Kodi on Roku: Lær, hvordan du indstiller Kodi på Roku Stick, Ultra og Roku Express

Er du en streaming nørd og spekulerer på om der er en måde at bruge Kodi på Roku på?


Vi har alle svarene til dig! Gå igennem denne vejledning og udforsk hvordan du kan installere Kodi på Roku, begrænsningerne, kanaler og meget mere.

Hvad er Roku?

Roku er en række streaming-enheder, der er produceret og designet af Roku Incorporation. Det giver streamingelskere mulighed for at streame deres ønskede indhold hvor som helst ved hjælp af disse enheder. Det har et antal applikationer, der er forudinstalleret til streaming og se film og tv-shows. Applikationer omfatter Hulu, Fubo TV, Showtime Redbox, RT, SiriusXM, Showtime, Sling TV, TVLuux, Tubi TV, TuneIn Radio, TheBlaze, Time Warner kabel, Vmedia, Xfinity, Vudu, WWE Network osv..

Alle disse applikationer kræver abonnement på streaming, men kvaliteten, de tilbyder, er fantastisk og værd at betale for. På trods af alle afgifter, der kræves til streaming, vælger folk stadig Roku på grund af dens kvalitetsoplevelse.

Er Kodi på Roku?

Ikke faktisk! Kodi kan ikke installeres direkte på Roku, da operativsystemet, der bruges af Roku, er et tilpasset Linux OS kaldet Roku OS. Selv Roku’s kanallager har ikke Kodi i sit bibliotek. Kodi er i sig selv en streamingafspiller, der er tilgængelig på mange platforme, men desværre er den ikke tilgængelig på Roku.

Kodi vs Roku

Kodi er en top-notch streaming software er blevet det øverste valg af streaming geeks over hele verden. Ikke kun det, Kodi har også været et meget diskuteret punkt i overskrifterne! På grund af de kampagner og politikker, der globalt er lanceret mod den på grund af bekymringerne om privatlivets fred. Kodi har dog meget mere at byde på end nogen anden streamingplatform.

At Kodi er en streaming-software, mens Roku faktisk er en streaming-enhed, ville sammenligningen af ​​disse to ikke være signifikant. Roku er en avanceret streamingafspiller og har et stort potentiale. Brug af Kodi ville helt sikkert være et bedre valg for streaming-elskere, fordi det tilbyder både gratis indhold og betalt indhold (med henvisning til både de officielle og uofficielle Kodi-tilføjelser uanset deres piratkopiering). Det er dette, Roku mangler, intet gratis indhold på noget valg.

Ikke alle brugere vælger betalt indhold, og det er en kendsgerning, der skal tages i betragtning, når han tilbyder en service. Derudover er det ikke en klog og nem ting at tilbyde kvalitetsindhold gratis uden abonnementsafgifter.

Kan jeg downloade Kodi til Roku ?

Ingen barrierer kan forhindre streaming geeks i at gå ud over en streaming-enheds begrænsninger. Tak til alle nørderne, der fandt ud af dette hack med at bruge Kodi på Roku, hvilket gjorde det muligt for binge watchers og Roku-ejere at tilpasse deres Roku-enheder.

Selvom Kodi ikke er tilgængelig på Roku eller ikke understøttes af Roku, er der en måde at installere Kodi på Roku på, og vi har udarbejdet den komplette procedure i denne vejledning.

Forskellige metoder til opsætning af Kodi eller XBMC på Roku

Her er de to måder, du kan bruge Kodi på Roku ved at bruge to forskellige platforme, se:

 Sådan får du Kodi på Roku ved hjælp af Windows-pc ?

Den mest basale og mest almindeligt anvendte enhed eller platform til Kodi er Windows. Derfor har vi leveret denne metode til installation af Kodi på Roku ved hjælp af Windows PC. Følg disse trin som illustreret:

 1. Start din pc og gå til Start menu.
 2. Fra Windows-søgebjælke, søge efter ‘Enhedsindstillinger’.
 3. Klik på Tilføj enhed.
 4. Du vil se mange muligheder i listeformen, klik på Roku 3 og den tilføjes som din streamingenhed.

Når du har fulgt disse trin, kan du få adgang til Kodi på din Roku-enhed ved at skærme det. Screen casting giver dig mulighed for at se dine yndlingsfilm, videoer og meget mere på din Roku-enhed. Enkelt, er det ikke?

Sådan får du Kodi på Roku ved hjælp af Android Smart TV ?

Her er en anden metode til installation af Kodi på Roku ved hjælp af dit Android-smart TV, og dette gøres gennem skærmspejling. Følg disse trin:

 1. Installer Kodi på dit Android Smart TV.
 2. Gå nu til Roku 3 startskærmen.
 3. Klik på Indstillinger > Klik på Systemopdatering og opdater din enhed til Roku Software Build 5.2 eller en opgraderingsversion.
 4. Gå tilbage til Indstillinger > Klik på Skærm spejling mulighed.
 5. Rom her, Aktivér skærm spejling af din Roku > Klik Okay.

Sådan installeres eksodus på Roku

For at installere Exodus Kodi-tilføjelse på Roku, behøver du ikke følge nogen særlig procedure. Bare følg vores vejledning “Sådan installeres Exodus Kodi Add-on” og installer den på den vigtigste casting / screening enhed, som du bruger f.eks. på din Android Smart TV eller din Windows-pc.

Kodi Roku-kanaler

Det bedste ved Roku er, at det har sin egen butik til kanaler kendt som Roku Channel Store. En anden fascinerende ting er, at nogle Roku-kanaler, der har deres egne Kodi-tilføjelser. Her er et par Kodi Roku-kanaler, som du bestemt bør prøve:

 1. VIEWSTER
 2. BBC iPlayer
 3. VEVO
 4. NHL
 5. Snagfilms

Sådan bruges Kodi Leia version 18.5 eller lavere på Roku Streaming Stick, Ultra og Roku Express

Det betyder ikke noget, hvilken Roku-version du bruger, Kodi-versionen, du har installeret på din casting-enhed, betyder noget. Hvis du kaster Kodi på din Roku via din Windows-pc, skal du holde din Kodi-version på din Windows opdateret. Du kan installere Kodi Krypton version 17 på Roku ved at installere Kodi Krypton version 17.6 på din Windows PC eller din Android smart TV.

Sådan bruges Kodi Jarvis version 16 eller nyere på Roku Streaming Stick, Ultra og Roku Express

Som uddybet tidligere, er Kodi-version på din primære casting / screening enhed det relevante punkt, fordi din Kodi ikke faktisk er installeret på Roku, men den castes af din Android smart TV eller din Windows PC. Installer derfor Kodi Jarvis version 16 ved at følge trinene nævnt i denne vejledning, på din enhed for at installere den på Roku.

Bedste Kodi-tilføjelser på Roku

Her er de 10 bedste Kodi-tilføjelser, du skal bruge på Roku:

 1. Covenant
 2. Exodus
 3. Kick-off Sports
 4. Gurzil
 5. Moderkage
 6. Sports djævel
 7. Neptune Rising
 8. FireCat
 9. indtrængen
 10. DAZN

Roku alternative enheder til Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på Raspberry Pi 
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Firestick
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Kodi alternates for Roku

Selvom jeg altid anbefaler enhver streaming-elsker at bruge Kodi på grund af dens unikke ut, hvis du leder efter nogen alternativer til Kodi, vil jeg foreslå følgende:

 1. Stremio
 2. Plex
 3. Terrarium TV
 4. Emby
 5. Infunderes

Ofte stillede spørgsmål om Kodi on Roku

Når du prøver at installere noget på en hacky måde, er der altid en vis bekymring, der kan opstå i dit sind. Her er nogle ofte stillede ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg Jailbreak Roku?

Svaret på dette spørgsmål er simpelthen “Nej”. At jailbreak en streaming-enhed betyder at ændre / tilpasse en enhed på en måde, den kan udføre ud over dens lagerbarrierer og -begrænsninger.

Tinget med Roku er, at producenten har designet det på en sådan måde, at du ikke kan jailbreak det. Men hvis du vil gå ud over dens lagerfunktion, er det at bruge Kodi den bedste mulighed for dig.

I stedet for at tænke på at bruge risikable PPV-tjenester, kan du nemt streame gratis film, tv-shows, live-tv og sport gennem Kodi-tilføjelser.

Er det muligt at få Kodi på Roku ved hjælp af iPhone / mac-enheder?

Ja, du kan bruge Kodi på Roku ved hjælp af iPhone ved først at installere Kodi på iPhone og derefter spejle det på din Roku-enhed.

Kan jeg sætte Kodi på Roku uden computer / uden skærm spejling?

Nej, der er ingen anden metode til installation af Kodi på Roku på grund af kompleksiteten af ​​dets operativsystem.

Hvordan spejler jeg min telefon til Roku ?

Hvis din telefon har skærmspejlsindstillingen, er det ikke et problem, som i dag, mange smartphones har denne funktion. Hvis din telefon ikke har skærmspejlsindstillingen, kan du installere et tredjepartsprogram til aktivering af denne funktion.

Afsluttende ord

Roku er en fantastisk ting at prøve, og enhver streaming geek ved det. Kirsebæret på toppen har Kodi på Roku, streamer dit yndlingsindhold problemfrit ved at samarbejde to af de bedste streamingplatforme, der er tilgængelige over hele verden. På trods af at de ikke er officielt tilgængelige på Roku, har nørderne fundet en måde at give Kodi mulighed for at invadere i Roku-verdenen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map