11 Kodi Live TV-tilføjelser til streaming af online kanaler på Kodi (installationsopsætning inkluderet)

Kodi Live TV

Kabel-tv er blevet så forældet, at folk er begyndt at skifte til bedre alternativer, fordi ledningsskæring er den nye trend. For det andet, hvorfor ville folk foretrække at betale for kabel-tv, når de kan streame deres yndlingsindhold live uden at betale en eneste krone?


Kodi-tilføjelser har givet brugere overalt i verden uendelige muligheder. Kodi er en streaming-software, der ikke er begrænset til streaming af film og tv-shows. Det giver også brugere mulighed for at se Live TV og sport, hvorfor vi kalder det en komplet underholdningsløsning. Der er adskillige Kodi-tilføjelser til streaming af live TV på Kodi. Men nogle af dem er geobegrænset og kræver muligvis den bedste VPN til streaming.

Kodi leveres med fantastiske live tv-funktioner, der gør hele oplevelsen endnu bedre.

Hvorfor er Kodi Live TV-tilføjelser så populære?

Kodi er en stor spiller i online-streaming-branchen, og dens popularitet er på grund af dens funktioner og dens fantastiske Kodi-tilføjelser. Kodi Live TV-tilføjelser er meget populære end dens tilføjelser til streaming af film. Årsagen bag denne popularitet af live-tilføjelser er, at brugerne kan nyde live HD-streaming af deres foretrukne shows, sport, begivenheder og meget mere uden at betale et abonnementsgebyr.

Normalt skal brugerne betale for deres kabelabonnement, PPV eller endda for de live online streamingplatforme. På grund af den berygtede Kodi-tilføjelse fra tredjepart kan brugerne dog nyde alt, hvad de ønsker, uden at bruge noget, ikke engang er registrering nødvendig.

Hvordan konfigurerer jeg Live TV på Kodi?

Følg disse trin for at forstå, hvordan du ser live-tv på Kodi:

 1. Lancering Kodi
 2. Klik på fjernsyn fra venstre kolonne.
 3. Klik på Gå ind i add-on browser
 4. Klik på PVR IPTV Simple Client fra listen
 5. Klik på Konfigurer mulighed
 6. Klik på Generel fanen
 7. Vælg Beliggenhed> Sæt den på Fjernsti (internetadresse) mulighed
 8. Klik nu på, M3U Play List URL > Skriv URLleveret til dig af vores IPTV-tjenesteudbyder > Klik
 9. Klik nu Okay for at lukke dialogboksen
 10. Klik Aktiver og vent på meddelelsen.

Nu kan du streame live TV Kodi fra din startskærm ved blot at gå til tv-sektionen.

 1. cCloud TV

cCloud TV er et af de mest populære Live TV Kodi-tilføjelser, da det har været på markedet i lang tid nu. Det har hundreder af fantastiske live tv-kanaler fra lande som USA, UK, Canada, Australien og mange flere. En ting at forstå er imidlertid, at det er en IPTV-tilføjelse; derfor har du muligvis brug for en VPN-tjeneste for at fjerne blokering af dens tjeneste.

cCloud TV er en gratis Kodi-tilføjelse, hvilket betyder, at du kan streame live-tv uden gebyr. Det har alle streams i bedste kvalitet og ad-on fungerer uden afbrydelser. Du kan også vælge din egen server fra serverlisten i tilføjelsen, der viser alle de levende servere.

 1. BBC iPlayer

En anden populær IPTV Kodi-add hat påkræver ingen introduktion. For dem af jer, der ikke er klar over BBC iPlayer, er det en fantastisk IPTV Kodi-tilføjelse. Det giver brugerne mulighed for at streame live tv-kanaler fra hvor som helst i verden uden at bruge nogen penge.

BBC iPlayer har de originale BBC-programmer, der er tilgængelige til live streaming. Brugere, der er bosiddende i England, kan nemt streame Live TV gennem BBC iPlayer, men brugere fra andre lande kan ikke bruge denne tilføjelse. Det er en geo-begrænset tilføjelse og for at bruge den form andetsteds end Storbritannien, har du brug for en VPN, eller du kan også købe dets abonnement.

 1. Den magiske drage

For alle Kodi-brugere, der er på udkig efter en yderst pålidelig Kodi-tilføjelse til live-tv på Kodi, kan du prøve Magic Dragon Kodi-tilføjelsen. Det blev et populært navn i Kodi-samfundet kort efter udgivelsen på grund af dets høje kvalitetsstrømme. Oprindeligt var det populært på grund af dets filmstrømme, men efterhånden begyndte brugerne at indse, at det er et fremragende tilføjelse til streaming af live tv på Kodi.

Magic Dragon Kodi-tilføjelsen kan installeres gennem Supremacy Kodi-arkivet. Det installeres under et minut, og når du kører denne tilføjelse, åbnes det med det samme. Selv når du søger efter en strøm, behøver du ikke vente som andre tilføjelser.

 1. ulveflok

Hvis du leder efter et Kodi-live-tv-tilføjelsesprogram, der har arbejdsstrømme for britiske og amerikanske kanaler, er Wolf Pack det optimale valg for dig. Wolf Pack har vundet popularitet i samfundet på grund af dets pålidelige strømme, der altid fungerer og deres kvalitet.

Det har alle de populære kanaler fra de ovennævnte to regioner. Du kan streame live sport, nyheder og andre live tv-shows fra de forskellige kanaler, der tilbydes i dets bibliotek. Du kan nemt downloade og installere Wolf Pack Kodi-tilføjelsen fra Midian-arkivet.

 1. Uselvisvis Live

Selverløs Kodi-tilføjelse er et fantastisk live Kodi-tilføjelsesprogram med mange kanaler fra hele verden. De fleste mennesker ved om denne tilføjelse på grund af det fantastiske, ajourførte bibliotek med film og tv-shows. Dette er dog en stor tilføjelse til live tv-streaming, og nu er folk begyndt at indse dette.

En af de bedste ting, du vil bemærke ved Selfless Kodi-tilføjelse, er, at det har alle kanaler segmenteret efter deres genrer. Brugere kan let kigge efter deres yndlingskanaler i henhold til deres smag og præference i stedet for at rulle gennem en blandet liste.

 1. Phoenix Reborn IPTV

Phoenix Reborn IPTV er et komplet live TV Kodi-tilføjelsesprogram, der har levende tv-kanaler fra hele verden. Det har kanaler kategoriseret som britiske og amerikanske kanaler og kanaler fra resten af ​​verden. Brugere kan gennemse deres ønskede kanaler for at se live-streams ved at gå direkte til den respektive mappe.

Det har en række kanaler fra hele verden til musik, sport, musik og meget mere. Phoenix Reborn IPTV har også flersprogede kanaler fra andre regioner rundt om i verden.

 1. TV One

TV One er en meget anstændig IPTV Kodi-tilføjelse, og det har vist sig det værd for nylig ved at levere livestreams af høj kvalitet. Det har mere end hundrede arbejdende kanaler, der er let tilgængelige til streaming. Disse kanaler er fordelt i kategorier, der omfatter dokumentarfilm, underholdning, mad, børn, film, musik, nyheder, sport, USA-kanaler.

Imidlertid er kvaliteten af ​​strømme, du kan finde, 480p minimum og 720p HD maksimal. Jeg har personligt prøvet at installere og bruge denne tilføjelse og synes det var ret spændende. Strømmene var sømløse, da jeg ikke stødte på nogen problemer med buffering. Du kan downloade denne tilføjelse fra Skymashi TV Repository.

 1. Chronos

Chronos Kodi tilføjelse er ikke kun berømt for streaming af nyeste film og tv-shows, men det er meget kendt for det IPTV-funktioner. Chronos har live tv-kanaler til live sport, musik, live events, nyheder, radio osv. Det er ikke meget besvær at installere Chronos, da det installeres inden for 30 sekunder, og det fungerer rigtig godt.

Chronos Kodi add-on-udviklere har for nylig opdateret det, og det ser ud til, at de har tilføjet nogle flere udbydere til det. Dette er grunden til, at du altid finder arbejdsstrømme og ikke de ødelagte, hvilket tidligere var et problem.

 1. Zeus

I modsætning til de førnævnte live-tv-tilføjelser er Zeus faktisk en flersproget portugisisk Kodi-tilføjelse. Det har kanaler fra hele verden på engelsk, spansk, portugisisk og mange andre sprog. Mange af kanalerne har engelsk vokal, men de har undertekster på andre sprog, mens scenariet i det andet er modsat.

Zeus har et stort bibliotek med hundreder af levende tv-kanaler at vælge, men en ting, som jeg har bemærket, er kvaliteten af ​​strømme ikke er ensartet. Mange af kanalerne har god streamingkvalitet, mens der er kanaler, der kører efter 420p-definition. Du skal selv prøve kanalerne for at se kvaliteten.

 1. ULTRA TV

Ultra TV er en af ​​de fineste Kodi live TV addon at have i dit bibliotek, hvis du ser frem til gratis stream live satellitkanaler. Det har kanaler fra hele verden, f.eks. USA, UK, Spanien, Frankrig, Indien. En anden stor ting ved denne tilføjelse er, at der er mange flersprogede kanaler i dets bibliotek som fransk, spansk, hindi, arabisk osv..

Ultra TV er ikke et tungt Kodi-tilføjelse som andre, og det optager meget lidt plads og kører meget glat. Ikke mange IPTV-tilføjelser er dette lys, fordi de funktioner, de har, optager meget plads sammenlignet med andre Kodi-tilføjelser.

 1. TV SuperTuga

TV SuperTuga er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til alle disse Kodi-brugere, der ønsker at streame en række indhold fra hele verden. Det har et stort bibliotek med kanaler fra forskellige regioner over hele kloden og mange flersprogede kanaler også. Imidlertid er kanaler fra England og USA åbenlyst til stede i dens bibliotek.

TV SuperTuga har alle kanaler kategoriseret i forskellige sektioner, og du kan streame sport, film, VOD, Nyheder, Musik, Dokumentarer, videnskabskanaler og meget mere.

Kan du se live-tv med FireStick?

FireStick er en af ​​de bedste muligheder for live streaming, da det har alle top-of-line streamingfunktioner og apps. Brugere kan nemt abonnere på enhver live TV-service som HBO Now, ESPN eller Hulu på deres FireStick-enhed og starte live tv-streaming.

Bortset fra premium-tv-tjenester er der gratis live tv-tjenester til FireStick også, som:

 1. Live NetTV
 2. Swift Streamz
 3. TV-opsamling

Andre end disse apps kan du også vælge Kodi på FireStick og begynde at streame gennem de bedste live-tv-tilføjelser til Kodi. Kodi fungerer rigtig godt på FireStick, og den fantastiske kabelsnitoplevelse klatrer op til et nyere niveau, når disse to kombineres.

Afsluttende ord

Streaming live-tv på Kodi er virkelig en fantastisk oplevelse, og der er ingen tvivl om, at det er fremtiden for underholdning. Midt i al denne diskussion er en ting, der skal tages i betragtning, privatliv og online sikkerhed.

Online streaming kan virke sjovt og alt sammen, men det er altid en risikabel ting, og du er altid sårbar over for cybertrusler. Ikke kun det, gratis streaming udsættes for piratkopiering i mange regioner, og at engagere sig i det kan forårsage juridiske problemer.

Derfor anbefaler jeg jer alle at bruge en VPN-udbyder til at beskytte dit privatliv og online tilstedeværelse. Strøm anonymt via VPN-servere og nyd Kodi live TV-oplevelse uden at risikere noget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map