Liste over de bedste FireStick-apps, der er tilgængelige i Amazon App Store i 2020

Amazon FireStick handler om ledningsskærende underholdning gennem en lang række applikationer. Enheder som FireStick er grunden til, at kabel-tv er forældet nu.


Amazon FireStick-apps giver brugeren mulighed for at se alt, hvad de har adgang til på deres tv’er. Tiderne ændrer sig, og folk har en tendens til at vælge praktiske løsninger. FireStick-apps giver avanceret komfort, så brugerne kan tilpasse deres bibliotek efter deres behov.

Der er hundreder af FireStick-apps til enhver type indhold, det være sig musik, film, tv-shows, radio, sport, tegnefilm og så meget mere.

Den bedste ting jeg kan lide ved FireStick er, at du ikke behøver at være en streaming eller teknisk nørd for at bruge det. Enhver kan nemt bruge det på grund af dets praktiske apps, der giver brugerne mulighed for at se deres yndlingsindhold uden at skulle bruge tweaks eller besværlige installationsprocedurer.

Download Top 10 FireStick-apps til 2020

 1. HBO nu
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. Slynge-tv
 5. NBC Sports
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. Ryk
 9. ES File Explorer
 10. BBC nyheder

Hvorfor har jeg brug for Firestick-apps

FireStick-apps er det, der gør streamingoplevelsen meget bedre. Når du har købt Amazon FireStick, bliver du bestemt nødt til at udforske FireStick-apps.

Den bedste ting ved disse apps er, at mange af dem er gratis at downloade, hvilket gør FireStick sjovere at bruge og tilpasse.

For alle typer indhold er der forskellige applikationer tilgængelige i Amazon App store.

10 bedste FireStick-apps til film og tv

bedste firestick apps

# 1. Kodi

Kodi er en gratis app, der kan installeres på flere operativsystemer inklusive FireOS. Det er tilgængeligt i Amazon App store og for at installere det på din FireStick kan du downloade det fra app store. Der kræves intet abonnementsgebyr for at bruge Kodi på FireStick.kodi gratis app til brandstok

Kodi har hundreder af tilføjelser, der let kan installeres til at streame live tv-shows, film, tegneserier og sport osv. Kodi er i sig selv en galakse, der tillader anvendelser at udforske ud over deres fantasi ved at holde deres underholdningsbehov opfyldt i det maksimale omfang.

Hvis du installerer Kodi på FireStick, vil dit behov for streaming af forskellige indhold let blive opfyldt, og du finder ikke behovet for noget andet program. Det har en meget let at bruge interface og kan let forstås i det første møde.

# 2. Netflix

Har du ikke hørt ordet; Netflix og chill?

Ja, du kan nyde Netflix på din FireStick-enhed meget nemt ved at downloade Netflix-appen på din FireStick gennem Amazon app store.netlix tv viser app til amazon fire tv

Når du har downloadet Netflix-appen, kan du abonnere på den ønskede pakkeplan og begynde at streame det bedste tilgængelige indhold.

Den bedste ting ved Netflix er den række tv-shows og film, den har. Du kan se shows, der vedrører en række forskellige genrer, der passer til dit humør og din smag.

Der er adskillige trendende Netflix-shows over hele kloden som Marvels-serien med Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher og mange andre tv-shows som Stranger Things, Black Mirror og House of Card osv..

Netflix er faktisk en af ​​de bedste apps til FireStick til streaming, der er tilgængelig online til en meget rimelig pris, og det også i HD-kvalitet. Du vil aldrig føle behovet for at skifte til nogen anden service, fordi tjenesten simpelthen er vidunderlig.

# 3. HBO nu

HBO er uden tvivl en af ​​de bedste og ældste spillere i Hollywood-underholdningen. Jeg tror ikke, at der ville være en underholdnings nørd, der ikke har set HBO på kabel-tv i de tidligere dage.hbo skyder nu tv-stick-app

Jeg husker hver gang jeg skulle se en film; det bedste sted at stille ind på var HBO. Alle de nyeste og legendariske film var på HBO, og det var den største filmkanal.

Tiderne har dog ændret sig, og vi er i den digitale tidsalder nu!

Nu kan brugerne få det bedste ud af HBO på FireStick-enheder til at se deres yndlingsfilm. HBO Now-appen er tilgængelig i Amazon app-butik, og du kan downloade den gratis. Det har alle de nyeste og Blockbuster-film, klar til streaming.

# 4. Hulu

Hulu er en anden stor streaming platform, der kører utroligt på FireStick og FireTV enheder. Hulu er en amerikansk over-the-top medietjeneste, der har adskillige kanaler til at se tv-shows og film.bedste app til film og tv-shows

Hulu har sine egne originale tv-shows ligesom Netflix. Nogle af de mest populære tv-shows på Hulu er The Handmaid’s Tale, Castle Rock, Difficult People, Future Man, The Chance, The Mindy Project og The Looming Tower.

Bortset fra disse er nogle af de all-time populære film også tilgængelige på Hulu, som The Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown og Shutter Island osv..

Du kan også se dine foretrukne sportsgrene live på Hulu, og den har også en sektion for børn, bare i tilfælde af at dine børn er binge-se på tegneserier.

# 5. Crackle

Crackle er en streaming-app lavet af Sony og den er gratis i Amazon app store. Det har alle de bedste film og tv-shows, som du ønsker at se. Crackle har et stort bibliotek med film af forskellige genrer som Action, Horror og Sci-fi.amazon app knæk for ildsted

Brugere kan blot oprette deres konto og begynde at få adgang til alt det indhold, der er tilgængeligt på Crackle-appen. Biblioteket opdateres med jævne mellemrum, tilføjer de nyeste film såvel som nogle af de bedste blockbuster-film, der er udgivet.

Sony crackle tilbyder video streaming af god kvalitet med problemfri streaminghastighed. Bare installer denne FireStick-app og start din underholdningstur.

# 6. Pluto TV

Pluto TV er en online tv-service, der tilbyder mere end 100 globale kanaler og tusinder af film og tv-shows til at streame online.pluto tv-app til ildsted

Det har en række gratis kanaler til streaming af underholdning, livsstil, nyheder, sport, spil, komedie og tegnefilm osv. Pluto TV tilbyder også on-demand indhold, så du kan se dine yndlingsfilm, når du vil.

Pluto TV fungerer med flere platforme og operativsystemer. Det kan let installeres på FireStick ved at downloade appen fra Amazon app store.

# 7. Crunchyroll

Er du fan af anime, tegneserier eller østasiatiske indhold?

Hvis ja, er Crunchyroll den bedste streamingtjeneste for dig. Det giver strømme til alt det bedste Asien-indhold bestående af over 200 asiatiske dramashows, mere end 900 Anime og meget mere.bedste app til brandstok

Det er faktisk en af ​​de bedste og største amerikanske streamingtjenester til at se asiatiske indhold. Du kan se alle de populære Anime som Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece osv..

Crunchyroll offentliggør også alle de seneste nyheder fra branchen for at holde dig opdateret. Ligesom alle andre applikationer er Crunchyroll også kompatibel med forskellige platforme og operativsystemer.

Der er ikke mange apps tilgængelige på hylden, der giver et så forskelligt indhold i fantastisk videokvalitet. Crunchyroll er et must-to-try!

# 8. Slynge-tv

Sling TV er en af ​​de mest populære online streamingtjenester, der er blevet meget værdsat og foretrukket af brugere over hele verden.slynge-tv-app til amazon firestick

På trods af at den kun er begrænset til den amerikanske region, har Sling TV en fanbase fra hele verden. Et stort antal mennesker bruger Sling TV til at se live udsendelser uden for den amerikanske region ved at bruge Kodi VPN.

Sling TV var den første online live tv-streamingtjeneste, der optrådte online, og det brød øjeblikkeligt alle barrierer og opnåede et stort ry. Det betragtes stadig som den billigste service til at streame det bedste indhold.

Du kan streame kanaler nogle af de mest populære kanaler som ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT og mange flere.

# 9. FreeFlix HQ

FreeFlix HQ er en fantastisk ny tjeneste til streaming af film, tv-shows, anime, wrestling og live tv på mobile enheder.gratis flix apk app til firestick

Det giver også video streaming af høj kvalitet med offline se tilstand. Du kan blot downloade den film, du vil se, og streame den offline.

Det har en meget interaktiv brugergrænseflade med meget nem navigation. Brugere kan også gemme deres overvågningsbibliotek ved at oprette forbindelse til deres Trakt-konto, da det har integreret Trakt-kontofunktion.

Brugere, der foretrækker at se film med undertekster, vil helt sikkert elske denne applikation, da dens indbyggede afspiller tilbyder undertekster til alt, hvad du streamer.

FreeFlix HQ kan bruges på Android-mobiltelefoner og tv samt på FireStick og FireTV.

# 10. TBN

Hvis du er en online streamer, der ønsker at se noget religiøst indhold online, så er TBN den app, du skal have på din FireStick.TBN brand tv-app

TBN er verdens største kristne fokuserede tv-netværk, der sigter mod at samle det kristne samfund fra hele verden og sprede budskabet om Jesus og fred gennem live streaming shows.

TBN er en historisk kanel, der har eksisteret i de sidste 44 år og stadig udvikler sig godt. TBN ejer 35 store tv-stationer samt 252 små tv-stationer, der sender dens indhold. Bortset fra det har det satellit-transmissionstjeneste såvel gennem 70 satellitter.

TBN udsender indhold som gospel-koncerter, live kristne begivenheder, talkshows, fitness- og sundhedsprogrammer, der er vært af kristne læger, børns tv-shows, moderne kristne musikvideoer, ægteskabsberigelses-serier, specielle tv-shows, kristne dramaer og fuld længde, familie- orienterede film.

Bedste FireStick-apps til sport

Bedste FireStick-apps til sport

# 11. Se ESPN

ESPN er uden tvivl det mest populære sportsudsendelsesnetværk, der har eksisteret i næsten 40 år nu.watchespn sportsapp til ildsted Efter at have opnået et stort ry blandt det sportselskende publikum, har ESPN altid været meget foretrukket af mennesker overalt i verden.

Folk er ikke længere tilbøjelige til at stole på deres kabel-tv og er begyndt at vedtage den moderne trend med online-streaming. Streaming af sport online er en af ​​de bedste ting, som enhver sportsfan elsker at gøre, og der er meget få top-to-apps, som brugerne kan vælge imellem.

Se ESPN er et fantastisk websitet og applikation for sportssending online. Brugere, der ønsker at se Live-sport på deres FireStick-enheder, kan downloade og installere Watch ESPN-app fra app store.

# 12. NBC Sports

NBC er et af de største sportsudsendelsesnetværk, der dækker alle de store sportsbegivenheder som NFL, Fodbold, NHL, NBA, MMA, Tennis, Rugby, Boksning osv.. nbc sport til amazon firestickSå hvis du leder efter en app, der tilbyder en række sportsaktiviteter, du kan streame på din FireStick-enhed i høj kvalitet, så prøv NBC Sports-appen.

Med NBC Sports-app kan du nyde livestreams, seneste opdateringer, kampplaner og højdepunkter, alt sammen ét sted.

Derfor, hvis du er en fan af fodbold og vil se den engelske Premier League live, eller hvis du ser frem til at streame en UFC-betaling per visning live, så bør NBC Sports-appen til FireStick være et optimalt valg for dig.

Bedste FireStick-apps til sikkerhed

Bedste FireStick-apps til sikkerhed

# 13. PureVPN

Når vi taler om streaming, skal vores første bekymring være vores sikkerhed, for i dag er virtuelle trusler stort set. purevpn sikkerhedsapp til firestickDerfor er det en nødvendigt ting at have en sikkerhedsapp, der leverer spionering af beskyttelsesformular, så du kan nyde at strømme uden problemer.

Installer PureVPN-app på din FireStick-enhed, og stream uden problemer med båndbreddedråber eller malware-angreb. Med en VPN på Firestick kan du få adgang til de streams, kanaler og programmer, der ikke er tilgængelige i din region.

Privatliv har altid været et stort problem for mange streamere, og PureVPN leverer avanceret kryptering for at sikre det. Brug derfor PureVPN-appen, når du streamer, og stream dit yndlingsindhold uden at få øje på din internetudbyder eller myndigheder.

Derudover, hvis du bruger Kodi på FireStick, kan du fjerne blokering af alle Geo-begrænsede tilføjelser via en VPN på Kodi. PureVPN er en af ​​de bedste VPN-udbydere og har en dedikeret Kodi-tilføjelse til Kodi.

PureVPN har mere end 2000 højhastighedsservere i mere end 140 lande. Du kan også få dedikerede streaming-servere, hvis du har brug for det. Det er bedre at vælge en premium VPN-tjeneste som PureVPN end at bruge en gratis VPN til Kodi på Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN er en af ​​de mest populære og pålidelige VPN til firestick blandt alle. NordVPN har mere end 5000 servere over hele kloden i 62 lande. Det giver kryptering af militær kvalitet til sikker internetanvendelse.nordvpn sikkerhedsapp til amazon fire stick

Hold dine data beskyttede og sikre din cybersikkerhed ved at streame anonymt over internettet. Du skal blot installere NordVPN FireStick-appen fra Amazon app store og nyde din FireStick-oplevelse.

NordVPN fokuserer på at yde kvalitetssikkerhed, så brugerne kan surfe på internettet uden at bekymre sig om spionage. Kabelskærere og streaming geeks foretrækker NordVPN på grund af dets fantastiske sikkerhedsfunktioner, der sætter dem i stand til at holde sig væk fra hackeren og malwares radar.

Det giver brugerne mulighed for at forbinde deres enheder til offentlige netværk uden at skulle bekymre sig om sikkerhedsbrud. Du kan også finde en gratis VPN til Kodi via app store, men det vil ikke tilbyde dig service eller funktioner som NordVPN.

Amazon Firestick-apps til nyheder

Amazon Firestick-apps til nyheder

# 15. Sky News

Sky News er en international baseret nyhedskanal i Storbritannien, der leverer alle de seneste nyheder fra hele verden.skynews app til amazon fire stick Sky News er en prisvindende nyhedskanal, der har været meget dygtig til at dække forskellige nyheder fra hele verden med en visning af ansvarlig journalistik.

Sky News er en af ​​de få nyhedskanaler, der er meget kendt, og mange mennesker stoler på dets nyheder. Folk stoler på nyhederne fra Sky News på grund af dens autentiske kilder.

Download og installer Sky News-appen fra Amazon app-butik, og hold dig ajour med alle de seneste nyhedsopdateringer fra hele verden.

# 16. BBC nyheder

BBC News er en anden britisk nyhedskanal, der dækker større nyheder fra hele verden og er i drift 24 timer. bbc nyhedsapp til amazon fire tvDet er verdens ældste nationale tv-net, der har eksisteret i mere end 90 år nu.

BBCs hovedkvarter er hjemmehørende i London, og det har mere end 35.000 ansatte, der arbejder i det. Det har været kendt som Europas mest populære indholdsbaserede websted. Der er ikke noget tv-netværk, der kan konkurrere med BBC online på grund af dens store infrastruktur og økonomiske styrke.

Du kan finde alle de nyeste opdateringer på BBC News-appen, der vedrører sport, underholdning, politik, sociale spørgsmål, sundhed, vejr og mange andre kategorier.

Bedste Fire TV Stick-apps til musik

Bedste Fire TV Stick-apps til musik

# 17. Youtube

Hvem har ikke hørt om YouTube?

Hver gang du skal søge efter enhver nyeste musikvideo, er den første mulighed, der dukker op i dit sind, YouTube. youtube-brand-tv-appDet er faktisk den mest pålidelige platform for millioner af musikelskere overalt i verden.

Det bedste ved YouTube er, at du kan finde næsten enhver musikvideo, ny eller gammel, og oprette en egen spilleliste til at lytte til den, når du vil, snarere end at søge efter sange hver gang. Desuden viser den anbefalede funktion dig alle de nyeste og mest populære videoer, der kan passe til din smag.

Det er meget let at bruge YouTube på FireStick, bare download og installer YouTube-appen på din FireStick-enhed fra Amazon app store og start med at gennemse dine foretrukne musikvideoer i HD-kvalitet. Opret din egen playliste og udforsk mere musik så meget du vil, fordi den er gratis.

# 18. Spotify

Spotify er en fantastisk musikstreaming-applikation, der blev lanceret for 9 år siden af ​​et svensk firma. spotify firestick musik appSpotify er hjemstedet for millioner af sange fra en lang række kunstnere fra hele verden.

Spotify-appen kan installeres på FireStick-enheden for at nyde den musikalske rille. Du skal blot oprette en Spotify-konto og begynde at oprette din playliste med alle dine yndlingssange.

Spotify er en gratis app til alle, der ikke afbryder din musikalske lund med reklamer. Du kan også downloade dine yndlingssange fra appen meget let.

# 19. Ryk

Twitch selv er et datterselskab af Amazon, som giver brugerne mulighed for at streame deres yndlingsmusik samt bidrage med deres egne ting.twitch musik app til amazon fire stick

I de sidste 7 år har Twitch fået stor opmærksomhed, og mange brugere har henvendt sig til Twitch for at tjene penge ved live-streaming af deres eget indhold. Mange brugere live stream deres sangomslag, spil og nogle andre ting på Twitch og tjener ved at få visninger.

Det er faktisk den førende sociale videoplatform i verden, der har et gennemsnit på 9,7 daglige brugere. Ud af dem streamer omkring 2 millioner brugere deres indhold live på Twitch.

Download Twitch-appen på din FireStick-enhed, og dyk lige ind i Twitch-verdenen for at streame dit yndlingsindhold nu!

Bedste IPTV til Amazon Fire Stick

Bedste IPTV Amazon Firestick-apps

# 20. MRMC

MrMC er en IPTV-app tilgængelig for FireStick i Amazon app store, der kan benyttes til så lavt som 2,99 $. mrmc bedste amazon firestick app til iptvMed MrMC kan du nyde masser af underholdningsartikler som musik og tv-shows i 4K videokvalitet.

MrMC kan tilsluttes Plex, Emby, TV headend og mange flere services servere til at fange live feed fra. Det har en meget smart og attraktiv grænseflade, der er meget brugervenlig.

Download og installer MrMC nu, og start live tv på FireStick-enheden ved hjælp af din internetprotokol.

# 21. TVMosaik Live

IPTV er en nødvendig ting at have på FireStick, så du kan se Live TV-shows og -programmer over internettet. tvmosaic live bedste app til firestickDownload det gratis fra Amazon app store for at nyde IPTV-oplevelsen.

TVMosaic Live har en meget interaktiv brugergrænseflade, der er meget brugervenlig, selv en person, der bruger en IPTV-service for første gang, har ikke noget problem med at betjene den. Det er kompatibelt med mobile enheder såvel som FireStick og FireTV. Brugere kan let se live tv i standard definition eller Ultra HD definition, efter deres eget valg.

Det understøtter alle IPTV-signalprotokoller som http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming annonce en anden stor funktion ved denne app er, at brugeren kan tænde undertekster og ændre lydsporene også.

# 22. Strålende IPTV

Hvis du er fra Bangladesh, bor i udlandet, eller hvis du er fan af Bangla-indholdet, er Radiant IPTV-app det optimale valg for dig i FireStick.strålende iptv-app til amazon fire stick

Download og installer RadiantIPTV-appen på din FireStick og start live tv-kanaler og film uden besvær..

RadiantIPTV-appen er meget lille, og den er gratis tilgængelig i Amazon app store.

Hjælpeprogrammer til FireStick

værktøj Firestick-apps

Der er adskillige hjælpeprogrammer tilgængelige på listen FireStick-apps til at vælge form, men her er de bedste tre FireStick-apps, der har.

# 23. File Manager Fire TV-tilføjelse

En af de vigtigste ting for enhver enhed er File Management-softwaren, der giver brugerne mulighed for at administrere deres downloadede vare og andre filer. bedste hjælpeprogram til ildstedFile Manager er en app til FireStick, der giver brugerne mulighed for at administrere deres FireStick ved at flytte data fra et sted til et andet.

Det har en meget let at bruge interface, der giver brugerne mulighed for at administrere deres FireStick-filer meget let. Det er en dedikeret FireTV- og FireStick-app, og den har alle de grundlæggende funktioner som kopiering, indsæt, omdøb og slet.

Du kan nemt få adgang til alle filerne på din FireStick-enhed, og en anden stor funktion ved denne app er, at den har en indbygget fotovisning.

# 24. ES File Explorer

ES File Explorer er en af ​​de mest anvendte FireStick Utility, hovedsageligt foretrukket af Streamers. bedste hjælpeprogram til Amazon brandstiftEn af grundene til, at det bruges, er til installation af Kodi på FireStick. Kodi kan ikke installeres direkte på FireStick, hvorfor brugerne bruger Jailbreak-metoden, som ES Explorer er nødvendig for.

ES File Explorer betragtes som den bedste filhåndteringsapp til Android-enheder. Det giver brugerne mulighed for at administrere deres filer, pakke de overførte eller downloadede filer ud og installere applikationer. ES File Explorer kan bruges til at overføre filer via FTP og til at rydde systemcache og applikationsprocesser.

Det har mere end 16 integrerede sprog som engelsk, russisk, japansk, tysk og mange flere. Du kan nemt holde styr på din lagerkapacitet og administrere din musik og fotos med den.

# 25. Firefox til Fire TV

Mozilla Firefox er en af ​​de bedste og populære webbrowser over hele verden. mozilla firefox-app til brand-tvFirefox bruges vidt ud af mennesker over hele verden til personlig webbrowsing såvel som af webdesignere og programmerere på grund af dens smarte funktioner og dets fremragende design.

I modsætning til andre webbrowsere, begrænser Firefox kørselstiden sidebelastning til den specifikke fane og akkumulerer den ikke til den samlede browser. Det betyder, at andre browsere bliver langsomme, hvis du åbner for mange faner, men Firefox bremser ikke, og selvom det gør det, kan du nemt lukke fanen for at skære browserens lag.

Download Mozilla Firefox fra Amazon app store, start browsing problemfrit og nyd masser af nyttige browser plugins for at forbedre din webbrowsingoplevelse.

Konklusion

Amazon FireStick er populær på grund af sit potentiale for tilpasning i henhold til brugerens behov og præferencer. Der er hundreder af applikationer tilgængelige over app-butikken, der kan installeres i FireStick til tilpasning af enheden.

Jeg har kort introduceret nogle af de mest populære applikationer, som du kan installere på din FireStick-enhed for at forbedre din oplevelse og for at have alt inden for hånden. Når du har prøvet disse apps, vil du ikke føle trangen til at skifte til nogen anden enhed. Alle de apps, der er omtalt i denne vejledning, er de bedste apps til Fire TV og FireStick.

Alle de apps, som jeg har diskuteret i denne guide, er let tilgængelige i Amazon app store, og forhåbentlig har du ikke noget problem med at finde og installere dem. Sørg for at prøve dem alle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map