Kuinka katsella HBO: ta, HBO Go: ta ja HBO: ta nyt Kodilla

HBO on huipputekniikkakanava ympäri maailmaa ja tämä lausunto pitää paikkansa verkon suosituimpien televisio-ohjelmien takia. Game of Thrones, Piilaakso, Westworld, ovat joitain HBO: n suosituimmista TV-ohjelmista.


Mikään ei ole HBO: n arvoista parempi, ei edes Netflix, kun kyse on parhaiden TV-ohjelmien tuottamisesta. Kuitenkin voi ihmetellä, kuinka katsella HBO: ta Kodilla ympäri maailmaa. Tämä opas antaa sinulle täydellisen käsityksen siitä, kuinka voit suoratoistaa HBO: ta yhdessä muiden IPTV-kanavien kanssa.

Tämä on kuitenkin pidettävä mielessä, että HBO Now ja HBO Go vaativat Kodi VPN: n kanavan suoratoistamiseen. HBO on yhdysvaltalainen kanava, joten se on valtuutettu vain harvoihin maihin ympäri maailmaa. Lue asennusopas.

Kuinka katsoa HBO: ta Kodi Krypton -versiossa 17.6 tai uudemmassa

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset (vaihde) ikoni > Napsauta sisään tiedosto johtaja > Kaksoisnapsauta Lisää lähde vaihtoehto vasemmasta sarakkeesta.Kuinka katsoa HBO: ta Kodi Krypton -versiossa 17.6 tai uudemmassa
 2. Valitse valintaikkuna, napsauta <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- ”Http://mavericktv.net/mavrepo” ja napsauta kunnossa > Nimeä tämä lähde nimelläyksinäinen susi” > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje valintaikkuna uudelleen.asenna HBO kodi kryptoniin
 3. Palata Kodi-päävalikko ja napsauta Lisäosiamaverick-arkisto asentaaksesi HBO: n kodiin
 4. Napsauta nyt Laatikkomainen kuvake vasemmasta yläkulmasta.Kuinka lisätä HBO kodi addon katsella valtaistuimien peliä
 5. valita Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto luettelosta > Vieritä luetteloa alas ja napsauta yksinäinen susi.HBO: n lisäosien zip-tiedosto
 6. Napsauta nyt maverickrepo-3.8.zip ja odota ilmoitusta.katsella HBO Go on kodi
 7. Napsauta nyt Asenna arkistosta vaihtoehto ja valitse MaverickTV repo luettelosta > Mene Video-lisäosat kansio > Klikkaa Maverick TVkuinka asentaa hbo kodi-tulitikkuun
 8. Klikkaus Asentaa ja odota ilmoituksen ponnahdusikkunaa, kun lisäosa on asennettu.kuinka asentaa hbo kodi jarvisiin
 9. Palaa nyt Kodi-päävalikko > Klikkaa Lisätäons kieleke > Mene Video-lisäosat jakso > Klikkaa Maverick TV > Klikkaa Maverick TV -suorassa ja sitten mennä Suora lähetys kansio > Vieritä luetteloa alas ja valitse HBO.

Kuinka katsoa HBO: ta Kodi Jarvis -versiossa 16 tai alla

 1. Käynnistä Kodi Jarvis > Siirry järjestelmään > Napsauta File Manager > Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Napsauta Ei mitään, niin kirjoita URL-osoite http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Napsauta Valmis > Kirjoita arkiston nimi, ts. ‘StreamHub’ > Napsauta Valmis > Napsauta OK.
 2. Siirry Kodi-aloitusnäyttöön > Napsauta Järjestelmä > Sitten Lisäosat > Valitse Asenna ZIP-tiedostosta > Streamhub > repository.streamhub.zip > Odota sen asentamista.
 3. Asenna arkistosta > StreamHub-arkisto > Video-lisäosat > Napsauta StreamHubia > Asentaa.
 4. Katso HBO: ta Kodissa siirtymällä Kodi-aloitusnäyttöön > Videot > Lisäosia > Streamhub > Suora lähetys > Android-sovellusliittymä > Mobdro > Vieritä alas ja etsi HBO, napsauta sitä ja nauti katsomisesta.

Kuinka katsoa HBO: ta Kodissa – Video-opas

Katso, kuinka voit saada HBO: n Kodi 2017 -pelissä katsomalla opetusvideota. HBO: n asentaminen seuraa täydellistä opasta, jotta voit katsella suosikki TV-ohjelmasi.

Kuinka katsella HBO: ta nyt Kodilla

HBO Now ei ole käytettävissä Kodissa, koska lainvalvonta on vähentänyt kanavan suoratoistoon käytettävät arkistot. Voit kuitenkin silti katsella HBO Now: n ilmaisia ​​esityksiä asentamalla Covenant-lisäosan Kodiin.

Asennusoppaan ja video-oppaan avulla voit asentaa Covenantin, jotta voit katsella ohjelmia, jotka ovat saatavana HBO Now -sivustolla. Voit esimerkiksi katsoa True Detective, The Left Overs, Piilaakso ja monia muita ohjelmia kuluttamatta penniäkään.

Kuinka katsoa HBO: ta Kodi Fire Stickillä

Jos haluat katsoa HBO: ta Kodi Fire Stick -sovelluksessa, sinun on kytkettävä päälle ADB-virheenkorjaus ja tuntemattomat lähteet, jotta voit asentaa HBO: n Fire Stickiin. Sen jälkeen sinun on käynyt Fire Stick -sivulla ja napsauttamalla Sovellukset-painiketta, joka johtaa sinut Kodi-sovellukseen. Jos käytät vankilaan rikkoutunutta Firestick-tiedostoa, on erittäin suositeltavaa käyttää VPN: ää Firestickissä turvallisuuden varmistamiseksi. Sieltä sinun on noudatettava samoja vaiheita kuin on kuvattu asennuksessa Kodi Kryptoniin tai Kodi Jarvisiin.

Kuinka katsoa HBO: ta nyt Kodi Fire Stickillä

Kodi Fire Stickissä voit katsoa HBO Now -sovellusta lataamalla HBO Now -sovelluksen Amazon Appstoresta. Se on helpoin tapa ladata sovellus, mutta se vaatii liittymämaksun, kun avaat sen. Jos olet jo tilannut HBO Now -palvelun, olet vain kahden askeleen päässä kanavan katselusta.

Kuinka katsoa HBO Go -tapahtumaa Kodi Fire Stick

 1. Katso HBO Go Kodi Fire Stick -muistikortilla noudattamalla alla olevia asennusvaiheita:
 2. Open Fire Stick > Lataa HBO Go -sovellus > Avaa sovellus, kun se on asennettu.
 3. Napsauta Aktivoi laite, niin saat aktivointikoodin > Kirjoita nyt koodi tietokoneellesi.
 4. Avaa tietokone ja napsauta HBOGO.com/activate. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarvitset Kodi VPN: n pääsyn maantieteellisten rajoitusten takia.
 5. Tällä sivulla on valittava Amazon Fire TV tai Fire Stick ja napsauttamalla sitten Jatka.
 6. Täällä sinun on valittava TV-palveluntarjoaja > Kirjoita sitten käyttäjänimesi ja salasanasi TV-palveluntarjoajalle. Jos et tiedä käyttäjänimeä ja salasanaa, voit ottaa yhteyttä TV-palveluntarjoajaan.
 7. Nyt sinun on annettava aktivointikoodisi televisiosta ja sitten valittava Aktivoi laite.
 8. HBO Go: n menestysviesti kertoo, että olet valmis katsomaan HBO Goa. Nauttia!

HBO: n Kodi-virheet / -korjaukset

HBO on yksi Kodin käyttäjien suosituimmista viihdekanavista ja aiheuttanut paljon lämpöä lisäosakehittäjille. Kodin HBO tuli suosituksi Game of Thronesin suoratoiston vuoksi, joka on maailman suosituin TV-ohjelma. Piratismin vastaiset viranomaiset, kuten DMCA, huomasivat monia streaming-sivustoja, jotka tarjosivat ilmaisen suoratoiston tästä ohjelmasta, ja Kodi-lisäosat olivat listan kärjessä.

Monet Kodi-lisäosat, jotka aiemmin isännöivät HBO-kanavaa kirjastossaan, joko suljettiin tai heidän täytyi sulkea pois HBO sieltä kirjastoon, koska viranomaiset ryhtyivät toimiin ja HBO-verkoston piratismin vastainen paine.

Jäljempänä käsitellään joitain yleisimmistä virheistä, jotka johtuvat näistä HBO-piratismia koskevista aloitteista:

Riippuvuusvirheen asennus epäonnistui

Riippuvuusvirhe tapahtuu, jos lisävarasto on vanhentunut tai jos tiedostoja puuttuu. Jos kohtaat tämän ongelman käyttäessäsi HBO: ta Kodilla, käyttämäsi lisäosassa täytyy olla jotain vikaa.

Korjata

Yritä korjata tämä virhe päivittämällä lisäosa. Jos se ei auta, joudut vaihtamaan toiseen Kodi-lisäosaan, kuten tässä oppaassa mainitun.

Ei voi muodostaa yhteyttä arkistoon

Kolmansien osapuolien Kodi-lisäosien ongelma on, että niiden säilytystilat jatkavat sammutustaan ​​tai joskus eivät muodosta yhteyttä. Syynä tähän virheeseen on joko arkiston isäntäosoitteen URL-osoitteen muutos tai arkiston sulkeminen.

Korjata

Tarkista ensin lähde-URL-osoite manuaalisesti, toimiiko se vai ei, avaamalla se selaimessa. Jos arkisto on online-tilassa, tarkista antamasi lähde-URL-osoite siirtymällä Tiedostonhallintaan. Varmista, että olet kirjoittanut oikean URL-osoitteen ilman välilyöntejä.

Jos arkisto ei toimi, etsi vaihtoehtoinen lisäosa, jonka kirjastossa on HBO-kanava, ja asenna se. Tämä on optimaalinen ratkaisu tällaisiin tapauksiin.

Kääri kaiken ylös

HBO sisältää monia suosittuja TV-ohjelmia, joita on vaikea sivuuttaa. Voit saada HBO: n Kodi 2017 -palvelussa seuraamalla ohjeessa korostettuja vaiheita, joiden avulla voit katsella Game of Thronesia verkossa, Westworldissa, Veepissä ja niin monissa muissa TV-ohjelmissa. HBO voidaan asentaa myös Fire Stick -laitteeseesi, jonka asennusprosessi on myös toimitettu. Pidä kiinni lisää hyviä kodi-lisäosia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map