukaan.

Voiko Australia kvalifioitu FIFA World Cup 2018 -kilpailuun

Australian maajoukkue päsi FIFA World Cup 2018 -kilpailuun marraskuun puolivälissä 2017, ja nyt he ovat menossa Venäjälle pelaamaan ensimmäistä otteluaan Ranskaa vastaan ​​16. kesäkuuta. Australia on sijoitettu ryhmään C ja ryhmän C ensimmäisessä ottelussa esiintyy Australiaa.

Australialaiset pelaajat, joita etsitään vuonna 2018

Australialaisia ​​kutsutaan joskus kenguruiksi ja jalkapallomaailmassa niitä kutsutaan Socceroosiksi. FIFA World Cup 2018 -tapahtumassa ilmoitettiin Australian maajoukkueen tilapäinen 32-pelaajajoukkue, joka koostuu seuraavista pelaajista:

Maalivahdit:

 1. Brad Jones
 2. Mitch Langerak
 3. Mat Ryan
 4. Danny Vukovic

puolustajat:

 1. Aziz Behich
 2. Milos Degenek
 3. Alex Gersbach
 4. Matthew Jurman
 5. Fran Karacic
 6. James Meredith
 7. Josh Risdon
 8. Trent Sainsbury
 9. Aleksandar Susnjar
 10. Bailey Wright

keskikenttäpelaajaa:

 1. Josh Brillante
 2. Jackson Irvine
 3. Mile Jedinak
 4. Robbie Kruse
 5. Massimo Luongo
 6. Mark Milligan
 7. Aaron Mooy
 8. Dimitri Petratos
 9. Tom Rogic
 10. James Troisi

Eteenpäin:

 1. Daniel Arzani
 2. Tim Cahill
 3. Apostolos Giannou
 4. Tomi Juric
 5. Matthew Leckie
 6. Jamie MacLaren
 7. Andrew Nabbout
 8. Nikita Rukavytsya

Näistä 32 pelaajasta yksi pelaaja, jota kannattaa odottaa, on Australian jalkapallon kansainvälinen joukkue; Tim Cahill. Hän oli kerran erittäin tärkeä osa Englannin valioliigan joukkuetta; Everton. Tim Cahill on ollut osa Australian maajoukkuetta vuodesta 2004 ja hän on ansainnut suuren maineen ympäri maailmaa.

Viimeiset sanat

Australia on suorittanut sen Venäjälle ja se näkyy toiminnassa 16. kesäkuuta 2018. Jos et ole vielä valmistautunut suoratoistamaan toimintaa suoraan omena-tv: ssä, tee se nyt. Olemme maininneet kaikki yksityiskohdat, jotta ihmiset tietävät kuinka seurata FIFA: n maailmancupia Australiassa, jotta voit nauttia harrastuksesta live-tilassa ilman vaivaa. Älä unohda tarkistaa kuinka seurata fifa maailmancup-avajaisten blogia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map