Sådan installeres 123Movies Addon på Kodi Leia / Krypton / Jarvis i 6 trin

123Movies Kodi-tilføjelse er en af ​​de største filmkilder på Kodi, da den har de nyeste Hollywood-film og tv-shows fra hele verden.


123-film-Kodi

I denne vejledning kan du finde instruktioner til, hvordan du installerer 123Movies Kodi addon med seks enkle trin. Glem ikke at tjekke vores ultimative guide til kodi-tilføjelser. Du har brug for den bedste Kodi VPN til sikker streaming og for at fjerne blokering af geobegrænsede strømme.

Sådan installeres 123movies Kodi-tilføjelse på Leia version 18 og lavere

 1. Åbn Kodi > Klik på indstillinger ikon > Klik på File Manager.hvordan man installerer 123movies kodi addon
 2. Dobbeltklik på Tilføj kilde > Klik <Ingen>.123movies addon på kodi krypton 17.6
 3. Indtast denne URL: http://androidaba.com/addons/ > Klik på OK > Navngiv denne URL som “ANDABA” > Klik på OK.hvordan man tilføjer 123movies kodi adodn på kodi krypton 17.6
 4. Vend tilbage til Kodi-hovedmenuen > Klik på fanen Tilføjelser.se film på kodi 123movies addon
 5. Klik på Boks ikon (Pakkeinstallationsikon) > Klik Installer fra zip-fil123movies kodi addon på ildsted
 6. Klik ANDABA > Åben opbevaringssted > Vælg kodil.zip > Vent på meddelelsen.download 123movies kodi addon
 7. Vælg nu Installer fra depot > Klik Kodil Repository > Åben Video-tilføjelserinstaller 123 film fra kodil repository
 8. Vælg 123 film > Klik Installere > Vent på meddelelsen.

123 film zip-fil

123Movies Ny URL 2019

Da ovenstående guider til installation af 123Movies på Kodi Leia, Krypton og Jarvis er blevet prøvet og testet, hvis medieindholdet under ingen omstændigheder streamer, er der en chance for at din URL indlejret i 123Movies Kodi tilføjelse er forkert.

Følg nedenstående trin for at indtaste en ny URL:

 1. Lancering Kodi > Add-ons > Video-tilføjelser > Højreklik på 123Movies > Indstillinger.123movies tilføj nye url
 2. Trykke ‘Websteds-URL’ fane til stede på venstre side > Skift URL til http://kdil.co/repo/.123movies addon ny base url
 3. Denne URL fungerer lige så fint, så fortsæt med at nyde det nyeste medieindhold, der er tilgængeligt.

Sådan installeres 123Movies på Kodi Krypton version 17

 1. Åben Kodi > Gå videre til Indstillinger øverst på hovedmenuen > Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde.hvordan man installerer 123movies addon
 2. Der åbnes en boks, skriv http://kdil.co/repo/ på det sted, hvor det står, skriv navnet på mediekilden f.eks. ‘Kodil Repo’ > Klik på OK > Tjek URL’en og kildenavnet dobbelt, og klik på OK igen for at lukke denne dialogboks.hvordan man installerer 123movies kodi på krypton version 17.6 eller lavere
 3. Gå tilbage til Kodi-startskærm ved at trykke på ’Esc’ knap > Add-ons > Klik på Boksikon (Pakkeinstallationsikon) øverst til venstre > Installer fra zip-fil > Kodil Repo > Klik på Kodil.zip.123movies kodi download
 4. Installer fra depot > Kodi Israel-arkivet > Video-tilføjelser > Klik nu 123Movies.123movies video addon
 5. Klik Installere og vent på, at tilføjelsen installeres.hvordan man streamer film på 123movies addon
 6. Trykke ’Esc’ at vende tilbage til Kodi-startskærm > Add-ons > Video-tilføjelser > Klik på 123Movies > og nyde!

123movies addon på kodi krypton version 17 indstillinger

Sådan installeres 123Movies på Kodi Jarvis version 16

Proceduren for installation af 123Movies på Kodi Jarvis-version forbliver den samme, som den er vist ovenfor for Kodi Krypton version 17. Det er dog at huske, at ‘Indstillinger’ -tasten i Kodi Krypton er blevet brugt i stedet for ‘System’ -tasten.

123movies Kodi Download

 1. Download Zip-fil på din enhed > Åben Kodi > Gå til Tilføjelser Ons > Klik på Boksikon > Klik på Installer fra zip-fil > Gennemse Zip-fil, og åbn den > Vent til meddelelsen vises.
 2. Klik på Installer fra depot > Åben Kodil Repo > Åben Video-tilføjelser.
 3. Klik på 321 film > Hit Installere > Vent på meddelelsen.

Sådan installeres 123 film på Fire Stick

Du kan nemt installere 123 film på Fire Stick, hvis du har Kodi installeret. Hvis du ikke har Kodi på din Fire Stick, skal du følge vores guide til Installer Kodi på Fire Stick.

 1. Lancering Kodi app på Fire Stick.
 2. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.
 3. Følg nu trinnene til installation af 123 film på Kodi Krypton, der er nævnt ovenfor.

For at fjerne blokering af dens indhold kan du bruge en betalt gratis VPN til Firestick Kodi 2020.

123movies Kodi fejl / fungerer ikke / rettelser

123Film kan stoppe med at arbejde på en uventet måde og reagerer muligvis ikke i en bestemt periode, før du genstarter Kodi og står over for det samme problem. For at undgå dette problem skal du se, om 123Movies Kodi-tilføjelsen er blevet opdateret til sin nuværende version.

Følg nedenstående trin for at finde ud af, hvordan du installerer opdateringer til 123Movies:

 1. Lancering Kodi > Add-ons > Tilføjelse af videoer > Højreklik på 123Movies > Information.123movies addon fungerer ikke
 2. Klik på Opdatering og tænd Auto-opdatering.

hvordan man opdaterer 123movies addon

Ingen strømme til rådighed

Når du prøver at streame en hvilken som helst film, kan du muligvis støde på denne fejl med angivelse af “Ingen strømme til rådighed”. Dette er intet at bekymre sig om, det er en sædvanlig fejl.

Rette op

Det opstår, hvis systemcachen er fyldt ud, eller hvis ad-on opdateres. Løs denne fejl ved først at rydde cachen og derefter geninstallere tilføjelsen.

Kunne ikke installere afhængighed

Mens du prøver at installere tilføjelsen, kan der vises en meddelelse om “Mislykkedes at installere afhængighed”. Denne fejl betyder, at der enten mangler nogle filer i depoterne, eller det depot, du bruger o installere tilføjelsen er blevet lukket.

Rette op

Først skal du sørge for, at depotet og tilføjelsen, du prøver at installere, er opdateret. For det andet skal du altid bruge pålidelige kilder til at installere enhver tilføjelse, da nogle depoter indeholder malwares.

123film spiller ikke

Når du starter 123Movies Kodi-tilføjelse, kan du være vidne til, at tilføjelsen kan hænge uden nogen særlig grund, eller det medieindhold, du ser, sandsynligvis sidder fast oftere.

Disse problemer kan indikere i retning af en retning, dvs. opgradering af Kodi-software. Kodi Krypton version 17 er den nyeste Kodi-version. Så hvis du tilfældigvis har Kodi Jarvis version 16 installeret på din enhed, skal du opgradere til den nyeste version.

123Movies Error Check Log

123movies log-fejl

Fejl i logkontrol kan være meget frustrerende for Kodi-brugere, når de lægger tid og kræfter på at installere 123movies Kodi-tilføjelsen. Så snart du er klar til at streame film, vises du en ‘logcheckfejl’. Der er dog ingen grund til at bekymre sig, fordi der ikke er noget, vi ikke kan ordne. Følg nedenstående trin for at løse problemet:

 1. Ryd cache.
 2. For at rydde cache skal du downloade ‘Add-on installationsprogram og installer ‘Tilføjelse af vedligeholdelsesværktøj’.
 3. Klar Cache> Rensepakker > Trykke ‘Ja’ når der vises en boks der beder om tilladelse til at slette filerne.
 4. Genstart Kodi.

En anden løsning til rettelse af logcheck-fejlen er via Kodi VPN. Hvis du stadig får en fejl, mens du afspiller mediefilerne fra 123Movies Kodi-tilføjelse, betyder det, at du ved enhver chance muligvis får adgang til geo-blokeret indhold.

Dine problemer kan virkelig løses efter at have fået en VPN, da det giver dig adgang til geo-blokeret indhold. VPN er den bedste mulighed, fordi det holder din IP anonym til regeringen, til dine internetudbydere eller til hackere.

123movies Kodi Anmeldelser

123 film har været meget populær blandt Kodi-publikummet i lang tid. Brugere har værdsat denne tilføjelse meget; her er et par tweets fra brugerne:

123 Film og Ducky var den bedste addon i Kodi. Tak for alt hvad du har gjort.

– Brooklyn Boy ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18. november 2017

Du er velkommen. Og jeg elskede kodi og 123movies

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30. december 2017

Afsluttende tanker

123Movies Kodi-tilføjelse er en one-stop-mulighed for dig at streame tonsvis af medieindhold ved Kodi-opsætning. Følg den vejledning, vi har leveret om, hvordan du installerer 123Movies Kodi-tilføjelse. Installation af 123Movies Kodi-tilføjelse på Kodi Krypton og Kodi Jarvis forbliver den samme. Sørg for, at du installerer VPN på Kodi for at fjerne blokering af geo-begrænsede strømme.

Hvis du stadig har problemer, er du velkommen til at prøve andre bedste kodi-tilføjelser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map