Sneak Peek kolmannen osapuolen Kodi-kehittäjän elämässä

Kuvalla on aina kaksi puolta; tarinan ruma ja kaunis ja kaksi puolta; totuus ja valhe. Jokaisella puolella on siihen arvo, jota ei voida missään vaiheessa laiminlyödä.


Aina on joitain suuntauksia tulossa ja luomassa hypeä, ja sitten tulee aika, kun ne purevat pölyä. Nykyisin suosituin keskustelu virta-ohjaimien ja rohkean tarkkailijoiden keskuudessa on Kodi ja sen ulkopuoliset lisäosat.

Jos tarkastelemme tätä, sillä on myös kaksi puolta; lisäosien käyttäjien ja muiden Kodi-lisäosakehittäjien puolella.

Kodi-kehittäjä

Käyttäjien näkökulmaa voidaan helposti mitata arvosteluilla, jotka he ovat lähettäneet eri alustoille, kuten Reddit, Quora, Twitter, Facebook jne. Kukaan ei kuitenkaan tiedä tarinan kehittäjien puolta. Kuinka he suhtautuvat omiin lisäosiinsa, viranomaisten takaiskuihin ja moniin muihin näkökohtiin.

Joten päätimme löytää tarinan kehittäjien puolen. Pyysimme tältä osin yhtä suosituimmasta kolmannen osapuolen Kodi-lisäkehittäjä Nickistä, joka tunnetaan nimellä MullaFabz Kodi-yhteisössä. MullaFabz on kehittänyt hämmästyttävän Rising Tides Kodi -lisäosan; suosittu urheiluvirtoihin.

Matka

Jokaisella kehittäjällä on matka, pitkä tie, jonka hän on peittänyt. Kehittäjän kohtaamien esteiden tunteminen on tärkeää, jotta heillä olisi selkeä kuva siitä, millaista on olla heidän kengissään. Kehittäjän on ylläpidettävä jatkuvasti muuttuvien markkinoiden suuntauksia, koska alan toimintaympäristö on erittäin dynaaminen.

Lisäksi kehittäjän on pidettävä käyttäjän mieltymykset ja tarpeet mielessä kehitettäessä lisäosaa. Ennen kaikkea kehittäjän on aina oltava valmis väärentämään kaikkia esiin nousevia kysymyksiä, olivatpa ne sitten juridisia tai teknisiä.

Aloitimme tämän keskustelun kysymällä häneltä matkansa Kodi-kehittäjänä tähän mennessä, ja hänellä oli hyvin yksinkertainen ja vaatimaton vastaus siihen sanomalla, että hän on ollut kuin kaikki, selvinnyt ja oppineen päivä päivältä. Hän lisäsi myös, että hän kehittää itseään parempaan suuntaan, tämä saattaa olla merkki siitä, että jotain parempaa on valmisteilla.

Mullafabzin mukaan kolme asiaa, jotka jokaiselle aloittavalle tulisi olla, ovat ”valtava temperamentti, kärsivällisyys ja avoimuus muutoksiin”. On selvää, että olette kolmannen osapuolen lisäosa dev. ei ole kovin hauskaa, koska kehität uskomattomia asioita ja et saa mitään vastineeksi, vaan viranomaisten esteet. Siksi luonne ja kärsivällisyys ovat täydellisesti korreloivat vastauksena teollisuuden luonteeseen.

Rutiini

yhdistynyt kodi

Kysyimme häneltä rutiinistaan ​​ja siitä, mitä hän tekee normaalisti koko viikon ajan, ja hän kertoi viettävänsä aikansa päivittääkseen arkistoaan, lisäosaansa ja olemalla yhteydessä seuraajiinsa. Hän lisäsi myös vastauksena kysymykseen, että hän jatkaa vaikeina aikoina positiivista palautetta ja arvostusta, jonka hän saa hänen ja muiden teollisuuden kehittäjien ponnisteluista..

Takaväli

Muutaman kuukauden ajan kolmansien osapuolien parhaat Kodi-lisäosat ja niiden kehittäjät ovat olleet viranomaisten sammutustutkan alla. Joka päivä arkisto tai lisäosa räjäytetään, ja tästä viranomaisen aiheuttamasta vastavirtasta on tullut käyttäjille tuskaa, koska heidän on asennettava uusi arkisto tai lisäosa aika ajoin..

Et voi syyttää viranomaisia ​​tästä, koska nämä lisäosat eivät noudata digitaalista sisältöä koskevia määräyksiä. Mutta toisaalta, jotkut korvaukset vastineeksi kehittäjien kovalle työlle olisivat jotain asiaa, jonka yhteisö suhtautuu avoimesti.

Keskustellessamme alan nykyisistä skenaarioista ja sen tulevaisuudesta kysyimme häneltä, mikä on hänen mielestään viranomaisen takaiskuista. Tähän hän vastasi epätoivoisesti, että tämä takaisku on ansaitsematta. Kehittäjät panivat siihen paljon vaivaa odottamatta mitään vastineeksi.

Hän näytti olevansa hyvin optimistinen kolmansien osapuolien Kodi-lisäosien tulevaisuuden suhteen ja totesi,

“Kaikilla vastakkaisillakin he ovat silti riippumatta siitä, mitä tapahtuu”.

Hän näytti kuitenkin olevan jonkin verran epävarma itse Kodin tulevaisuudesta, sanoen, että sen tulevaisuus on vielä tuntematon, mutta se ei pyyhkiä niin helppoa.

Kevyemmässä huomautuksessa

Olemme kaikki lukeneet tuhansia arvosteluja ja suosituksia eri alustoilla. Olemme kaikki nähneet ihmisten ylistävän tiettyjä lisäosia ja arkistoja, mutta kehittäjien näkökulmasta saaminen kannattaa ottaa huomioon. Joten kysyimme MullaFabzilta hänen suositusta kolmannen osapuolen Kodi-lisäosasta ja -varastosta, johon hän vastasi, ettei ole mitään erityistä lisäosaa, jota hän voisi kertoa, mutta TVADDONSAG Repo, jota hän haluaa, on.

Ei ihme, TVADDONSAG oli ennen kaikkea suurin kolmannen osapuolen arkisto. Sillä oli parhaat lisäosat kaikkeen, olipa kyse sitten urheilusta, elokuvista, televisio-ohjelmista tai IPTV: stä, mutta sen sammuttaminen loi teollisuudessa suuren tyhjiön, jonka monet muut säilöt yrittivät täyttää.

TVADDONSAG nousi kuitenkin pari kuukautta taaksepäin samalla tulivoimalla kuin sillä oli ja samalla laadulla, jota se aina tarjosi. Sain antaa Nickille, että hänen valintansa on suuri ja miksi se ei olisi hienoa, loppujen lopuksi hän on kehittäjä! Hän tietää monia asioita paremmin kuin käyttäjät.

Viesti käyttäjille

Lopussa kysyimme häneltä, oliko hänellä mitään viestiä Kodin käyttäjille, ja hän sanoi,

”Älä menetä uskoa Kodiin. Sitä johtaa ja tukee yhteisö ”.

Hän lisäsi myös, että kaikkien käyttäjien tulisi yhdistyä ja toimittaa ansaitsevat. Koska käyttäjät ja viranomaiset eivät tiedä, kuinka paljon lisäosan kehittämiselle on varattu.

Viimeiset sanat

Tämä haastattelu on todella tarjonnut upean kuvan kehittäjien elämästä. Siksi olemme päättäneet tuoda käyttäjille enemmän tällaisia ​​oivalluksia, jotta he voivat ymmärtää, mitä kehittäjä tekee heidän puolestaan. Suoritamme tulevaisuudessa lisää haastatteluja ja tuomme ne käyttäjille auttamaan yhteisöä.

Kaiken ainoana tarkoituksena on saattaa sekä kehittäjät että käyttäjät yhteen ja saada aikaan kuva. Suunnittelemme keksimään foorumin, jolla voimme lisätä Kodi-yhteisöä. Joten käyttäjät voivat arvostaa ja tukea kolmansien osapuolien lisäosakehittäjiä, koska he tarvitsevat sitä. Ne ovat Kodin pelastuslinja, ja ilman heitä ei olisi puolueita!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map