Sådan installeres Kodi på Mac OS med Kodi Library Setup

Kodis understøttelse af flere platforme er en af ​​de mange grunde til, at denne software er så populær blandt online streamere og snoremaskiner. Denne alsidighed er noget værdsat af mange tech geeks, fordi det er en ganske sjælden ting at se. Mac er en top af linjen operativsystem foretrækkes af folk på grund af dens fantastiske funktioner.


Efter Microsoft Windows er Mac det mest anvendte desktop-operativsystem verden over. Mange brugere foretrækker at bruge macOS til deres personlige brug på grund af dets fantastiske GUI og dets imponerende funktionaliteter. Kodi til Mac er noget, som Mac-brugere ville elske at have.

Forestil dig foreningen af ​​et af de bedste operativsystemer med en af ​​de bedste online streaming-software; MacOS og Kodi!

Det lyder godt, ikke sandt?

Det er virkelig en fantastisk oplevelse at have Kodi til Mac OS på grund af funktionaliteter og funktioner. Det er en bedre mulighed for brugere, der foretrækker bekvemmelighed og samtrafik på deres mobile og stationære enheder. Interface og skærmkvalitet i en Mac-bog er verdensomspændende ros, og der er ingen anden tanke om det. Online streamere foretrækker at se film og tv-shows i HD-definition, hvilket er muligt med Kodi-app til Mac.

For det andet gør det faktum, at malwares og virus ikke hilses velkommen i MacOS, det mere fascinerende at bruge. Online streaming kan undertiden være en risikabel indsats, og mange brugere afholder sig fra at engagere sig i det på grund af konsekvenserne. Mac-brugere bekymrer sig imidlertid ikke om sådanne problemer, da Mac er et af de sikreste operativsystemer at bruge.

En anden stor ting ved Mac, der adskiller det fra andre operativsystemer som Windows og Android, er stabiliteten. Programmer i Mac går ikke ned, som de gør i andre operativsystemer. Fil- eller app-nedbrud er noget, som en MacOS-bruger ikke er introduceret med, og det er noget, der gør dette operativsystem bedre end andre.

Så i en sammenlignende skala kan online streaming med Mac OS være en bedre mulighed end andre kan!

Er Kodi sikkert til Mac?

Ja! Som nævnt tidligere er MacOS i sig selv meget sikker, da ingen malwares eller vira kan komme ind i systemet, som er en af ​​dens USP. Hvis brugeren desuden bruger officielle Kodi-tilføjelser, er der ingen risiko for at falde bytte for nogen form for virus i modsætning til andre OS-brugere.

Sikkerhedsproblemer opstår, når brugere vælger tredjeparts Kodi-tilføjelser, der har spywares og malwares i deres opbevaringssteder. Det er ikke nødvendigt, at enhver Kodi-tilføjelse fra tredjepart har noget mistænkeligt i sit lager. Ikke mange tilfælde er blevet bemærket som dette, men for nylig blev det konstateret, at få Kodi-tilføjelser var infektiøse.

Ikke desto mindre kan du nyde at bruge andre Kodi-tilføjelser til streaming af film, sport og meget mere uden at bekymre dig om sikkerheden på Mac.

Krav til Mac for at opsætte Kodi på Mac

Følgende er kravene til installation af Kodi på Mac OS:

 1. Kodi understøtter både x86 og X64-processorer. Mac-enheder har x64 (64-bit-processorer), der understøttes af Kodi, og der kræves ingen justeringer.
 2. En GPU og OpenGL 2.0 er de mindste krav til at køre Kodi, Mac-enheder har bedre specifikationer med hensyn til GPU’er, og dette ville overhovedet ikke være et problem.
 3. Mindst 2 GB RAM er påkrævet for at køre Kodi hurtigt på din enhed.
 4. Kodi kræver ikke meget plads til installation, og det vil kun dække 150 MB af dit lager.

Sådan installeres Kodi 18 Leia på Mac

 1. Gå til downloadsiden af ​​Kodi.tv, og klik på Kodi-download til Mac OS-ikonet. Download installationsprogrammet (64 bit) på din enhed.
 2. Åbn den downloadede fil på din Mac fra download-mappen.
 3. Træk nu og slip Kodi-installationsfilen i mappen Programmer > appinstallationen starter.
 4. Når installationen er afsluttet, skal du åbne Kodi. (Chancerne er store, at du muligvis får en fejl med at sige, “kan ikke åbnes, fordi det kommer fra en uidentificeret udvikler”, dette er fordi du ikke har aktiveret tilladelsen til at installere eksterne applikationer).
  For at aktivere brug af ekstern applikation på din Mac skal du højreklikke på Kodi-appen > Vælg Åbn. Der er en anden måde at åbne applikationen på, du kan åbne sikkerheden & Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og klik på “Tillad applikationer downloadet fra:”.
 5. Det er det! Nu kan du bruge Kodi på MacOS og nyde at streame alt dit yndlingsindhold gennem dets fantastiske tilføjelser.

Følgende er nogle af de bedste Kodi-tilføjelser til MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Store stjernefilm
 4. FilmRise
 5. Crackle
 6. WNBC

Dette er nogle af de bedste tilføjelser, du kan prøve på Kodi-app til Mac. Nogle af disse er uofficielle Kodi-tilføjelser, mens andre er licenserede Kodi-officielle tilføjelser.

Sådan konfigureres Kodi-bibliotek på Mac OS

Hvis du vil opdatere dit Mac OS-bibliotek med dine metadata, skal du følge disse trin:

 1. Åben Kodi
 2. Klik Film
 3. Vælg Gå ind i filafsnittet
 4. Klik på Tilføj videoer mulighed
 5. Klik på Gennemse > Åbn nu mappen, der indeholder dine videoer, der skal uploades, og klik på OK
 6. Klik på OK endnu en gang, og mappen uploades.
 7. Gå tilbage til hovedmenuen og åbn afsnittet Film.
 8. Et vindue vises > Vælg Film, og indholdet tilføjes til dit bibliotek.

Konklusion

På det tidspunkt ville du helt sikkert have forstået, at Kodi til Mac-installation slet ikke er kompleks. Jeg anbefaler Mac-brugere at prøve at bruge Kodi til online streaming, da det har nogle gode funktioner. Jeg har nævnt ovenfor et par bedste Kodi-tilføjelser, som du kan bruge til streaming af alle de nyeste film og tv-shows, så prøv det.

Kodi på MacOS er noget, du vil elske, hvis du er en streamingfan, der glæder sig over streaming-software og enheder af god kvalitet. Jeg har prøvet det personligt, og jeg kan forsikre dig om, at det er værd at tage et skud. Ikke desto mindre, hvis du står over for nogen geo-begrænsninger, eller hvis du ikke er i stand til at installere en tilføjelse, kan du prøve at bruge en VPN til at omgå begrænsningerne. Du skal også vælge en VPN, mens du streamer online for at beskytte dit privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map