29 Bedste Kodi-skins til Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16) versioner

Hvad er Kodi Skin?

Kodi Skin ændrer, hvordan din Kodi ser ud. Kodi-skins giver din Kodi et nyt look og fornemmelse, hvor du kan ændre farver, temaer, placering af menuen og så firth ved hjælp af en ny Kodi Skin. Kort sagt, ved hjælp af Kodi Skin kan du bringe en ny gnist til din Kodi-version med mousserende farver og en enorm mængde af tilpassede indstillinger.


I denne guide giver vi dig en oplevelse af de forskellige Kodi-skins, der er tilgængelige for hver enhed.

Aeon Nox er den bedste Kodi-hud i marts 2019 som pr. KodiVPN-undersøgelse

bedste kodi skin til februar 2018

Bedste Kodi-skins til marts 2019

Hvert år er Kodi fyldt med nye skins, der overtager Kodi-verdenen. Nogle af de bedste Kodi Skins 2018 er vist nedenfor:

 1. Aeon Nox
 2. Arctic Zephyr
 3. Titan
 4. Sort glas Nova
 5. pellucid
 6. Aeon MQ5
 7. Rav
 8. Back Row (Download Back Row http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 Bedste Kodi Krypton Skins version 17 eller højere

1. Aeon Nox

aeon nox er den bedste kodi hud til krypton version 17 eller nyere

Aeon Nox topper listen i vores bedste Kodi-skins til 2017. Den væsentligste årsag er dens brede vifte af tilpassede indstillinger, som du kan udføre, inklusive farver, hudtema og endda skrifttyper. Ændring af udseendet på hovedmenuen er det, der appellerer til de fleste Kodi-brugere i Kodi Skin. Dette er sandsynligvis den bedste hud til både nye og erfarne Kodi-brugere.

2. Black Glass Nova

sort glas nova kodi hud

Når du ser på Kodi Skin Black Glass Nova, vil det minde dig om Windows Vista på grund af dets glasvinduer. Du vil opdage, at der er to tilgængelige tilstande, dvs. Black Glass-tilstand, hvor Kodi-temaet bliver til sort glas. Den anden tilstand kaldes sorte glas Nova-tilstand, hvor fliserne er meget mindre.

3. Kasse

Boks kodi hud

Box Kodi Skin har en række tilpassede hovedmenuer, undermenuer og mange forskellige widgets til valg. Det ændrer yderligere farve accenterne på Kodi Skins, hvilket gør temaet endnu mere attraktivt. Denne hud kan bruges på mange enheder, fordi den også giver berøringsstøtte. Det er en avanceret Kodi Skin og det er sandsynligvis, at du kan finde i denne kategori.

4. Omni

omni kodi hud

I mange tilfælde er den sande funktion for ethvert produkt eller tjeneste skjult bag dets navn. Tilsvarende hviler hovedfunktionen i denne Kodi Skin stort set over det allestedsnærværende menuer. Først vil du dog muligvis finde en kontrasterende lighed med Mimic Kodi Skin. Det har dog ikke mange tilpassede indstillingsindstillinger end det har for Mimic. Dets hovedmenu og undermenu kan være tilgængelig fra hvert vindue, som er en ny tilføjet funktion.

5. Pellucid

Pellucid Kodi hud

Pellucid er en enkel, men alligevel elegant Kodi-hud. Kodi Home-menuen på denne hud har plakater placeret i bunden af ​​skærmen og falmer med en animation. For mennesker, der ofte bruger Kodi med det formål at se live IPTV Kodi-kanaler skal prøve denne hud, da du finder det mest morsomt. Kodi Jarvis-brugere skal være nødt til at vente, fordi Pellucid kun er tilgængeligt i Kodi Krypton.

6. Enhed

enhed-kodi-hud

Unity Kodi-slægtninge er noget det samme som Confluence Kodi-hud bortset fra dens interfacemedier. Den har en meget enkel vandret menu, men den ser stadig godt ud på grund af filmplakaterne der kommer op på startskærmen. Brugere, der foretrækker at have en meget anstændig hud; denne anbefales stærkt til dem. Hud bruges til at forbedre den generelle Kodi-grænseflade, og denne hud har taget et skridt videre med at give det lettere med det.

Bedste Kodi Leia Skins version 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 er den bedste kodi Leia hud til version 18 beta

Der er kun få Kodi-skins, der går godt med Kodi Leia, og Aeon MQ5 er en af ​​dem. Kodi Leia er stadig i sin Beta-version og gennemgår med forskellige eksperimenter, men Aeon MQ5 er en simpel Kodi Skin, der vil gå perfekt med enten den nye eller den nyeste version. Det har beføjelser til at ændre hver eneste del af huden, hvorfor det er en detaljeret Kodi Skin, da du kan foretage en masse ændringer.

8. Gitter

grid-kodi-hud

Der er ikke mange Kodi-skind, der kører på Kodi Leia Alpha 1, da det er en ny version, og der er ikke foretaget meget udvikling til det. Grid Kodi-hud er dog en af ​​de bedste Kodi-huden til styling af grænsefladen på Kodi Leia 18 og forbedret udseendet. Det har en meget attraktiv og stilfuld brugergrænseflade, der gør Kodi-oplevelsen meget mere spændende. På trods af at der er et begrænset antal funktioner, har udviklere af Grid arbejdet godt med kvaliteten af ​​dens funktionalitet end antallet af dets funktioner.

9. Rapier

Rapier kodi hud

Det siges ofte, at denne Kodi Skin ofte er den komplette version af huden, som du nogensinde vil finde. Den funktion, der gør den så komplet, er dens brede vifte af sportskonfigurationsindstillinger, der er spredt over din skærm, men du finder ikke disse muligheder rodet. Det er blandt de ældste Kodi Skin tilgængelige og går godt med næsten enhver Kodi version.

10. ReFocus

ReFocus kodi hud

Denne Kodi Skin gør ofte det bedste valg for Kodi-brugere, der bruger Kodi på berøringsskærm eller på deres smarttelefoner. Desuden holder det dig opdateret om de tv-shows og film, du har set i øjeblikket, og på grundlag af dette medieindhold vil det give dig en lignende anbefaling.

11. Eminence

Eminence kodi hud

Eminence har en simpel brugergrænseflade, men på samme tid finder du mange små ikoner placeret i bunden af ​​skærmen. Selvom huden muligvis ikke kan tilpasses som andre, men den er hurtig som lynet. Det fungerer også meget glattere end nogen anden hud og anbefales til brugere, der har fyldt deres Kodi med mange kodi-tilføjelser.

12. FTV

FTV-kodi-hud

Har du nogensinde forestillet dig at integrere Kodi og Amazon Fire TV, nej? Ja, så oplev touch af Fire TV-brugergrænsefladen på Kodi Leia 18 nu med FTV Kodi Skin, der giver udseendet og følelsen af ​​Fire TV på Kodi. Huden er tilgængelig i det officielle Kodi-tilføjelseslager, og der kræves derfor ikke overskydende download.

Bedste Kodi Jarvis Skins version 16 eller nedenfor

13. Chroma

chroma er den bedste kodi hud til jarvis version 16 eller derunder

Chroma Kodi Skin justerer farverne på dets tema i henhold til de elementer, der findes på skærmen. Nogle Kodi-skind bruger de samme transparenter i sin baggrund, som et resultat, at nogle af elementerne ikke er tydeligt visuelle. Chroma justerer derfor baggrundsfarver og beroliger også dine øjne.

14. KOver

Kover kodi hud

KOver Kodi Skin er fuldt tilpasset hud, der giver Kodi-brugere mulighed for at fremstille deres egen hud efter deres smag. Det kan ikke betragtes som en foretrukken hud for Kodi-brugere, da mange gerne vil se medier og undgå besvær. Det er dog absolut værd at bruge denne Kodi Skin.

15. Efterligne

Efterligne kodi hud

Mimic er tilgængelig i næsten alle enheder, som har en lettere vægt og er hurtig til streaming. Det har en ekstra funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse nogle af farverne og redigere hjemmesiden ved hjælp af fan art. Blandt sine mange funktioner har Mimic Skin en indbygget support til berøringsskærmsenheder.

16. Eunique

Eunique kodi hud

Som navnet antyder giver Eunique en unik oplevelse til Kodi-brugere, herunder de lyse farver og let tilgængeligt medieindhold. Det har næsten alt til stede i Kodi Home, hvilket gør det til en simpel brugergrænseflade.

17. Gennemsigtighed

Gennemsigtighed kodi hud

Gennemsigtighed er en fan art skin, hvilket betyder, at den kan tilpasses efter ønske fra Kodi-brugere. Det understøtter alle nye funktioner, som Kodi Jarvis tilbyder og meget let at tilpasse. Nye Kodi Jarvis-brugere, der ikke er bekendt med Kodi Skins, kan også bruge Transparent Kodi Skin.

Bedste Kodi-skins til Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Arctic Zephyr

Arctic Zephyr er den bedste kodi hud til amazon firetv og firestick

Arctic Zephyr er den bedste Kodi Skin til Fire Stick og Fire TV-enhed, fordi det giver dig en masse information på en sådan lille skærm. Det har forskellige varianter, de lysere og de mørkere varianter. Selvom det ikke giver mulighed for en berøringsenhed, men undlader aldrig at underholde Firestick-brugere med dens detaljerede ændring og tilpasning.

19. Nebula

Nebula kodi hud

Nebula er Kodi Skin, der hovedsageligt blev bygget til Smart TV, da den har en berøringsstøtte. Musikcentret er det, der får denne hud til at skille sig ud, fordi den giver alle tilfældige og anbefalede muligheder for din musiksmag. Det tilbyder yderligere tilpassede muligheder for din Firestick-enhed.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 kodi hud

Denne Kodi Skin er designet til HD-visning. Fra de bedste Kodi-tilføjelser, som du har installeret på din Kodi-enhed, samler den alle HD-visningslinkene og præsenteres for dig på dit Kodi Home. Det er også en meget lys hud, der gør alle dine tilføjelser lettere.

Bedste Kodi-skins til iOS / Mac-enheder

21. Si02

Sio2 er den bedste kodi hud til ios / mac enheder

Denne Kodi Skin er den nøjagtige kopi af Apple TV-grænsefladen, og det er derfor, det passer bedst til iOS. Desuden tilbyder det en lignende funktionalitet, fordi dens udviklere har sikret, at der skal være et par mængde klik mellem det indhold, du vil se. Det tager næsten ingen tid at se dit yndlingsindhold på Kodi. Det har måske ikke mange tilpasninger at tilbyde, men det blev gjort for at gøre det lettere at bruge for Kodi-brugere.

22. AppTV

Apptv kodi hud

AppTV er en anden anbefalet Kodi Skin til Apple-brugere, der specifikt er designet til at tage hensyn til brugen af ​​den bestemte brugers behov. Selv ikonstilen og dens layout ligner Apple TV GUI. Funktionen, der forbløffer enhver Kodi-bruger, er dens hurtige interface. Det kan yderligere tilpasses efter Apple-brugernes smag.

23. ess

Ace kodi hud

Ace er en allround Kodi Skin, der også er egnet til Apple iOS. Selvom det muligvis understøtter tilpassede funktioner, men det er sikker på, at det ikke understøtter live-tv. Det er dog en rig Kodi Skin og er også en af ​​de hurtigste.

Bedste Kodi-skins til Android-enheder

Inden du kan konfigurere Skins på din kodi, skal du konfigurere kodi på Android. Ved at installere Kodi på Android vil du blive udsat for meget streaming-indhold med lethed af få klik.

24. Confluence

Confluence er den bedste kodi hud til Android-enheder

Confluence er muligvis standardhudet for Kodi, men det er bestemt den foretrukne Kodi-hud, når det kommer til dine Android-enheder. Confluence er grunden til, at mange mennesker stadig elsker Kodi Jarvis, og det er på grund af dets enkle, men effektive interface.

25. Titan

Titan kodi hud

Titan Kodi Skin er fuld af farver, men alligevel informativ. I betragtning af mediefilerne giver det en detaljeret skitse af streamingindholdet. Derfor giver det dig mulighed for at vælge en film eller tv-shows afhængigt af din interesse. Det er perfekt til Android-enheder på grund af dets enkle brugergrænseflade.

26. Titanium

Titanium kodi hud

Titanium er ikke den nyeste Kodi Skin, men den fungerer sikker på enhver Android-enhed. Det fungerer til hver video-tilføjelse, programtilsætning og musik-tilføjelser. Det giver dig en fantastisk oplevelse, når det kommer til streaming af videoer og musik.

Bedste Kodi-skins til tv-streamingbokse

27. Rav

Amber er den bedste kodi hud til streaming af tv-bokse

Amber er bestemt ikke forskellig fra Estuary Kodi Krypton Skin, som er standardhuden for Kodi Krypton. Når du installerer Amber på dine Kodi-kasser, vil du dog bemærke en lettere effekt meget snart. En anden funktion, der absolut vil forelske sig i Amber, er dens interface og valg af farver, der er beroligende for øjnene.

28. Fuse Neue Skin

Sikring Neue kodi hud

Fuse Neue Kodi Skin er til alle filmfanatikere, der har evnen til at præsentere dine mediefiler på en elegant måde. Det giver dig ikke mange muligheder, der kan tilpasses, men er stadig langt bedre end Estuary Kodi Krypton standardhud. Det anbefales stærkt på grund af dets enkelhed.

29. Bagerste række

Tilbage række kodi hud

I det første look kan du måske føle, at grænsefladen lidt ligner iOS og OS X, men det er helt sikkert tilgængeligt for alle streamingbokse. Bedste Kodi Boxes-brugere kan muligvis finde denne hud unik på grund af sin hjemmebiografoplevelse.

30. Maximalimalisme

maximinimalism-kodi-hud

For Kodi-brugere, der ønsker at tilpasse deres brugergrænseflade, men ønsker at holde den enkel og problemfri, er denne hud et must-to-try for dem. Maximinimalisme er en meget let og glat hud, der giver et meget brugervenligt instrumentbræt til brugerne. Maximalimalisme Kodi-hud er meget anbefalet af mange Kodi-brugere, og vi foreslår det til alle brugere, fordi det er en god mulighed.

Bedste Kodi Skins Reddit-anmeldelser

bedømmelse af bedste kodi skins

Før brug af Arctic Zephyr var MQ Kodi-skins populære blandt Kodi-brugere. Efter at have brugt Arctic Zephyr havde de imidlertid en vidunderlig oplevelse, der lod dem holde sig til den bestemte Kodi Skin. Det appellerer til mange Kodi-brugere og er tydeligt, at Arctic er langt bedre end MQ Skins.

bedste kodi skins reddit anmeldelse

Titan Kodi Skin er også en foretrukken hud af mange Kodi-brugere, og årsagen er dens Netflix-stilgrænseflade. Netflix har en glat grænseflade, hvor du kan se en liste over film og tv-shows foran på din skærm.

Sådan ændres Kodi-skins

For at ændre Kodi-skins skal du følge nedenstående trin:

 1. Åben Kodi > Gå til Indstillinger (gearformet ikon) > Klik på Interfaceindstillinger.
 2. Klik på menuen til venstre Hud > Vælg nu på højre side Hud indstillinger under Se og føl kategori.
 3. En boks vises med to muligheder, dvs.. Estouchy og Estuary. Dette er de to standard Kodi-skins. Klik på for at få flere Kodi-skins Få mere mulighed til højre.
 4. Klik på hvilken Kodi Skin du vil, og den vil ændre sig.

Hvad er forskellen mellem skins og builds?

Kodi Builds er en samling tilføjelser, mens en Kodi-hud ændrer interface og layout af Kodi-software. Forskellige tilføjelser installeres automatisk på din Kodi-boks, når du installerer en Kodi Build.

Kodi Skins ændrer menuen, Kodi tapet og Kodi temaer, som det er umuligt at genkende, hvis det er din gamle Kodi software. Hvis du vil ændre, hvordan Kodi ser ud, skal du bedre få Kodi Skin. Hvis du imidlertid ønsker nye bedste kodi-lagre, skal du skaffe dig en Kodi Build.

Indpakning af det hele

Kodi Skin giver din Kodi et helt nyt look med alle nye temaer, livlige farver og fantastiske menuplaceringer. Det gør din Kodi let tilgængelig ved at medbringe dit medieindhold på Kodi Home. I denne vejledning forklarede vi hver enkelt af de listede bedste Kodi Skin for Kodi-brugere at nyde den bedste streamingoplevelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map