Sådan installeres GitHub Browser Kodi på Krypton 17.6, Jarvis og Firestick

Hvordan fungerer GitHub

GitHub-browser er virkelig en banebrydende innovation i Kodis verden. En enkelt browser giver brugerne mulighed for at søge efter deres foretrukne kodi-tilføjelser og kodi-depoter. GitHub Browser-tilføjelse skraber hele GitHub-hosting-serveren i henhold til brugernes søgeforespørgsel og giver derefter relative resultater til brugeren.


Det gør hele installationen let for brugeren og hjælper dem ved at spare deres tid og systemhukommelse. Følg vores guide for at se, hvordan du installerer GitHub browser Kodi og oplever en helt ny forbedret Kodi-oplevelse.

GitHub Browser Introduktion

GitHub er et stop for nørder og løsningen på deres problemer. Brugere foretrækker GitHub til at downloade enhver Zip-fil fra webstedet, fordi den har installationsfiler til næsten al software og applikationer. Selv Kodi-brugere foretrækker at bruge GitHub til at downloade deres foretrukne add-on depoter.

Alle de nyeste tilføjelseslagre uploades på GitHub af deres respektive udviklere. Selv hvis depotkildelinkene er lukket, kan brugerne derfor downloade depoterne via GitHub.

GitHub Browser Kodi-funktioner

FordeleUlemper
Let at brugeUstabil
Én tilføjelse til alle andre tilføjelserPålidelige zip-filer leveres
Let at finde upopulære tilføjelserUnder udviklingsproces
Opmuntring af nye udviklere

Sådan installeres GitHub-browser på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere

 1. Lancering Kodi > Klik på Indstillinger.hvordan man installerer github browser kodi
 2. Åben Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kildehvordan man installerer github browser kodi på krypton version 17.6 eller lavere
 3. En dialogboks vises, klik på hvor den står ‘Ingen’ > Skriv dette URL http://fusion.tvaddons.co/ > Klik Okay.github browser kodi download
 4. Navngiv dette mediekildenavn som ‘Repo til TV Addons ‘ > Klik Okay > Dobbeltkontrol af URL og navn og Klik på Ok igen.hvordan man installerer github browser kodi på firestick
 5. Gå tilbage til Kodi-startskærm > Nu åben Add-ons menu > Klik på Box-ikon > Vælg Installer fra zip-fil.hvordan man installerer github browser kodi på jarvis version 16
 6. Åben Repo til TV Addons > Vælg begynde-her > Åben plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github browser kodi fungerer ikke fejl og problemer
 7. Der vises en meddelelse om, at ‘Indigo Add-on installeret’ > Når meddelelsen vises, skal du vende tilbage til Kodi Startskærm > Åben Tilføjelser menu> Gå til Video-tilføjelser > Klik på indigo.konfiguration af github-browser-kodi
 8. Klik nu Add-on installationsprogram > Klik på GitHub-browser.Indstillinger for Github-browser-kodi
 9. Luk instruktionens dialogboks, der vises.
 10. Du vil se tre muligheder på listen, dvs.. GitHub-brugernavnOpbevaringsnavn og Tilføjelsens navn. Vælg det ønskede søgemetrik.

Sådan installeres GitHub Browser Kodi på Jarvis version 16 eller højere

 1. Åben Kodi Jarvis V16 > Klik System.
 2. Åben Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde.
 3. Klik <Ingen> og skriv dette URL http://fusion.tvaddons.co/ > Klik Færdig.
 4. Navngiv denne kilde ‘TV Addons’ > Klik Færdig > Klik Okay.
 5. Vende tilbage til Kodi Startskærm > Klik System.
 6. Klik Add-ons > Vælge Installer fra zip-fil > Vælg TV Addons > Vælg begynde-her > Vælg plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Vende tilbage til Kodi Startskærm > Klik på indigo.
 8. Åben Add-on installationsprogram > Åben GitHub-browser > Luk dialogboksen, der vises.
 9. Søg nu efter det ønskede tilføjelsespark ved at bruge enten navnet på udvikleren, add-on-navnet eller navnet på depotet.

Sådan installeres GitHub-browser på Kodi Fire Stick

Installer Kodi på Fire Stick før du installerer GitHub-browseren. Følg derefter disse trin:

 1. Åben Kodi på Fire Stick
 2. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.

Se nu proceduren, der er nævnt tidligere til installation af GitHub browser-tilføjelse til Kodi Krypton V.17. Den resterende procedure vil være den samme herfra og frem.

GitHub Browser Kodi Download

 1. Download Zip-filen > Gå til Kodi-startskærm > Åben Add-ons > Klik på Box-ikon > Vælg Installer fra zip-fil.
 2. Gennemse dit system, og åbn den downloadede zip-fil på depotet.
 3. ‘Indigo Add-on installeret’ anmeldelse vises > Vende tilbage til Kodi Startskærm > Åben Tilføjelser menu> Åben Video-tilføjelser > Klik på indigo.
 4. Klik Add-on installationsprogram > Klik på GitHub-browser.
 5. Luk instruktionens dialogboks.
 6. Søg nu efter tilføjelsen ved hjælp af navnet på udvikleren, depotet eller selve tilføjelsen.

GitHub browserfejl / fungerer ikke / problemer

Kan ikke finde den ønskede tilføjelse / opbevaring

Når du søger efter tilføjelser eller depoter, får du muligvis ikke de ønskede resultater, eller browseren kan muligvis give nogle irrelevante eller forkerte depoter. Der er adskillige tilføjelser til stede på GitHub-serverne, og derfor er det ikke så nemt at søge efter dem. Browseren giver forespørgselsresultaterne efter, hvad den finder respektive eller i forhold til din søgeforespørgsel.

Rette op

Sørg for, at din søgning er korrekt, og at du bruger udviklernavnet eller depotnavnet korrekt. Den bedste praksis er at søge med udviklerens navn. Det viser noget nøjagtige resultater sammenlignet med andre forespørgselsmetrics.

Add-on installation mislykkedes

Da tilføjelsen i sig selv er i udviklingsfase, kan installationen af ​​addon muligvis mislykkes. I nogle tilfælde installerede selve tilføjelsen perfekt, men de andre tilføjelser, der blev forsøgt at installere gennem GitHub-browseren, kunne ikke installeres.

Rette op

Hvad angår GitHub-browser-tilføjelsesprogrammeringsinstallationsfejl, løses det snart, når alle fejlene er rettet. Der henviser til, at det for de andre tilføjelser, der ikke kunne installeres via GitHub-browser, muligvis er mislykket på grund af forkert valg af zip-fil. Sørg for at vælge de korrekte zip-filer, som denne browser viser.

Afsluttende ord

GitHub-browser er en forbløffende ting, der er udviklet af TV Addons, da den har gjort det muligt for Kodi-brugere at nyde deres Kodi-oplevelse uden at søge her og der efter add-on-lagringerne. Brugere har svært ved at finde fungerende kildelink til depoterne, mens de alle er tilgængelige på GitHub. Dette er helt sikkert en fantastisk udvikling, og vi anbefaler sikker på at prøve det. Følg vores guide for at se, hvordan du installerer GitHub Browser Kodi og sørg for at bruge den bedste VPN til Kodi-service for at forblive beskyttet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map