Kuinka katsella UFC 225: tä Kodi Live-verkossa ilmaiseksi

merkintä: UFC 225 on päättynyt, mutta Mcgregor vs. Khabib on saavuttanut paljon hypeä tänä vuonna. Voit katsoa Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor suorana verkossa.


UFC: n keskipainon mestaruuskilpailut ovat linjalla, kun The Reaper eli Whittaker puolustaa otsikkoa kilpailijaa vastaan, jonka hän voitti varpaista varpaisiin heittävän ottelun jälkeen; Yoel Romero. Kahdeksankulmio on tulessa ja vakuutamme sinulle, että sinulla ei ole varaa unohtaa live-toimintaa kodi-urheilussa.

Voit seurata tätä peliä reaaliaikaisesti mistä tahansa, seuraa vain tätä opasta nähdäksesi kuka taistelee ja kuinka katsella UFC 225: tä suorana.

kuinka katsella ufc 225

UFC 225 Taistelun sijainti ja päivämäärä

Viimeisen taistelutoimen todistetaan kahdeksankulmassa lauantaina 9. kesäkuuta, ja tapahtuma pidetään Chicagon Illinoisissa, United Centerissä. Tapahtuma alkaa klo 22.00 ETPT.

UFC 225 -liput

UFC 225: n liput ovat nyt myynnissä verkossa; tartu omasi, ennen kuin on liian myöhäistä. Voit käydä seuraavilla sivustoilla ostaaksesi lippuja tai voit myös käydä virallisella UFC-sivustolla lippuja varten:

 1. SeatGeek
 2. United Center
 3. Lippumestari
 4. viagogo

UFC 225 -taistelukortit

UFC 225 -tapahtuma syttyy, koska eräät alan suosituimmista ja puhuneimmista taistelijoista ovat menossa päin päin. UFC 225: n päätapahtuma järjestetään Robert Wittakerin nimeltä “The Reaper” ja “Jumalan sotilas”; Yoel Romero. Viimeksi nämä kaksi keskiraskauden tyrannia kävivät kasvokkain keskenään UFC 213: lla ja ottelun voittaja oli Whittaker.

ufc 225 päätaistelukortti

Se oli eeppistä taistelua, kun molemmat taistelijat ryntäsivät toisiaan kaikella voimallaan ja pomppivat toistensa päätä kangasta ja kahdeksankulmaa vastaan. Ottelu päättyi kuitenkin ilman KO: ta ja Whittaker voitti tuomariston yksimielisellä päätöksellä. Tällä kertaa molemmat taistelijat ovat keskittyneempiä ja valmiita repimään toisiaan, koska molemmilla on käsitys toistensa vahvuudesta ja taidoista. Tässä on joitain kohokohtia viimeisimmästä tilanteesta, jossa he molemmat kohtasivat toisiaan:

Muut taistelukortin ottelut ovat myös viihdyttäviä, koska kyseisten otteluiden taistelijoilla on loistavia taitoja, joita sinulla ei ole varaa hukata. Yksi taistelukortin otteluista, josta on puhuttu paljon, on entinen maailman paini-painonmestari; CM Punk.

ufc 225 taistelukortitPunkilla on ollut tappio uransa alussa täällä UFC: ssä. Nyt kaikki silmät ovat hänen päällään, mietin, onko putkipommissa vielä jäljellä jotain toimintaa. Tässä on täydellinen taistelukortti, joka herättää silmäsi:

ufc 225 on kodi

UFC 225 -kanavat / virallinen lähetystoiminnan luettelo

UFC 225 -tapahtuma lähetetään suorana kaapelin / satelliitin kautta seuraavilla kanavilla:

Maa / aluelähetystoiminnan
AustraliaFox Sports 3
VenäjäVGTRK
JapaniWOWOW-satelliittiverkko
KanadaFight Network
BrasiliaGlobo

Kuinka katsella UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live Online ilman kaapelia

UFC: n ilmoituksen valossa, että he olivat sulkeneet toisen suoratoistopalvelun ja ryhtyvät syytteeseen inf-soittajia. On erittäin suositeltavaa käyttää VPN UFC 225: lle

CTA

Usein käy niin, että sinun on katsottava peliä, mutta sinulla ei ole kaapelitelevisiota ympärilläsi, tällaisissa tapauksissa voit helposti siirtyä näille suoratoistosivustoille ja katsella UFC 225: tä suorana:

1. PlayStation Vue

Kuinka katsella UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live Online ilman kaapelia

PlayStation Vue on online-tv-palvelu, jonka Sony aloitti 3 vuotta sitten. Aivan kuten minkä tahansa muun online-TV-palvelun kanssa, sen avulla käyttäjät voivat katsella live-TV-lähetyksiä eri maailmanlaajuisista kanavista. PlayStation Vue on yksi suosituimmista videopalveluista, ja miksi se ei olisi? Oman Sonyn kehittämä voimme odottaa siitä parasta laatua.

2. UFC.TV

ufc 225, ufc.tv

UFC.TV on virallinen UFC-palvelu suoraa reaaliaikaista pay-per-view-tapahtumaa suoratoistamiseen kohtuulliseen hintaan HD-laadulla. Tämä on todella vaivaton tapa katsella UFC 225 -tapahtumaa suorana verkossa. Yksi tämän tärkeimmistä eduista on se, että käyttäjien ei tarvitse kohdata etsimällä tapahtuman tai streamin suoratoistoa kuormien mainosten ja heikkolaatuisten streamien avulla.

3. BT Sports

ufc 225 BT Sports -palvelussa

BT Sports on brittiläinen lähetysverkko, jonka omistaa BT-ryhmä. BT Sports on tunnettu urheilutapahtumiensa kattavuudesta ympäri maailmaa, ja parasta BT-urheilussa on, että se tarjoaa myös urheilutapahtumien suoraa suoratoistoa verkossa. Itse asiassa monet ilmaiset online-suoratoistosivustot romuttavat BT-urheilulähetykset ja toimittavat sen eteenpäin käyttäjille.

Halvin tapa katsella UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Aina on alueita, joilla lipun hinta on alhaisempi kuin monilla alueilla, koska näillä alueilla ei ole paljon yleisön peittoa. Lippujen hintaa alennetaan, jotta voidaan kattaa enemmän yleisöjä tällaisilta alueilta. Paras tapa, jolla voit nauttia halvemmasta lipusta verrattuna alueellasi tarjolla olevaan hintaan, käyttää hyvää VPN-palvelua ja muodostaa yhteys halpojen lippujen tarjoavien alueiden palvelimiin. Tässä on ero lippujen hinnoilla eri alueilla:

UFC PPV: n hintavertailu
Maa

Hinta

Halpa PPV VPN: n kautta 
Filippiinit$ 17,52 (920 piso)

PureVPN

2,48 dollaria kuukaudessa (77% alennus)

painike (3)

Luxemburg $ 35.40
Pakistan$ 34.99
Singapore$ 24.99

Kuinka katsella UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker ilmaisia ​​live-suoratoistoja

Kaikilla ei ole varaa ostaa online-suoratoistolippua tapahtumasta tai maksaa live-streamien tilaamisesta, mutta voit aina höyryttää sen ilmaiseksi. Meillä on täydellinen ratkaisu ilmaisiin suoratoistokyselyihisi, kokeile näitä online-suoratoistosivuja seurataksesi UFC 225 -tapahtumaa suorana:

Ensimmäinen rivi vain

Kuinka katsella UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker ilmaisia ​​live-suoratoistoja

First Row Sports on urheilulle omistettu online-suoratoistosivusto, joka tarjoaa suoratoistolinkkejä erilaisille urheilulajeille, kuten jalkapallo, Rugby, Kriketti, Combat Sports, kuten UFC ja WWE, moottoriurheilu jne. Sivuston nopeus on erittäin nopea ja sen vuoksi siksi, että se on erittäin korkea käyttäjien suosima. Raaputetut ja tarjoamansa suoratoistolinkit ovat Sky Sports, ESPN, BT Sports jne. Muodossa. Siksi se on luotettava lähde UFC 225: n live-toiminnan suoratoistoon..

MMA-ydin

romero vs whittaker mma-ytimessä

Mikään ei ole parempaa kuin oma MMA-toiminta-verkkosivusto, joka tarjoaa monipuolista sisältöä teräväpiirtona. MMA Core on sivusto, joka tarjoaa kaikki uutiset, tilastot ja live-streamit MMA-maailmasta. MMA-ydin on tunnettu kaikkialla maailmassa palvelun laadusta ja sisällön saatavuudesta.

Fight-Live.com

ufc 225 taisteluun live

Fight Live on yhden luukun sivusto kaikille taisteluaktiviteille suoraa suoratoistoa varten taisteluurheilualan parhaimmista alustoista. Se tarjoaa suoratoistoja UFC: lle, WWE: lle, Bellatorille, MMA: lle ja nyrkkeilylle. Vierailijat voivat helposti katsella taistelukortteja ja sivuston ajoitusta ennen suoratoistoa.

Kuinka katsella UFC 225 -laitetta Kodi Krypton 17.6: lla tai alemmalla ilman kaapelia

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset > Avata Tiedostonhallinta.kuinka katsella ufc 225: tä kodilla
 2. Klikkaa Lisää lähde > Klikkaus Ei mitään > Kirjoita tämä URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä tämä URL nimellä Ylivalta > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa uudelleen.kuinka katsella ufc 225: tä kodi krypton-versiossa 17.6 tai uudemmassa
 3. Palaa sivulle Kodi Aloitusnäyttö > Avata Lisäosia valikko > Klikkaa laatikkokuvake > Clickt Asenna zip-tiedostosta.ufc 225 kodi
 4. valita Ylivalta > Klikkaa repository.supremacy-x.x > valita repository.supremacy-x.x.zip > Odota ilmoitusta.ufc 225 kodi -varasto
 5. Klikkaus Asenna arkistosta > Klikkaa Ylivalta > Avata Video-lisäosat kansio.ufc 225 kodi -lisäosa
 6. valita Planeetta MMA  > Osuma Asentaa > Odottaa Lisäosa käytössä ilmoitus.

ufc 225 kodi-opas

Viimeiset sanat

UFC 225 on varmasti viihteen yö, koska kaikki kilpailijat tuovat tapahtuman kahdeksankulmioon. Koko maailmalla on silmänsä suunnattu tapahtumaan, joten sinun on kiireellisempi kiirehtiä ja solkia nähdäksesi tapahtuman suorana. Tässä oppaassa on täydelliset tiedot kaikista tarvittavista tiedoista, jotta voit tietää, kuinka UFC 225 katsellaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map