PureVPN Review 2020 – onko se hyvä Kodi Streamersille? Lue todelliset KÄYTTÄJIEN mielipiteet kommenteissa

Tämä arvostelu koskee VPN-palvelua, joka väittää olevansa maailman nopein Kodi VPN -palvelu; Se on totta, puhumme PureVPN: stä. Ei ole epäilystäkään siitä, että se on yksi suosituimmista ja erittäin suositeltavista VPN-palveluista, mutta pysyykö se vaatimuksillaan?


PureVPN sijaitsee Hongkongissa, jolla on 2000+ palvelinta, jotka tarjoavat 300 000+ IP: tä yli 180 maassa; tee siitä huippuluokan VPN-palvelu.

Asiakastuen ja tyytyväisyyden kannalta PureVPN osaa huolehtia siitä. He tarjoavat 24/7 live chat-tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu, joita vain muutama muu VPN-palvelu tarjoaa.

Tarjoaa tietoturvaominaisuuksia, kuten PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2-protokollat, joissa on 10 samanaikaista kirjautumista, PureVPN on varmasti valittavana olevan linjan yläosa. Se tukee kaikkia tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä (käyttöjärjestelmiä), kuten Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick ja FireTV, Roku, RaspberryPi jne..

Lue tämä PureVPN-arvostelu paljastaaksesi päivitetyt tiedot.

PureVPN Kodi -katsaus

Plussa PureVPNMiinukset PureVPN
Sinulla voi olla oma omistettu IP suoratoistoa varten KodiEi ilmaisia ​​kokeiluversioita, toisin kuin Windscribe
Yli 2000 palvelinta sisään 180+ maissa, joissa on noin 300 000+ IP-osoitetta, sinulla voi olla mikä tahansa näistä ja virrata vapaastiJäykkä hyvityskäytäntö
Sillä on oma Kodi Addon (Tarkista muut parhaat kodi-lisäosat)
Internet Kill Switch ja NAT-palomuuri suojaamaan sinua Internet-yhteyden katkaisun aikana suoratoiston aikana
7 päivän rahat takaisin -takuu jos on ongelmia tai tyytymättömyyttä
24/7/365 Live Chat -tuki aina saatavilla
Zero Log Policy suojataksesi Kodi-streaming-yksityisyyttäsi
10 samanaikaista kirjautumista, jotta voit nauttia streamista ystävien kanssa
Yhteensopiva reitittimien kanssa, jotta voit suojata langattomia yhteyksiäsi
Suurin palvelinkokoelma Ison-Britannian, Yhdysvaltojen ja Kanadan P2P-optimoidut palvelimet Kodi-käyttäjille

PureVPN hinnoittelukatsaus

PureVPN: llä on kolme erilaista pakettia, kuukausi-, vuosi- ja yksinoikeus 2-vuoden paketti. Hinta Yksi kuukausi on 10,95 dollaria kuukaudessa, ottaa huomioon, että sen vuotuinen paketti maksaa Yhdysvalloille $ 2,91 kuukaudessa. Kaiken lisäksi PureVPN tarjoaa parhaan hinnan Yhdysvalloissa 2,91 dollaria kuukaudessa 2 vuoden paketista, joka on todellakin loistava tarjous ja paljon halvempaa kuin expressvpn.

Et ole törmännyt tällaisiin tarjouksiin ja ominaisuuksiin tällä alhaisella hinnalla. Tämä on varmasti loistava paketti ja tärkeä syy miksi PureVPN: ää kiitetään.

PureVPN-palvelimet -katsaus

purevpn-palvelimet ympäri maailmaa

PureVPN: llä on enemmän kuin 750 palvelinta ympäri maailmaa; heidän mantereittain jakautuva esitys on esitetty alla:

purevpn-palvelimet tarkistaa

PureVPN Kodi Addon

Yksi syy, miksi pidän PureVPN: tä Kodissa verrattuna muihin Kodi VPN -toimittajiin, on se, että sillä on oma Kodi VPN -lisäosa, jonka voit asentaa arkiston kautta. PureVPN Kodi Addon päivitetään säännöllisesti heidän kehitysryhmänsä avulla varmistaen, että Kodi-käyttäjät voivat nauttia sen palveluita tämän Kodi-lisäosan kautta.

Kuinka asentaa PureVPN Kodiin

Kaikki käyttäjät, jotka käyttävät Kodi Leia 18 -sovellusta, asentavat PureVPN Kodi -lisäosan Kodi-version viimeisimmälle versiolle noudattamalla tätä menettelytapaa..

 1. Lataa PureVPN-arkiston Zip-tiedosto.Kuinka asentaa VPN Kodi Krypton 17.6: een
 2. Avata Kodi laitteellasi> Siirry Lisäosia valikko.asenna vpn kodi jarvisiin
 3. Klikkaa Pakettien asentaja (laatikkokuvake) > Valitse nyt Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto.kuinka asentaa vpn kodi-suoratoistoon
 4. Avaa ladattava Zip PureVPN-zip-tiedosto > Odota ilmoitusta.kuinka lisätä vpn kodi
 5. Palata Kodi-päävalikko > Mene Lisäosia valikko> Avata Ohjelman lisäosat > Klikkaa PureVPN> Klikkaus Lisäosien asetukset.purevpn kodi-asennukseen
 6. Mene VPN-määritykset paneeli > Kirjoita sinun PureVPN-käyttäjänimi ja salasana > Napsauta OK > Valitse nyt luettelosta palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

turvallinen suoratoisto vpn: llä kodille

PureVPN-käyttöikä

PureVPN tarjoaa juhlakaudella elinikäisen paketin tarjouksen, mutta tällä hetkellä se ei tarjoa mitään elinikäistä pakettia. Se tarjoaa kuitenkin eksklusiivisen 2 vuoden alennuspaketin hintaan yhden vuoden paketin eli Yhdysvaltojen$ 2,91 / kk.

PureVPN ilmainen

Valitettavasti PureVPN free on vain huijaus, koska se ei tarjoa mitään ilmaista pakettia, minkä vuoksi meidän on kutsuttava tätä ilmaiseksi asiaksi myytiksi. Siitä huolimatta PureVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka melkein tarkoittaa samaa.

PureVPN-ilmaisia ​​vaihtoehtoja

Valitettavasti, jos et aio ostaa PureVPN for Kodi tai PureVPN for firestick ja valitset Kodi VPN ilmaisen palvelun, meidän on ilmoitettava sinulle, että ne ovat aina haavoittuvia ja eivät ole niin luotettavia. Joka tapauksessa, tässä on joitain suosituimmista PureVPN-vaihtoehdoista:

 1. Windscribe
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Piilota minut
 5. Goosevpn

Tee muistiin kaikki hänen ominaisuudet ja muista verrata niitä PureVPN Kodi -ominaisuuksiin. Saat selkeän kuvan, miksi suosittelen käyttämään PureVPN Kodi -sovellusta minkään muun VPN-palveluntarjoajan sijaan. Yksi näkyvimmistä asioista on, että sillä on oma Kodi-lisäosa toisin kuin mikään muu VPN, joka väittää olevansa huipputasoinen, mutta jolla ei ole omaa Kodi-lisäosaa..

PureVPN-kokeilu

30 päivän rahat takaisin -takuu on maksettu kokeilu, jonka PureVPN tarjoaa käyttäjille ilmaiseksi. Jos käyttäjällä on tyytymättömyyttä tai ongelmia, käyttäjä voi saada hyvityksen helposti. PureVPN-sanelussa ei kuitenkaan ole sellaista asiaa kuin ilmainen kokeilu. Uskon, että kun asennat PureVPN: n Kodiin ja käytät sitä, alat varmasti rakastaa sitä.

PureVPN-kokeiluvaihtoehdot

Yksi parhaimmista vaihtoehdoista PureVPN: lle on Celo VPN, joka tarjoaa 2 päivän kokeilun. Aivan kuten muutkin huippuluokan VPN-palvelut, se ei myöskään pidä kirjaa.

Kääriä

PureVPN on paras Kodi VPN -palvelu, jolla on monia upeita ominaisuuksia erittäin kohtuulliseen hintaan. Toisin sanoen voimme kutsua sitä vaikuttavaksi digitaaliseksi suojaukseksi niin halvalla kuin mahdollista.

PureVPN kattaa melkein kaikki aspektit, jotka hyvän VPN: n tulisi olla. Tässä PureVPN-katsauksessa keskustelimme PureVPN: n kaikista piirteistä ja ominaisuuksista helpottaaksesi ostopäätöksesi tekemistä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map