Netflixin uudet julkaisut syyskuussa 2018: Suosituimpien elokuvien ja TV-ohjelmien luettelo

Oletko jatkuvasti kiinni tilassa mitä seurata seuraavaksi? Älä huoli enää! Tiedämme, mikä on sinulle parhaiten Netflixissä, ja olemme laatineet kaiken yksityiskohtaisesti sinulle. Tutustu oppaaseemme perusteellisesti, etkä kysy itseltäsi, mitä ohjelmaa minun pitäisi enää katsella. Jos sinulla on ongelmia Netflixiä käytettäessä, käytä Netflixin parhaita vpn-ohjelmia..


Mikä on Netflix?

Netflix on hallitseva online-viihde- ja streaming-palveluiden kuningas ympäri maailmaa. Netflixin sisällön monimuotoisuus ja laatu ovat todella asettaneet uudet standardit, eikä kukaan voi vastata mahtavaa Netflixiä. Se on online-suoratoistopalvelu, jolla on useita vuodenaikojen esityksiä ympäri maailmaa. Eri alueille on olemassa erilaisia ​​Netflix-kirjastoja, joihin pääsee expressvpn netflix tai nordvpn netflix avulla..

Netflix on digitaalisen viihdeteollisuuden vallankumous, joka on tehnyt television katselusta vanhentuneen vaihtoehdon. Nykyään ihmiset ovat alkaneet valita suosikki-ohjelmiensa suoratoiston verkossa sen sijaan, että katselisivat sitä kaapelilla. Netflixille annetaan suurin tunnustus siitä, että ihmiset tuodaan verkkoon suoratoistoon.

Toinen hieno asia Netflixissä on, että jokaisella alueella on oma kirjasto. Eri alueiden käyttäjät voivat käyttää vain sisältöä, joka on tarjolla alueellaan. Tämä on tosiasiallisesti sisällölle asetettu rajoitus sisällöntuottajien tekijänoikeuksien ja sisällönkäsittelymääräysten takia.

Netflixin uudet tiedotteet elokuu 2018

Kesä on päättymässä elokuun alkaessa, mutta viihteen karuselli on vasta alkanut. Netflix on juuri ilmoittanut elokuulle mahtavista hämmästyttävistä televisio-ohjelmista ja elokuvateattereista. Se on jättänyt kaikki Netflix-käyttäjät ja streaming-fanit ympäri maailmaa pelkoon. Yhteensä 38 uutta Netflix-alkuperää ja 9 Netflix Films julkaistaan ​​tässä kuussa.

Tässä on vilkaisu tiedotteet elokuulle:

kytkettyTaikuus ihmisille
Kokaiinin rannikkoPinky Malinky
Dinotrux Supercharged: Kausi 3Spirit Riding Free: Kausi 6
Olen tappajaPysy täällä
MaaliskuutomääräyksetUltravioletti
Nuorten maut: kansainvälinen versioTutkija: Brittiläinen rikostarina: 2. kausi
Herra Sunshine (suoratoisto joka lauantai)Deadwind
LapsistaSeuraa tätä
72 Vaaralliset eläimet: AasiaKysy StoryBotsilta: 2. kausi
kärsivissäBert Kreischer: Salainen aika
Kaikki pesukoneistaperverssi
Demetri Martin: PäällikköSyyttömät
KyltymätönPelit: The Beat jatkuu!: Kausi 3
La casa de las floresRikollisen mielen sisällä
Million punta -valikkoOzark: Kausi 2
Ponysitters-klubiParatiisin PD
Voltron: Legendaarinen puolustaja: Kausi 7Komediakokoonpano: Osa 2
ZionUltimate Beastmaster: Fittestin selviytyminen
pettymysPeitelaki

Netflix-elokuvat

 1. Brij Mohan Amar Rahe
 2. Kuten isä
 3. Perdida
 4. Guernsey-kirjallisten ja perunankuoripiirtäjien yhdistys
 5. Paketti
 6. Motiivi
 7. Kaikille pojille, joita olen ennen rakastanut
 8. Jälkipuolue
 9. Termodynamiikan lait

Mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsoa ?

Mitä katsella Netflix UK: lla ?

 1. Kuten isäMitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsoa elokuussa 2018

Like Father on komedia, jonka pääosissa ovat Kristen Bell, Kelsey Grammer ja Seth Rogen. Elokuva kiertää hankalaa tilannetta, joka syntyy, kun vastasuuntatu morsian ottaa vahingossa isänsä; jota hän ei ole tavannut vuonna, häämatkallaan humalassaan. Perhe kokee ilon hetkiä ja tunteita, kun isä ja tytär viettävät aikaa yhdessä. Se on hieno tunne- ja draamaelokuva, jota voi katsella.

 1. Kaikki pesukoneistaMitä katsella Netflix UK: lla?

Tarina hiljattain eläkkeelle jääneestä räppääjästä ho ottaa vastuun tulla perhemieheksi ja huolehtia hänen 4 lapsestaan, kun taas hänen vaimonsa hyödyntää eläkkeelle jättäen omaa yritystoimintaa.

 1. Kyltymätönnetflixin uudet julkaisut elokuussa 2018

Patty, teini, jota lukion ikätoverinsa kiusaavat yli painonsa, kuulee kauneudenhoitaja-Bob-valmentajaa. Kun hänen ruumiinsa muuttuu 360 kertaa, hän aikoo kostaa kaikilta ihmisiltä, ​​jotka ovat häntä kiusanneet. Tämän elokuvan pääosissa ovat Debby Ryan, Alyssa Milano ja Dallas Roberts. Insatiable on hieno komediaelokuva, jota voi katsella perheesi kanssa.

 1. perverssitop netflix -esitykset

Ghoul on tarina kauhistuttavista paljastuksista sotilaallisesta salaisesta pidätyskeskuksesta, jossa terroristeja pidetään ja kuulustellaan. Äskettäin rekrytoidun armeijan kuulustelijan Nida Rahimin saapuessa vankeinhoitokeskukseen hän saa selville, että hänelle osoitettu kohde ei ole normaali ihminen, vaan jotain muuta muualta. Tässä tarinassa on paljon käänteitä ja katsojien leuat putoavat katsottuaan uskomattoman elokuvan.

 1. SyyttömätNetflix UK

Syyttömät on voimakas tarina kahdesta rakkauden keskuudessa olevasta teini-ikäisestä, mutta heidän superluonnolliset voimansa yrittävät jakaa heidät. Tämä trilleri- ja draamasarja on pakollinen katsomasarja, kun näet tunnetiloihin täynnä olevan lyönnin.

 1. Ozark (kausi 2)ozark-kausi netflix UK: lla

Rahanpesu mennyt pieleen ja perhe kadonnut, Ozark 2. kausi on jännittävä kausi katsottavaksi. Martyn on maksettava suuri velka johtuen sopimuksesta, joka meni pieleen Meksikon huumeherralle. Todista perheenyhdistämistä vaikeissa olosuhteissa Ozarkin tällä kaudella.

Mitä katsella Netflix Kanadassa ?

 1. Seuraa tätäMitä katsella Netflix Kanadassa?

Lyhyt mutta informatiivinen tarinasarja, jonka Buzzfeed-toimittajat kattavat. Upea asia tässä lyhyessä sarjassa on, että siinä on jokainen jakso vain 15 minuuttia.

 1. Tappavien salaisuuksien talotalo tappavia salaisuuksia netflix Kanadassa

Terrori tarina äidistä ja tytöstä, jotka muuttivat juuri uuteen taloon tarttuakseen elämäänsä uudestaan, mutta talolla on menneisyys ja paljon pelottavia salaisuuksia. Katso tämä kauhu tarina Netflixistä tämän elokuun aikana.

 1. Outlanderin kolmas kausioutlander on show, jota voidaan katsella netflix Kanadassa

Outlander on rakkauden, sydämen särkymisen ja ajan haavojen tarina, jota ei voida parantaa niin helposti. Tarina kiertää Clairea, jolla on kaksi erilaista elämää ja kaksi erilaista rakkaustarinaa, jotka kulkevat hänen sydämensä rinnalla samanaikaisesti.

 1. Kuinka päästä eroon murhasta – neljäs kausimiten päästä eroon murhakaudella 4 netflix Kanadassa

Ryhmä 4 lakiopiskelijaa yhdessä professorinsa kanssa ryhtyy kaivaamaan syvälle murhatapauksia, jotka ovat syviä ja eivät niin kuivia. Murheista ja ilmoituksista saatava kiertävä tarina on syytä kiinnittää huomiota.

Mitä katsella Netflix Australiassa?

 1. La Casa De Las FloresMitä katsella Netflix Australiassa?

Jos olet komediafani, joka rakastaa kukkaa, tämä espanjalainen TV-sarja on hemmottelu sinulle. Tarina kiertää rikkaan meksikolaisen perheen, joka omistaa kukkakaupan, mutta jolla on liian vähän hallintaa heidän omien toimintahäiriöidensä suhteen.

 1. Marlon: Kausi 2marlonn kausi 2 netflix australiassa

Tarina kiertää Marlon Wayansin todellisen elämän, kun hän yrittää tasapainottaa elämäänsä lastensa, ystäviensä ja entisen vaimonsa välillä. Parasta Marlonissa on se, että komediatähti soittaa itse ja voidaan vain odottaa luonnollista ja omaperäistä tunnetta, joka tällä TV-sarjalla olisi. Tämän kauden painopiste on Marlon-elämän heilahteluissa, kun perhe kasvaa ja ajat kovenevat.

 1. Hyviä uutisiaupeita uutisia netflix australiasta

Upea uutinen on tarina kaapelintuottajasta ja hänen äidistään työskentelemässä yhdessä samassa kaapelitelevisiossa. Tytär on uutisten tuottaja ja äitinsä saapuvat harjoittelijaksi.

 1. Paratiisin PDParadise PD netflix australiassa

Paradise PD on animoitu sarja aikuisille, ensi-ilta Netflixissä. Tarina kiertää pienessä kaupungissa sijaitsevan poliisilaitoksen ympärillä ja pääpaino on poliisien tyhmyydessä, kun he kulkevat ympäri kaupunkia taistelemaan rikollisuutta vastaan. Sarjassa on graafista sisältöä ja aikuisten huumoria, minkä vuoksi suosittelemme katsomaan sitä yksin.

 1. Ultimate Beastmaster Australia: Fittestin selviytyminenUltimate Beastmaster Australia: Fittestin selviytyminen

Äärimmäinen kilpailutapahtuma, joka isännöi yli 100 kilpailijaa yhdeksästä eri maasta ympäri maailmaa, mukaan lukien Ranska Yhdysvallat, Saksa Yhdistynyt kuningaskunta, Australia, Etelä-Korea, Brasilia, Italia ja Meksiko. Jokaisessa jaksossa on joukko ainutlaatuisia esteitä, jotka kilpailijoiden on kohdattava ja valloitettava. Voittaja nimetään kunkin jakson lopussa.

Mitä Netflix-elokuvaa minun pitäisi katsoa ?

Jotkut uskomattomat Blockbuster-elokuvat ovat tulossa Netflixiin tämän elokuun aikana, eikä sinulla ole varaa unohtaa niitä. Tässä on muutama suositus elokuvista:

Tower HeistTalo pupu
Tuo se päälle: Voit voittaa senStar Trek Beyond
Ouija: Pahan alkuperäYlpeys & Ennakkoluulo
KovettuaCharlie St. Cloud
Kuka saa koiran?Tahrata
Seikkailut julkisessa koulussaKolmastoista kerros
HenkivartijaLakeview Terrace
Enkelten kaupunkiMidnight Express
Siskoni pitäjäÄitipuoli
Amerikkalainen kultaHyökkäys Wall Streetillä
Likainen HarryLähteneet
GoodFellasKuuma fuzz

Mitä tarkkailla Netflix-tietokilpailussa

Yllättävä asia, jonka saat nähdä monista viihdeblogista, on heidän järjestämänsä tietovisa Netflix-elokuvien ja TV-ohjelmien suhteen. Tämä auttaa verkkosivustoja ja markkinoijia arvioimaan käyttäjän mieltymyksiä ja heidän makuaan. Käyttäjät osallistuvat kyselyihin, koska nämä tietokilpailut perustuvat tyylilajeihin ja he voivat valita näytökset, joita he rakastavat katsella näiden genrejen perusteella.

Toinen hieno asia tällaisissa tietokilpailuissa on, että ne auttavat käyttäjiä tuntemaan enemmän muista saatavilla olevista esityksistä. Näihin tietokilpailuihin osallistuminen auttaa huijauskiellon tarkkailijoita poistamaan sekaannusta siitä, mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsella Netflixissä tai mitä televisiosarjoja katsottavaksi?

Nämä tietokilpailut voivat myös perustua suosikkijulkkisisi tai unelmalomaasi jne., Vain herättääksesi tunteen, mitä seuraavaksi katsoa, ​​nämä tietokilpailut voivat mennä missä tahansa määrin.

Seuraavassa on verkkosivustoja, jotka järjestävät sellaisia ​​tietokilpailuja ja kyselyjä:

 1. BuzzFeed
 2. BrainFall
 3. PopBuzz
 4. Seitsemäntoista
 5. Sporcle

Yksi asia on varma, että osallistuttuaan sellaisiin tietokilpailuihin et kysy itseltäsi, mitä minun pitäisi huijata seuraavaksi, etkä vaivaudu katsomaan Netflix-ehdotusruutua..

Viimeiset sanat

Kysymykset, kuten mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsella Netflixissä, ja mitä TV-sarjoja katsellaan, ovat erittäin yleisiä kaikissa Netflix-ystäville ja binge-tarkkailijoille ympäri maailmaa. Jos olet äärimmäisen korkean tason tarkkailija, saatat viedä tämän kysymyksen uudelle tasolle, kuten mitä minun pitäisi huijata seuraavaksi, emmekä syytä sinua siitä, että olet tällainen.

Netflix on niin koukuttava asia, että se vain saa ihosi alle liian hyvin, et voi elää ilman sitä, olet kokeillut sitä. Viime vuonna sanoimme, että suuri joukko ihmisiä, jotka etsivät Netflix-ohjelmaa, minun pitäisi katsoa 2017, ja kyselyt olivat jokaisella blogisivustolla.

Nähdessään niin valtavan virtauksen, blogisivustot alkavat tarjota hienoja suosituksia ihmisille, jotka kysyvät mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsoa 2017?

Samaa skenaariota on havaittu tänä vuonna, ja käyttäjät ovat tulvinut sosiaalisen median kysyen mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsoa vuonna 2018? Siksi ajattelimme opastaa sinua tarpeeksi yksityiskohtaisesti ilmoittaaksesi, mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsoa vuonna 2018. Toivomme käytymme läpi tämän oppaamme; et kysy, mitä Netflix-ohjelmaa minun pitäisi katsella Netflixissä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map