Er Kodi lovlig? Besvarelse af det mest komplekse spørgsmål her

Kodi er ikke kun en anden medieafspiller; men snarere er det en komplet underholdningspakke. Brugere kan streame, hvad de ønsker, og hvor som helst de ønsker. Forestil dig den frihed, brugerne har med denne applikation, men dens omdømme er meget farvet.


På grund af alle problemer med piratkopiering og ophavsret, der dukker op, har Kodi / XBMC været et meget diskuteret emne online. Disse diskussioner og nyheder har løftet mange øjenbryn, og folk er begyndt at undre sig over, er Kodi lovlig eller ej? hvad er lovligheden af ​​kodi addons og kodi vpn

Bare rolig, vi kender dine bekymringer, og derfor har vi besluttet at fjerne luften for misforståelser en gang for alle.

Hvad er Kodi XBMC?

Kodi er en open source media player software, der blev kendt som XBMC i sine tidligere dage. XBMC står for Xbox Media Center, som blev frigivet i 2004, men skiftede navn til Kodi i 2014. Kildekodningen til denne applikation er baseret på Python og C ++, som er meget let at replikere, da det er et open source-program.

Kodi bruges til at streame film, Live TV-shows, Pay-per-view-begivenheder, tegnefilm, Anime, sportsbegivenheder og højdepunkter, Musik-show osv. Det er en meget rost, anbefalet og foretrukken app blandt alle binge-seere og streaming-nørder.

Er Kodi Legal?

er kodi lovlig eller ulovlig

Streaming noobs og nye brugere rejser dette spørgsmål gang på gang. Svaret på det er; Ja, Kodi er fuldstændig lovlig. Legaliteten i Kodis tilfælde er subjektiv for de tilføjelser og kilder, du bruger til at streame indholdet. Medieindholdet leveret af Kodi gennem dets officielle tilføjelseslager er på ingen måde involveret i krænkelse af copyright eller piratkopiering, hvilket gør det lovligt at bruge.

Forholdet mellem uofficielle tilføjelser med Kodi

Streamingen leveret af Kodi er utvivlsomt vidunderlig, men åbenlyst skal brugerne betale for det indhold, de ønsker at streame. De tilføjelser, der er tilgængelige i Kodi som standard, er alle betalte tilføjelser, hvilket naturligvis er noget, som ikke alle velkomne fans er velkomne til.

Dette er grunden til, at nogle uafhængige udviklere gjorde tredjeparter uofficielle Bedste Kodi-tilføjelser, der skraber streaminglinkene og giver det gratis til brugerne. Disse uofficielle tilføjelser opmuntres, understøttes eller anbefales ikke af Kodi, da de er involveret i krænkelse af privatlivets fred.

Der er hundreder af uofficielle tilføjelser online, der bruges af millioner af brugere, bare fordi de er gratis. Mange af tredjepartsudvidelser lukkes dagligt, men de vises igen online og hostes via andre oplagringssteder.

Er Kodi ulovlig?

Nej, Kodi i sig selv er ikke ulovlig! Brug af uofficielle tilføjelser (tredjepart) til Kodi er imidlertid ulovligt, fordi indholdet, der leveres af tredjepartsudvidelser, er piratkopieret, og denne praksis er i strid med DMCA-retningslinjerne. Brugervenligheden ved opsætning på flere platforme som kodi på Android, iOS, Linux og meget mere gør det endda populært.

Er Kodi sikkert? – Forholdet mellem officielle tilføjelser og Kodi

Der er et antal tilføjelser tilgængelige i det officielle Kodi-add-on-arkiv som standard, kategoriseret efter den indholdstype, de streamer. Hvis du bruger de medfølgende officielle tilføjelser, er det helt sikkert sikkert at bruge.

Derudover kan brugerne også downloade flere tilføjelser direkte fra det officielle Kodi-websted, alt efter deres behov og præferencer. ‘Disse tilføjelser er faser som lovlige, fordi de er i fuld overensstemmelse med retningslinjerne for ophavsret og piratkopiering leveret af DMCA.

Officielt eksempel på Kodi-tilføjelser

Følgende er nogle officielle Kodi-tilføjelser, der er lovlige at bruge:

 1. Plex
 2. Pluto.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. Live stream
 6. Fox Sports GO
 7. ABC-familie
 8. Lazy TV
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Uofficielt Kodi-tilføjelseseksempel

Her er nogle af de uofficielle; Kodi-tilføjelser, der er ulovlige at bruge på Kodi:

 1. Covenant
 2. Exodus
 3. ukodet
 4. Gurzil
 5. Neptune Rising
 6. Poseidon
 7. Ultimate IPTV
 8. Titanium
 9. Fantastisk
 10. Bennu

Er Kodi Legal i USA?

Kodi er lovlig i USA, men tredjepartsudvidelser er ikke lovlige at bruge i landet. Faktisk blev der udsendt flere meddelelser til brugerne på grund af anvendelse af uofficielle Kodi-tilføjelser. En lovforslag, nemlig S. 978, blev præsenteret i USA, der antydede krænkelse af ophavsretten som en alvorlig overtrædelse. Imidlertid blev denne lovforslag opløst senere, men USA er en del af et udvalg til bekæmpelse af piratkopiering med store lande ombord.

Nedbruddet er USA mod tredjeparts add-on-brugere og folk, der sælger fuldbelastede bokse med tredjeparts add-ons installeret, er nu på sit højeste og har fået en vis intensitet i de sidste par måneder.

Er Kodi ulovlig i England?

Millioner af britiske indbyggere bruger Kodi i deres hjem, og dette antal stiger gradvist. Kodi er dog ikke ulovlig at bruge, men den største bekymring er brugen af ​​uofficielle tilføjelser fra tredjepart. Myndighederne har været aktive med at træffe foranstaltninger mod tredjeparts add-on-brugere.

Da der er mange fodboldfans i England, er tredjeparts-streaming-brugere begyndt steget markant. I dette tilfælde har UEFA og Premier League truffet en retskendelse i UK for at lukke de uofficielle tilføjelser og ulovlige strømme. Der er foretaget en række arrestationer mod de mennesker, der sælger indlæste androidkasser.

Er Kodi Legal i Canada?

Kodi er lovlig i Canada, men tredjeparts add-on-brug er under ingen omstændigheder tilladt. Canadiske myndigheder betragter piratkopiering online som et alvorligt anliggende og har strenge love om gratis visning af ophavsretligt materiale.

Er Kodi sikkert at bruge i Australien?

Australien er også blandt de lande, der har dannet en anti-piratkopieringsalliance. Ligesom alle medlemmer af denne alliance er Kodi lovlig i Australien, men det er strengt forbudt at bruge kodi-bokserne udstyret med tredjepartsudvidelser.

Hvorfor er Kodi lovlig?

Kodi er lovlig, fordi det bare er en open source-medieafspillerapplikation, der bruges til at streame indhold gennem tilføjelser. De tilføjelser, som Kodi har i sit lager, er ikke involveret i krænkelse af privatlivets fred og er derfor lovlige at bruge. Spørgsmålet om at være ulovligt fokuserer kun på tredjepartsudvidelser, fordi de er involveret i krænkelse af ophavsret.

Kodi er selv imod disse tredjeparts tilføjelser, fordi de har forårsaget alvorlig skade på Kodis omdømme globalt. Kodi har støttet myndighederne i at lukke nogle større tredjepartslagre som Colossus, Ares Wizard og Super repo osv..

Er online gratis streaming lovlig?

Dette er en subjektiv sag; svaret på dette spørgsmål afhænger af strømmenes natur.

Flere online streaming-websteder giver lovlige gratis strømme af begivenheder. Som Reel Good; som udtrækker strømme fra andre juridiske kilder som MTV, Crackle osv., sådan online streaming er lovligt.

Hvis du forsøger at streame fra en kilde, der leverer piratkopierede streams af en kanal eller kilde uden streaming-rettigheder, er det desværre ulovligt.

Er en Kodi-boks Legal?

Ja, en Kodi-kasse er lovlig at bruge ligesom Kodi selv, men bekymringen og grænserne for lovligheden, der indebærer for Kodi, indebærer på samme måde Kodi-bokse. Kodi-bokse har officielle Kodi-officielle tilføjelser i dets lager, som er lovlige at bruge.

Ikke desto mindre er der også nogle Kodi-kasser tilgængelige på markedet, der er fyldt med tredjepartsudvidelser, som åbenbart er ulovlige at bruge. En anden fidus blev for nylig udsendt om, at der var detailhandlere, der debiterer ekstra for de tilføjelser, der blev installeret som standard, hvilket gjorde en nar ud af offentligheden.

Er Kodi Exodus Legal

Nej, Kodi Exodus er ikke lovlig, fordi det er en tredjeparts tilføjelse, der giver strømme til film og tv-shows. Det er et af de mest populære Kodi-tilføjelsesprodukter online og foretages globalt af streaming af nørder.

Der er adskillige Exodus-gafler, der også findes online, der blev frigivet, efter at dens opdateringer blev stoppet. En af de mest berømte gaffler fra Kodi Exodus er Covenant.

Er Kodi Genesis Legal

Den største konkurrent til Exodus var Genesis; en af ​​de mest ansete tredjeparts Kodi-tilføjelser til streaming af film, tv-shows og live-tv. Da genesis Kodi blev lukket for et år siden.

Er Kodi Legal FAQs

Kan du få en virus fra Kodi?

Ja, du er kun sårbar over for en virus, hvis du bruger mistænkelige opbevaringssteder. Bortset fra det har du intet at bekymre dig.

Er Kodi ulovlig i brand?

Nej, Kodi er lovlig for alle firestick-enheder, medmindre du bruger uofficielle tilføjelser fra tredjepart.

Er det ulovligt at se en film gratis online?

Det er ulovligt at se film online, hvis strømme er piratkopieret fra en kilde uden nogen erhvervelse af rettigheder. Der er lovlige online filmstreaming-websteder, som Reel godt, som brugerne kan bruge.

Afsluttende ord

Kodi er en fantastisk udvikling i den digitale verden, men negativiteten, den har modtaget på grund af tredjepartsudvidelser, er noget, som den ikke fortjente. De har virkelig resulteret i at modregne Kodis omdømme verden over.

På en lysere note er der blevet udarbejdet mange strenge love, og myndighederne mod udviklerne tager effektive skridt. Lad os bare vente og se, hvad fremtiden har for Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map