CyberGhost VPN til Kodi 2020-gennemgang – Komplet installationsopsætning til Android og Windows

Det kan være vanskeligt at vælge den bedste VPN til Kodi, da der næsten hver anden VPN-udbyder hævder at være den bedste. Jeg anbefaler CyberGhost til Kodi, fordi jeg betragter det som en pålidelig tjenesteudbyder med nogle specielle streamingfunktioner, der giver brugerne mulighed for at fjerne blokering af geobegrænset indhold ved at forblive anonym.


Tag en tur gennem denne guide og se, hvordan du kan installere CyberGhost på enheder som Windows, Android og andre platforme.

Er CyberGhost VPN en god VPN-service til Kodi?

Ja! CyberGhost er virkelig den bedste VPN til streaming, fordi den har nogle gode funktioner som:

 1. Understøtter næsten ethvert operativsystem som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick og FireTV, Roku, RaspberryPi osv.
 2. Streng Ingen logfiler politik
 3. En række mere end 3500 servere over hele kloden
 4. Tillader 7 samtidige forbindelser
 5. Kill switch-funktion

Dette er alle de vigtigste funktioner i denne VPN, og det bedste ved det er, at du kun kan få det hele for kun $ 2,75 / måned.

CyberGhost er en meget hæderlig VPN-udbyder i cybersikkerhedsbranchen på grund af sin stadigt forbedrede service. Det har aldrig været udsat for nogen skandale, fordi det leverer krypteringsprotokol til militær kvalitet og ikke går på kompromis med brugernes privatliv. Det er en pålidelig tjenesteudbyder, der understøttes af det faktum, at det har offentliggjort sin gennemsigtighedsrapport online.

CyberGhost har en forbløffende brugergrænseflade med alle de fantastiske funktioner, der findes på forhånd, så brugerne kan få adgang til det uden besvær. At køre det med Kodi er en fantastisk oplevelse, fordi det giver brugerne adgang til alle de geobegrænsede Kodi-tilføjelser som DeathStar Kodi-tilføjelse.

CyberGhost til Kodi-hastighedstest

For at teste serverhastigheden på CyberGhost for Kodi tog jeg en hastighedstest, mens jeg streamede på Kodi med en 2 Mbps-forbindelse. Her er resultaterne:

CyberGhost til kodi hastighedstest

CyberGhost-serverhastigheden over en 2 Mbps-forbindelse var virkelig god, som du kan se på skærmbilledet ovenfor. Jeg stødte på nogen forsinkelser eller problemer, mens jeg streamede med CyberGhost tilsluttet.

CyberGhost til Kodi IP lækketest

Den vigtigste grund til, at en person vælger at bruge en VPN, er at skjule sin IP-adresse og surfe anonymt på internettet. Men hvis VPN-udbyderens eneste formål kompromitteres, er det ikke noget formål at bruge det.

For at teste, om CyberGhost er pålidelig i denne forbindelse, tog jeg en IP-lækketest, og der blev ikke fundet nogen IP-lækage eller DNS-lækage. Dette beviser, at den har en stærk krypteringsprotokol og kan stole på.

CyberGhost IPleak-test til kodi

CyberGhost IPleak-test til kodi

CyberGhost til Kodi Geo-begrænset tilføjelseskontrol

Hvilket godt er enhver VPN til Kodi, hvis den ikke kan fjerne blokering af et IPTV Kodi-tilføjelse?

For at teste, om CyberGhost fjerner blokering af DeathStar Kodi-tilføjelse, som er en IPTV Kodi-tilføjelse, da jeg bor i Kuwait, og tilføjelsen er begrænset i denne region. Jeg oprettede forbindelse til CyberGhost-server i New York, USA, og tilføjelsen startede øjeblikkeligt, og strømmen startede perfekt inden for 7 til 8 sekunder.

cyberghost-installation til kodi

Det tv-show, jeg streamet gennem DeathStar Kodi-tilføjelsen, var sortliste, der sendes på NBC, hvilket beviser, at CyberGhost VPN for Kodi er en pålidelig tjenesteudbyder.

Er CyberGhost kompatibel med Kodi?

CyberGhost har ikke en dedikeret Kodi-tilføjelse som PureVPN, hvilket er en ulempe, men alligevel kan du bruge CyberGhost i baggrunden. Start CyberGhost-klienten, og opret forbindelse til den ønskede server, og start derefter Kodi til streaming.

Hvis vi taler om operativsystemer, skal du vide, at det er kompatibelt med Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick og FireTV, Roku, RaspberryPi.

Sådan bruges Kodi med CyberGhost på Android

Hvis du er en Android-bruger, der ser frem til at installere CyberGhost på din enhed, skal du følge disse trin:

 1. Gå til Google Play Store > Søg efter CyberGhost > Klik på Søg.
 2. Klik på CyberGhost VPNHurtig & Sikker WiFi-beskyttelse.
 3. Klik Installere
 4. Klik Åben.
 5. Klik nu Log ind.
 6. Log ind på applikationen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.
 7. Opret forbindelse til en hvilken som helst server efter dit valg og start streaming.

Lær hvordan du installerer Kodi på Android-enheder og nyd streaming af på din enhed uden nogen begrænsninger.

Sådan bruges Kodi med CyberGhost på Windows

Følg disse trin for at installere CyberGhost VPN på windows:

 1. Køb en CyberGhost-abonnementsplan, og registrer dig til tjenesten.
 2. Download CyberGhost windows desktop klient.
 3. Installer desktop-klienten.
 4. Start klienten efter installationen.
 5. Log ind på klienten.
 6. Vælg den server, du vil bruge.
 7. Klik nu på tænd / sluk-knappen for at aktivere protokollen.

Det er så enkelt!

Sådan bruges CyberGhost til Kodi på FireStick

Ingen tvivl om, at FireStick er en fantastisk streaming-enhed, der har udviklet online-streamingindustrien. Det er ganske let at installere en VPN på Firestick:

 1. Gå til Amazon butik
 2. Søg efter CyberGhost, og klik på det allerførste resultat og vælg FireStick som din enhed.
 3. Installer appen på din enhed.
 4. Log nu på applikationen og opret forbindelse til den server, der passer til dine behov.
 5. Åbn Kodi, og start streaming

Alternative VPN-tjenester til Kodi

Pris og funktioner er vigtige aspekter, der skal overvejes, mens du vælger en VPN. Derudover er der nogle mennesker, der finder applikationsbrugergrænsefladen lidt kompliceret at forstå. Hvis du er en af ​​disse brugere og leder efter andre VPN-tjenester til Kodi end CyberGhost, kan du prøve disse:

 1. PureVPN til Kodi
 2. ExpressVPN til Kodi
 3. NordVPN for Kodi

CyberGhost til Kodi Reddit anmeldelser

Brugeranmeldelser betyder noget, fordi de giver dig et indblik i den virkelige grund, og det hjælper dig med at beslutte, om du vil vælge det eller ej. Dette er grunden til, at jeg har opstillet nogle anmeldelser nedenfor:

Kommentar fra diskussion riteflyer27s kommentar fra diskussion "CyberGhost VPN fra HumbleBundle Speed ​​Advarsel".

Denne bruger roser CyberGhost VPN for Kodi og hævder, at streaming var glat og VPN tilsluttet godt.

Kommentar fra diskussion destructor_rphs kommentar fra diskussion "Er Cyberghost en sikker vpn?".

Se på dette, brugeren er rolig, og han ved, at CyberGhost ikke opbevarer nogen logfiler. De har også nævnt dette i deres gennemsigtighedsrepot.

Konklusion

CyberGhost har forbedret sin servicekvalitet i tide, og det giver en hård konkurrence til markedets tyranner. CyberGhost til Kodi lyder som et optimalt valg på grund af dets funktioner og det faktum, at det ikke holder og logger, gør det mere pålideligt.

CyberGhost er blandt de bedste VPN for Kodi, da der ikke er nogen skandaler imod det og brugerfeedbacken, der er positiv. Det har en bred vifte af servere og fremragende streamingfunktioner, der gør det så specielt. Mere end det er det kompatibelt med Kodi, der betyder mest.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map