Sådan installeres Afdah på Kodi – Stream gratis film live online på Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Afdah-Kodi-addon


Afdah Kodi-tilføjelsen giver brugerne mulighed for at streame deres yndlingsfilm ved at skrappe links gennem Afdah.TV-strømmen på Kodi i HD-kvalitet. Det bedste er, at du kan have Afdah fjernet blokering af Kodi ved at bruge en Kodi VPN og bruge den så meget, som du vil.

Hvad er Afdah.TV ?

Afdah.TV var en global online streamingtjeneste, som blev meget foretrukket af binge-seere, da de var i stand til at se HD-film på Afdah.

Afdah gratis film-app blev lanceret for et par år siden, men på grund af piratkopieringsspørgsmål Afdah filmwebsted; Afdah.TV og Afdah gratis film-app blev straffet, og Afdah TV-app og Afdah Movie-websted blev derfor blokeret.

Afdah.TV sprang dog tilbage og ændrede sit domæne til Afdah.to og igen havde brugerne adgang til Afdah gratis film-app.

Hvorfor og hvor er Afdah TV-app blokeret?

Afdah.TV blev primært blokeret i England, da mange brugere modtog meddelelser, da de forsøgte at få adgang til webstedet. Her er et skærmbillede fra den officielle Afdah-konto på sociale medier, der sætter spørgsmålstegn ved, om Afdah Movies-webstedet var blokeret i UK eller ej:

Hvorfor og hvor er Afdah TV-app blokeret?

Sådan fjernes blokering af Afdah App ?

Hvis du vil have Afdah fjernet blokering, har du brug for en god VPN-service for at omgå den geo-begrænsning, der er implicit på den. UK-internetudbydere har blokeret adgangen til Afdah, og der er mange proxy-servere tilgængelige online, som hjælper dig med at få adgang til Afdah TV-appen, men der er altid en risiko for at bruge sådanne online-servere, da en enkelt DNS-lækage kan sætte dig i alvorlige problemer.

Afdah Kodi Repository

Afdah Kodi var tidligere tilgængelig i Mucky Ducks-arkivet, men Mucky Ducks depot er ikke længere funktionelt. Imidlertid er det nu tilgængeligt i Kodi Israel-lageret. Vi har leveret den komplette installationsprocedure for Afdah Kodi-tilføjelse i denne guide, og du kan henvise til den for at nyde HD-film på Afdah Kodi-tilføjelse og have den samme store oplevelse af Afdah TV-app på din Kodi.

Sådan installeres Afdah i Kodi Leia og Krypton versioner

 1. Start Kodi på din enhed > Klik på Indstillinger ikon.hvordan man installerer afdah på kodi
 2. Klik på Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde.hvordan man installerer afdah på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. Klik ‘Ingen’ og skriv http://lazykodi.com/ > Klik Okay.hvordan man tilføjer afdah på kodi firestick
 4. Giv denne URL et navn: ‘Lazy Kodi’ og Klik på Okay > Klik Okay igen, og dialogboksen lukkes.afdah.tv addon på kodi jarvis
 5. Gå tilbage til Kodi hovedmenu > Klik Add-ons > Klik på Box-ikon.opsæt afdah på kodi
 6. Klik på Installer fra zip-fil mulighed.afdah addon fungerer ikke
 7. Vælg nu Lazy Kodi de tilgængelige indstillinger.download afdah kodi addon
 8. Klik på lagre til > Klik på ANDROIDABA > Åben opbevaringssted > Vælg repository.kodil-104.zip.afdah depot
 9. Klik nu på indstillingen Installer fra depot.afdah.to til gratis film online
 10. Åbn Kodil-arkivet > Gå til Video-tilføjelser > Vælg Afdah > Klik på Installer

installer afdah doven depot 2018

Sådan installeres Afdah på Kodi Jarvis v16 og nyere

 1. Download Kodil-oplagrings Zip-fil.
 2. Åben Kodi Jarvis V16.
 3. Klik på Installer fra zip-fil > Gennemse system og åbn downloadet fil > Vent på meddelelsen.
 4. Klik nu på Installer fra depot > Åben Kodil Repository.
 5. Åben Video-tilføjelser.
 6. Klik på Afdah > Klik Installere > Vent på meddelelsen.

Sådan opsættes Afdah på Fire Stick ?

 1. Åben KodiFire Stick. Hvis du ikke har installeret Kodi på Fire Stick, skal du først installere det.
 2. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.

Følg nu installationsmetoden udarbejdet tidligere for Kodi Leia og Krypton versioner, da der ikke vil være nogen forskel.

For at fjerne blokering af dens indhold kan du bruge en betalt gratis VPN til Firestick Kodi 2020.

Afdah fejl / problemer / rettelser

Afdah Addon fungerer ikke

Denne fejl vises muligvis på din Kodi, når du prøver at få adgang til Afdah Kodi-tilføjelsesprogrammet for at få film. Årsagen bag denne fejl kan være den forældede kilde til tilføjelsen, eller tilføjelsen kan være forældet.

Rette op

Installer Afdah Kodi-tilføjelsen fra Kodil-arkivet som nævnt tidligere i denne vejledning. Tilføjelsen var tidligere tilgængelig i Mucky Ducks-arkivet, men depotet fungerer ikke længere, hvilket skaber problemer med at få adgang til denne tilføjelse.

Mucky Duck Repo fungerer ikke

Mucky Duck-lageret var et af de mest populære Kodi-add-on-lagre, og det var vært for mange populære Kodi-tilføjelser. Da det imidlertid var et tredjeparts add-on-lager, var det derfor sårbart over for at blive lukket.

Rette op

Mucky Duck-arkivet blev lukket ned, og alle de tilføjelser, det hostede, er nu tilgængelige i andre depoter. Som denne Afdah-tilføjelse var tilgængelig i Mucky Duck-arkivet, men nu er den tilgængelig i Kodil-arkivet.

Afdah Kodi Anmeldelser

Afdah Kodi-tilføjelse og Mucky Ducks-lageret havde et stort ry i Kodi-samfundet, men da det lukkede, hævede mange brugere øjenbrynene over det:

Kommentar fra diskussion burnt_wicks kommentar fra diskussion "Er alle Mucky Ducks-tilføjelser nede? Jeg har problemer med at få Mucky Ducks-tilføjelser til at arbejde på friske Kodi 17-installationer. VPN ingen hjælp, detaljer i teksten nedenfor.".

Afsluttende ord

Afdah.TV er en fantastisk online streamingwebsted, der blev gjort bedre, da dens tilføjelse blev udviklet til Kodi. Dette sted var imidlertid selv involveret i piratkopiering og dets tilføjelse. Det depot, der var vært for tilføjelsen, blev lukket, men tilføjelsen er nu tilgængelig i Kodil-arkivet. Prøv denne tilføjelse til film, da den har meget at tilbyde, men sørg for at bruge en VPN til at beskytte dit privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map