Luettelo parhaista FireStick-sovelluksista, jotka ovat saatavilla Amazon App Storessa vuodeksi 2020

Amazon FireStick on kyse johtojen leikkaamisesta viihteellä monenlaisten sovellustensa kautta. FireStick-kaltaiset laitteet ovat syy siihen, että kaapeli-TV on vanhentunut.


Amazon FireStick -sovellusten avulla käyttäjä voi katsella kaikkia ja kaikkia, mitä heillä on pääsy televisioihinsa. Ajat muuttuvat ja ihmiset yleensä valitsevat sopivia ratkaisuja. FireStick-sovellukset tarjoavat huippuluokan mukavuuden, jonka avulla käyttäjät voivat mukauttaa kirjastoa tarpeidensa mukaan.

FireStick-sovelluksia on satoja kaikentyyppiselle sisällölle, olipa kyse sitten musiikista, elokuvista, TV-ohjelmista, radiosta, urheilusta, sarjakuvista ja paljon muusta.

Paras, mitä pidän FireStickistä, on se, että sinun ei tarvitse olla suoratoisto- tai tech-nörtti käyttääksesi sitä. Kuka tahansa voi käyttää sitä helposti kätevien sovellustensa ansiosta, joiden avulla käyttäjät voivat katsella suosikkisisältöään ilman, että tarvitset korjauksia tai vaivattomia asennustoimenpiteitä..

Lataa 10 parasta FireStick-sovellusta vuodelle 2020

 1. HBO nyt
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. Sling TV
 5. NBC Sports
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. Nykiä
 9. ES File Explorer
 10. BBC uutiset

Miksi tarvitsen Firestick-sovelluksia

FireStick-sovellukset tekevät streaming-kokemuksesta paljon paremman. Kun olet ostanut Amazon FireStickin, joudut ehdottomasti tutkimaan FireStick-sovelluksia.

Parasta näissä sovelluksissa on, että monet niistä ovat ilmaiseksi ladattavissa, mikä tekee FireStickistä hauskemman käytön ja mukautuksen.

Jokaiselle sisältötyypille on Amazon App Storessa saatavana erilaisia ​​sovelluksia.

10 parasta FireStick-sovellusta elokuville ja TV: lle

parhaat tulipalo-sovellukset

# 1. Kodi

Kodi on ilmainen sovellus, joka voidaan asentaa useisiin käyttöjärjestelmiin, mukaan lukien FireOS. Se on saatavana Amazon App Storesta, ja voit asentaa sen FireStick-laitteeseesi sovelluskaupasta. Kodi: n käyttämisestä FireStickissä ei vaadita liittymämaksua.kodi ilmainen sovellus tulitikulle

Kodilla on satoja lisäosia, jotka voidaan helposti asentaa suoratoistamaan televisio-ohjelmia, elokuvia, sarjakuvia ja urheilua jne. Kodi itsessään on galaksi, jonka avulla käyttö voi tutustua mielikuvituksen ulkopuolelle pitämällä viihdetarpeensa parhaalla mahdollisella tavalla täytettynä..

Jos asennat Kodi -sovelluksen FireStick-sovellukseen, monipuolisen sisällön virtaustarpeesi tyydytetään helposti etkä löydä mitään muuta sovellusta. Sillä on erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se voidaan ymmärtää helposti ensimmäisessä kohtaamisessa.

# 2. Netflix

Etkö ole kuullut termiä; Netflix ja Chill?

Kyllä, voit nauttia Netflixistä FireStick-laitteellasi erittäin helposti lataamalla Netflix-sovelluksen FireStick-laitteellasi Amazon App Storen kautta.netlix-tv-sovellus amazon fire tv -sovellukselle

Kun olet ladannut Netflix-sovelluksen, tilaa haluamasi pakettisuunnitelma ja aloita parhaan käytettävissä olevan sisällön suoratoisto.

Parasta Netflixissä on se, että sillä on erilaisia ​​televisio-ohjelmia ja elokuvia. Voit katsella eri tyylilajeihin liittyviä esityksiä, jotka sopivat mielialaan ja makuun.

On olemassa lukuisia trendikkäitä Netflix-ohjelmia ympäri maailmaa, kuten Marvels-sarja Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher ja monet muut TV-ohjelmat, kuten Stranger Things, Black Mirror ja House of Card jne..

Netflix on todellakin yksi FireStickin parhaista streaming-sovelluksista, joka on saatavana verkossa erittäin kohtuulliseen hintaan ja myös HD-laatuun. Et koskaan tunne tarvetta siirtyä mihinkään muuhun palveluun, koska palvelu on yksinkertaisesti ihmeellinen.

# 3. HBO nyt

HBO on epäilemättä yksi Hollywood-viihteen parhaimmista ja vanhimmista pelaajista. En usko, että olisi viihdeprofiilia, joka ei ole aiemmin katsellut HBO: ta kaapeli-TV: ssä.hbo laukaisee nyt tv-tikkusovelluksen

Muistan aina, kun piti katsoa elokuvaa; paras paikka virittää oli HBO. Kaikki uusimmat ja legendaariset elokuvat olivat HBO: lla ja se oli suurin elokuvakanava.

Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja olemme nyt digitaaliajalla!

Nyt käyttäjät voivat saada parhaan hyödyn HBO: sta FireStick-laitteissa katsomassa suosikkielokuviaan. HBO Now -sovellus on saatavana Amazon-sovelluskaupasta ja voit ladata sen ilmaiseksi. Siinä on kaikki uusimmat ja Blockbuster-elokuvat, valmiita suoratoistoon.

# 4. Hulu

Hulu on toinen hieno suoratoistoalusta, joka toimii hämmästyttävän hyvin FireStick- ja FireTV-laitteilla. Hulu on amerikkalainen over-the-top-mediapalvelu, jolla on useita kanavia televisio-ohjelmien ja elokuvien katseluun.paras sovellus elokuviin ja tv-ohjelmiin

Hululla on myös omat alkuperäiset televisio-ohjelmansa, samoin kuin Netflix. Jotkut Hulun suosituimmista televisio-ohjelmista ovat The Handmaid’s Tale, Castle Rock, vaikeat ihmiset, Future Man, The Chance, The Mindy Project ja The Looming Tower..

Muuta kuin näitä, joitain kaikkien aikojen suosituimmista elokuvista on saatavana myös Hulussa, kuten The Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown ja Shutter Island jne..

Voit myös katsella suosikkiurheilulajejasi live-tilassa Hulussa ja siinä on myös Lasten-osio, mikäli lapsesi ovat sarjakuvien tarkkailijoita.

# 5. ratista

Crackle on Sonyn suoratoistosovellus, ja se on ilmainen Amazon-sovelluskaupassa. Siinä on kaikki parhaat elokuvat ja TV-ohjelmat, joita haluat katsoa. Cracklellä on laaja kirjasto eri tyylilajeja, kuten Action, Horror ja Sci-fi.amazon-sovelluksen räpylä tulipaloa varten

Käyttäjät voivat vain luoda tilinsä ja alkaa käyttää kaikkia Crackle-sovelluksessa saatavilla olevaa sisältöä. Kirjasto päivittää säännöllisesti, lisäämällä uusimmat elokuvat sekä eräitä parhaimmista julkaistut suosikkielokuvista.

Sony crackle tarjoaa laadukasta videoiden suoratoistoa saumattomalla suoratoistonopeudella. Asenna vain tämä FireStick-sovellus ja aloita viihdekierros.

# 6. Pluto-TV

Pluto TV on online-TV-palvelu, joka tarjoaa yli 100 maailmanlaajuista kanavaa ja tuhansia elokuvia ja TV-ohjelmia suoratoistoksi verkossa.pluto-tv-sovellus tulisijalle

Siinä on useita ilmaisia ​​kanavia viihteen, elämäntavan, uutisten, urheilun, pelien, komedian ja sarjakuvien suoratoistoon. Pluto-TV tarjoaa myös on-demand-sisältöä, jonka avulla voit katsella suosikkielokuvasi milloin haluat..

Pluto TV toimii useiden alustojen ja käyttöjärjestelmien kanssa. Sen voi helposti asentaa FireStick-sovellukseen lataamalla sovelluksen Amazon-sovelluskaupasta.

# 7. Crunchyroll

Oletko Animen, sarjakuvien tai Itä-Aasian sisällön fani?

Jos kyllä, Crunchyroll on paras streaming-palvelu sinulle. Se tarjoaa suoratoistoa kaikelle Aasian parhaalle sisällölle, joka käsittää yli 200 aasialaista draamaesitystä, yli 900 animea ja paljon muuta.paras sovellus tulitikulle

Se on todellakin yksi parhaimmista ja suurimmista amerikkalaisista suoratoistopalveluista aasialaisen sisällön katseluun. Voit katsella kaikkia suosittuja animeja, kuten Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece jne..

Crunchyroll julkaisee myös kaikki alan viimeisimmät uutiset pitääksesi sinut ajan tasalla. Kuten kaikki muutkin sovellukset, Crunchyroll on myös yhteensopiva erilaisten käyttöympäristöjen ja käyttöjärjestelmien kanssa.

Hyllyssä ei ole saatavana monia sovelluksia, jotka tarjoavat niin monipuolisen sisällön videonlaadulla. Crunchyroll on pakollinen kokeiltava!

# 8. Sling TV

Sling TV on yksi suosituimmista online-suoratoistopalveluista, jota käyttäjät ovat arvostelleet ja suosineet ympäri maailmaa.rintareppu tv -sovellus amazon firestickille

Siitä huolimatta, että Sling TV on rajoitettu vain Yhdysvaltojen alueelle, sillä on faneja kaikkialta maailmasta. Suuri joukko ihmisiä käyttää Sling TV: tä katsomaan live-lähetyksiä Yhdysvaltain alueen ulkopuolelta Kodi VPN: n avulla.

Sling TV oli ensimmäinen verkossa ilmestynyt live-TV-suoratoistopalvelu, joka rikkoi heti kaikki esteet ja ansaitsi suuren maineen. Sitä pidetään edelleen halvimpana palveluna parhaan sisällön virtauttamiseksi.

Voit suoratoistaa kanavia suosituimmista kanavista, kuten ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Sulake, Bet Star, FX, BBC America, TNT ja monet muut..

# 9. FreeFlix HQ

FreeFlix HQ on uskomattoman uusi palvelu elokuvien, TV-ohjelmien, Anime-, Paini- ja Live TV-suoratoistoon mobiililaitteilla.ilmainen flix apk-sovellus tulisijalle

Se tarjoaa korkealaatuisen videon suoratoiston myös offline-katselutilassa. Voit yksinkertaisesti ladata elokuvan, jonka haluat katsoa, ​​ja suoratoistaa sen offline-tilassa.

Sillä on erittäin interaktiivinen käyttöliittymä ja erittäin helppo navigointi. Käyttäjät voivat myös tallentaa katselukirjaston muodostamalla yhteyden Trakt-tiliin, koska siinä on integroitu Trakt-tilitoiminto.

Käyttäjät, jotka haluavat katsella elokuvia tekstityksellä, rakastavat varmasti tätä sovellusta, koska sen sisäänrakennettu soitin tarjoaa tekstityksen kaikelle streamillesi.

FreeFlix HQ: ta voidaan käyttää Android-matkapuhelimissa ja televisiossa sekä FireStick- ja FireTV-laitteissa.

# 10. TBN

Jos olet online-suoratoisto, joka haluaa katsoa uskonnollista sisältöä verkossa, TBN on sovellus, jonka sinun pitäisi olla FireStick-laitteessasi..TBN palo-tv-sovellus

TBN on maailman suurin kristittyihin keskittyvä lähetysverkko, jonka tavoitteena on koota kristillinen yhteisö ympäri maailmaa ja levittää Jeesuksen ja rauhan viestiä suoratoisto-ohjelmien kautta.

TBN on historiallinen kanava, joka on ollut olemassa viimeiset 44 vuotta ja etenee edelleen hyvin. TBN omistaa 35 suurta TV-asemaa ja 252 pienttä TV-asemaa, jotka lähettävät sen sisältöä. Paitsi, että sillä on myös satelliittilähetyspalvelu sekä 70 satelliitin kautta.

TBN lähettää sisältöä, kuten evankeliumikonsertteja, eläviä kristillisiä tapahtumia, keskusteluohjelmia, kristittyjen lääkäreiden isännöimiä kunto- ja terveysohjelmia, lasten TV-ohjelmia, modernia kristillistä musiikkivideota, avioliiton rikastussarjoja, loma-erityisiä TV-ohjelmia, kristittyjä draamoja ja täyspitkiä, perhe- suuntautuneita elokuvia.

Parhaat urheiluun tarkoitetut FireStick-sovellukset

Parhaat urheiluun tarkoitetut FireStick-sovellukset

# 11. Katso ESPN

ESPN on kiistatta suosituin urheilulähetysverkko, joka on ollut olemassa jo lähes 40 vuotta.watchespn urheilusovellus tulipaloon Saatuaan hyvän maineen urheilua rakastavan yleisön keskuudessa, ihmiset ympäri maailmaa ovat aina olleet erittäin suosittuja.

Ihmiset eivät enää ole riippuvaisia ​​kaapeli-tv: stä ja ovat alkaneet omaksua nykyaikaisen suuntauksen online-suoratoistossa. Urheilun suoratoisto verkossa on yksi parhaimmista asioista, joita jokainen urheilun ystävä rakastaa, ja käyttäjien on valittavana vain harvoja huippuluokan sovelluksia.

Katso ESPN on uskomaton online-urheilulähetysverkkosivusto ja -sovellus. Käyttäjät, jotka haluavat seurata live-urheilua FireStick-laitteillaan, voivat ladata ja asentaa Watch ESPN -sovelluksen sovelluskaupasta.

# 12. NBC Sports

NBC on yksi suurimmista urheilulähetysverkoista, joka kattaa kaikki tärkeimmät urheilutapahtumat, kuten NFL, jalkapallo, NHL, NBA, MMA, tennis, rugby, nyrkkeily jne.. nbc-urheilu amazon-tulenkestävälleJoten jos etsit sovellusta, joka tarjoaa erilaisia ​​urheilutoimintoja streamingiksi FireStick-laitteellasi korkealaatuisella, kokeile NBC Sports -sovellusta.

NBC Sports -sovelluksella voit nauttia suoratoistoista, uusimmista päivityksistä, otteluaikatauluista ja kohokohdista yhdessä paikassa.

Siksi, jos olet jalkapallofanit ja haluat katsoa English Premier League -sarjaa live-tilassa tai jos olet innolla suoratoistamaan UFC: n pay per view -sovellus suorana lähetyksenä, NBS Sports -sovelluksen FireStick-sovelluksen tulisi olla sinulle optimaalinen valinta..

Parhaat FireStick-sovellukset tietoturvalle

Parhaat FireStick-sovellukset tietoturvalle

# 13. PureVPN

Kun puhumme suoratoistosta, ensisijaisen huolenaiheemme pitäisi olla turvallisuutemme, koska nykyään virtuaaliset uhat ovat suuret. purevpn-suojaussovellus tulipaloonSiksi tietoturvasovelluksen, joka tarjoaa suojausmuodon vakoilusta, saaminen on välttämätöntä, jotta voit nauttia suoratoistosta vaivatta.

Asenna PureVPN-sovellus FireStick-laitteeseesi ja suoratoista ilman kaistanleveyden pudotuksia tai haittaohjelmahyökkäyksiä. Firestick-VPN: n avulla pääset verkkoihin, kanaviin ja ohjelmiin, joita et ole saatavilla alueellasi.

Tietosuoja on aina ollut huolestuttava monille suoratoistoille, ja PureVPN tarjoaa huippuluokan salauksen sen varmistamiseksi. Siksi, suoratoistaessasi, käytä PureVPN-sovellusta ja suoratoista suosikkisisältöäsi kiinnittämättä huomiota palveluntarjoajaasi tai viranomaisiin..

Lisäksi, jos käytät Kodia FireStickissä, voit poistaa kaikkien Geo-rajoitettujen lisäosien eston Kodin VPN: n kautta. PureVPN on yksi hienoimmista VPN-palveluntarjoajista ja sillä on oma Kodi-lisäosa Kodille.

PureVPN: llä on yli 2000 nopeaa palvelinta yli 140 maassa. Voit myös hankkia omistettuja suoratoistopalvelimia tarvittaessa. PureVPN: n kaltaisen premium-VPN-palvelun valitseminen on parempi kuin ilmaisen VPN: n käyttö Kodille Firestickissä.

# 14. NordVPN

NordVPN on yksi suosituimmista ja luotettavimmista tulipalojen VPN-laitteista. NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa 62 maassa. Se tarjoaa armeijan luokan salauksen turvallisen internetin käytön mahdollistamiseksi.nordvpn amazon-tulitikun tietoturvasovellus

Pidä tietosi suojattuna ja varmista kyberturvallisuus suoratoistamalla anonyymisti Internetissä. Asenna vain NordVPN FireStick -sovellus Amazon-sovelluskaupasta ja nauti FireStick-kokemuksesta.

NordVPN keskittyy laadukkaan tietoturvan tarjoamiseen, jotta käyttäjät voivat surffata Internetissä huolehtimatta vakoilusta. Nauhaleikkurit ja virtauspohjat mieluummin NordVPN: tä sen uskomattomien turvaominaisuuksien vuoksi, jotka antavat heille mahdollisuuden pysyä poissa hakkereiden ja haittaohjelmien tutkalta.

Sen avulla käyttäjät voivat yhdistää laitteitaan julkisiin verkkoihin tarvitsematta huolehtia mahdollisista tietoturvaloukkauksista. Voit myös löytää Kodille ilmaisen VPN: n App Store -kaupasta, mutta se ei tarjoa sinulle palvelua tai ominaisuuksia, kuten NordVPN.

Amazon Firestick -sovellukset uutisille

Amazon Firestick -sovellukset uutisille

# 15. Sky News

Sky News on Iso-Britanniassa toimiva kansainvälinen uutiskanava, joka toimittaa viimeisimmät uutiset ympäri maailmaa.skynews-sovellus Amazonin tulitikulle Sky News on palkittu uutiskanava, joka on erittäin taitava kattamaan erilaisia ​​uutisia ympäri maailmaa vastuullisen journalismin näytöllä.

Sky News on yksi harvoista uutiskanavista, jotka ovat olleet erittäin tunnettuja, ja monet ihmiset luottavat sen uutisiin. Ihmiset luottavat Sky Newsin toimittamiin uutisiin sen aittojen lähteiden takia.

Lataa ja asenna Sky News -sovellus Amazon-sovelluskaupasta ja ole ajan tasalla uusimpien uutisten päivityksistä ympäri maailmaa.

# 16. BBC uutiset

BBC News on toinen brittiläinen uutiskanava, joka kattaa tärkeimmät uutiset ympäri maailmaa ja on toiminnassa 24 tuntia vuorokaudessa. BBC News -sovellus Amazon Fire TV: henSe on maailman vanhin kansallinen lähetysverkko, joka on ollut olemassa jo yli 90 vuotta.

BBC: n pääkonttori sijaitsee Lontoossa, ja siinä työskentelee yli 35000 työntekijää. Sitä on tunnettu Euroopan suosituimmaksi sisältöpohjaiseksi sivustoksi. Ei ole mitään yleisradioverkkoa, joka voisi kilpailla BBC: n kanssa verkossa suuren infrastruktuurin ja taloudellisen vahvuuden vuoksi.

Löydät BBC News News -sovelluksen kaikki uusimmat päivitykset, jotka liittyvät urheiluun, viihdeeseen, politiikkaan, sosiaalisiin kysymyksiin, terveyteen, säähintaan ja moniin muihin luokkiin.

Parhaat musiikkia sisältävät Fire TV Stick -sovellukset

Parhaat musiikkia sisältävät Fire TV Stick -sovellukset

# 17. YouTube

Kuka ei ole kuullut YouTubesta?

Aina kun on etsittävä uusinta musiikkivideota, ensimmäinen mielessäsi näkyvä vaihtoehto on YouTube. youtube-palo-tv-sovellusSe on todellakin miljoonien musiikin ystävien suosituin alusta ympäri maailmaa.

Parasta YouTubessa on, että voit löytää melkein minkä tahansa uuden tai vanhan musiikkivideon ja luoda oman soittolistan kuunnellaksesi sitä milloin haluat, sen sijaan, että etsit kappaleita joka kerta. Lisäksi sen suositeltu ominaisuus näyttää sinulle kaikki uusimmat ja trendikkäimmät videot, jotka saattavat sopia makuusi.

YouTuben käyttäminen FireStickissä on erittäin helppoa. Lataa ja asenna YouTube-sovellus FireStick-laitteeseesi Amazon-sovelluskaupasta ja aloita suosikkimusiikkivideoidesi HD-laatuinen selaaminen. Luo oma soittolista ja tutkia enemmän musiikkia niin paljon kuin haluat, koska se on ilmainen.

# 18. Spotify

Spotify on uskomaton musiikin suoratoistosovellus, jonka ruotsalainen yritys käynnisti 9 vuotta sitten. spotify firestick -musiikkisovellusSpotify on koti miljoonille kappaleille monien erilaisten taiteilijoiden taholta ympäri maailmaa.

Spotify-sovellus voidaan asentaa FireStick-laitteeseen musiikillisen uran nauttimiseksi. Luo vain Spotify-tili ja aloita soittolistan luominen kaikkien suosikkikappaleidesi kanssa.

Spotify on ilmainen sovellus kaikille, joka ei keskeytä musiikkitarhaa mainostesi kanssa. Voit myös ladata suosikkikappaleesi sovelluksesta erittäin helposti.

# 19. Nykiä

Twitch itsessään on Amazonin tytäryhtiö, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa suosikkimusiikkiaan ja antaa omia juttujaan.twitch-musiikkisovellus Amazonin tulitikulle

Viimeisen 7 vuoden aikana Twitch on saanut paljon julkista huomiota ja monet käyttäjät ovat kääntyneet Twitchin puoleen saadakseen rahaa ansaitsemalla rahaa suoraa suoratoistoa pitkin. Monet käyttäjät suoratoistavat kappaleidensa kansia, pelejä ja joitain muita asioita Twitchissa ja ansaitsevat saamalla katselua.

Se on todellakin maailman johtava sosiaalinen videoalusta, jolla on keskimäärin 9,7 päivittäistä käyttäjää. Joista noin 2 miljoonaa käyttäjää suoratoistaa sisältöään Twitchissä.

Lataa Twitch-sovellus FireStick-laitteellesi ja sukella suoraan Twitch-maailmaan suoratoistaaksesi suosikkisisältösi nyt!

Paras IPTV Amazon Fire Stickille

Parhaat IPTV Amazon Firestick -sovellukset

# 20. MrMC

MrMC on FireStickille saatavana IPTV-sovellus Amazon-sovelluskaupassa, jota voidaan käyttää niinkin alhaiseen hintaan kuin 2,99 dollaria.. mrmc paras amazon firestick -sovellus IPTV: lleMrMC: n avulla voit nauttia paljon viihdetavaroista, kuten musiikista ja televisio-ohjelmista 4K-videonlaadulla.

MrMC voidaan yhdistää Plex-, Emby-, TV-päätelaitteisiin ja moniin muihin palveluiden palvelimiin, jotta ne saavat live-syötettä. Sillä on erittäin älykäs ja houkutteleva käyttöliittymä, joka on erittäin käyttäjäystävällinen.

Lataa ja asenna MrMC nyt ja ala katsomaan suoraa televisiota FireStick-laitteella Internet-protokollan avulla.

# 21. TVMosaic Live

IPTV on välttämätön asia FireStickillä, jotta voit katsella live-TV-ohjelmia ja -ohjelmia Internetissä. tvmosaic live-paras sovellus tulisijalleLataa se ilmaiseksi Amazon-sovelluskaupasta nauttiaksesi IPTV-kokemuksesta.

TVMosaic Live -palvelussa on erittäin interaktiivinen käyttöliittymä, joka on erittäin käyttäjäystävällinen, jopa henkilölle, joka käyttää IPTV-palvelua ensimmäistä kertaa, ei ole mitään ongelmaa sen käyttämisessä. Se on yhteensopiva mobiililaitteiden sekä FireStick- ja FireTV-laitteiden kanssa. Käyttäjät voivat katsella suoraa televisiota tavallisella tai Ultra HD -määrityksellä omasta valinnastaan.

Se tukee kaikkia IPTV-signaaliprotokollia, kuten http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming mainos. Tämän sovelluksen toinen hieno ominaisuus on, että käyttäjä voi kytkeä tekstityksen päälle ja muuttaa ääniraitoja.

# 22. Säteilevä IPTV

Jos olet kotoisin Bangladeshista, asut ulkomailla tai olet bangaanilaisen sisällön fani, Radiant IPTV -sovellus on optimaalinen valinta FireStickissä.säteilevä iptv-sovellus Amazonin tulitikulle

Lataa ja asenna vain RadiantIPTV-sovellus FireStick-laitteeseesi ja aloita live-TV-kanavien ja -elokuvien katseleminen ilman vaivaa.

RadiantIPTV-sovellus on hyvin pieni ja se on ladattavissa ilmaiseksi Amazon-sovelluskaupasta.

Apuohjelmasovellukset FireStickille

apuohjelma Firestick-sovellukset

FireStick-sovellusluettelossa on saatavana lukuisia apuohjelmasovelluksia lomakkeen valitsemiseksi, mutta tässä on kolme parasta FireStick-sovellusta.

# 23. File Manager Fire TV -lisäys

Yksi kaikkien laitteiden tärkeimmistä asioista on File Management -ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat hallita ladattua kohdetta ja muita tiedostoja. paras apuohjelma tulipaloFile Manager on FireStick-sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat hallita FireStick-tiedostojaan siirrettäessä tietoja paikasta toiseen.

Sillä on erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat hallita FireStick-tiedostojaan helposti. Se on FireTV- ja FireStick-sovellus, jolla on kaikki perustoiminnot, kuten kopiointi, liittäminen, nimeäminen uudelleen ja poistaminen.

Voit helposti käyttää kaikkia FireStick-laitteen tiedostoja. Tämän sovelluksen toinen hieno ominaisuus on, että siinä on sisäänrakennettu valokuvien katseluohjelma.

# 24. ES File Explorer

ES File Explorer on yksi yleisimmin käytetyistä FireStick-apuohjelmista, jota Streamers suosii. paras apuohjelma amazonin tulitikkuYksi syy siihen, että sitä käytetään, on Kodin asentaminen FireStickiin. Kodi ei ole asennettavissa suoraan FireStick-tiedostoon, minkä vuoksi käyttäjät käyttävät Jailbreak-menetelmää, jota varten ES Explorer on välttämätön.

ES File Explorer -sovellusta pidetään parhaana tiedostojenhallintasovelluksena Android-laitteille. Sen avulla käyttäjät voivat hallita tiedostojaan, purkaa siirretyt tai ladatut tiedostot ja asentaa sovelluksia. ES File Explorer -sovelluksella voidaan siirtää tiedostoja FTP: n kautta ja tyhjentää järjestelmän välimuisti ja sovellusprosessit.

Sillä on yli 16 integroitua kieltä, kuten englanti, venäjä, japani, saksa ja monet muut. Voit helposti seurata tallennuskapasiteettiasi ja hallita musiikkia ja valokuvia sillä.

# 25. Firefox Fire TV: lle

Mozilla Firefox on yksi parhaimmista ja suosituimmista selaimista ympäri maailmaa. mozilla firefox -sovellus palo-tv: henFirefoxia käyttävät laajasti ihmiset ympäri maailmaa henkilökohtaiseen verkkoselailuun sekä web-suunnittelijat ja ohjelmoijat älykkäiden ominaisuuksiensa ja erinomaisen suunnittelunsa vuoksi.

Toisin kuin muut selaimet, Firefox rajoittaa ajonaikaisen sivun lataamisen tiettyyn välilehteen eikä kerää sitä koko selaimeen. Tämä tarkoittaa, että muut selaimet hidastuvat, jos avaat useita välilehtiä, mutta Firefox ei hidasta ja vaikka se tapahtuu, voit sulkea välilehden helposti leikataksesi selaimen viivettä.

Lataa Mozilla Firefox Amazon-sovelluskaupasta, aloita selaaminen saumattomasti ja nauti monista hyödyllisistä selaimen laajennuksista parantaaksesi selaamista.

johtopäätös

Amazon FireStick on suosittu, koska sitä voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. App Store -kaupassa on saatavana satoja sovelluksia, jotka voidaan asentaa FireStick-laitteeseen laitteen mukauttamiseksi.

Olen lyhyesti esitellyt joitain suosituimmista sovelluksista, joita voit asentaa FireStick-laitteeseesi parantaaksesi kokemustasi ja saadaksesi kaiken kämmenellesi. Kun olet kokeillut näitä sovelluksia, et tunne halua siirtyä mihinkään muuhun laitteeseen. Kaikki tässä oppaassa käsitellyt sovellukset ovat Fire TV: n ja FireStickin parhaita sovelluksia.

Kaikki sovellukset, joista olen käsitellyt tässä oppaassa, ovat helposti saatavissa Amazon-sovelluskaupasta, ja toivottavasti sinulla ei ole ongelmia niiden löytämisessä ja asentamisessa. Kokeile niitä kaikkia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map