Kodi på iPad – Sådan installeres uden computer / med fængsel brudt i 4 trin

Kodi er den mest dominerende og anbefalede streaming software globalt. Det bedste er, at Kodi iPad kun er få skridt væk. Der er nogle af de bedste Kodi-tilføjelser, der tilbyder ubegrænset streamingoplevelse af det nyeste medieindhold. Lær mere om Kodi fra vores websted, da det giver dig alt hvad du har brug for at vide om Kodi.


Apropos dominans og henstillinger har Apple været et dominerende navn i mobile gadgets-industrien i de sidste par år nu. Apple Inc. har udvidet deres forskellige produktlinjer såsom mobiltelefoner, tablet og pc’er, der er stærkt anbefalet. Men hvis vi overvejer at bruge Apple iPad til Kodi; der vil kombinere den bedste enhed med den bedste streaming-software, vil resultaterne være fantastiske.

Der er ingen tvivl om, at kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen fra Apple er uovertruffen. Følg denne vejledning grundigt for at se, hvordan du bruger Kodi på iPad.

Hvad er iPad?

IPad er en serie tablet-pc’er udviklet af Apple Inc. ligesom andre producenter af mobilenheder. Den største forskel er imidlertid dets operativsystem, da iPad kører på iOS, mens andre enheder kører på Windows og Android. Ligesom enhver anden tablet-pc kan iPad bruges til at sende e-mails, se film og videoer, spille videospil og surfe på nettet.

Apple Inc. lancerede den første iPad for nøjagtigt 8 år siden i april 2010, og siden er 8 generationer af iPad introduceret år efter år. Hver nye generation har nogle ændringer i brugergrænsefladen, software bug fixes, nye funktionaliteter blev introduceret og et par ændringer med dens design blev også foretaget. Alle forbedringer af systemet og funktionaliteten var opgraderingerne, der inkluderede nye processorer og funktioner såsom biometriske scannere, kameraopgraderinger og touch-id’er.

Indtil videre er over 250 millioner enheder af iPad solgt over hele verden. Gennem disse generationer blev iPad opdelt i to serier, iPad Pro og iPad Mini. En serie iPad med navnet iPad Air blev også frigivet, der var slankere i design og havde et par forbedringer i dets system og funktionaliteter. Siden introduktionen er to generationer iPad Pro og fire generationer iPad mini introduceret på markedet.

Kan jeg installere Kodi på iPad ?

Ja! Du kan installere Kodi på iPad, men ikke uden en tredjepart-app, fordi Kodi ikke er tilgængelig i App store. Derfor bliver du nødt til at bruge TweakBox-appen eller Cydia-applikationen, når du installerer Kodi iPad. Kodi version 16 fungerer ikke særlig godt med iPad, men Kodi Krypton version 17 kører godt på næsten alle iPad.

Apple iPad til Kodi er et godt valg, fordi når du kombinerer den bedste tablet i verden og den bedste streaming-software, ville resultaterne være enorme. Tidligere havde vi leveret guiden til opsætning af kodi på apple TV, hvilket langt den bedste metode er til at indlæse Kodi på Apple TV.

Kan jeg konfigurere Kodi på fængsel ødelagt iPad ?

Ja, Kodi kan installeres på en fængslet iPad, fordi Kodi ikke er officielt tilgængelig i app store, og derfor er vi nødt til at bruge et tredjepartsprogram til at installere det.

Hvad skal du have, før du installerer Kodi på iPad

1) Xcode

xcode til kodi på ipad

Xcode er en IDE-pakke udviklet af Apple Inc. til udvikling af applikationer til Mac og iOS. Det hjælper brugere med at installere eller udvikle deres ønskede platforme til at køre på iOS og Mac.

2) Cydia Impactor

hvordan man installerer kodi på ipad med cydia impactor

Cydia Impactor på iPad er et installationsværktøj, der bruges til at installere IPA-filer på iPhones og iPads. Det hjælper brugere med at installere eksterne applikationer og software på iOS-platformen. Cydia Impactor kræver Mac-integration, mens Kodi installeres, fordi det er Jailbreak-metoden.

Download Cydia Impactor-fil.

3) Kodi deb-fil

kan jeg installere kodi på ipad

deb-fil er en softwarepakkefil, der er udviklet på UNIX-platform eller iOS-platform. En Kodi deb-fil er en debian-fil, der kan installeres på en fængslet iPad.

Download Kodi Deb-fil.

4) iOS App Signer

Kan jeg konfigurere Kodi på fængsel ødelagt iPad?

iOS App Signer hjælper brugere med at ændre deres filer til iPad understøttede IPA-formatfiler for at forberede dem til installation.

5) Tweakbox-app

Hvad skal du have, før du installerer Kodi på iPad

Det er et tredjeparts applikationsinstallationsværktøj, der er vidt brugt til installation af uofficielle apps på iOS-enheder. Det har mere end 2000 apps i sit bibliotek med en lang række apps fordelt på mange forskellige kategorier. Tweak Box-app bruges til at installere Kodi på iPad uden Jailbreak-metode, fordi den ikke kræver nogen Mac-integration og kan gøres direkte på enheden.

Download Tweakbox-appfil.

4 Manuelle måder at konfigurere Kodi på iPad

Følgende er måderne til at installere Kodi på iPad Ved hjælp af Jailbreak-metoder:

 1. Cydia Impactor
 2. iOS App Signer

Følgende er imidlertid de måder, du kan installere uden Jailbreaking eller bruge en computer:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

Sådan installeres Kodi på iPad ved hjælp af Jailbreak-metoden

Sådan installeres Kodi på iPad ved hjælp af Jailbreak-metoden

Som nævnt ovenfor er der to metoder til installation af Kodi på iPad. Følg disse trin for at installere Kodi ved hjælp af Jailbreak-metoderne:

1) Cydia Impactor

Før du installerer Kodi, skal du downloade Kodi.IPA-filen og Cydia Impactor.

 1. Tilslut din iPad til din Mac. (Sørg for at afslutte din iTunes).
 2. Lancering Cydia Impactor.
 3. Åbn IPA fil i Cydia Impactor ved at trække og droppe det.
 4. Vælge iPad fra listen.
 5. Klik på Start.
 6. Indtast dit Apple-id når anmodningen bliver bedt.
 7. Nu åben Indstillinger > Gå til Profiler & Enhedshåndtering.
 8. Fortsæt ved at vælge din indtastede Apple-id > Klik på Tillid og Fortsæt.

Det er det, nu kan du nemt bruge Kodi.

2) Xcode

 1. Forbind din Mac og iPad
 2. Start Xcode
 3. Start en ny Xcode projekt > Vælg Ansøgning med enkelt visning > Klik Næste.
 4. Indtast produktnavnet som Kodi.
 5. Indtast resten af ​​detaljerne > Vælg Universel > Klik Næste. (Hvis der vises en fejl, skal du indtaste din Apple-id at ordne det.)
 6. Åben iOS App Signer
 7. Åbn den downloadede Kodi-fil.
 8. Vælg den profil, du brugte før > Klik Start.
 9. Gå til Xcode hjem > Vælg Enheder i menuen øverst.
 10. Vælg din iPad > Klik på +
 11. Gennemse og åbn .ipa fil oprettet tidligere.
 12. Frakobl nu din iPad > Gå til hovedmenuen, og åbn Kodi.
 13. Åben Indstillinger > Apparat Ledelse > Udvikler-app > Klik Tillid.

2 bedste måder at installere Kodi på iPad uden fængselsbrud / Uden computer

1) Tweakbox-app

 1. Åben iPad > Åben Safari browser > Skriv denne URL “https://www.tweakboxapp.com/”Og åbn den.
 2. Download App > Klik Tillade.
 3. Klik Installere.
 4. Åbn applikationen.
 5. Klik på Apps.
 6. Klik på Tweakbox-apps.
 7. Rul ned for at søge Kodi og klik på det.
 8. Når installationen er afsluttet, skal du gå til Indstillinger.
 9. Åben Profiler & Enhedshåndtering.
 10. Klik på indstillingen nedenfor Enterprise Apps-afsnittet
 11. Klik Tillid > Klik Tillid

Kodi på iPad Download

Kodi kan ikke downloades direkte på iPad, da den ikke officielt understøttes af Apple, og dens officielle applikation er ikke tilgængelig i App store. Ikke desto mindre kan en Debian-fil downloades fra det officielle websted for Kodi, som brugerne kan downloade. Den kan imidlertid kun installeres på iPad via en tredjepartsinstallationsprogram til app.

Sådan installeres Exodus and Covenant Addon på Apple iPad

Exodus og Covenant kan installeres på Kodi iPad på samme måde som de er installeret på Kodi Windows. Installationsproceduren for Exodus på Kodi og Covenant på Kodi er den samme, når Kodi først er installeret.

Bedste fjernbetjeninger til Kodi på Apple iPad

Bedste fjernbetjeninger til Kodi på Apple iPad

Følgende er et par Kodi-fjernbetjeninger, der er tilgængelige i App-butikken, som brugere kan downloade til at bruge Kodi på iPad:

 1. Officiel Kodi-fjernbetjening af JoetheFox
 2. XBMC-konstellation
 3. XBMC Commander Free
 4. XBMCs eget WebUI

Sådan spiller du iTunes-bibliotek i Kodi

For det første skal du forbinde dit drev med iTunes til Kodi, fordi det skal kortlægges. Hvis det ikke er kortlagt, skal du følge disse trin:

 1. Gå til Indstillinger fra Kodi-hovedmenuen > Åben Fil Manager > Dobbeltklik på Tilføj kilde > Gennemse > Vælg iTunes-drev.
 2. Konfigurer iTunes-mappen på din enhed.
 3. Klik Okay > Klik Færdig > Giv det et navn.

Der har du dit iTunes-bibliotek konfigureret på dit Kodi, og nu er det klar til at blive spillet.

iPad alternative enheder til Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på Raspberry Pi 
 3. Kodi på Firestick
 4. Kodi på Roku
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Afsluttende ord

Kodi til trods for at have opnået et stort omdømme i hele verden, er det blevet kritiseret meget af mange mennesker. Hele kritikken, den har modtaget, skyldes dens overtrædelsesproblemer med piratkopiering, der er knyttet til dens tilføjelser. Tredjeparts Kodi-tilføjelser betragtes som ulovlige, da de griber strømme, der er piratkopierede, og viser gratis copyright-materiale.

Tilsvarende ser det ud til, at Apple Inc er meget imod Kodi, da der ikke er nogen officiel Kodi-app tilgængelig i App-butikken. Derfor skal brugere, der ønsker at bruge Kodi, følge procedurerne for brud på fængsel og proceduren for installation af Kodi på iPad uden jailbreak krævet. Vi har forklaret hele, hvordan man installerer og hvordan man bruger Kodi på iPad-proceduren grundigt. Sørg for at tjekke alt inden du installerer Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map