Kuinka katsella UFC 235: tä verkossa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja ilmaiseksi Kodilla

Oletko UFC-fani, joka etsii käytettävissä olevia vaihtoehtoja katsella UFC 235 -sovellusta verkossa?


No, älä sano enää! Meillä on kaikki katettu sinulle.

Käy läpi tämä opas, valitse parempi suoratoistovaihtoehto, joka näyttää sinulle toteuttamiskelpoiselta, ja viritä nähdäksesi kovaa MMA-toimintaa.

UFC 235 Taistelun sijainti ja päivämäärä

UFC 235: n kahdeksankulmio syttyy T-Mobile-areenalla, Las Vegasissa, Nevadassa 2. maaliskuuta. Toistaiseksi T-Mobile Arena, mukaan lukien Khabib vs McGregor -taistelu, joka oli viime vuoden suurin taistelu, on järjestänyt 10 UFC-tapahtumaa.

UFC 235 -taisteluaika eri alueilla

UFC 235 alkaa kello 11:15 GMT, taistelukortit jakautuvat seuraavasti:

Varhainen alustava kortti11:15 GMT
Alustava kortti1:00 GMT
Pääkortin alku3:00 GMT

Jos seuraat EST- tai PT-aikaa (jota yleensä noudatetaan Yhdysvalloissa), voit seurata taistelua suorana seuraavana aikana:

Varhainen alustava kortti15:15 PT tai 18:15 ET
Alustava kortti17:00 PT tai 8:00 ET
Pääkortin alku19:00 PT tai 22:00 ET

Kuinka katsella UFC 235 Jon Jones vastaan ​​Anthony Smith Online ilman kaapelia

Live-urheilutoimintojen katseleminen televisiosta näyttää yhtä vanhanaikaiselta kuin koko maailma on siirtymässä kohti suoratoistoa verkossa. On olemassa lukuisia online-suoratoistovaihtoehtoja, miksi valita kaapelitelevisio. Johdon leikkaaminen on uusi trendi, ja on aika päästä siihen.

Voit valita erilaisia ​​palveluita, kuten Hulu, Amazon Prime, Sling TV jne., Jotka tarjoavat suoraa urheilun suoratoistovaihtoehtoa. Tämän lisäksi voit myös rekisteröityä ESPN-verkkoalustaan ​​ja lähettää tämän PPV-tapahtuman suorana lähetyksenä, koska he ovat UFC 235: n virallisia lähetystoimijoita.

Online-suoratoisto on aina kätevää, koska et antanut pysyä televisiossasi ja voit katsella mitä tahansa, jos olet matkalla ilman kaapelia. Toinen suuri etu, jota voit nauttia suoratoistamalla sitä ilman kaapelia, on se, että myös monissa online-suoratoistoympäristöissä on mobiilisovelluksia, joiden avulla voit käyttää sisältöä helposti.

Kuinka seurata UFC 235 Jones vs Smith -tapahtumaa Yhdysvaltain live-streamissa

Yhdysvalloissa asuvilla ihmisillä on mahdollisuus katsoa tapahtumaa T-Mobile-areenalla, mutta lähtö- ja saapumisajat ovat selvästi rajoitetut. Voit silti suoratoistaa tapahtumaa suorana siirtymättä Las Vegasiin toimistossa tai kotona.

ufc espn +: lla Yhdysvalloissa

Katso UFC: tä ESPN +: lla Yhdysvalloissa

UFC 235 on Pay per View -tapahtuma, ja ESPN Plus lähettää sen vain. Siksi joko tilaa ESPN Plus -palvelu tai tilaa tämä Pay per View -tapahtuma ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaasi. Voit myös hankkia UFC Fight Pass -tapahtuman ja seurata taistelua suorana UFC-virallisella alustalla. Jos haluat katsella UFC: tä ESPN +: ssa Yhdysvaltojen ulkopuolella, muodosta yhteys VPN: ään ja valitse US IP, jotta ESPN voidaan estää.+.

Hanki vpn

Tutustu muihin online-suoratoistovaihtoehtoihin PPV: n avulla, katso UFC 235 Fight Pay Per View -vaihtoehdot.

Kuinka seurata UFC 235 Tyron Woodley vs. Kamaru Usman Kanadassa suorana lähetyksenä

Valitettavasti päätapahtumaa ei ole saatavana lennossa minkään lähetystoiminnan harjoittajan kautta, koska se on yleensä saatavana muihin UFC-tapahtumiin, koska se on Pay per View -taistelu.

stream ufc Kanadassa

TSN Streams UFC Kanadassa

Voit kuitenkin katsoa alustavia korttitaisteluita suorana lähetyksenä TSN: ssä (The Sports Network).

Toisaalta, kokeile online-suoratoistovaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä UFC 235: n suoratoistoon, kuten virallinen UFC-alusta tai ESPN+.

Kuinka suoratoistaa UFC 235 Australiassa suorana streamina

Aussit voivat ostaa Pay per view -tapahtuman Main Eventiltä, ​​joka on erinomainen online-stream-tarjoaja kaikille live-taisteluurheilulajeille. Päätapahtumasuunnitelman voi ostaa 54,95 dollarilla ja voit valita, haluatko lähettää sen Foxtel- tai Optus TV -sivustolla.

Katso UFC 235 Tyron Woodley vs. Kamaru Usman Live UK Stream

Eleven Sports oli UFC-tapahtumien virallinen lähettäjä Isossa-Britanniassa, mutta sen jälkeen kun kauppa UFC: n kanssa päättyi, BT-urheilusta tuli virallinen kumppani.

BT Sport lähettää UFC: tä Iso-Britanniassa

Suoratoista UFC: tä Iso-Britanniassa BT Sportsin kautta

Siksi Yhdistyneen kuningaskunnan taisteluurheilun ystävät voivat seurata päätapahtumaa suorana BT Sport -sivustolla. Yksi parhaimmista asioista BT Sport -palvelussa on, että käyttäjät voivat myös suoratoistaa tapahtumaa sen mobiilisovelluksen kautta, joka on saatavana Androidille, Windowsille ja iPhonelle.

Jotta UFC voidaan lähettää BT Sports -palvelussa Ison-Britannian ulkopuolella, yhdistä VPN: ään sujuvan suoratoiston varmistamiseksi.

Hanki vpn

Halvin tapa katsoa Anthony Smith vs Jon Jones Fight

UFC 235 on Pay per View -tapahtuma, ja sen suoratoistoa varten sinun on ostettava sen palvelu. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa mojovaan liittymismaksuun, minkä vuoksi olen löytänyt halvimman tavan katsoa UFC 235: tä. Tutkimaan tätä kiertotapaa käymällä läpi tämän työn katsellaksesi Smith vs Jonesia PPV: llä..

UFC 235 -liput

Ne, jotka haluavat matkustaa Las Vegasiin, Nevadaan, seuraamaan tätä taistelua live-tilassa T-Mobile-areenalla, varaa lippujamme online seuraavista sivustoista:

 1. UFC: n virallinen verkkosivusto
 2. Axs.com
 3. Elävät istuimet
 4. Seat Geek
 5. UFC VIP -kokemus

UFC 235 -taistelukortit

ufc 235 tärkein taistelukortti 2019

UFC 235 -pääkortti

UFC 235 alustava kortti 2019

UFC 235 Prelim -kortti

varhainen alustava kortti

UFC 235 Early Prelim -kortti

Kuinka katsella Jon Jones vs Anthony Smith UFC 235 Kodilla

Siitä huolimatta, että kyseessä on Pay per View -tapahtuma, fanit voivat nauttia ilmaisista UFC 235 -suoratoista Kodilla. Parasta Kodissa on, että se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden suoratoistaa melkein mitä tahansa maksettua kuluttamatta yhtäkään penniäkään.

Näet kuinka suoratoistaa tapahtumaa Kodi-ohjelmassa, toimi seuraavasti:

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset
 2. Avata tiedosto johtaja vaihtoehto > Kaksoisnapsauta Lisätälähde vaihtoehto > Näyttöön tulee valintaikkuna
 3. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Klikkaus kunnossa. Nimeä tämä lähde nimelläKodil” > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa uudelleen
 4. Palaa takaisin aloitusnäyttöön > Klikkaus Lisätäons
 5. Klikkaa Laatikko ikoni vasemmasta yläkulmasta
 6. Klikkaa Asentaa alkaen Postinumero tiedostovaihtoehto
 7. Vieritä luetteloa ja napsauta Kodil > Klikkaa kodil-1.3.zip ja odota ilmoitusta
 8. Napsauta nyt Asentaa alkaen säilytyspaikka tiedostovaihtoehto > valita Kodilin arkisto luettelosta
 9. Avata Video-lisäosat kansio > valita Planeetta MMA > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta

LVTVV on epävirallinen Kodi-arkisto, joka kaappaa sisältöä virallisista urheilukanavista ja lähteistä. Siksi VPN: n käyttö on erittäin suositeltavaa käytettäessä UFC 235 -virtoja Kodissa.

Hanki vpn

Kuinka katsella UFC 235 -sovellusta Amazon FireStick -sovelluksessa

Amazon FireStick on muuttanut online-suoratoiston kasvot sen jälkeen, kun se tuli alalle. Amazon FireStickin ja FireTV: n kautta saatavana oleva monenlainen sisältö on syy, jonka vuoksi se on luonut suuren maineen.

Voit suoratoistaa UFC 235 -sovellusta Amazon FireStick -laitteella lataamalla virallisen UFC-sovelluksen, joka on saatavana Amazon-sovelluskaupasta. Se tarjoaa pääsyn kaikkiin viimeisimpiin UFC-otteluihin ja PPV-tapahtumiin HD-laadulla. Sinun on kuitenkin ostettava tilaussuunnitelma ennen suoratoiston aloittamista.

Jos etsit ilmaista suoratoistovaihtoehtoa Amazon FireStickissä, voit tehdä niin asentamalla Kodi FireStickiin ja suoratoistamalla Kodi-lisäosien kautta. Tässä on tapa tehdä tämä:

 1. Asenna Kodi FireStickiin
 2. Avaa Kodi-sovellus Fire Stickillä
 3. Avaa kehittäjäasetukset > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 4. Tämän jälkeen asenna Kodi-lisäosa yllä kuvatulla tavalla ja aloita suoratoisto.

Katso UFC 235 Rokulta

Roku on myös yksi hienoimmista markkinoilla olevista suoratoistolaitteista ihmisille, jotka rakastavat rajatonta online-suoratoistoa.

Roku tukee UFC 235 -taistelua verkossa

Suoratoista UFC Rokulla

Rokua voidaan käyttää elokuvien, TV-ohjelmien, dokumenttielokuvien, live-urheilun ja niin edelleen suoratoistoon. Siksi Rokua käyttävät suoratoistavat geekit voivat myös katsella UFC 235 Rokua seuraavien kanavien kautta:

 1. Showtime PPV
 2. Yhdysvaltain televisio
 3. ESPN+

Käyttäjien on tilattava nämä palvelut ensin, koska ne ovat maksullisia palveluita ja tämä on pay per view -tapahtuma. Toinen asia pitää mielessä, että jotkut näistä kanavista voivat olla maantieteellisesti rajoitettuja, ja ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset, käytä suoratoistoon luotettavaa VPN-palveluntarjoajaa.

Katso UFC verkossa ilmaiseksi

Freeloading on jotain netizens-rakkautta, ja jos aiot katsella UFC: tä verkossa ilmaiseksi, voit kokeilla näitä suoratoistolinkkejä:

 1. Nyrkkeilyuutisia nyt TV
 2. Ottelu TV
 3. Epävirallinen UFC YouTube
 4. Fight Live

Ilmainen suoratoisto kuulostaa hauskalta, mutta siitä voi tulla tuskaa, koska tällaiset ilmaiset suoratoistosivustot ovat täynnä ilmoituksia, jotka jatkavat ponnahdusikkunoita, ja useita uudelleenohjeita. Siksi on oma valintasi valita se, mutta en henkilökohtaisesti suosittele sitä.

johtopäätös

Olemme vain 2 päivän päässä yhdestä historiallisesta UFC-tapahtumasta ja hypeä kasvatetaan ajan myötä. Tämä on silmäkarkki MMA-faneille, koska jotkut suurimmista nimistä ovat taistelukorteissa.

Tämä on Jonesin ensimmäinen tittelinpuolustus paluunsa jälkeen ja loistava tilaisuus Anthony Smithille jättää jälki, kun hän on kiipenyt tikkaita ylös. Molemmat taistelijat ovat viihdyttäneet faneja koko uransa ajan.

Fanit ovat aina uteliaita löytämään parhaat mahdolliset tavat lähettää tällaisia ​​tapahtumia suorana, minkä vuoksi ajattelin asettaa sen etukäteen pöydälle. Joten käyttäjät saavat päättää, mikä sopii heille parhaiten, ja valita haluamansa suoratoistotavan heidän tarpeitaan vastaavasti.

Minun sormeni on ristissä kohti UFC 235: tä, koska emme voi ennustaa mitään tällä hetkellä, koska kaikki korttien taistelut ovat erittäin voimakkaita ja kovia. Odotetaan ja katsotaan, kuka on sinä yön voittaja, mutta muista, parempi turvallisuus kuin pahoillani. Käytä VPN: ää suoratoiston aikana varmistaaksesi yksityisyytesi ja suojauksesi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map