Bedste Kodi-filmudvidelser (2020 opdateret)

Kodi er en af ​​sin slags online streaming software, der har ændret ansigtet til online streaming. Det har eksisteret i lang tid nu, og det har opnået et meget stort ry på grund af dets fantastiske funktioner. Kodi er forbedret med hver versionopdatering og hver tilføjelse.


Der er ingen tvivl om, at Kodi er en af ​​de bedste tilgængelige muligheder for online streaming, fordi det har meget at tilbyde. Du kan streame næsten alt som film, tv-shows, PPV-begivenheder, musik, nyheder, dokumentarer osv. På Kodi. Det er dog hovedsageligt populært på grund af dets tilføjelser til film, der både er premium og gratis.

Premium Kodi-tilføjelser er de officielle, der er tilgængelige i dets officielle arkiv. Der henviser til, at streaming-tilføjelserne hovedsagelig er uofficielle Kodi-tilføjelser udviklet af tredjepartsudviklere. Der er hundreder af Kodi-tilføjelser tilgængelige i samfundet, men du kan ikke stole på nogen Kodi-tilføjelse uden at vide om det. Derfor har vi drøftet nogle af de bedste film tilføjelser til Kodi i denne vejledning.

Sådan ser du film på Kodi

 1. Åbn Kodi, og klik på indstillingerikonet
 2. Gå til Filhåndtering, og klik på Tilføj kilde > Indtast URL og navn på depotet, som du vil tilføje til din Kodi, og klik på OK.
 3. Gå tilbage til hovedmenuen og gå til Tilføjelsemenuen > Klik på add-ons-browseren (boksikon), og vælg Installer fra indstilling fra zip-fil > Vælg det nyligt tilføjede depot fra listen, og åbn dens zip-fil > Der vises en meddelelse, vent på det.
 4. Klik nu på Installer fra depot, og åbn det depot, du lige har installeret i forrige trin > Vælg det tilføjelsesprogram, du vil installere, fra listen, og tryk på knappen Install. Du får besked, når tilføjelsen er installeret.

Når meddelelsen vises, kan du få adgang til tilføjelsen fra hovedmenuen.

Top 5 bedste Kodi-tilføjelser til film

1. Exodus (version 8)

Exodus er en af ​​de ældste og mest populære Kodi-tilføjelser, der er tilgængelige indtil dato. Exodus har regeret Kodi-samfundet i lang tid, fordi det leverede avanceret service til brugerne. Exodus blev hængende af sin oprindelige udvikler for ganske lang tid siden, og dens opdateringer stoppede med at komme. Derefter begyndte mange gafler af Exodus at komme op, som har den samme grænseflade, men ikke alle af dem er lige så pålidelige.

For nylig hørte vi en stor nyhed om, at Exodus Kodi-tilføjelsen er blevet overtaget af Kodi Bae, og dens seneste opdatering er også blevet frigivet. Dette betyder, at en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til bedste filmudvidelser til Kodi krypton er vendt tilbage i spillet. Du kan streame alle de nyeste film og tv-shows i HD-kvalitet gennem Exodus Kodi-tilføjelse.

2. Den magiske drage

Magic Dragon er en opdateret version af Dogs Bollocks Kodi tilføjelse, som er berømt for streaming af film på Kodi. Magic Dragon Kodi-tilføjelsen har segmenteret i forskellige sektioner som 4K-film, People Watching, nye filmudgivelser osv. På grund af dette kan brugerne let finde den indholdstitel, de ønsker.

Magic Dragon Kodi-tilføjelsen fås i Supremacy Kodi-arkivet, som er et af de mest populære depoter. Tilføjelsen er lille og installeres let og hurtigt. Derudover kører tilføjelsen bedre og hurtigere end de fleste af de andre tilføjelser også. Jeg anbefaler Magic Magic Kodi-tilføjelsen til brugere, der ønsker at streame film på Kodi på grund af dets fantastiske ydelse.

3. Yoda

Ordet Yoda ringer muligvis nogle klokker for dig, hvis du er bekendt med Star Wars-tegnene, eller hvis du er fan af den serie. Yoda Kodi-tilføjelse er kendt for at være en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til film på grund af kvaliteten af ​​strømme, den tilbyder. Denne Kodi-tilføjelse var tilgængelig via Supremacy Kodi-depotet, men da depotet er lukket ned, er det nu tilgængeligt via Kodil-arkivet.

Tillægget installeres under 2 minutter, og det fungerer problemfrit uden at give fejl eller forsinkelse under streaming. Én ting, som brugerne har brug for at vide, er, at mange af de tilgængelige streams i dets bibliotek er geobegrænset. For at få adgang til disse streams skal brugerne vælge en af ​​de bedste VPN’er til Kodi, der kan omgå restriktionerne og beskytte deres privatliv.

4. Exodus Redux

Navnet får dig bestemt til at undre dig over, om det er den samme Exodus Kodi-tilføjelse, men det er det ikke. Exodus Redux Kodi-tilføjelse har næsten alle funktioner, som Exodus Kodi havde, men dens udviklere har også tilføjet mange nye ting. Det har flere kategorier og bedre streaming-links med de nyeste scrappers, hvorfor det er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser, der lige nu har.

Ligesom enhver anden Kodi-tilføjelse til film, har dette også mange HD-streaminglink, men de er geobegrænsede. Brug af en Kodi VPN vil ikke længere være en mulighed, men en nødvendighed, hvis du ønsker at nyde streaming med Kodi.

5. Troma-film

Troma Films er en ny aktør i Kodi-branchen, men jeg kan godt lide denne tilføjelse på grund af det faktum, at der er streams af god kvalitet og et opdateret indholdsbibliotek. Mange nye Kodi-tilføjelser kommer og går, fordi de mangler potentiale til at levere indhold af god kvalitet til brugerne.

Troma Films er en lovende Kodi-tilføjelse, da den har de nyeste skrabere, der leverer streaminglinks i HD-kvalitet med god hastighed. Denne tilføjelse er tilgængelig med Butter Fingers Repository.

Seneste film tilgængelig på Kodi

Nogle af de nyeste og bedste film, der i øjeblikket er tilgængelige gennem de bedste Kodi-tilføjelser, er:

 1. Aladdin
 2. Hurtig & Furious Presents: Hobbs & Shaw
 3. Spider-Man: Far From Home
 4. Once Upon a Time i Hollywood
 5. Løvernes Konge
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map