Kuinka katsoa IPL 2018 Live Online-ilmaista suoratoistoa Intiassa, Australiassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa

Sanat kuten ikoninen, lumoava, viihdyttävä eivät riitä selittämään tätä ylenmääräistä krikettiliigaa; IPL (Intian valioliiga). Maailman suosituimman krikettiliigan 11. julkaisu aloitettiin kaksi päivää sitten ja tämän turnauksen hype on parhaimmillaan tällä hetkellä. IPL-fanit ympäri maailmaa etsivät tapoja katsoa IPL: tä kotissaan ja toimistossaan käyttämällä kodi-lisäosia.


Tiedämme kuitenkin, mikä on parasta Kodi VPN -faneille, ja siksi olemme laatineet oppaan, jonka avulla voit kuunnella IPL: tä Kodilla.

Varoitus!! Voit suoratoistaa IPL-otteluita IPL-kanavilla ympäri maailmaa. Sinun on käytettävä pääsyä maantieteellisesti rajoitettuihin IPL-lähettäjiin poista IPL-kanavien esto VPN: llä.
CTA

IPL 2018 -kanavien / yleisradioyhtiöiden luettelo

Maa / aluelähetystoiminnan
IntiaTähtiurheilu

Hotstar

AfrikkaSuper urheilu
YhdysvallatESPN
Yhdistynyt kuningaskuntaSky Sports
KanadaSportsnet
AustraliaKrikettiyhdyskäytävä
Uusi SeelantiSky Sports

Kuinka katsoa IPL: tä Kodi-krypton-versiossa 17.6 tai uudemmassa

Live-urheilun suoratoistossa on monia lisäosia, mutta olemme valinneet sinulle ZEM TV Kodi -lisäosan, koska se tarjoaa HD-suoratoistolinkin IPL: n suoratoistoon. Asenna ZEM TV seuraavien vaiheiden mukaan katsoaksesi IPL: tä suorana Kodissa.

 1. Avaa Kodi > Siirry Kodin päävalikkoon > Napsauta Asetukset-kuvaketta > Avata Tiedostonhallinta > Nyt kaksoisnapsauta Lisää lähde.kuinka katsella IPL
 2. Napsauta missä se sanoo ‘Ei mitään’ > Kirjoita tämä URL- osoitepalkkiin http://kdil.co/repo/ > Nyt napsauta kunnossa > Nimeä se ‘Kodil repo  ja sitten Napsauta kunnossa > Tarkista molemmat URL- ja Nimi ja napsauta kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.miten katsella ipl: tä kodi krypton-versiossa 17.6 tai uudemmassa
 3. Palaa sivulle Kodi Päävalikko > Avata Lisätäons valikko vasemmasta sarakkeesta > Klikkaa Laatikkokuvake.kuinka katsella ipl-ohjelmaa kodi jarvis -versiossa 16 tai uudemmassa
 4. Napsauta nyt Asentaa alkaen Postinumero tiedosto > Vieritä alas ja napsauta Kodil repo > Avata Kodil.postinumero > Odota ilmoitusta.kuinka katsella ipl kodi tulipalo
 5. Kun ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Asenna arkistosta > Avata Kodilin arkisto > Mene Video-lisäosat.IPL 2018 Kodi -lataus
 6. Vieritä alas ja avaa Zem TV > Klikkaus Asentaa > Odota, että Lisäosa on käytössä -ilmoitus.

Kuinka katsella IPL 2018: ta Hotstarilla Yhdysvalloissa

Siellä se on, nyt lisäosa on asennettu ja nyt voit helposti katsella suosikki IPL-pelejäsi livessä Kodissa.

Kuinka katsoa IPL: ää Kodi Jarvis -versiossa 16 tai uudemmassa

 1. Tuoda markkinoille Kodi Jarvis V16 > Klikkaa järjestelmä.
 2. Mene Tiedostonhallinta > Nyt kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 3. Napsauta missä se sanoo <Ei mitään> > Kirjoita tämä URL- http://kdil.co/repo/ > Klikkaus Tehty.
 4. Anna nimi tälle URL- kuten ‘Kodil Repo ” > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 5. Palata takaisin Aloitusnäyttö > Klikkaus järjestelmä.
 6. Avata Lisäosia > Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta > Avata Kodil Repo> Klikkaa Kodil.zip.
 7. Siirry takaisin Aloitusnäyttö.
 8. Mene Lisäosien asennusohjelma > Avata Kodil Repo > Täytyy Video-lisäosat ja valitse Zem TV.
 9. Klikkaus Asentaa.

Kuinka katsoa IPL: tä Kodi Firestickissä

 1. Avata Kodi Fire Stickissä. Jos et ole asentanut Kodia, asenna sitten Kodi Fire Stickiin.
 2. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 3. Sen jälkeen noudata yllä mainittuja vaiheita lisäosan asentamiseksi Kodi Krypton V17.6: een.

IPL 2018 Kodi -lataus

 1. Lataa Zip-tiedosto > Avata Kodi laitteellasi > Avata Lisäosia valikko > Klikkaa Paketin asentajan kuvake.
 2. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa ja Avata ladattu ZIP-tiedosto.
 3. Klikkaa Asenna arkistosta > Avata Kodilin arkisto > Avata Video-lisäosat > Klikkaa zem > Osuma Asentaa.

Kuinka katsella IPL 2018: ta Hotstarilla Yhdysvalloissa

Kuinka katsella IPL 2018: ta Hotstarilla Yhdysvalloissa

HotStar on intialainen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat katsella suosikki IPL-otteluitaan, mutta ironista on, että siihen pääsee vain Intiassa. Siksi ulkomailla asuvien käyttäjien on käytettävä tätä sovellusta Android- ja Apple-laitteillaan Kodi VPN -palvelun avulla.

VPN-palvelun kautta käyttäjien on ensin valittava Intian alueen palvelin ja pääsy sitten sovellukseen. Kun olet ladannut sovelluksen Play Kaupan ja iTunesin kautta, voit katsella IPL: ää helposti.

Kuinka katsella IPL Live Free Online -virtoja

Afrikassa ja Lähi-idässä asuville käyttäjille, jotka haluavat seurata rajoittamatonta IPL-toimintaa ilmaisen palvelun avulla, he voivat valita seuraavat viisi:

 1. Cricingif (maailmanlaajuisesti)
 2. Krikettiportti (maailmanlaajuisesti)
 3. IPL Live 2018
 4. SuperSport (Etelä-Afrikan käyttäjille)
 5. OSN Play (Lähi-idän käyttäjille)
 6. Smartcric-sovellus
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbytes
 11. CricHD
 12. DD Sports
 13. Suvarna Plus

Cric Gifissä

Kuinka katsella IPL Live Free Online -virtoja

Cricingif on urheilu-uutissivusto, joka tarjoaa viimeisimmät päivitykset pallo-pallo-ohjelmista käynnissä olevista krikettiotteluista ympäri maailmaa. Vierailijat voivat katsella jokaisen pelin kohokohtia ja tarkistaa viimeisimmät uutiset krikettisanan ympäriltä. Toinen hieno ominaisuus Cricingifistä on, että siinä on oma osio käyttäjille, jotka haluavat katsoa IPL T20: ta live-tilassa.

Krikettiyhdyskäytävä

krikettiyhdyskäytävä IPL: lle

Krikettiyhdyskäytävän mobiilisovellus antaa käyttäjille pysyä ajan tasalla uusimmista krikettitoiminnoista. Käyttäjä voi katsella kaikkia otteluiden kohokohtia ja katsella tuloskortteja milloin haluaa. Upea ominaisuus, joka tällä sivustolla on, on sen Arkisto-osio, jonka avulla voit kävellä uusien kriketti-tapahtumien ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat myös nähdä uusimman ja trendikkäimmän uuden suosikkitiiminsä tämän sovelluksen kautta.

IPL Live 2018

IPL live 2018

IPL Live 2018 on oma sivusto, joka tarjoaa online-suoratoistopalvelun vain IPL: lle. Tämän sivuston tarjoamien streamien laatu on korkeaa ja tämän sivuston palvelimet ovat saumattomia. Se tarjoaa kolme erilaista palvelinta suoratoisto-otteluille ja tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja muista suoratoistopalveluista.

Super urheilu

supersport for ipl

SuperSport on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista urheilulähetyspalveluista. SuperSport sai nimensä lähettämällä suoraa urheilua televisiossa ja nyt se on alkanut keskittyä live-kriketin ja muiden urheilutapahtumien suoratoistopalveluun. Käyttäjät voivat nähdä kaikki viimeisimmät tulokset ja aikataulut otteluista IPL niiden stream. SuperSport suoratoistaa IPL: tä Etelä-Afrikan alue mutta heidän videoitaan on saatavilla ympäri maailmaa.

OSN Play

OSN Play for ipl

OSN Play tarjoaa Lähi-idän yleisölle arabian kielen urheiluvirtoja. Se on maantieteellisesti rajoitettu palvelu, joka voidaan poistaa muista maista käyttämällä laadukasta VPN-palvelua. Paras osa OSN Play -sovelluksesta on, että sen sovellus androidille ja iOS: lle on saatavana myös vastaavissa alustamyymälöissä. OSN-palveluiden tilaajat voivat käyttää suosikkiurheilusisältöjään maksamatta mitään lisämaksuja.

Smartcric-sovellus

Smartcric-sovellus ipl: lle

SmartCric on loistava sovellus suoratoistaa krikettiotteluita ympäri maailmaa älypuhelimissa. Yksi hankala asia älypuhelimien älysovelluksessa on kuitenkin se, että sitä ei ole saatavana Google Play Kaupassa. Käyttäjien, jotka haluavat asentaa tämän sovelluksen, on ladattava sen apk-tiedosto kolmannen osapuolen sivustolta ja asennettava se sitten. Muut kuin tämä sovellus on hieno käyttää, koska sillä on loistava ystävällinen käyttöliittymä ja se toimii hyvin.

Willow TV

WillowTV suoratoistaa IPL

Willow TV on johtava yhdysvaltalainen urheilukäyttöön tarkoitettu lähetyskanava, joka lähettää suorana lähetyksenä erilaisia ​​kriketti-tapahtumia ja kohokohtia ympäri maailmaa. Kaliforniassa sijaitseva kanava lähettää Intian valioliigan suorana verkossa, ja käyttäjillä on helppo pääsy streamiin.

Jio TV

jiotv ilmaiseksi IPL-suoratoistoksi

Jio TV tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kanavia eri alueilta ympäri maailmaa ja myös eri kielillä. Se tarjoaa yli 350 televisiokanavaa, joista yli 50 on HD-kanavia. Jio TV -sovellus voidaan ladata Google Play Kaupasta ja Apple App Storesta vastaaville laitteille.

Yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista on, että käyttäjät voivat keskeyttää live-ottelun haluamallaan tavalla ja pelata jatkaaksesi samasta kohdasta. Käyttäjät voivat myös katsoa suosikkiohjelmiaan valitsemalla esitetyn sisällön edellisen 7 päivän ajalta. Käyttäjät voivat tilata Jion yksinoikeudellisia matkapuhelinpalveluita niinkin alhaisella hinnalla kuin 49?.

Jio suunnitelma IPL

Vivoipl

Vivo stream ipl

Vivo on Indian Premier League 2018 virallinen sponsori, ja se lähettää kaiken toiminnan IPL 2018: sta suorana verkkosivuillaan. Käyttäjät voivat katsella kaikkia IPL 2018 -otteluita VivoIPL-verkkosivuilla. Sivustolla on myös täydellinen turnausaikataulu ja pintitarina, joka on helppo katsella.

Cricbytes

katsella IPL verkossa kriketti

Cricbytes on oikeastaan ​​blogisivusto, joka julkaisee uutisia ja blogeja kaikista kriketimaailman ajankohtaisista ja viimeisimmistä uutisista ja tuloksista. Vaikka käyttäjät eivät voi katsella peliä live-tilassa tällä sivustolla, he voivat pysyä ajan tasalla tuloskortin ja kaikkien kentällä olevien uutisten ja asioiden suhteen. Käyttäjät voivat helposti pysyä ajan tasalla uusimmista kriketti tapahtumia ja pelaajia koskevista uutisista.

CricHD

katsella IPpl oncrichd.tv

CricHD on hämmästyttävä suoratoistosivusto, joka tarjoaa suoratoistona yhdellä napsautuksella erilaisia ​​urheilulajeja, kuten jalkapallo, kriketti, rugby, amerikkalainen jalkapallo, paini, UFC, nyrkkeily, golf jne. Se tarjoaa korkealaatuisia suoratoistoja parhaista lähetysverkoista. kuten BT Sport, ESPN HD, Euro Sport, PTV Sports ja Sky Sports jne. Tällä suoratoistopalvelulla ei ole ollenkaan georajoituksia, joten voit nauttia suosikkiurheilulajiesi ilmaisesta suoratoistosta mistä tahansa ja milloin tahansa..

DD Sports

dd urheilu katsella IPL ilmaiseksi

DD sports on oikeastaan ​​intialainen urheilulähetysverkko, joka keskittyy kattamaan suurimman osan kotimaan urheilutapahtumista Intiassa. Se kattaa kuitenkin IPL 2018: n, ja sen streamit ovat saatavilla verkossa GoHelloTV.in-sivuston urheiluosassa. Käyttäjät, jotka haluavat vapauttaa suoratoiston IPL 2018 -sivulta, voivat suoratoistaa sen DD Sports -palvelun kautta. Siitä huolimatta huolestuttava kohta tässä asiassa on, että se voi olla maantieteellisesti rajoitettu virta ja siten joudut käyttämään VPN-palvelua käyttääksesi sitä.

Suvarna Plus

Star-Suvarna-plus

Suvarna Plus tunnetaan myös nimellä Star Suvarna Plus on intialainen viihdekanava, jonka omistaa Star Networks. Se lähettää uusimpia ja vanhoja Bollywood-elokuvia sekä kansainvälisiä ja kotimaisia ​​urheilutapahtumia. IPL on kiehtova maailmanlaajuisesti kiitetty kotimainen krikettiliiga, ja se esitetään suorana Suvarna Plus -sivustolla. Siksi, jos et voi katsella sitä kotona televisiossa, voit katsella sitä helposti suorana Suvarna Plus -verkon kautta.

Viimeiset sanat

Indian Premier League on yksi Etelä-Aasian lisäksi myös maailman suurimmista krikettiliilasta. On miljoonia faneja ympäri maailmaa, jotka rakastavat katsomassa tätä jännittävää krikettiliigaa. Käyttäjät, jotka eivät voi katsella IPL: tä televisiosta tai asuvat ulkomailla, voivat helposti katsoa IPL: ää Kodilla tai he voivat myös suoratoistaa sitä live-linkkien kautta tarjoamiemme suoratoistolinkkien kautta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map