Sportsdevil Kodi – Kuinka asentaa SportsDevil Kodi [2020]

Sports Devil Kodi -lisäosan avulla voit suoratoistaa urheilua useilta kanavilta ja HD-laatuisia suoratoistoja moniin urheilulajeihin.


Maantieteellisesti rajoittavien virtojen suuntaus on kuitenkin kasvussa, ja siksi on erittäin suositeltavaa käyttää ilmaista VPN: ää Kodi on Firestickissä..

Tässä viestissä tarjoamme sinulle ohjeet kuinka asentaa SportsDevil Kodiin. Tutustu yksinoikeudella päivitettyyn kodi-lisäosien oppaaseemme.

SportsDevil Kodi -varasto

SportsDevil on saatavana Kodilissä ja kirjanmerkkien kirjaston arkistossa. Molemmat säilytyspaikat luokitellaan yhdeksi parhaimmista kodi-arkistoista. Kodil on suosittu lähde lukuisille Kodi-lisäosille. SportsDevilin lisäksi Kodil sisältää muita lisäosia, kuten Exodus ja Covenant, jotka esittelevät katsojien saatavilla olevan monipuolisen sisällön.

SportsDevil uusin versio

Toistaiseksi on saatavana vain yksi SportsDevil-päivitys, jonka voit löytää Kodilin arkistosta. Paitsi, että SportDevilin asentamiseen ei ole saatavana muuta tallennustilaa. Ne, jotka haluat ladata / asentaa SportsDevil-uusimman version, Kodi Israel on paras ja ainoa vaihtoehto, joka sinulla on.

Kuinka asentaa Sports Devil Addon Kodi – Video-opas

Kuinka asentaa SportsDevil Kodi -apuohjelma Leia- ja Krypton -sovelluksiin Kodil Repon avulla

Noudata alla olevia ohjeita, voit asentaa SportsDevil Kodi -sovellukseen ja aloittaa suosikki urheilukanavasi katsomisen alle 5 minuutissa:

 1. Tuoda markkinoille ‘KodiKun asennus on valmis.kuinka asentaa sportsdevil kodiin
 2. Täytyy asetukset> Klikkaa Tiedostonhallinta>kaksoisnapsauta Lisää lähde.sportsdevil addon-tiedostonhallinta-asetukset kodissa
 3. Kirjoita tai kopioi tämä linkki http://kdil.co/repo/ sinne, missä se sanoo .sportsdevil addon kodi -määritysvaiheet
 4. Sinun täytyy nimeä medialähde, kirjoita ‘Kodil RepoJa napsauta Tehty.sportsdevil kodi Addon -varasto
 5. Klikkaa ‘Poistu’ -painike palataksesi aloitusnäyttöön ja napsauttamalla ’Lisäosat’>Lisäosani >Asenna ZIP-tiedostosta.sportsdevil kodi Addon-zip-tiedoston asetukset
 6. valita Kodil Repo> Kodil.zip> Odota muutama sekunti.sportsdevil kodi addon
 7. Painamalla ‘poistuUudelleen palataksesi edelliseen valikkoon ja napsauttamalla Asenna arkistosta >Kodilin arkisto>Video-lisäosat>Urheilupaholainen >Asentaa.sportsdevil kodi addon viimeiset vaiheet
 8. Lisäosan asennus voi viedä jonkin aikaa, ja kun se on valmis, an ‘Ota käyttöön’ merkki ilmestyy SportsDevilin eteen
 9. Kun käytössä oleva merkki tulee näkyviin, siirry kohtaan Aloitusnäyttö > Videot > Videon lisäykset >SportsDevil
 10. Lista kanavista näyttäisi suoratoistoa varten. Nauttia!

paras sportsdevil kodi-kanavaluettelot

Kuinka asentaa SportsDevil Kodi Leiaille ja Kryptonille Bookmark Lite -varaston avulla

 1. Avata Kodi > Klikkaa vaihde ikoni > Klikkaa Tiedostonhallinta > Tuplaklikkaus Lisää lähde.kuinka asentaa sportsdevil kodi kirjanmerkkikirjallisuuden arkiston avulla
 2. Kirjoita tämä URL-: http://bliss-tv.com/lite/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä lähde-URL nimellä Bookmark Lite > Klikkaus kunnossa.Kuinka asentaa sportsdevil kodi krypton version 17.6 tai uudempi käyttämällä kirjanmerkki Lite -varastoa
 3. Palaa sivulle Kodi Aloitusnäyttö > Klikkaus Lisäosat > Klikkaa Laatikkokuvake > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > valita Bookmark Lite > Avata Bookmark Lite > Klikkaa repository.bookmarklite-1.6.zip > Odota Lisäosa käytössä ilmoitus.Kuinka asentaa sportsdevil kodi jarvis -versioon 16 tai uudempaan kirjanmerkkien Lite-arkiston avulla
 4. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Avata Bookmark Lite > Avata Videon lisäosat.sportsdevil kirjanmerkki lite repo ladata
 5. Klikkaa SportsDevil Kodi > Osuma Asentaa > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.

kuinka asentaa sportsdevil kodi-tulitikkuun kirjanmerkkien Lite-arkiston avulla

Kuinka asentaa SportsDevil Kodi AddOn version 16 Jarvisiin Kodil Repon avulla

Asennettaessa SportsDevil Kodi -versioon 16 Jarvis, koko prosessi pysyy samana paitsi sillä, että Asetukset-kuvake on korvattu Järjestelmäkuvake.

Koska se on Kodin edellinen versio, useat lisäosat ja tiedostopalvelimet päivittävät riippuvuutensa uusimpaan versioon v17. Jotta SportsDevil-kodi-lisäosa toimisi järjestelmässäsi sujuvasti, on suositeltavaa asentaa uusin Kodi-versio 18.2 Leia tai Krypton-versio 17.6..

Kuinka asentaa Sports Devil Kodi Jarvis-versiolle 16 tai uudemmalle käyttämällä Bookmark Lite -varastoa

  1. Avata Kodi Jarvis V16.
  2. Klikkaa järjestelmä > Avata Tiedostonhallinta.
  3. Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
  4. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://bliss-tv.com/lite/ > Klikkaus Tehty > Nimeä tämä
  5. lähde nimellä Bookmark Lite > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
  6. Palata Kodi Koti > Klikkaus järjestelmä > Klikkaus Lisäosia.
  7. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Avata Bookmark Lite > Klikkaus repository.bookmarklite-1.6.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
  8. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Mene Bookmark Lite.
  9. Mene Video-lisäosat.
  10. Klikkaa SportsDevil Kodi > Osuma Asentaa > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.

Sports Devil Kodi Lataa

SportsDevil on suosituin Kodi-lisäosa urheilutapahtumien suoratoistoon ympäri maailmaa. Mutta viime aikoina lisäosan tarjoavat alustat ovat vähentyneet. Syy on edelleen tuntematon, mutta lääke tähän ongelmaan on saatavilla.

Tällä hetkellä suora latausmenetelmä on paras vaihtoehto SportsDevil-lisäosan käyttämiseen. Lataa ja asenna SportsDevil Kodi -laajennus seuraavasti:

 1. ladata Kodil Zip laitteessasi.
 2. Mene Lisäosia> Klikkaa Laatikkokuvake läsnä vasemmassa yläosassa.
 3. valita Asenna zip-tiedostosta valikosta> Navigoida – järjestelmän sijaintiin ladattu ZIP-tiedosto> valita Kodil.zip > Odota zip-tiedoston asennusta.
 4. Mene Asenna arkistosta.
 5. valita www.KodiIsrael.co.il tai Kodilin arkisto > Mene Video-lisäosat> valita SportsDevil> (Ikkuna tulee näkyviin, ja siinä näkyvät eri versiot) Valitse Kodilin arkisto> Klikkaus Asentaa> Odota arkiston asentamista.

Siellä se on, vaivatonta ja yksinkertaista!

SportsDevil Bookmark Lite Kodi Lataa

  1. Lataa ZIP-tiedosto laitteellasi > Mene Kodi Aloitusnäyttö > Mene Lisäosat > Klikkaa Laatikkokuvake > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > Selaa ladattu ZIP-tiedosto> Odota Lisäosa käytössä ilmoitus
  2. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Avata Bookmark Lite > Avata Videon lisäosat.
  3. Klikkaa SportsDevil Kodi > Osuma Asentaa > Odota ilmoitusta.

SportsDevil Kodi Fire Stick -asennus

Niiden, jotka haluavat lähettää live-urheilutoimintaa Fire Stickillä, olisi oltava Kodi asennettuna. Tässä on asennusoppaamme Kodin asentamiseen Fire Stickille. Kun olet asentanut Kodi -sovelluksen, asenna nämä vaiheet asentaaksesi Sports Devil Kodi Fire Stick -lisäosan:

   1. Juosta Kodi Fire Stick > Klikkaa asetukset ikoni > Avata järjestelmä > Avata Kehittäjävaihtoehdot > Täällä, Ota käyttöön Sovellukset tuntemattomista lähteistä ja ADB-virheenkorjaus.
   2. Avata Tiedostonhallinta> Tuplaklikkaus Lisää lähde> Klikkaus Ei mitään> Kirjoita URL-osoite http://kdil.co/repo/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä tämä lähde Kodil Repo> Klikkaus kunnossa.
   3. Nyt suuntaan Lisäosia valikko> Klikkaa Laatikkokuvake.
   4. Mene Asenna zip-tiedostosta > valita Kodil Repo > Klikkaus Kodil.zip > Odota, kunnes ilmoitus tulee näkyviin.
   5. Napsauta nyt Asenna arkistosta.
   6. valita www.KodiIsrael.co.il tai Kodilin arkisto> Avata Video-lisäosat> Valita SportsDevil luettelosta> Valita Kodilin arkisto käytettävissä olevista vaihtoehdoista> Klikkaus Asentaa> Odota arkiston asentamista.

Nyt voit suoratoistaa helposti Kodi Fire Stick -lisäosan avulla ja nauttia kaikista elävistä urheilutapahtumista. Pysy fiksu, käytä parasta vpn-tulipaloa streamillesi Kodin läpi.

SportsDevil Kodi Fire Stick -asennus Bookmark Lite -varaston avulla

Juosta Kodi Fire Stick > Klikkaa asetukset ikoni > Avata järjestelmä > Avata Kehittäjävaihtoehdot > Täällä, Ota käyttöön Sovellukset tuntemattomista lähteistä ja ADB-virheenkorjaus.

Katso nyt aiemmin mainitut vaiheet asentaaksesi SportsDevil Kodi Leia- ja Krypton -versioihin.

SportsDevil Kodi antaa / virheitä / korjauksia

Kuinka päivittää SportsDevil Kodissa

Tarkista päivitykset, jotka liittyvät asennettuihin lisäyksiin Aloitusnäyttö > lisät> Videon lisäykset > Käytettävissä olevat päivitykset.

Jos SportsDeviliin on saatavana päivityksiä, Kodi päivittää lisäyksen automaattisesti tai se ilmoittaa lisäosan nimen. Päivitysten asentaminen voi viedä muutaman minuutin.

SportsDevil Kodi -asennus epäonnistui

Käyttäjillä on paljon ongelmia SportsDevilin lataamisessa ja asentamisessa Kodiin. Monet, jos käyttäjät ovat keskustelleet siitä online-foorumeilla, saavat ”Asennus epäonnistui” -virheen.

Syynä on, että käyttäjien käyttämät säilytystilat ovat joko hajotettuina tai hajotettuina kunnossapitoa varten. Tämä ei ole jotain uutta, ja tällaisia ​​ongelmia syntyy jatkuvasti, kun käytät kolmannen osapuolen lisäosaa.

Ratkaisu

Helpoin ratkaisu tähän ongelmaan on kokeilla parempaa arkistoa, joka on käynnissä ja luotettava. Käyttäjien tulisi yrittää Kodi Israel -varasto (Kodil) ladata SportsDevil. Tämä arkisto on valmis ja se toimii melko hyvin.

SportsDevil Kodi -verkkopyyntö epäonnistui

Verkkopyynnön epäonnistunut virhe ei yleensä näy, kun käytät suoratoistoja. Joskus Kodi epäonnistuu lukemalla streamin skripti- tai videosisältömuotoa ja kehottaa tämän virheen.

Ratkaisu

Ratkaisu tähän virheeseen on hyvin yksinkertainen. Sinun on vain otettava käyttöön RTMP Kodissa. Korjaa tämä virhe noudattamalla näitä kolmea vaihetta:

Siirry Lisäosien valikko.

Avata Lisäosani> Avata VideoPlayer InputStream.

=Klikkaa RTMP-tulo> Klikkaa ota käyttöön.

Ongelma ratkaistu!

Sportsdevil Kodi -virheentarkistusloki

Tarkista lokivirhe on yksi käyttäjän ärsyttävimmistä virheistä. Jos tämä virhe ilmenee vain Kodissa; kun et käytä mitään lisäosaa, se voi johtua välimuistin kasaamisesta. Mutta tämä virhe lisäosaa käytettäessä tarkoittaa, että joko arkisto on vanhentunut tai sitä päivitetään.

Ratkaisu

Korjaat tämän virheen tarkistamalla ensin, päivittääkö arkisto päivitystä vai ei. Jos se ei päivitä, tämä tarkoittaa, että asentamasi arkisto on vanhentunut. Etsi päivitetty arkisto ja asenna lisäosa päivitetystä arkistosta.

Kuinka korjata SportsDevil Kodi

SportsDevil voi aiheuttaa ongelmia, jotka voivat estää lisäosaa toimimasta oikein. Olemme luetellut joitain usein esiintyvistä ongelmista niiden ratkaisuineen.

Sportsdevil Kodi Stream ei ole käytettävissä

Aina kun kohtaat tällaisen ongelman, se osoittaa, että SportsDevilillä ei ole suoraa suoraa lähetystä saatavilla tietyllä hetkellä. Parasta on odottaa sitä ja se käynnistyy automaattisesti, kun tietty urheilutapahtuma on saatavilla.

Sportsdevil Kodi -käsikirjoitus epäonnistui

Voit kohdata tämän virheen, kun asentamasi lisäosa ei suorittanut toimintoaan asianmukaisesti. Virhe johtuu siitä, että Kodin vanhempi versio tai lisäosa on saatavilla. Päivitä Kodi-versio tai lisäosa, jos ongelma jatkuu.

SportsDevil Kodi Download on juuttunut

Kun asennat SportsDevil addon Kodi -sovellusta, voi esiintyä ongelma, jossa lataus ei etene edelleen ja ylittää 0%. Tämä voi jälleen tapahtua, kun lataat vanhemman lisäosan version. Asenna SportsDevil Kodi -sovellukseen uudelleen, on todennäköistä, että ongelma ratkeaa.

SportsDevil Kodi -vaihtoehdot

SportsDevilin ulkopuolella on uusi maailma urheilun suoratoisto-lisäosissa, joista voit nauttia. Jos SportsDevil ei tyydy ruokahaluasi suurimmaksi osaksi, voit silti nauttia paljon muista Kodi-lisäosista urheilun suoratoistoa varten. Tässä on luettelo harvoista vaihtoehdoista, jotka kilpailevat suoraan SportsDevilin kanssa:

   1. Pelkkä urheilu
   2. USTVNow
   3. DexterTV
   4. Kanavapäärynä
   5. cCloud
   6. Playlist Loader
   7. Pelaajakerho

Parhaat SportsDevil Kodi -kanavat

Kun olet asentanut SportsDevil-lisäosan, sinulla on valtava valikoima live-TV-televisioita, joissa voit katsella suosikkiurheilulajejasi kuten tennistä, jalkapalloa, jääkiekkoa, NFL: ää, UFC: tä, golfia, krikettiä ja monia muita urheilulajeja yhdellä napsautuksella.

Suosittu kanavaluettelo sisältää:

   1. Sky Sports
   2. BT Sports
   3. NFL-verkko
   4. Box Nation
   5. BeIN Sports

Lisää asioita

SportsDevil-lisäosan asentaminen Kodiin antaa sinun nauttia live-urheilun seuraamisesta, katsella kohokohtia ja arvosteluita viimeisimmästä otteluraportista. Voit joko nauttia uusimman ottelun katsomisesta mobiililaitteellasi tai tietokoneellesi. Kuten aiemmin on keskusteltu, jotkut tämän lisäyksen virroista ovat maantieteellisesti rajoitettuja, ja sinun on asennettava VPN Kodiin tämän rajoituksen ohittamiseksi. Voit kokeilla ilmaista Kodi VPN -palvelua ja nauttia saumattomasta suoratoistosta.

Jos jokin ongelma riittää, ilmoita siitä meille alla olevassa kommenttiosassa ja katso luettelo suosituimmista Kodi-lisäosista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map