Kuinka katsella UFC 223 Live Online -sovellusta ilmaiseksi Kodilla

merkintä: UFC 223 on päättynyt, mutta Mcgregor vs Khabib on saavuttanut paljon hypeä tänä vuonna. Voit seurata Mcgregor vs Khabib live-tilassa verkossa.


UFC 223 on matkalla yllättämään UFC: n faneja lopullisella jännittävällä matkalla ja maailman parhaiden titaanien välisellä törmäyksellä alan suosituimmassa sekoitetussa taistelulajien turnauksessa. Kaikilla adrenaliinipumppuilla UFC-fanit tarkkailevat suosikki taistelijoitaan taistelemaan sitä Octagonissa.

Mutta mikä olisi parempi tapa katsella UFC 223 -otteluita verkossa kuin Kodi? Niitä ei yksinkertaisesti ole. Voit kiinni kaikista UFC 223 -ottelut pelataan verkossa ilmaiseksi kodi-urheilussa. Tulet hämmästymään kuinka helposti voit katsella ufc 223: ta ilman kaapelia Kodilla. Joten lue eteenpäin saadaksesi selville. Mutta ennen kuin siirryt pidemmälle, on annettu Khabib vs Holloway -taistelua edeltävä lehdistötilaisuus.

Kuinka katsella UFC 223 -laitetta Kodi-verkossa ilmaiseksi, ilman kaapelia

On myös muita, yksinkertaisempia ja kustannustehokkaampia tapoja, joilla voit suoratoistaa UFC 211 -tapahtumaa Internetissä. Koska menetelmä ei vaadi tunnusta tai salasanaa suoratoistoa varten, tämä menetelmä voi kuulostaa laitonta. Internet on täynnä tällaisia ​​UFC 211 Kodi -lisäosia, mutta on todellinen nero erottaa lisäosa, joka toimii täysin ilman huonoja linkkejä niistä, jotka ovat täynnä huonoja linkkejä..

Kun olemme tarkistaneet useita Kodi-lisäosia UFC 211: lle, jotka voivat olla luotettavia ja täysin toimivia, olemme poimineet 3 parasta kodi-lisäosaa UFC 223 Kodi -lisälaitteille yhdessä niiden kanavien kanssa, josta voit katsella UFC 223: ta live-tilassa.

Seuraavassa on Geo-rajoitetut Kodi-lisäosat Stream Live UFC 223: een.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Asenna Kodi)
 3. ProSport

CTA UFC

Kuinka katsella UFC 223 -taistelua Kodilla ProSport Kodi Addon -sovelluksella

ProSport Kodi -lisäosa voidaan asentaa SuperRepon arkistosta. Noudata annettuja ohjeita asentaaksesi lisäosa katsellaksesi UFC 223: ta Kodissa.

 1. Asenna SuperRepon arkisto
 2. alkaen Kodi-aloitusnäyttö, siirry asetuksiin (rataskuvake)
 3. Klikkaa Tiedostonhallinta
 4. Klikkaa Lisää lähde kahdesti (vasen puoli)
 5. Alla “Kirjoita polut tai selaa mediapaikkoja”Kirjoita tarkka osoite: http://srp.nu
 6. Kirjoita tämän medialähteen nimi nimellä Super Repo
 7. Mene Lisäosia
 8. Klikkaa Lisäosani
 9. Klikkaa ellipsit (..) huipulla
 10. Valitse asennus alkaen ZIP-tiedosto
 11. Löytää sinun SuperRepo-kansio ja napsauta sitä
 12. Klikkaa Kodi-versio sinulla on (esimerkiksi Jarvis, Krypton)
 13. valita Asennuslähteet
 14. Klikkaa superrepo
 15. Napsauta zip-tiedostoa: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x tarkoittaa versionumeroa, joka voi muuttua ajan myötä)
 16. ProSport on asennettu nyt

Kuinka katsella Khabib vs Holloway -tapahtumaa Kodi Krypton -versiossa 17.6 ja uudemmissa

 1. Käynnistä Kodi
 2. Klikkaa Lisäosia
 3. Napsauta nyt Pakettien asentaja (laatikko) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa
 4. Valitse sieltä Asenna arkistosta
 5. Klikkaa Video-lisäosat
 6. Etsi DAZN napsauttamalla sitä lisäosien luettelosta
 7. Valitse Asenna ja odota Lisäosa Ota ilmoitus käyttöön ponnahdusikkunassa
 8. Palaa takaisin aloitusnäyttö
 9. Napsauta sitten Lisäosat Video-lisäosat ja valitse DAZN
 10. Kirjaudu sisään lisäosaan ja katsella Joshua vs Parker Kodilla ilmaiseksi

Annettu lisäosa toimii vain muutamissa maissa, koska se on maantieteellisesti rajoitettu lisäosa, joten sinun on varmistettava, että Kodi VPN on asennettu..

Kuinka katsella UFC 223 -taistelua laillisesti Kodilla käyttämällä UFC Fight Pass -sovellusta

Voit kiinni kaikki UFC 223 -ottelut virallisen lähteen eli UFC Fight Pass -lisäosan kautta. Tämä laillinen Kodi-lisäosa ufc: lle on tarkoitettu Internetin käyttäjille, jo jo niille on maksettu UFC-tuotemerkin tilaajia. Tällä tavoin UFC-käyttäjät voivat laillisesti suorittaa suoraa UFC-taistelua.

Ennen kuin aloitat UFC Fight Pass Kodi -apuohjelman asentamisen, sinun on ladattava Portsen arkisto laitteellesi ja sieltä voit linkittää sen suoraan Kodi-laitteeseesi. Asentaaksesi UFC Fight Pass Kodiin, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Käynnistä Kodi > Napsauta Lisäosat > Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa pieni laatikkokuvaketta > Asenna zip-tiedostosta > Selaa ladattua zip-tiedostoa ennen asennuksen aloittamista > Odota, kunnes lisäosa on käytössä.kuinka asentaa ufc fight pass on kodi
 2. Asenna arkistosta > Portsen lisäosavarasto > Video-lisäosat > UFC Fight Pass > Asentaa.Kuinka lisätä ufc fight pass
 3. Odota, kunnes lisäosa on asennettu.kuinka laillisesti katsella ufc 211: tä kodilla
 4. Voit avata lisäosan siirtymällä aloitusnäyttöön > Lisäosan > Videon lisäosa > UFC Fight Pass > Lisää tunnus ja salasana > Nauttia!

Kuinka UFC Fight Pass -lisäyksen estäminen ja UFC 211: n katselu VPN: n avulla

Tapahtuman valtavasta suosituksesta huolimatta UFC PPV: tä esitetään vain tietyissä maissa ja tietyillä kanavilla. Se tarkoittaa, että jos et asu missään maassa, jossa UFC: llä ei ole lupaa, sinulla on vain vähän mahdollisuuksia tai ei mitään mahdollisuuksia katsella live-tapahtumaa, vaikka sinulla olisi laillinen passi.

Niin tapahtuu, että meillä on ratkaisu myös tähän ongelmaan. Voit edelleen live stream UFC 223 -tapahtumaa kaikkialla maailmassa Kodi VPN: llä. Tämä VPN poistaa georajoitukset ja antaa sinun katsella live-toimintaa äärimmäisen mukavasti.

Kääri se

Koska UFC 211: n alkamisessa on jäljellä vain 2 päivää, Internetin käyttäjät voivat miettiä, miten UFC 211 -taisteluita voidaan lähettää laitteellaan. UFC 211 Fight Pass Kodi -lisäosa on yksi tapa, jolla voit laillisesti lähettää UFC 211 -taisteluita, jotka edellyttävät henkilötunnustasi ja salasanaasi sisäänkirjautumista. Jos kuitenkin haluat löytää ufc 211 Kodi -laajennuksen, jossa sinulta ei vaadita sisäänkirjautumisen perusteita, katsot silti UFC 223 -taisteluita cCloud-, Evolve-, VidTime- ja Castaway Kodi -lisäosilla UFC 223: lle..

Jos sinulla on kysyttävää ja ehdotuksia, lähetä kommentti alla olevaan kommenttiosaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map