One Comment

 1. Ali
  28.04.2023 @ 09:51

  lla voit katsella UFC 225: tä suorana verkossa ilman kaapelia. Palvelu tarjoaa erilaisia ​​kanavia, mukaan lukien Fox Sports, joka lähettää tapahtuman suorana. Voit tilata PlayStation Vuen ja katsoa UFC 225: tä suorana verkossa.

  2. UFC.TV
  UFC.TV on virallinen verkkosivusto, joka lähettää kaikki UFC-tapahtumat suorana verkossa. Voit tilata sivuston ja katsoa UFC 225: tä suorana verkossa ilman kaapelia. Sivusto tarjoaa myös erilaisia ​​lisäominaisuuksia, kuten taistelijoiden tilastot ja haastattelut.

  3. BT Sports
  BT Sports on brittiläinen urheilukanava, joka lähettää UFC 225: n suorana verkossa. Voit tilata kanavan ja katsoa tapahtuman suorana verkossa ilman kaapelia. Kanava tarjoaa myös erilaisia ​​lisäominaisuuksia, kuten taistelijoiden tilastot ja haastattelut.

  Halvin tapa katsella UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2
  Jos etsit halvinta tapaa katsella UFC 225: tä suorana verkossa, voit käyttää ilmaisia ​​live-suoratoistosivustoja, kuten First Row tai MMA Core. Nämä sivustot lähettävät tapahtuman suorana verkossa ilmaiseksi, mutta niillä voi olla mainoksia ja laatu voi olla heikompi.

  Kuinka katsella UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker ilmaisia ​​live-suoratoistoja
  Ensimmäinen rivi vain ja MMA Core ovat kaksi suosittua ilmaista live-suoratoistosivustoa, jotka lähettävät UFC 225: n suorana verkossa. Voit käyttää näitä sivustoja ja katsoa tapahtuman suor