Laiska Kodi Repo – Kuinka asentaa Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Kodi-yhteisön viimeisimmät kehityssuunnat ovat erittäin innovatiivisia ja käteviä samanaikaisesti. On uusi lisävarasto, joka kattaa kaikki Kodi-lisäosat ja -varastot.


Yksi asia, joka jokaisen käyttäjän tulisi pitää mielessä ennen pääsyä tietokantoihin, on, että ne ovat epävirallisia ja piratismia. Siksi on erittäin suositeltavaa salata liikenne parhaalla Kodi-VPN: llä yksityisyyden suojaamiseksi Internet-palveluntarjoajilta ja viranomaisilta..

Seuraa oppaamme nähdäksesi kuinka asentaa Lazy Kodi repo ja nauti täydellisestä Kodi-vapaudesta yhdessä arkistossa.

Mikä on Lazy Kodi -varasto?

Kodi-yhteisön kehitys on ottanut mielenkiintoisia käänteitä, kun päivittäin uusi lisäosa tai parannettujen ominaisuuksien arkisto aukeaa. Näimme äskettäin lisäosan, joka voi romuttaa kaikki GitHub-arkistot, jotta voit ladata uusimmat lisäosat ja arkistot.

Uusi vallankumouksellinen arkisto tuli kuitenkin vasta muutama päivä sitten, jossa on kaikki lisäosat, arkistot ja Kodi-rakennukset. Kumpi Kodi-lisäosa, Kodi-rakennus tai arkisto haluat asentaa, löydät sen Lazy-arkistosta. Sinun ei enää tarvitse etsiä ja lisätä toista lähde-URL-osoitetta lisäosien tai arkistojen asentamiseen. Tämä on yksi tärkeä etu, jonka Lazy Kodi tarjoaa.

Toinen hieno Lazy Kodi -ominaisuus on, että se ei ole alttiina oikeudellisille kysymyksille, koska se isännöi vain Kodi-lisäosaa ja arkistoja. Siksi sitä käytetään luotettavasti, koska sitä vastaan ​​ei olisi nostettu punaisia ​​lippuja.

Kuinka asentaa Lazy Repository Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Käynnistä Kodi > Klikkaa vaihde ikoni.Kuinka asentaa laiska repo kodi
 2. Avata Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde, uusi valintaikkuna aukeaa.Kuinka asentaa laiska repo kodi krypton version 17.6 tai uudempaan versioon
 3. Napsauta missä se sanoo ‘Ei mitään’ ja kirjoita sitten tämä lähde URL: http://lazykodi.com/ > Klikkaus kunnossa.Kuinka asentaa laiska repo kodi jarvis -versioon 16 tai uudempaan
 4. Nyt nimeä tämä medialähde nimellä ”Laiska Kodi” > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.Kuinka asentaa laiska repo kodi löytää version 18 beeta
 5. Palata Kodi Koti > Siirry Lisäosia valikko > Klikkaa Box-kuvake vasemmasta yläkulmasta.Kuinka asentaa laiska repo kodin tulipaloon
 6. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto.laiska kodi lataa
 7. valita Laiska Kodi luettelosta.laiska kodi arvostelut
 8. Nyt näet kolme vaihtoehtoa: Varastot, vetoketjut ja velho.laiska repovaihtoehto
 9. Valitse nyt tarpeitasi vastaava vaihtoehto.

Kuinka asentaa Lazy Kodi -varasto Jarvis-versioon 16 tai uudempaan

 1. Klikkaa järjestelmä.
 2. Avata Tiedostonhallinta.
 3. Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 4. Klikkaus ‘Ei mitään’ > Kirjoita tämä URL- http://lazykodi.com/ > Klikkaus Tehty.
 5. Nimeä arkisto nimellä Laiska Kodi > Lehdistö Tehty > Lehdistö kunnossa.
 6. Palata Kodi-päävalikko.
 7. Klikkaus järjestelmä > Klikkaa Lisäosia .
 8. Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta.
 9. valita Laiska Kodi.
 10. Valitse nyt haluamasi vaihtoehto.

Kuinka asentaa Lazy Repository Kodi Leia -versioon 18 tai uudempaan

Lazy-arkiston asentaminen Kodi Leia -versioon 18 pysyisi samana kuin Lazy Kodi -sovelluksen asennusprosessi Kodi Krypton -versioon 17. Syynä on, että sekä version 17 että version 18 käyttöliittymä ja toiminnallisuus ovat melko samankaltaiset, joten lisäosien asennus -on ja muut toimenpiteet eivät vaihtele.

Kuinka asentaa Lazy Kodi -varasto Firestickiin

Lazy Kodi voidaan asentaa monille alustoille, joissa Kodi on. Ensin sinun on asennettava Kodi FireStickiin, ja sitten sinun on suoritettava seuraavat korostetut vaiheet:

 1. Avata FireStick.
 2. Mene asetukset
 3. Avata Sovellukset > Klikkaa Hallitse asennettuja sovelluksia
 4. Klikkaa Kodi > Seuraa nyt yllä mainittuja vaiheita asentaaksesi Lazy Repository Kodi Kryptoniin.

Lazy Repository Lataa

Lazy-arkiston lataaminen on erittäin helppoa; lataa se ilman ongelmia noudattamalla näitä vaiheita:

 1. Klikkaa Asetukset-kuvake alkaen Kodi Aloitusnäyttö > Mene Tiedostonhallinta > Napsauta Lisää Niinurce vasemmasta sarakkeesta > Kirjoita tämä http://lazykodi.com/ napsauttuaan missä se sanoo < Ei mitään> ja napsauta
 2. Nimeä tämä lähde URL- kuten “Laiska Kodi” > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.
 3. Palaa nyt Kodi Päävalikko > Mene Lisätäons jakso > Klikkaa Laatikko ikoni > Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta > Napsauta Lazy Kodi.

Nyt täältä voit helposti valita minkä arkiston tai lisäosan haluat asentaa. Sinulla on kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot, joita voit valita tästä arkistosta.

Lazy Kodi Repon parhaat lisäosat

Lazy Kodilla on hienoja lisäosia maailman parhaista arkistoista. Jotkut suositut lisäosat, joita Lazy Repository on, ovat:

 1. maastamuutto
 2. Neptunuksen nousu
 3. Istukka
 4. Kaupunkien Kingz
 5. Luiden prikaati
 6. Uranus
 7. SportsDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVNow
 10. cCloudTV

Lazy Repo Best Builds

Lazy Kodi väittää omistavansa kaikki Kodi-rakennukset, tässä on joitain suosittuja rakennuksia, joita Lazy Kodi tarjoaa:

 1. CellarDoor TV -rakenne
 2. Gentec Kodi Build
 3. Mancave Kodi Build
 4. The Beast Kodi rakentaa
 5. Ei rajoja Magic-rakennusta
 6. Misfits Mod Build
 7. Ezzermans rakentaa
 8. Nollatoleranssi Kodi Build
 9. Wiz Tech rakentaa
 10. AJ Kodi Rakenna

Lazy Kodi -varastovaihtoehdot

Lazy Kodi väittää olevan yksi kaikista Kodi-lisävarastoista, eikä yhtäkään toista väittävää arkistoa ole. Muutamilla Kodi-lisäosa-arkistoilla on kuitenkin valtava valikoima lisäosia ja rakennuksia tarjottavaksi, mutta ne eivät kuitenkaan tee väitteitä, kuten Lazy Repository. Voit käyttää liittoa laiskavaihtoehtona.

Lazy Repo arvostelut

Koska Lazy Repository on uusi tulokas yhteisössä, siksi harvat ihmiset eivät tiedä siitä, ja siksi verkossa ei ole paljon arvosteluja. Tässä on kuitenkin muutamia löydettyjä ketjuja:

laiska-Kodi-repo-arvostelut

Toisaalta, tämä käyttäjä on ilmaissut Lazy Kodin esittämiä vaatimuksia.

laiska repo-arvostelu

Viimeiset sanat

Lazy Kodi -varasto on todellakin upea lisä Kodi-yhteisöön, mutta Lazy Kodi -ryhmän väitteissä on esitetty joitain vakavia huolenaiheita, koska se on täydellinen Kodi-arkisto. Siitä huolimatta ei ole epäilystäkään siitä, että tällä arkistolla on paljon tarjottavaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map