16 bedste Kodi Sports Addons til at streame live sports gratis

Når det kommer til videostreaming, lægger Kodi enhver anden platform til skamme! Uanset om du vil se live kampe af UFC, NFL eller noget, det være sig tv-shows eller spille spil, har Kodi-sportsudvidelser fået dig dækket!


At være sportsfan, at opdage Kodi var som at finde en dyrebar perle, for desværre er mange sportsbegivenheder begrænset til specifikke geografiske placeringer.

Hvad der er bedre er, at på Kodi får du valget om at vælge kvaliteten af ​​din strøm. Dette kan være meget nyttigt, især hvis din internethastighed er ustabil.

Det hjælper dig også med at se eksklusive kampe på premium-kanaler, så hvis du vil se cricket, fodbold, formel 1, golf eller andre sportsgrene, er Kodi stedet at gå.

Så hvordan Kodi formår at bringe dig sådan indhold?

Den brugte forskellige tilføjelser til Kodi, som inkluderer gratis og betalt.

Advarsel: En internetudbyder kan se dine Kodi-strømme

Her er dog fangsten!

Din internetudbyder ved hvad du laver online. Så når du bruger tredjeparts Kodi-tilføjelser, skal du sørge for at kende de lokale love om piratkopiering og ophavsret.

Officielle tv-selskaber betaler millioner af dollars for disse rettigheder. Download af sådant ulovligt indhold kan få dig i problemer, men … her er brugen af ​​som VPN praktisk!

Du kan sidde på klipper i en afrikansk ørken og ser ud til at være i New York digitalt.

få kodi vpn cta

Bedste officielle sportsudvidelser fra Kodi

1. Fox Sports Go

fox-sports-kodi-add-on

FOX SPORTS GO er det bedste valg for sportsfans, der ønsker at streame MLS Fodbold, MLB baseball, UFC, NBA og Supercross. Det er en af ​​de førende sportsdækningskanaler i Amerikas Forenede Stater.

Med minimal buffering og HD-streaming er det et af de bedste valg at se stort set enhver sportsdækning.

2. Sportsnet nu

sports-net-kodi-add-on

Den canadiske platform tilbyder en bred vifte af sportsdækning. Et månedligt abonnement koster kun 25 $ om måneden, hvilket giver dig mulighed for at se en enorm belastning med fantastisk sportsindhold. Tilføjelsen er tilgængelig via det officielle Kodi-tilføjelseslager.

Det er et andet godt valg, du er i MLB, NHL, NBA, og NFL Tændstikker.

3. ORF TVthek

orftv-sports-add-on-kodi

Hvis du bor uden for Østrig, skal du oprette forbindelse til en VPN, da ORF TV er geobegrænset. Den gode del er imidlertid, at et stort antal gratis tv-stationer i Østrig er tilgængelige.

ORF TVthek er blandt de mange online streamingindstillinger, der tilbyder live-tv og et tilfredsstillende antal on-demand-indstillinger. Du kan nemt få adgang til det hele gennem Kodi-tilføjelsen, inklusive et stort antal sportsprogrammer tilgængelige via kanalen.

4. Xumo

xumo-sports-add-on-kodi

Tilgængelig via det officielle Kodi add-on repository, XUMO.TV er et gratis Kodi add-on. Xumo har sportsrelaterede kanaler, der er let tilgængelige for Kodi-brugere. Med strømningskvalitet over pari, er det et godt valg for fodbold, lacrosse, surfing, fiskeri, MMA, fodbold, og endnu mere.

5. Pluto TV

kodi-plutotv-sports-add-on

Ligesom Xumo giver Pluto TV også en lang liste med gratis tv-kanaler. At være en gratis tjeneste vil du ikke være i stand til at finde det nyeste eller mest populære indhold, men det tilbyder et stort udvalg af nyheder, underholdning, og sport kanaler.

Du bliver nødt til at oprette en gratis konto og tilmelde dig i modsætning til andre Kodi-tilføjelser.

6. CBC

CBC-sports-add-on-kodi

CBC er en helt gratis tv-service i Canada og har stor efterspørgsel og live indhold som OL og Hockey Night. Hvis du ikke bor i Canada, skal du ikke bekymre dig, du kan stadig fjerne blokering af CBC’s transmission let ved hjælp af en VPN og tilslutte den til en canadisk server.

Tilføjelsen fungerer som en charme og har aldrig undladt at arbejde under vores testproces.

7. iTV

iTV-sports-addon-kodi

iTV er en streamingtjeneste i Storbritannien, der næsten er gratis, men desværre er den begrænset til England. En stor belastning med kanaler er tilgængelige på platformen. I henhold til lovene i Storbritannien skal du dog have en tv-licens, men det verificerer det ikke på nogen måde.

Kanalen sender en bred vifte af sportsudsendelser inklusive nogle fodboldkampe også. Hvis du er uden for Storbritannien, har du brug for en VPN.

8. Tablo

Tablo-spports-add-on-kodi

Denne mulighed på vores liste er lidt anderledes end de andre. Addon fungerer som en frontend for over-the-air TV-signaler.

Over-the-air TV er en meget populær mulighed under hensyntagen til det faktum, at markedet for OTA TV i dag vokser. De henter og lever ofte sportsindhold.

Tablo er også en DVR, der giver dig mulighed for at gemme dine live-streams og få adgang til dem senere på din Tablo-enhed.

9. SVT Play

SVT-play-Kodi-sports-add-on

Hvis du kan give slip på sprogbarrierer eller forstå svensk, er SVT Play en meget mulig mulighed for at se sport. SVT Play er den live streaming og on-demand mulighed for det svenske tv-netværk. Det er helt gratis, og du kan finde en stor pulje af sportsudsendelser gennem SVT Play hele året rundt.

Som nogle af de ovennævnte tilføjelser har du brug for en VPN, da streams leveret af denne tilføjelse kun er begrænset til Sverige.

10. SR Mediathek

srmediathek-sports-add-on-kodi

SR Mediathek er et tysk tv-netværk blandt de mange tilgængelige muligheder i landet. Det, der adskiller det, er, at det er en fantastisk funktionel Kodi-tilføjelse og tilbyder både live og on-demand sportsindhold tilgængeligt på SR Mediathek.

Det er også geobegrænset, så du har også brug for en VPN til denne!

11. NHL TV

nhl-tv-kodi-addon

NHL TVs streamingtjeneste er sandsynligvis en af ​​dine bedste muligheder for at se ishockey.

Efter tilmelding kan du streame det gennem Kodi, da det optimerer processen for dig ved at tilbyde en enkel navigationsindstilling for indholdet. Det tilbyder også noget gratis indhold, såsom vigtige øjeblikke og højdepunkter i forskellige kampe.

Igen er denne tilføjelse også geo-blokeret, og du får brug for en VPN, vær også opmærksom på, at det kræver amerikanske betalingsoplysninger.

12. ESPN 3

ESPN3-sports-add-on-kodi

ESPN er et stort navn inden for sportsunderholdningsbranchen:

  1. International fodbold
  2. Europæiske klub fodbold
  3. MLB Baseball
  4. NBA Basketball
  5. Cricket
  6. Golf
  7. College Sports

Med den uofficielle ESPN-tilføjelse til Kodi mediecenter kan du få adgang til premiumindhold direkte fra ESPN på Kodi. ESPN er også tilgængelig på forskellige platforme, herunder Android TV, Apple TV osv.

13. Sparkle

gnistre-sports-add-on-kodi

Et af mine foretrukne tilføjelser, hvad angår uofficielle tilføjelser. Sparkle Kodi-add-on-skraber Reddit for Acestreams-links. Acestreams tilbyder live sportsgrene fra forskellige regioner, og reddit er det bedste sted at finde aktive links.

Men i stedet for at du manuelt søger efter Acestreams-links, gør Sparkle addon jobbet for dig. Vælg bare linket til din favorit sportsbegivenhed og se live action.

14. Sportie

sportie-add-on-kodi

Sportie er bedst kendt for fodbold og rugby og indeholder også indhold fra NFL og andre kilder, hvilket gør det til et godt valg med forskellige andre sportsbegivenheder.

Du kan finde denne tilføjelse fra lazykodi i ANDROIDABA-arkivet. Premier League er muligvis også tilgængelig her, selvom det afhænger af det land, du er i. Nå, uanset situationen, er en VPN vores gyldne kort til at løfte geo-begrænsninger.

15. Zattoo Live TV-tilføjelse

Zattoo-tv-sports-add-on

Zattoo Live TV-tilføjelse er endnu en ikke-officiel tilføjelse, der er et godt valg for sportselskere, da det tilbyder mere end 190 kanaler i alt. Du kan let finde strømme af forskellige sportsgrene som fodbold, golf eller wrestling.

16. NBA League Pass Kodi Addon

NBA-leaugue-sports-add-on

Tilføjelsen helt dedikeret til NBA, og dækker alle NBA-begivenheder. Det tilbyder livestreams, arkiver og NBA-tv. Dette er dog en officiel tilføjelse, og du får brug for et abonnement på det.

Hvis du står over for geobegrænsninger, skal du sørge for at tænde for en VPN-service og oprette forbindelse til en amerikansk server. På denne måde kan du få adgang til ethvert indhold på NBA League Pass Kodi addon uden besvær.

Konklusion

Hvis du er sportsfan, ligesom mig, der stabler flere pop corns end mad i sin kurv, end dette er de bedste tilføjelser, du kan finde til Kodi online.

Hvis det ikke var for KOD, ved jeg alvorligt ikke, hvad jeg ville gøre med mit liv. Takket være kærlighedens netizens spredt for at finde bedre og bedre løsninger, er Kodi en velsignelse.

Jeg kan se enhver sportsbegivenhed live online, uanset hvor jeg befinder mig. Og hvis geo-begrænsninger er et problem, ty jeg til en VPN-tjeneste.

Giv os en kommentar, hvis du har prøvet nogen af ​​disse tilføjelser og fortæl os om din værdifulde mening.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map