6 Bedste VPN for Kodi i 2020

Bedste VPN til Kodi


Som Kodi-bruger ser du sandsynligvis gratis indhold regelmæssigt, da du nu sidder fast derhjemme. Dette betyder, at du har brug for den bedste VPN til Kodi, der skal skjule din online aktivitet.

En VPN, når den bruges sammen med Kodi, skal have hurtig tilslutningshastighed, kraftig sikkerhed, fjerne blokering af tilføjelser og opbevarer ikke logfiler over brugernes aktivitet.

Vi testede over 100 VPN’er både gratis og betalte kun for at give dig den bedste VPN til Kodi-liste, der giver dig mulighed for at streame ethvert indhold privat og anonymt.

Denne vejledning fortæller dig også, hvordan du installerer en VPN på Kodi, og hvordan du kontrollerer, om din VPN fungerer under streaming.

6 Bedste VPN’er til Kodi i 2020

Det er en dræning, at gennemgå alle de øverste VPN’er, der passer bedst til Kodi-behov. Vi testede hver VPN baseret på følgende faktorer:

 • Hurtig tilslutningshastighed
 • Gemmer ikke logfiler
 • Kraftig kryptering
 • Let at installere

Her er en liste over top VPN’er til Kodi, du kan bruge i 2020:

1. PureVPN – Har en dedikeret Kodi VPN-tilføjelse

Purevpn-bedst-VPN-til-kodi

PureVPN er vores # 1 valg for Kodi-brugere fordi det har sin egen Kodi VPN-tilføjelse. Det er let at installere og fungerer ganske godt ved at fjerne blokering af tilføjelser.

Med over 2.000 servere der er spredt over 140+ lande, kan du få adgang til ethvert gratis indhold overalt i verden. Plus, det har en 256-bit kryptering der skjuler fuldstændigt din Kodi-trafik.

En anden god ting ved PureVPN er, at det understøtter P2P-fildeling, som mange VPN’er mangler. Du kan forbinde PureVPN med 10 enheder samtidigt.

PureVPN fungerer med næsten ethvert operativsystem og enheder som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, og mere.

Det er ikke det billigste, men det tilbyder en overkommelig pris på $ 2,91 / måned med en 31-dages pengene-tilbage-garanti. 

Få PureVPN31-dages pengene-tilbage-garanti

2. Surfshark – den billigste VPN til Kodi

Surfshark-bedst-VPN-til-kodi

Surfshark er en af billigste VPN til Kodi tilgængelig for kun $ 1,99 / måned. Det er ikke kun overkommelig, men det bærer også lynhurtig hastighed.

Jeg kan godt lide alt ved denne VPN, men det, der gør det bedst for Kodi, er at det kan bruges på ubegrænsede enheder samtidigt. Brug Surfshark på enhver enhed med en enkelt konto.

det er baseret på British Virgin Island der har ikke lov om dataopbevaring. Selv hvis regeringen beder om brugernes data, ville den ikke være i stand til at give dem noget siden det opbevarer ikke nogen logfiler.

Det er den eneste VPN, der har en kill switch-funktion på Amazon Fire TV Stick. Hvis du bruger Kodi på Fire TV, skal du bedre tænde for denne funktion, da den holder din rigtige IP-adresse skjult, selvom VPN-forbindelsen falder.

Surfshark-app er tilgængelig på alle enheder som Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere, Roku og meget mere. Selv med den overkommelige pris får du også en 30-dages pengene-tilbage-garanti såvel.

Få Surfshark30-dages pengene-tilbage-garanti

3. ExpressVPN – Mest sikker VPN under streaming

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN er uden tvivl den hurtigst og mest sikkert VPN blandt denne liste. Når du bruger ExpressVPN med Kodi, bufferes det næppe eller har problemer med streaming.

Den bruger den stærkeste kryptering, dvs.. 256-bit AES-kryptering der holder din online aktivitet over Kodi helt skjult og også holder din originale IP-adresse skjult.

ExpressVPN har en forbløffende beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhedsfunktioner med 3000+ højhastighedsservere og fantastiske streamingfunktioner som delt tunneling og dræb kontakt.

Selvom det er en smule dyr, dvs. tilgængelig for $ 8,32 / måned, er det stadig den mest sikre VPN, du nogensinde vil finde.

Det er kompatibelt med mange andre operativsystemer som Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, etc.

Få ExpressVPN30-dages pengene-tilbage-garanti

4. CyberGhost – Bedste pålidelige VPN

Cyberghost-vpn-kodi

CyberGhost er let den mest pålidelige VPN, da den har stærkeste kryptering, hurtig hastighed, og det endda opbevarer ikke nogen logfiler.

Da jeg prøvede at bruge CyberGhost VPN på Kodi, foreslog dens app, hvilken server der har bedste optimale hastighed. Appen fortæller dig hastigheden og belastningen på hver af dens servere.

Hvis du finder en server, der har hurtig hastighed med mindre belastning, kan du altid prøve at oprette forbindelse til den server for hurtigere hastighed. I øjeblikket har det 5.900 servere og tilgængelighed i 89+ lande.

CyberGhost kan bruges på næsten alle større platforme som Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, etc.

Med en enkelt CyberGhost-konto kan du oprette forbindelse til 7 enheder samtidigt. Det koster kun $ 2,75 / måned med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Få Cyberghost45-dages pengene-tilbage-garanti

5. NordVPN – Bedste brugervenlige VPN

NordVPN-bedst-kodi-vpn

NordVPN er den eneste VPN, der tilbyder dobbelt VPN-kryptering. Dette betyder, at den krypterer din internettrafik ikke en gang, men to gange.

Det giver dig adgang til alle Live TV-kanaler på Kodi og blokerer også for nogle af de fantastiske tilføjelser til gratis film og tv-shows. Det har 5.500+ servere tilgængelig i 60 lande.

Da det har sit hovedkvarter med base i Panama, der er ingen love om datalagring i Panama. Også det gemmer ikke din browserhistorik eller holder styr på din IP-adresse.

Du får 100% privat streaming garanteret og hastigheden er også meget hurtig. Det er tilgængeligt på mange forskellige enheder som Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, og mere.

Det er også relativt overkommelig. Det koster kun $ 3,49 / måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du vil vide mere om denne VPN, skal du læse vores NordVPN Kodi-guide.

Få NordVPN30-dages pengene-tilbage-garanti

6. IPVanish – Let at bruge og opsætte

Bedste-vpn-til-Kodi-IPVanish

IPVanish er ret populær i Kodi-samfundet og med rette, fordi du kan få adgang til alle Kodi-tilføjelser med dens 1.300 servere der er placeret på tværs 75+ placeringer.

Det krypterer din Kodi-trafik eller ethvert gratis indhold, du ser fra Kodi ved hjælp af 256-bit AES-kryptering. 

Med en enkelt IPVanish-konto kan du med sikkerhed se Kodi fra 10 samtidige enheder. Hvis du er bekymret for, at det vil holde logfiler eller din streaminghistorik, behøver du ikke at bekymre dig, fordi det gemmer IKKE nogen logfiler.

IPVanish er tilgængelig på alle enheder inklusive Windows, Mac, iOS, Linux, Android, og mere. Prisen er lidt dyr og er tilgængelig for $ 3,25 / måned med kun en 7-dages pengene-tilbage-garanti. 

Få IPVanish7-dages pengene-tilbage-garanti

Sådan installeres VPN på Kodi (5 enkle trin)

For at installere en VPN på Kodi bruger jeg PureVPN som et eksempel. Følg blot disse 5 enkle trin:

Trin 1: Tilmeld dig med PureVPN (vores top anbefalede VPN)

Trin 2: Download og Installere PureVPN-app på enhver foretrukken enhed

Hent-PureVPN-til-Kodi-app

Trin 3: Åben PureVPN-app, og vælg US server eller en hvilken som helst anden server

PureVPN-Kodi-app

Trin 4: Klik Forbinde på det grønne ikon

PureVPN-app

Trin 5: Nu Åbn Kodi og start streaming af film eller tv-shows

Kodi-streaming

Få PureVPN31-dages pengene-tilbage-garanti

Du kan også se på vores guide, der viser dig mange forskellige måder at installere en VPN på Kodi.

Sådan kontrolleres, om VPN arbejder på Kodi

På trods af at folk installerer en VPN på Kodi, er de stadig nysgerrige efter at vide, om det endda fungerer. Nogle af de almindelige spørgsmål opstår, ‘Er vi sikre under streaming?’, ‘Hvordan ved vi, at vores trafik er krypteret?’.

Jeg besvarer alle disse spørgsmål ved blot at udføre en simpel test, der fortæller dig, om en VPN fungerer med Kodi eller ej. Prøv disse enkle trin:

Trin 1: Opret forbindelse til en VPN-server på din VPN-app

Trin 2: Åben Kodi på din enhed

check-if-VPN-er-arbejder-trin-2

Trin 3: Klik på Indstillinger ikon

check-if-VPN-er-arbejder-trin-3

Trin 4: Vælg Systemoplysninger

check-if-VPN-er-arbejder-trin-4

Trin 5: Du kan nu se, at din IP-adresse er blevet ændret

check-if-VPN-er-arbejder-trin-5

Hvorfor har du brug for VPN til Kodi?

Ja! Du har meget brug for en VPN, mens du streamer på Kodi. Der er mange grunde til, som jeg snart vil diskutere, men den vigtigste er identitetsbeskyttelse.

Her er de 3 grunde til, at du har brug for en VPN med Kodi:

identitet-beskyttelseIdentitetsbeskyttelse

Din internetudbyder kender din rigtige IP-adresse. Hvis du ser gratis indhold på Kodi, vil din internetudbyder enten bremse din internethastighed eller sende dig meddelelser om krænkelse af copyright.

For at undgå alt dette, vil en VPN kryptere din internettrafik eller hvad du streamer på Kodi. Din internetudbyder vil ikke genkende, at du streamer gratis indhold, da det hele er krypteret nu.

firewallOmgå Geo-begrænsning

Nogle af de direkte tv-tilføjelser som cCloud TV og andre er gratis at streame 100+ kanaler fra hele verden. Selvom de er gratis, kan du umuligt se alle disse kanaler, medmindre du har en VPN.

For eksempel, hvis du er i USA og ønsker at se en spansk tv-kanal, vil du sandsynligvis ende med en fejl, ‘tjek loggen for mere information.’

Men hvis du opretter forbindelse til en spansk VPN-server og derefter ser den samme tv-kanal, ville den streame perfekt.

malware-beskyttelseVær sikker på malware

Som jeg har sagt mange gange, er Kodi open source-software. Dette betyder, at enhver kan oprette en tilføjelse og sprede en virus på din computer.

Da der er masser af tilføjelser, der oprettes hver dag, er det umuligt at fortælle, hvilken der er klar fra malware. Du får bare URL’en og downloader den.

Dette gør din enhed sårbar overfor hacking. En VPN forhindrer hackere i at indtaste din enhed eller stjæle dine vigtige personlige oplysninger.

For mere information, kan du altid læse vores guide til, hvorfor har jeg brug for VPN til Kodi.

En VPN er lige så nyttig i Windows, Mac, iOS og Android, som det er nyttigt til FireStick. Du kan også se vores bedste VPN til Amazon FireStick-liste for at sikre dit Fire TV under streaming.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge en gratis Kodi VPN?

Jeg vil kun foreslå, at du kun bruger de gratis VPN’er til Kodi, der ikke logger dine data. Du bliver også nødt til at kontrollere, om de har en grænse for datahætte, for hvis de gør det, vil det snart ende på grund af streaming.

Har jeg brug for en VPN derhjemme?

Uanset om du er hjemme eller et sted offentligt, har du brug for en VPN til at streame med Kodi for at sikre dine personlige data. Da vi alle hænger hjemme, er der mere behov for at bruge en VPN end nogensinde før.

Har Kodi VPN?

Kodi har ikke en officiel VPN-app. Derfor er det vigtigt at installere den bedste VPN til Kodi under streaming.

Key takeaways

Kodi er i stand til at streame ethvert gratis indhold, som du kan finde på internettet i dag. Det streamer film, tv-shows, live tv og sport.

Faktisk er det den bedste måde at give slip på premium-kabeludbydere og skifte til Kodi. Men for at skjule din online aktivitet fra din internetudbyder skal du bruge en VPN.

Denne guide viser og forklarer den bedste VPN til Kodi, der holder din online aktivitet skjult, så du sikkert kan streame alt det gratis indhold.

Lad mig minde dig om, at vores øverste anbefaling bruger PureVPN. På trods af at have en Kodi VPN-tilføjelse, har den en stærk kryptering, der fuldstændigt skjuler din online trafik eller hvad du streamer på Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map