Maaginen lohikäärme Kodi 17.6 – Kuinka asentaa Kryptoniin, Jarvis 16 Supermacy Repon avulla

Magic Dragon Kodi -lisäosa otti markkinoiden suosituimpia nimiä, kuten Pyramid Kodi -lisäosan ja Dogs Bollocks. Nämä lisäykset olivat aikaisemmin hallinneet Kodi-lisäosia viihteen suoratoistoon yhteisössä. Magic Dragon on lopullinen valinta elokuvien, urheilun, TV-ohjelmien ja niin edelleen katsomiseen teräväpiirtona.


Seuraa oppaamme nähdäksesi kuinka asentaa Magic Dragon Kodi -sovellukseen. Ja jos kohtaat puskurointiasioita tai haluat korkealaatuista suoratoistoa Magic Dragonin kanssa, Real Debrid -sovelluksen käyttö Kodissa on paras ratkaisu.

Magic Dragon Kodi Addon -varasto

Magic Dragon voidaan ladata Supremacy-arkistosta. Tätä lisäosaa ei ole saatavana missään muussa arkistossa.

Kuinka asentaa Magic Dragon Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Avata Kodi laitteesi ohjelmisto > Klikkaa Asetukset (vaihdekuvake) näkyvissä näytön vasemmassa yläkulmassa > Uusi ikkuna avautuu, Klikkaus päällä Tiedostonhallinta valikosta näkyvissä.kuinka asentaa maaginen lohikäärme kodi
 2. Nyt kaksoisnapsauta Lisää lähde vaihtoehto vasemmasta sarakkeesta. kuinka asentaa taika lohikäärme kodi krypton version 17.6 tai uudempi
 3. Klikkaus ja kirjoita tämä URL- valintaikkunan osoiteriville: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä lähde nimellä Ylivalta > Klikkaus kunnossa > Tarkista URL ja nimi > Klikkaus kunnossa.miten asentaa taika lohikäärme kodi jarvis versio 16 tai uudempi
 4. Palaa nyt Kodi-päävalikko > Mene Lisäosia valikko > Klikkaa Laatikkokuvake.maaginen lohikäärme kodi lataa
 5. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto.maaginen lohikäärme ei toimi virheitä
 6. valita Ylivalta > Klikkaus Repository.supremacy-2.3.zip > Odota ilmoitusta. maagisen lohikäärmeen arkisto
 7. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Vieritä ja avaa Ylivalta > Klikkaa videon lisäosat > valita Maaginen lohikäärme > Klikkaus Asentaa.

maaginen lohikäärme

Kuinka asentaa Magic Dragon Kodi Jarvis -versioon 16 tai uudempaan

 1. Avata Kodi Jarvis V16.
 2. Klikkaus järjestelmä > Avata Tiedostonhallinta.
 3. Tuplaklikkaus Lisää lähde.
 4. Klikkaus <Ei mitään> ja tyyppi URL- http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klikkaus Tehty > Nimeä tämä lähde nimellä Ylivalta > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 5. Palata takaisin Kodi-päävalikko > Klikkaus järjestelmä > Klikkaus Lisäosia.
 6. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Avata Ylivalta > Klikkaus Repository.supremacy-2.3.zip. Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
 7. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Mene Ylivalta.
 8. Mene Video-lisäosat.
 9. Klikkaa Maaginen lohikäärme > Osuma Asentaa > Odota ilmoitusta.

Magic Dragon Kodi Lataa

 1. Lataa zip-tiedosto > Kodi-päävalikko > Klikkaus Lisäosia > Klikkaus Laatikkokuvake.
 2. Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa ladatun zip-tiedoston järjestelmä > valita Repository.supremacy-2.3.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
 3. Klikkaus Asenna arkistosta > Klikkaus Ylivalta > Avata videon lisäosat kansio > Klikkaa Maaginen lohikäärme > Klikkaus Asentaa > odota ilmoituksen ilmestymistä.

Maaginen lohikäärme ei toimi / -virheitä / korjauksia Kodissa

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Riippuvuusvirhe syntyy lisäosan asennuksen yhteydessä viallisten lähdelinkkien ja vanhentuneiden arkistojen takia

Korjata

Tarkista, onko arkisto, jota yrität käyttää, käytettävissä ja elää. Jos arkistoon ei pääse, valitse vaihtoehtoinen arkisto.

Tarkista lokivirhe

Tämä virhe aukeaa joskus asennettaessa lisäosaa ja joskus käytettäessä lisäosavirtoja. Virheen syynä voi olla puuttuvat arkistossa olevat tiedostot tai kasaantunut välimuisti.

Korjata

Korjaa tämä virhe tyhjentämällä Kodi-välimuisti ja yritä asentaa tämä lisäosa luotetusta arkistosta. Sinun tulisi aina valita luotettava arkisto lisäosan asentamiseen.

Magic Dragon – arvostelut

Magic Dragon Kodi -lisäosa on saanut faneja viime aikoina käyttäjinä, jotka ovat kokeilleet tätä lisäosaa, jakaneet joitain arvosteluja tästä lisäosasta sosiaalisessa mediassa. Katso nämä käyttäjien tweetit:

maaginen lohikäärme arvosteluja

Yksi käyttäjistä suhtautui asiaan hieman sarkastisesti:

Pidän siitä, miten he ajattelevat taikuutta tässä sarjassa ja kuinka lohikäärmeitä koetaan. #thecientcientgusbride #mahoutsukainoyome

– Myrsky (@kodi_meaker) 23. heinäkuuta 2016

Viimeiset sanat

Magic Dragon on hämmästyttävä lisä viihdetarkoituksiin, koska siinä on korkealaatuisia stream-elokuvia, TV-ohjelmia, urheilutapahtumia ja lapsisisältöä. Kaikista tulevista lisäosista vain harvat ovat luotettavia ja voivat mennä pidemmälle ja ansaita mainetta.

Magic Dragon Kodi -lisäosalla on paljon potentiaalia tulla yhdeksi viihteen suoratoiston suosituimmista lisäosista. Käyttäjät, jotka ovat kokeilleet sitä, suosittelevat sitä jo muille.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map