Jailbreak Firestick: En 100% arbejdsløsning til FireStick-enhed i 2020

FireStick er den mest foretrukne streamingenhed overalt i verden, og det er så indlysende på grund af kvaliteten af ​​streaming det giver. Den pris, som brugerne skal betale, er dog ganske tung, og det er grunden til, at mange brugere vælger muligheden for Jailbreak FireStick eller blot får en gratis VPN til firestick Kodi. Gå ikke glip af vores ultimative guide til kodi-tilføjelser.


Hvad betyder det for Jailbreak en FireStick?

Amazon FireStick er en banebrydende underholdningsenhed, der har revolutioneret online streamingindustrien på et øjeblik. Lige siden FireStick kom ud, skiftede et stort antal mennesker, der plejede at se tv, til det, og hvorfor ville de ikke det? At være i stand til at streame alle dine foretrukne shows og film gennem en enkelt enhed og med et enkelt klik er noget, som alle ønsker.

amazon-firestick-banner

En afskrækkende ting ved FireStick er imidlertid, at brugerne skal betale abonnementsafgifter for de tjenester, FireStick tilbyder. Disse abonnementer koster meget høje, når de akkumuleres, og det er noget, der devaluerer FireStick.

Dette er grunden til, at brugere har tendens til at Jailbreak deres FireStick-enheder. Fængsel, der bryder en FireStick, betyder at installere en gratis mediestreamingssoftware. Fængselsbrud er ikke ulovligt og kan gøres meget let inden for få minutter. Normalt jailbreak FireStick-brugere deres FireStick-enheder for at installere Kodi, som er en top af linjen open source media streaming software.

Kodi kommer ikke forudinstalleret, og det kan ikke installeres direkte på FireStick, derfor kræves et tredjepartsprogram til at installere Kodi på FireStick. Den komplette installationsprocedure for Kodi på FireStick vil blive diskuteret senere i guiden.

Sådan Jailbreak Firestick 2020?

Der er to måder at fange brud på FireStick på:

1. Via ES File Explorer

 1. Start din FireStick > Gå til Amazon App Store >Klik på søgning, og skriv “ES File Explorer” > Klik på ES File Explorer fra søgeresultaterne.
 2. Klik på download > Appen bliver downloadet og installeret på din enhed.
 3. Efter installationen skal du klikke på “Åbn”, og ES File Explorer-applikationen er klar til brug.

2. Via Downloader-app

 1. Kør din FireStick apparat > Gå til Indstillinger
 2. Klik på Enhed > Klik på Udvikler muligheder.
 3. Klik på AktiverApps fra ukendte kilder” > Klik på “Tænd”.
 4. Klik på og “Tur ADB debugging” > Nu “Aktiver ukendte kilder”.
 5. Gå nu tilbage til hovedmenuen Indstillinger
 6. Klik på Indstillinger > Deaktiver nu Annoncering ID.
 7. Vende tilbage til FireStick Startskærmen.
 8. Klik på søgefeltet og søg efter Downloader .
 9. Klik på “Downloader”Fra søgeresultaterne.
 10. Klik nu på Hent ikon og download vil starte.
 11. Appen installeres automatisk, når downloadet er afsluttet.
 12. Åbn applikationen efter installationen.

Jailbreak FireStick med computer

FireStick og PC har begge kvindelige HDMI-porte, hvilket betyder, at brugere ikke kan udføre jailbreak på FireStick gennem en computer eller bærbar computer.

Firestick Jailbreak-kanaler og Firestick Jailbreak-apps

Firestick Jailbreak-kanaler

Den bedste ting ved FireStick er, at det giver dig forskellige af alle de bedste kanaler og applikationer fra hele verden, og alt sammen med et enkelt klik væk. Her er en liste over nogle af de bedste firestick apps og kanaler med hensyn til deres genrer og regioner:

Kabelkanaler fås på FireStick

ABC NyhederHuluPopulær videnskab
NetflixDisney JuniorWillow
Slynge-tvCBSBibelvideoer
CrackleFilm overaltDaglig bevægelse
Crunchy rollWSJ LiveQFQ.Tv
HBO NUPÅ&U-versYahoo
Se ESPNCBS NewsBilshow-tv
Se HGTVDiscovery ChannelYoutube
CBS All AccessWWE-netværkForsvars-tv
Se Food NetworkVÆDDEOm Nom Toons
BBC nyhederCBS Sports

Bedste vejr-app på FireStick

 1. Prognose, Radar & Advarselsapp

Sportskanaler og apps på FireStick

 1. SET TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Se ESPN

Musik-apps på FireStick

 1. Ryk
 2. Spotify

Du kan bruge alle disse apps i henhold til dine behov; nogle af disse er betalte apps, mens andre er gratis applikationer og kanaler.

Jailbreak FireStick Ulovlig eller juridisk?

Jailbreak er bare et navn, der gives til proceduren til ændring af FireStick-enheden, som er lovlig. Der er ingen juridiske implikationer for brugere at følge i fængsel med brud på FireStick-enheden, fordi arten af ​​tilpasninger, der kan udføres, ikke er i modstrid med retningslinjerne for beskyttelse af personlige oplysninger.

Den software eller de applikationer, du installerer og bruger til streaming efter udførelse af et jailbreak, kan dog falde ind under loven om krænkelse af privatlivets fred. Jailbreak er en procedure, der normalt udføres af streaming-elskere og FireStick-brugere, fordi de ønsker at få adgang til og streame gratis indhold, som ikke kan gøres med fabrikskonfigureret FireStick.

Hvis den software, du bruger efter jailbreaking af din FireStick-enhed, griber gratis streams og er involveret i piratkopiering, er brugen af ​​sådanne applikationer ulovlig. Den mest almindelige software, som brugere udfører et jailbreak til, er Kodi og dets lovlige, som er en open source-software, og derefter installerer brugere gratis Kodi-tilføjelser (tredjeparts Kodi-tilføjelser), som er involveret i Piracy. Brug af sådan software regnes således som ulovligt, men at have et jailbreak FireStick er ikke ulovligt.

Jailbreak FireStick Kodi

Som nævnt tidligere er den mest almindeligt anvendte software på jailbreak FireStick Kodi, fordi det giver adgang til det bedste og højkvalitetsindhold gennem dets tilføjelser, og det er gratis. Kodi kan ikke installeres direkte på FireStick, hvorfor brugere udfører Jailbreak-metoden. Når du har installeret Kodi på Firestick, kan du fjerne blokering af dens streams med en gratis VPN til Kodi Fire stick.

Der er mere end 20 millioner Kodi-brugere overalt i verden, og du kan forestille dig selv, at ud af disse 20 millioner også vil der være et betydeligt antal FireStick-brugere. Folk vælger at bruge Kodi på FireStick på grund af bekvemmeligheden og det sjove ved at dampe, som en FireStick-enhed giver. Hvem vil ikke have Kodi film streaming af høj kvalitet gratis på sit HD-smart TV ved blot at tilslutte en enhed til det.

Hvis du vil installere Kodi på din FireStick-enhed eller til at søge hjælp under alle omstændigheder relateret til Kodi på FireStick, skal du blot se “Sådan installeres Kodi på FireStick” -guiden. Det har omfattende viden om alle fejl og rettelser.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak firestick terrarium tv

Terrarium TV var den revolutionerende app, der ændrede ansigtet for gratis streaming af strøm over hele kloden på Android-enheder. Det var en kopi af Popcorn Time på en måde, men det kører meget bedre end det, indtil det forsvandt for et tidspunkt siden uden grund.

Terrarium TV gav et bedre afkast, og Terrarium TV er stadig til stede online og kan let installeres på forskellige enheder som Android, iOS, FireStick, Windows PC osv. Terrarium TV tilbyder det brugere alt hvad de kunne ønske sig, og det er gratis.

Terrarium TV er dog under den lovlige radar, fordi det menes at være involveret i piratkopiering og krænkelse af ophavsret. Derfor kan brug af Terrarium TV bringe dine juridiske situationer i fare og sætte dig i dybe problemer.

Følg disse trin for at installere Terrarium TV på FireStick

 1. Åben din FireStick > Klik på Indstillinger > Klik System > Gå til Udvikler muligheder > Aktivér apps fra ukendte kilder.
 2. Vend tilbage til din FireStick-hjemmeskri > Klik på søgning og skriv “ES File Explorer” > Klik på ES File Explorer form søgeresultatet og download det.
 3. Åbn den efter installationen af ​​appen > Klik Værktøj > Klik på Download Manager > Klik på “+ Ny”.

Skriv følgende detaljer i dialogboksen

Sti: http://bit.ly/TTV1910

Navn: ttv198

 1. Klik Hent nu.
 2. Når du har downloadet det, skal du klikke på Åben fil.
 3. Klik på “Installere.

Der har du Terrarium TV installeret på din FireStick, nu kan du nyde sømløs streaming, og det er gratis.

FAQ for Jailbreaking Firestick

 Hvad kan du gøre med en Jailbroken Amazon FireStick?

En jailbroken FireStick kan bruges til at streame indhold af høj kvalitet uden at betale noget gennem forskellige kanaler og applikationer, der er tilgængelige online.

 Hvilke kanaler kan du få gratis med FireStick?

Du kan få følgende gratis kanaler på din FireStick til at nyde den underholdning, du ønsker:

 1. Terrarium TV
 2. Pluto TV
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. Youtube
 6. Spotify

 Er der et månedligt gebyr for FireStick?

Nej, der er ikke et sådant månedligt gebyr for selve FireStick, men der er et abonnementsgebyr for de kanaler og applikationer, der er tilgængelige FireStick.

 Hvad gør en FireStick??

FireStick er en plug and play-streaming-enhed, der kan tilsluttes dit smart TV, så du kan streame film og andet underholdningsmedium gennem dets apps og kanaler ved at betale et bestemt abonnementsgebyr.

Afsluttende ord

FireStick er uden tvivl en fantastisk ting at have, hvis du er en underholdningsfreak og en streaming nørd. Det giver dig mulighed for at have hele verdenen af ​​underholdning i håndfladen. De apps, der er tilgængelige på FireStick, giver indhold i HD-kvalitet og problemfri streamingoplevelse.

En anden stor ting ved FireStick er, at det i modsætning til andre streaming-enheder ikke kræver nogen justeringer gang på gang. Det faktum, at brugere er nødt til at betale for hver eneste ting, der er tilgængelig med det, er noget, der gør streamingelskere tilbageholdende med at købe det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map