Parhaat FireStick-VPN: t (huhtikuu 2020)

VPN-for-firestick


Fire TV Stick -käyttäjänä katsot todennäköisesti elokuvia ja TV-ohjelmia sohvallasi mukavasti kotona jumissa..

Jos suoratoistat ilmaista sisältöä tai yrität käyttää Yhdysvaltain Netflix-, Hulu- tai muita suoratoistopalveluita, tarvitset parhaan VPN: n FireStickille.

FireStick VPN pitää online-identiteettisi yksityisenä, kun taas sen avulla voit käyttää verkkosivustoja ja suoratoistosovelluksia ympäri maailmaa.

Tässä oppaassa olen onnistunut koottamaan luettelon Fire TV: n, FireStickin ja Fire Cuben parhaista VPN-verkkoista, joilla on nopea nopeus, oma FireStick-sovellus, eikä ylläpidä mitään lokit.

Olen myös keskustellut VPN: n asentamisesta FireStickiin myöhemmin tässä oppaassa ja kuinka voisit tarkistaa, toimiiko VPN Amazon Fire TV Stick -muistikortilla.

7 parasta VPN FireStickille

Testasimme yli 60 VPN-palveluntarjoajaa tuodaksesi sinulle tämän luettelon FireStick-suosituimmista VPN-osoitteista. Valitsimme nämä VPN-verkot nopeaan nopeaan, alkuperäiseen FireStick-sovellukseen sekä helppo asentaa ja käyttää.

Tässä on luettelo parhaista VPN: istä:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-paras-VPN-for-firestick

PureVPN on meidän alkuun suositus FireStickin parhaaksi VPN: ksi. Se sijaitsee Hongkongissa ja tarjoaa Yli 2 000 palvelinta yli 140 maata.

Jos selaat alla olevaa FireStick-sovellusta, voit muodostaa yhteyden streaming-sovelluksiin, kuten Netflix, Hulu, ESPN +, ITV-soitin, ja muut aloittamaan suoratoisto.

PureVPN: llä on Amazonin luokitus 3,4 tähteä ja se kasvaa merkittävästi viikoittain. Se tarjoaa myös 7 päivän ilmainen kokeilu myös FireStick-käyttäjille.

Se ottaa alle 3 minuuttia asentaa sen sovellus FireStickissä, josta aion keskustella tässä osiossa. Sen lisäksi se tuo sinulle nopea yhteysnopeus kanssa 256-bittinen salaus.

Voit yhdistää PureVPN-verkkoon 10 laitetta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi käyttää tätä VPN: ää Fire TV-, Roku-, Android-, iOS-, Tietokone-, Nvidia Shield- ja muissa samanaikaisesti..

PureVPN maksaa 2,91 dollaria / kuukausi a 31 päivän rahat takaisin -takuu.

Vieraile sivustolla31 päivän rahat takaisin -takuu

2. Surfshark

Surfshark-firestick-VPN

Surfshark on epäilemättä edullisin VPN-palvelu. Se on ainoa VPN ExpressVPN: n rinnalla, joka tarjoaa tappaa kytkin ominaisuus FireStick-laitteessa.

Se tarjoaa tällä hetkellä 1 040 palvelinta jotka auttavat estämään suoratoistopalvelujen eston, kun taas sen AES-256-bittinen salaus sattuu pitämään todellisen IP-osoitteesi piilossa, kun suoratoistat ilmaista sisältöä.

Se on vaikuttava 4,1 tähden arvostelu Amazon-kaupassa ja asennus kestää alle 4 minuuttia.

Sovellus kertoo, kuinka paljon kuormitusta jokaisella palvelimella on, jotta voit yhdistää vain ne palvelimet, joiden kuormitus on minimaalinen nopeampaa suoratoistoa varten.

Yhdellä Surfshark-tilillä voit yhdistä rajattomiin laitteisiin yhtä hyvin. Sen CleanWeb-ominaisuus pitää laitteen vapaana haittaohjelmista, viruksista ja tietojenkalasteluyrityksistä.

Kun sanoin, että se oli edullinen, tarkoitin sitä todella. Surfshark maksaa vain 1,99 dollaria / kuukausi a 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Vieraile sivustossa 30 päivän rahat takaisin -takuu

3. CyberGhost

CyberGhost-paras-VPN-firestick

CyberGhost on kaunis helppo asentaa ja käyttää Fire TV -kentällä. Se on ohi 5900 palvelinta, joka on minkä tahansa VPN-palveluntarjoajan tarjoama suurin verkko.

Sillä on Amazonin luokitus 3,6 tähteä, joka on aika kunnollinen, ja yhdellä CyberGhost-tilillä voit muodostaa yhteyden 7 laitetta samanaikaisesti.

CyberGhost käyttää 256-bittinen AES-salaus sitä on mahdotonta purkaa. Internet-liikenteesi kulkee tämän tunnelin läpi, ja se pitää Internet-liikenteesi täysin nimettömänä.

Siinä on myös DNS- ja IP-vuodonsuojaus, joten sijaintisi ja toimintaasi eivät koskaan paljastu. Voit suoratoistaa, selata ja ladata mitä tahansa FireStickistä turvallisesti.

Voit muodostaa yhteyden yhdellä napsautuksella optimaalinen palvelin ja suojata online-identiteettiasi.

CyberGhost on myös edullinen, saatavana hintaan 2,75 dollaria / kk 45 päivän rahat takaisin -takuu. Asennus vie alle 5 minuuttia.

Käy sivustossa45 päivän rahat takaisin -takuu

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN on todella nopein VPN FireStickille sen ansiosta 3000 nopeaa palvelinta jotka ovat saatavilla 94 maata.

ExpressVPN: llä on 4,1 tähden arvostelu Amazon Store -kaupassa, joka on ehdottomasti korkein tämän luettelon parhaimmista VPN-verkoista. Se on vahvin AES 256-bittinen salaus pitääksesi laitteen suojassa vahingoilta.

Parasta on, että se tarjoaa 7 päivän ilmainen kokeilu FireStick-käyttäjille tarvitsematta lisätä luottokorttitietojasi. Harvat VPN-verkot eivät tarjoa ilmaista kokeiluversiota ilman luottokorttitietoja.

Sillä on Tapavaihtotoiminto että myös monista VPN: stä puuttuu palo-televisiosta. Se muodostaa yhteyden automaattisesti aina, kun liityt uudelleen epäluotettavaan Wi-Fi-verkkoon.

Voit yhdistää ExpressVPN: n 5 erilaista laitetta samaan aikaan yhdellä tilillä. Se on vähän kallis hintaan 8,32 dollaria / kuukausi, mutta se on jokaisen pennin arvoinen.

Vieraile sivustossa 30 päivän rahat takaisin -takuu

5. NordVPN

NordVPN-for-FireTV

NordVPN on turvallisin VPN tämän palvelun tarjoamien monien turvaominaisuuksien vuoksi. Sillä on kaksinkertainen VPN-salaus joka salaa liikennettä ei vain kerran, vaan kahdesti.

Sillä on tällä hetkellä Amazonin luokitus 4 tähteä ja on sijoittui kolmanneksi sovellukseksi suojausluokassa kirjoittanut Amazon Store.

Voit muodostaa yhteyden NordVPN-verkkoihin 5 600 palvelinta ja on saatavana 60 maata. FireStick-sovelluksellaan NordVPN tarjoaa P2P ja hävitetyt palvelimet.

Jos olet Kiinassa tai muussa maassa, jossa on tiukat Internet-määräykset, voit muodostaa yhteyden sen hävitettyihin palvelimiin ja suoratoistaa mitä tahansa sisältöä tai verkkosivustoa.

Yhdellä NordVPN-tilillä voit tehdä 6 VPN-yhteyttä samanaikaisesti. NordVPN maksaa vain 3,49 dollaria / kuukausi a 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Vieraile sivustossa 30 päivän rahat takaisin -takuu

6. IPVanish

IPVanish-firestick-VPN

IPVanish on FireStick-käyttäjien paras valinta sen takia vahva ja tehokas salaus. Voit tehdä Internet-yhteytesi turvallisiksi, vaikka yhdistäisit FireStickin ilmaiseen julkiseen Wi-Fi-verkkoon.

Sillä on Amazonin luokitus 4 tähteä, joka on erittäin vaikuttava ja on sijalla 1 turvallisuusluokassa itse Amazon.

IPVanish tarjoaa 1 300 palvelinta poikki Yli 75 sijaintia joka auttaa sinua poistamaan Netflix-, Hulu-, iPlayer- ja muiden Fire TV Stick -sovellusten eston.

Voit yhdistää IPVanishin 10 laitetta samanaikaisesti yhtä hyvin. IPVanish-sovellusta on helppo käyttää valikon vasemmalla puolella olevien kaikkien asetusten kanssa.

IPVanish on saatavana hintaan 3,25 dollaria / kk vain 7 päivän rahat takaisin -takuu. Sillä on nopea nopeus ehdottoman nolla lokilla, jotka tekevät yhteydestäsi yksityisen.

Vieraile sivustolla 7 päivän rahat takaisin -takuu

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN: llä on yksinkertainen käyttöliittymä, ja siinä on kill-kytkinominaisuus. Se on erittäin helppo asentaa ja on Yli 700 palvelinta sisään Yli 70 maata. 

VyprVPN on arvioitu 3-tähdet Amazon-kaupassa, joka on keskimääräistä korkeampi. Se on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka tarkistavat sen lokit julkisesti.

Kun testasin VyprVPN: ää FireStickillä, se vei minut alle 4 minuuttia asentaa. Tämä VPN tukee myös 4K: n suoratoistoa eikä hidasta nopeuttasi.

Sen jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsissä se ei ole osa viiden silmän maata, ja se ei pidä lokit jompikumpi. Sen OpenVPN kanssa 256-bittinen salaus, se pitää sinut suojassa suoratoiston aikana.

VyprVPN muodostaa yhteyden 5 useita laitteita samanaikaisesti ja se on saatavana hintaan 2,50 dollaria / kuukausi a 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kuinka asentaa ja käyttää VPN: ää FireStickissä

On olemassa yksinkertainen tapa asentaa VPN Amazon Fire TV Stick -muistikortille, joka voidaan kopioida kaikkiin FireStick-VPN-verkkoihin, jotka olen lukenut tässä oppaassa.

Otan esimerkiksi PureVPN: n asennuksen, asentamisen ja käytön Fire TV: ssä. Noudata näitä vaiheita:

Vaihe 1: Rekisteröidy PureVPN: llä

Vaihe 2: Avata FireStick-koti

vaihe-2-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 3: Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa Hae baari

vaihe-3-miten asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 4: Kirjoita nyt PureVPN ja napsauta mitä tahansa hakutulosta

vaihe-4-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 5: valita PureVPN-sovellus

vaihe-5-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 6: Nyt paina Saada tai ladata

vaihe-6-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 7: Asennus vie muutaman minuutin Internet-nopeudesta riippuen

vaihe-7-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 8: Kun olet asentanut, napsauta Avata

vaihe-8-miten asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 9: Nyt kirjoita käyttäjätunnus ja Salasana tai napsauta 7 päivän ilmaista kokeiluversiota

vaihe-9-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 10: Kun olet kirjoittanut, näet PureVPN FireStick -liittymän

vaihe-10-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 11: Sinä pystyt valitse palvelin valitsemalla minkä tahansa maan

vaihe-11-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 12: Jos haluat estää minkään suoratoistopalvelu Voit myös valita siitä vaihtoehdosta

vaihe-12-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 13: Kun olet valinnut palvelimen tai suoratoistopalvelun, se kysyy yhteyspyyntöä, joten napsauta kunnossa

vaihe-13-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 14: Se alkaa muodostaa yhteyden palvelimeen tai streaming-sovellukseen

vaihe-14-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vaihe 15: FireStick on nyt turvallinen, kun se on kytketty

vaihe-15-kuinka asennettava-VPN vs. firestick

Vieraile sivustolla31 päivän rahat takaisin -takuu

Miksi tarvitset VPN Fire TV Stick -muistikortille

On olemassa monia syitä, miksi tarvitset VPN-verkkoa Amazon FireStick -laitteeseesi. Nämä syyt voivat vaihdella korkeasta prioriteetista pieneen prioriteettiin tarpeen mukaan:

1. Vältä georajoituksia

geo-rajoitusSuoratoistosovellukset, kuten Yhdysvaltain Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player ja monet muut, ovat rajoitettuja yhdessä maassa, eivätkä ne ole muiden käytettävissä..

Jotta kaikki nämä sovellukset voidaan estää nykyisestä sijainnistasi, sinulla on oltava VPN.

Jos esimerkiksi haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä, jolla on enemmän nimikkeitä kuin millään muulla Netflix-alueella, sinun on muodostettava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.

Sama pätee BBC iPlayeriin, mutta joudut muodostamaan yhteyden brittiläiseen palvelimeen.

2. Suoja Internet-palveluntarjoajilta ja hallituksen seurannalta

valtion ja-ISPInternet-palveluntarjoajasi, ja niin myös hallitus tietää, mitä suoratoistat Fire TV Stick -laitteellasi.

Jos suoratoistat ilmaista sisältöä, ts. Elokuvia ja TV-ohjelmia parhaiden FireStick-sovellusten avulla, valmistaudu paremmin seurauksiin.

Tai voit nimetä itsellesi VPN: n, joka pitää online-aktiviteetin täysin yksityisenä ja nimettömänä.

VPN salaa liikenteen ja reitittää yhteyden suojatun palvelimen kautta suojaten henkilöllisyyttäsi ja fyysistä sijaintiasi sekä Internet-toimintaa.

3. Suoja hakkereilta

vpn-estää-hakkereitaKodin tai julkinen Wi-Fi voivat molemmat olla haavoittuvia toisinaan. Jokainen henkilö, jolla on perustiedot hakkeroinnista, voi helposti tunkeutua laitteeseesi ja saada hallussaan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Katsotaanpa tätä tapaa. Jos olet joskus asentanut kolmannen osapuolen sovelluksen tai epävirallisen sovelluksen, se saattaa vaarantaa myös online-tietosi.

Estääksesi tämän tapahtuvan, VPN luo palomuurin laitteen ja verkon välille, minkä taitava hakkeri on mahdoton hakkeroida laitteesi..

4. Siirry Kodi-lisäosiin

Kodi-lisät-for-firestickKuten kaikki tiedämme, Kodi on ollut suosittu sovellus kaikille FireStick-käyttäjille. Se johtuu siitä, että se voi suoratoistaa ilmaista sisältöä Kodi-lisäosien avulla.

Mutta online-aktiviteettisi ja samoin IP-osoitteesi ovat täysin ilmaisia, koska se on ilmainen. VPN korvaa alkuperäisen IP-osoitteesi millä tahansa palvelimellaan ja pitää henkilöllisyytesi täysin nimettömänä.

Voit myös käyttää Kodin parasta VPN: ää, jos satut streamiin Kodi-sovelluksen avulla.

Kuinka tarkistaa, toimiiko VPN FireStickissä?

Joskus VPN voi katkaista yhteyden verkkoon liittyvien ongelmien takia tai voi tapahtua, että palvelimet eivät vastaa, niin miten voit tarkistaa, toimiiko VPN?

Seuraavat vaiheet on varmistettava, että VPN toimii FireStickissä:

# 1 Mene asetukset päävalikossa

# 2 Napsauta Oma palo-TV tai Laite

# 3 Valitse Noin vaihtoehto

# 4 Näet oikealla puolella olevan valikon nykyinen IP-osoite joka eroaa alkuperäisestä IP-osoitteestasi

Kuinka päivittää FireStick VPN -sovellus

Todennäköisesti VPN kysyy päivitystä aina, kun avaat sovelluksen. Jos se ei pyydä tai olet ohittanut sen, toimi seuraavasti:

# 1 Avata Firestick Home

# 2 Siirry Sovellukset

# 3 Napsauta Hallitse asennettuja sovelluksia

# 4 Napsauta VPN-verkkoa, jonka haluat päivittää

# 5 Jos päivitys on saatavana, ‘Päivittää’ kuvake tulee näkyviin

Usein Kysytyt Kysymykset

Pitääkö minun hankkia erilainen VPN toiselle laitteelle?

Ei. Tarvitset vain yhden VPN: n, joka toimii kaikissa laitteissasi, olipa kyse sitten matkapuhelimesta, tietokoneesta, Rokuista tai Smart TV: stä. Et halua ostaa erillistä VPN: ää jokaiselle laitteelle.

Mikä on paras ilmainen VPN FireStickille?

Ilmaisiin VPN-verkkoihin ei aina pidä luottaa. He pitäisivät lokitietoja ja myyvät tietosi mainostajille tai kolmansille osapuolille. Tärkein ilmainen FireStick-VPN on ne, jotka eivät vaaranna tietojasi.

Viimeiset sanat

Amazon Fire TV Stick on täydellinen suoratoistolaite, joka muuntaa kaikki tavalliset televisiot älytelevisioiksi.

Kun olet kytkenyt FireStickin television HDMI-porttiin, voit suoratoistaa ja selata mitä tahansa, aivan kuten teet sen tietokoneellasi tai puhelimellasi.

Koska lukituksen vuoksi enemmän ihmisiä kuin koskaan katselee elokuvia ja TV-ohjelmia, uusien Netflix-nimikkeiden käyttämisestä on tullut pakollista.

Tarvitset sitä varten parhaan VPN: n FireStickille, jolla on palvelimia monissa maissa ja joka on myös riittävän nopea suoratoistoon ilman puskurointiasioita.

Palvelun helpottamiseksi olen keskustellut myös siitä, kuinka asentaa VPN FireStick-laitteeseesi, kun olet tilannut palvelun.

VPN piilottaa myös online-toimintosi suoratoiston aikana. Oletetaan, että jos suoratoistat ilmaista sisältöä, se pitää aktiviteetin nimettömänä samalla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map