Kuinka katsoa NFL-kautta 2020-2021 Kodi Live-ilmaisella online-suoratoistolla

Mikä on NFL Network Kodi -lisäosa?

Kansallisen jalkapalloliigan (NFL) esikausi on viimein alkanut ja ottelut alkavat 10. syyskuuta NFL 2020/2021 -kaudelle. Tapahtumassa potkaisee 32 joukkuetta, jotka taistelevat NFL-kruunun puolesta. NFL-verkko on virallinen kanava, joka lähettää NFL: ää Kodissa live-otteluiden kanssa näytöllä.


NFL-virrat eivät välttämättä toimi alueellasi georajoitusten takia. Paras tapa seurata NFL: ää suorana ilman rajoituksia tai Internet-palveluntarjoajien kuristusta on Kodin VPN. Se salaa liikenteesi ja suojaa henkilöllisyyttäsi.

Tässä oppaassa olemme keskustelleet siitä, kuinka NFL: tä voidaan katsoa Kodilla. Olemme edelleen keskustelleet virallisista Kodi-lisäosista ja kolmansien osapuolten Kodi-lisäosista, jotka voitaisiin asentaa Kodi Kryptoniin ja Jarvisiin. Katso alla mainittujen lisäosien avulla NFL-verkkoa Kodi 2020 -sivustolta.

 1. Kodi NFL Sunday liput 2020
 2. Kuinka katsoa NFL: ää virallisessa NFL-lisäosassa
 3. Kuinka katsella NFL: ää ilmaisessa NFL-lisäosassa
 4. Kuinka katsella NFL: tä Kodi 16: lla
 5. Kuinka katsella NFL-kohokohtia / -toistoja Kodilla
 6. Kuinka katsella NFL: ää Kodi Firestickissä
 7. Kuinka saada Kodi NFL GamePass ilmaiseksi

Kuinka katsoa NFL: ää Kodi Krypton -versiossa 17 tai uudemmassa

Kuten aiemmin keskusteltiin, NFL: n katselemiseksi Kodilla tai urheilua kodilla saat kaksi vaihtoehtoa. Voit joko katsoa NFL: ää virallisten lisäysten kanssa, jotka vaativat tilauksen, tai voit katsella NFL: ää muiden valmistajien lisäosien kanssa ilman tilausta. Olemme keskustelleet virkamiehestä tilaamisen ja kolmansien osapuolien kanssa ilman tilaustietoa.

Kuinka katsella NFL-pelejä Kodilla (Viralliset lisäosat)

1) NFL Game Pass Kodilla

 1. Avata Kodi > Mene Lisäosia > Vieritä nyt alas ja napsauta Lataukset kieleke.Kuinka katsella NFL: tä kodilla
 2. Napsauta nyt Video-lisäosat.Kuinka katsella nfl: tä kodi krypton-versiossa 17 tai uudemmassa
 3. Täällä näet luettelon lisäosista, jotka ovat käytettävissä Kodissasi > Vieritä alas löytääksesi NFL-pelikortti lisäosa ja napsauta sitä > Napsauta nyt Asentaa.nfl-pelin välitys kodi
 4. Jos haluat tarkastella lisäosaa, palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttö > Klikkaa Lisäosia > Video-lisäosat > NFL-pelikortti > Tulla sisään Käyttäjätunnus ja Salasana.nfl kodi-asennuksessa
 5. Voit tilata NFL: n TÄTÄ. Yhdysvalloissa on kertaluonteinen maksu$ 124.99, samalla kun voit maksaa myös erissä Yhdysvalloissa$ 44,99 / erä.

nfl virallinen kodi-lisäosa

2) NFL.com Kodilla

 1. Avata Kodi > Klikkaa Lisäosia välilehti, joka sijaitsee pystysuunnassa valikossa vasemmalla puolella > Napsauta nyt Lataukset kieleke.
 2. valita Video-lisäosat vaihtoehto luettelosta.
 3. On luettelo lisäosista, jotka näkyvät aakkosjärjestyksessä > Etsi ja napsauta NFL.com > Klikkaus Asentaa.Kuinka katsoa NFL: ää NFL.com -lisäosassa
 4. Palata takaisin Kodi-aloitusnäyttö > Mene Lisäosia > Sitten Video-lisäosat > Näytön oikealla puolella näet lisäosaluettelon, vieritä alas ja napsauta NFL.com ja Nauttia!nfl.com kodi-krypton-versiossa 17 tai uudemmassa
 5. NFL.com Kodi -lisäosa ei näytä live NFL-otteluita, mutta vain kohokohtia ja analyysejä.

Kuinka katsella NFL-pelejä Kodilla ilman tilausta (kolmansien osapuolien lisäosat)

1) Elektra Holvi NFL: lle

Elektra Vault sisältää enemmän kuin vain NFL-ottelut tai muut urheilulajit, joita haluat katsella. Se tarjoaa elokuvia, TV-ohjelmia ja dokumentteja. Tässä on oppaamme asentaa Elektra Vault Kodi.

 1. Kun olet asentanut Elektra Holvi, Avaa lisäosan > Vieritä alas ja napsauta Live-urheilutapahtumat.Kuinka katsella NFL: tä Kodissa ilman tilausta
 2. Aina kun show on suora, se esiintyy tässä luettelossa aivan kuten alla oleva kuva.

kuinka katsella NFL elektra holvissa

2) Urheilumaailma

Sports World on erityisesti suunniteltu urheilufanaatikoille, joissa voit katsella monia kanavia, jotka näyttävät NFL-ottelut. Asenna Sports World -lisäosa oppaastamme.

 1. Kun olet asentanut Urheilumaailma Kodi-lisäosa, avaa se > Napsauta nyt Urheilukanavat.Kuinka katsella NFL: ää urheilumaailmassa
 2. Täällä näet luettelon kanavista, joita Sports World näyttää tällä hetkellä > Klikkaus NFL-verkko tai Sky Sports koska molemmat näistä kanavista näyttävät NFL-ottelut. Nauttia NFL Kodi 2018: lla.

Kuinka katsoa NFL-pelejä Kodi Jarvis -versiossa 16 tai uudemmassa

1) NFL Game Pass

 1. Avata Kodi Jarvis > Klikkaa järjestelmä valikko > Valitse sitten Lisäosia.
 2. Mene nyt Asenna arkistosta > Etsi ja napsauta Kodi-lisäosavarasto.
 3. Klikkaa Video-lisäosat > Vieritä sitten alas ja etsi NFL-pelikortti > Asentaa.
 4. Kun se on asennettu, se kysyy ID ja Salasana. Tilaa NFL-verkkosivusto se maksaa meille$ 124.99 kertamaksu.

Kuinka katsella NFL-pelien kohokohtia / toistoja Kodilla

 1. Avata Kodi Jarvis > valita järjestelmä vaihtoehto edessä > Klikkaa Lisäosia.
 2. Valitse nyt Asenna arkistosta vaihtoehto > Vieritä alas ja valitse Kodi-lisäosavarasto.
 3. Mene nyt Video-lisäosat > Etsi ja napsauta NFL.com > Klikkaus Asentaa.
 4. Tämä lisäosa on täysin ilmainen, mutta ei näytä live-NFL-otteluita. Voit kuitenkin nähdä korostuksen, ottelua edeltävän analyysin ja ottelun jälkeisen analyysin.

Kuinka katsoa NFL: ää Fire Stickillä

Katsomme NFL: n katsomista Kodi Fire Stick -laitteessa, harkitsemme kolmannen osapuolen Elektra Vault -lisäosaa, joka saattaa edellyttää sinun asettaa Firestick VPN. Seuraa alla olevia vaiheita katsellaksesi NFL: ää Kodi Fire Stick: llä:

 1. Avaa sinun Fire Stick -laite > Mene asetukset > Sitten järjestelmä > Napsauta nyt Kehittäjävaihtoehdot > Täällä sinun on kytkettävä päälle ADB-virheenkorjaus ja kytke päälle Sovellukset tuntemattomista lähteistä.
 2. Mene nyt Fire Stick kotisivu > Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Hakuvaihtoehtoa ja etsi Kodi > Avaa Kodi.
 3. Asenna nyt Elektra Vault Kodi -sovellukseen ohjeiden mukaisesti.

Kodi NFL -sunnuntain liput 2018

IPTV Subs on premium-luokan Kodi-lisäosa, joka sisältää monia PPV: tä ja suoraa suoratoistoa suosituista urheilutapahtumista. Jillbreak NFL Sunday -lippu on kuitenkin mahdollista, mutta sitä ei suositella.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket on tässä lisäosassa mainittu kanava, joka näyttää live-NFL-ottelut.

Upea ominaisuus tästä lisäosasta on sen monet NFL Sunday Ticket -kanavat, jotka näyttävät NFL-ottelut samanaikaisesti. Jos samanaikaisesti pelataan 4 ottelua, se jakaa kanavansa kaikkien näiden kanavien kuvaamiseksi. IPTV Subs -sovelluksen asennuksen vaiheet esitetään alla:

 1. Avata Kodi Krypton > Napsauta vaihdemaista Asetukset-kuvake > valita Tiedostohallinto > Tuplaklikkaus Lisää lähde.
 2. hana ‘Ei mitään’ ja tyyppi URL- http://gfservers.com/repo/ > Klikkaus kunnossa > Kirjoita nimi ‘GF-palvelin’ > Klikkaus kunnossa.
 3. Palata takaisin Kodi-päävalikko > Mene Lisäosia > Pakettien asentaja kuvake vasemmassa yläkulmassa > Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta > GF-palvelin > Valitse sitten repository.gfserver.zip.
 4. Mene nyt Asenna arkistosta > GF-palvelimet > Video-lisäosat > IPTV-tilaaja > Asentaa > Tilaa TÄSTÄ IPTV-tilaajaksi Yhdysvaltojen kanssa$ 13 / kuukaudessa tai Yhdysvalloissa$ 132 / vuosi tilaus.

Kuinka saada Kodi NFL Game Pass ilmaiseksi

NFL Game Pass -lisäosa vaatii tilauksen, joka joudut maksamaan kertaluonteisesti katsomaan kauden kaikkia NFL-otteluita. Kodi NFL Game Pass -sovellusta ei voi saada ilmaiseksi, mutta voit käyttää palvelua 7 päivän ilmainen kokeilu. Voit lopettaa ilmaisen kokeilun milloin tahansa.

Kuinka katsella Kodi NFL -toistoja

Voit seurata Kodi NFL -toistoja, kohokohtia ja asiantuntijalausuntoja asentamalla NFL.com Kodi -lisäosan, joka on toimitettu tässä blogissa. Tämä on virallinen Kodi-lisäosa, ja se löytyy Kodi-lisäosa-arkistosta. Tämä lisäosa antaa sinulle täydellisen kuvan joukkueista, pelaajista ja heidän strategioistaan.

Kääri

Tässä blogissa korostetut Kodi-lisäosat suoratoistuvat onnistuneesti NFL-verkosta Kodi 2018: lla. NFL on yksi koko Pohjois-Amerikan neljästä suosituimmasta urheilulajeista, ja sen faneja seurataan paljon. Tässä blogissa on kuinka seurata NFL: ää Kodissa ja Fire Stickissä. Joten nauti NFL: n katselusta Kodin kanssa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map