Kuinka katsoa PSL 4: n suoraa online-suoratoistoa 2019 ilman kaapelia Kodilla

PSL on aivan nurkan takana ja hype on huipussaan ilmassa. Kaikki kriketti-fanilaiset ovat alkaneet näyttää rakkauttaan ja tukeaan suosikkijoukkueilleen sosiaalisessa mediassa, kun trendi jatkaa voimansa nousua. Tiedän, että sinut innostuu myös tästä tapahtumasta ja yrität kuvitella kuinka katsella PSL: ää.


PSL on Pakistanissa vuosittain suurin kriketti-tapahtuma piirilevyjen valvonnassa. Kyse ei ole vain jälleen kriketiturnauksesta, vaan tapahtumasta, jossa kaikki kriketin suuret nimet ympäri maailmaa tulevat Pakistaniin ja missä Pakistanin glamouriteollisuuden nähdään osallistuvan järjestäytymiskomiteoihin.

Joten kaikilla kriketin ystävillä on ystävänpäivänsä valaistus, kun PSL 2019 alkaa 14. helmikuuta 2019 UAE: ssa lumoavalla avajaisilla.

PSL on Pakistanissa vuosittain suurin kriketti-tapahtuma piirilevyjen valvonnassa. Tämä ei ole vain uusi kriketiturnaus, vaan tapahtuma, jossa kaikki kriketin suuret nimet ympäri maailmaa tulevat Pakistaniin ja jossa maan glamouriteollisuus nähdään osallistuvan järjestäytymiskomiteoihin.

PSL 4-palkinto ja joukkueet 2019

psl 4 2019 joukkueiden aikataulu

Seuraavat kuusi joukkuetta osallistuvat tämän vuoden PSL-julkaisuun:

 1. Islamabad United
 2. Karachi Kings
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta-gladiaattorit
 5. Lahore Qalandars
 6. Multan-sulttaanit

Islamabad United voitti viimeisimmän PSL: n kolmannen version (2018) voittajat, mutta pystyvätkö he säilyttämään tittelin tänä vuonna? Se on asia, jota kaikki odottavat innokkaasti!

PSL 4 -kanavat / -lähetystoiminnan harjoittajat 2019

Maa

kanavat

Geo rajoitettu? Kokeile tätä

YhdysvallatPTV-urheilu, Willow TV (Geo-rajoitettu)

PureVPN 

($ 2.88 Hyödyllinen hinta / kk)

Käy verkkosivustolla >>

Yhdistynyt kuningaskuntaPrimeTV / HumTV
AustraliaKukaan virallinen lähetystoiminnan harjoittaja (vain kohokohdat sivustolla foxsports.com.au), käytä PTV Sports -sovellusta suoratoistona
BangladeshGazi TV
U.A.EYupp TV
Sri LankaDialog-TV
Länsi-IntiaVirta-TV
Pohjois-AfrikkaYuppTV
AfrikkaSupersport
Pakistan PTV-urheilu, kymmenen urheilua, Geo Super
 IntiaDSport

Yllä mainitut ovat kaikki kanavat, joilla voit katsella PSL Live Broadcast- tai Online-lähetyksiä. Harkitse VPN-palvelun käyttöä Geo-rajoituksen ohittamiseen ja Streams-tukien estämiseen:

VPN-palveluntarjoajatHintatarjousverkkosivusto
PureVPN 10,95 dollaria 2,91 dollariaPer kuukausi

Erikoistarjous: 73% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu
Surfshark 11,91 dollaria 1,99 dollariaPer kuukausi

Erikoistarjous: 83% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu
CyberGhost 12,99 dollaria 2,75 dollariaPer kuukausi

83% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu
ExpressVPN 12,95 dollaria 8,32 dollaria kuukausittain

35% alennus

Käy sivustolla
Lue arvostelu

Kuinka katsoa PSL 4 -versiota Kodi Krypton -versiossa 17.6 tai uudemmassa

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset ikoni (rataskuvake) > Klikkaus Tiedostonhallinta > Tuplaklikkaus Lisää lähde.
 2. Napsauta nyt missä se sanoo ja lisää tämä lähde tarkalleen http://www.lvtvv.com/repo/ > Napsauta OK > Nimeä tämä medialähde Kodil Repo > Klikkaus kunnossa> Klikkaus kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.
 3. Palaa takaisin aloitusnäyttö > Klikkaa Lisäosia valikko > Klikkaa Laatikko kuvake (Pakettien asentaja).
 4. Napsauta nyt Asenna zip-tiedostosta > Klikkaus Kodil Repo > Napsauta nyt kodil-1.3.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
 5. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Avata Kodilin arkisto > Mene Video-lisäosat > Klikkaa ZEM TV > Osuma Asentaa > Odota ilmoitusta.
 6. Voit käyttää lisäosaa omalta Aloitusnäyttö menemällä Lisäosia valikko > Selaa Video-lisäosat > Klikkaus ZEM TV.

Kuinka katsoa PSL 4 -versiota Kodi Jarvis -versiossa 16 tai uudemmassa

 1. Avaa Kodi Jarvis v16.
 2. Klikkaus järjestelmä.
 3. Avata Tiedostonhallinta.
 4. Klikkaus Lisää lähde.
 5. Napsauta missä se sanoo ja kirjoita tämä URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Klikkaus
 6. Nimeä tämä lähde Kodil Repo> Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 7. Palaa ja napsauta Aloitusnäyttö päällä järjestelmä.
 8. Avata Lisäosia
 9. Klikkaus Asenna zip-tiedostosta.
 10. valita Cerebro Repo > Klikkaus kodil-1.3.zip > Odota ilmoitusta.
 11. Klikkaa Asenna arkistosta > Avata ZEM TV > Mene Video-lisäosat > Avata ZEM TV > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta.

Kuinka katsoa PSL 4 -tapahtumaa Britanniassa 2019

kuinka katsella psl: n suoraa suoratoistoa

Prime TV ja Hum TV lähettävät virallisesti PSL: n Iso-Britanniassa. Jos käyttäjät kuitenkin aikovat katsoa sitä Kodilla, he voivat yksinkertaisesti asentaa yllä mainitun lisäosan ja seurata asennusoppaamme.

Jos UK-käyttäjillä on suoratoiston vaikeuksia, he voivat käyttää hyvää Kodi VPN -palvelua ohittaakseen maantieteellisen rajoituksen..

CTA

Kuinka katsella PSL 4: tä Intiassa 2019

Tämä on ensimmäinen kerta, kun PSL, ts. Pakistan Super League, lähetetään ja toimitetaan Intiassa. Naapurimaalla on jo oma IPL-niminen krikettijuhlatapahtuma, joka on PSL: n suora kilpailija tai voimme kutsua sitä päinvastoin. Huolimatta siitä, että PSL on kilpailija, Pakistanin kanavat ovat lähettäneet IPL-lähetyksiä muutaman viime vuoden ajan Pakistanissa toisin kuin Intiassa.

Tällä kertaa intialainen DSport-kanava lähettää tapahtuman kuitenkin suoraan Intiassa. Tämä on varmasti hieno uutinen kaikille kriketin faneille Intiassa.

Kuinka katsella PSL 4: tä YouTube 2019: llä

Parasta PSL: ssä on, että käyttäjät voivat helposti katsella sitä suorana lähetyksenä YouTubessa, koska PTV Sports lähettää sen suoraan YouTubeen. YouTube-lähetykseen liittyy kuitenkin kaksi suurta huolta:

 1. Suoratoisto saattaa olla maantieteellisesti rajoitettu; Siksi Kodi VPN -palvelu vaaditaan ohittamaan georajoitukset.
 2. Toiseksi tapahtuman viimeistä ottelua ei ehkä lähetetä YouTubessa. Siitä huolimatta sitä ei ole vielä vahvistettu.

Poista PSL-streamin estäminen

Kuinka katsella PSL 4 Live Online Free -otteluita 2019

Käyttäjät, jotka aikovat suoratoistaa tapahtumaotteluita suorana selaimena, voivat tehdä niin helposti, koska PSL-suoratoisto lähetetään suorana virallisessa PSL T-20 -sivustossa. Tämä stream on kuitenkin vain Pakistanin katsojille.

Kansainvälisten katsojien tavoin he voivat lähettää tapahtuman suorana Cricketgatewayn kautta.

Joukkueet, joita etsitään PSL 2019: ssä

Tänä vuonna Lahore Qalandars on pussinnut joukonsa upeita nimiä, kuten suuri AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman ja Mohammad Hafeez. Kaikki nämä pelaajat ovat erittäin hyvämaineisia ympäri maailmaa, ja heillä on joukkueessa varmasti Lahore Qalandars vahva tittelija.

Pakistanin kapteeni Sarfaraz Ahmed johtaa jälleen Quetta Gladiatorsia ja olemme kaikki nähneet hänen kykynsä kapteeniksi. Hän osaa tuoda esiin parhaat tiiminsä. Hänellä on myös hieno nimi joukkueessaan, kuten Sunil Narine, Dwayne Bravo ja Rilee Rossouw, jotka ovat erittäin luotettavia pelaajia.

Multan Sultan on kuitenkin vuorattu joukkoonsa hypeimpiä ja mielenkiintoisimpia nimiä, kuten Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik ja Shahid Afridi. Joten voimme sanoa, että Multan Sultan on myös joukkue, jota kannattaa odottaa.

Kuka voittaa tämän turnauksen?

Viime vuonna äänestin Quetta Gladiatorsille, mutta tänä vuonna juonsenin henkilökohtaisesti Karachi Kingsille. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että heillä on joitain suosikkipelaajistani, kuten Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara ja monet muut, jotka voivat hyökätä ja ylittää minkä tahansa kentän joukkueen.

Parasta kaikessa urheilussa on kuitenkin se, että joukkue, joka pelaa päivänä hyvin kentällä, voittaa. Joten toivotaan vain, että juurtumiseni sujuu oikein ja toivottavasti tämä tapahtuma on silmille karkki aivan kuin se oli viime vuonna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map