Sådan installeres Kodi på Raspberry Pi 1, Pi 2, Pi 3 og Raspbian – Nemme trin

Kodi er en gratis open source-software, der kan downloades på din Raspberry Pi-enhed, og med den kan du se film, tv-shows, live sport og alt hvad du ønsker. Med 6 enkle trin vil du være i stand til at vide, hvordan du installerer Kodi på Raspberry Pi, og din Kodi vil være i gang på kort tid. Installationsprocessen for Kodi er forskellig for Raspberry Pi First Generation, mens installation af den bedste VPN til Kodi på hindbær Pi er en smule vanskelig metode, der sker ved hjælp af Zomboided repository.


Ting der kræves for at opsætte Raspberry Pi til Kodi v17.6

Inden du går videre til installationen af ​​Kodi på Raspberry Pi, så lad mig fortælle dig om de ting, du har brug for for at opsætte Raspberry Pi. Følgende perifere enheder er nødvendige for opsætning af Raspberry Pi:

1. Raspberry Pi-enhed

Det er åbenlyst, at uden selve enheden kan du ikke gå videre. Sørg for, at du køber en ajourført Raspberry Pi-model, så du ikke får problemer med hardware eller OS-kompatibilitet..

Jo ældre Raspberry Pi-pladerne bliver, deres ydeevne begynder at falde. Derfor anbefaler jeg brugere at enten optimere deres tavler eller købe den nyeste Raspberry Pi-model.

2. Flirc Raspberry Pi-sagen

Flirc Raspberry Pi-sagen er ikke et væsentligt behov, men det er en god ting at have, hvis du planlægger at binge. Årsagen bag denne anbefaling er, at en Flirc Raspberry Pi-sag leveres med en indbygget køleplade, der forhindrer brættet i at blive overophedet.

Mange brugere har rapporteret problemer med overophedning, og dette sker normalt, fordi når du streamer i timevis, er bestyrelsens ydelse fuldt ud brugt. Overophedning kan forårsage mange hardwareproblemer, og engang kan det resultere i en kortslutning.

En anden grund til at vælge en Flicr-sag er, at det giver et godt look til dit bord på grund af dets cool aluminiumskrop. Du kan holde brættet overlåst uden at bekymre dig om problemer med overophedning, og dit bord får også et fantastisk nyt look.

3. Ethernet-kabel

Et højhastigheds Ethernet-kabel er nødvendigt at have, ikke kun for at forbinde din enhed til internettet, men også for at have en god båndbreddehastighed til uafbrudt streaming.

4. HDMI-kabel

For at forbinde din Raspberry Pi-enhed til dit tv, har du brug for et HDMI-kabel. Et HDMI-kabel fungerer bedre end skærmstøbning på grund af det giver ikke en forsinket visuel.

5. MicroSD-hukommelseskort

En ekstern lagerplads er nødvendig for at gemme mediefiler på Raspberry Pi. Mange brugere vælger USB-drev, som ikke er hurtige nok til at trække mediefiler, og nogle gange bremser de systemet. Brug af et micro SD-kort er altid en bedre mulighed end en USB-stick.

Raspberry Pi understøtter dog ikke ethvert micro SD-kort. Du har muligvis et micro SD-kort sammen med dit Raspberry Pi i pakken; Kontroller kortet godt, fordi disse kort mange gange er af lav kvalitet.

Du kunne se Samsung og Kingston-kort komme i pakkerne med Raspberry Pi-enheder, som ikke er så effektive. Det er bedre, at du bruger SanDisk-kort, og det skal også være mindst 16 GB for at sikre en jævn driftsoplevelse.

6. Micro USB-strømadapter

Strømadaptere er ikke inkluderet i pakken, når du køber et Raspberry Pi-kort, hvorfor du skal købe dem separat. Sørg for, at du køber en højkvalitetsstrømadapter, der understøttes af din enhed, fordi der undertiden er pakker, der tilbyder et par lavkvalitetsstrømadaptere sammen med Raspberry Pi-kortene. Sådanne brædder holder ikke længe og kan skade dit kort i tilfælde af spændingsudsving.

Sådan installeres Kodi på Raspberry Pi 1 i 6 trin

 1. Åbn din browser, og besøg OpenELECs websted > Klik på Downloads > Rul ned til Raspberry builds. Der er separate builds til Raspberry Pi 1, 2, 3 eller Zero. Vælg Raspberry Pi First Generation build (Disk image file) > Download zip-filen på din enhed.hvordan man installerer kodi på hindbærpi
 2. Når zip-filen er downloadet, skal du udpakke zip-filen på din enhed.
 3. Nu skal vi kopiere den udpakkede fil til et micro SD-kort, og til det har vi brug for en software kaldet Rufus, der skaber startbare USB-drev. Download filen fra linket præsenteret her.hindbær pi download
 4. Når Rufus er downloadet, skal du åbne det > Der vises et felt, der kræver information > Vælg dit SD-kort fra enhedsindstillingen > Klik på Diskbillede placeret i boksen.hindbær pi sd kort kodi
 5. Gennemse nu efter den fil, der blev ekstraheret, og vælg den bestemte fil > Tryk på Start-knappen på boksen. Filen skrives på SD-kortet. hvordan man indstiller kodi på hindbærpi
 6. Fjern nu SD-kortet, og sæt det tilbage på din Raspberry Pi-enhed. Når Raspberry Pi-enheden er tændt, starter den automatisk i Kodi. Nyd at bruge Kodi på Raspberry Pi.

Sådan installeres Kodi på Raspberry Pi 2

Hvis du vil installere Kodi på Raspberry Pi 2, med undtagelse af det første trin, forbliver hele processen den samme. Åbn din browser, og besøg OpenELECs websted > Klik på fanen Download placeret øverst > Rul ned til Raspberry Pi bygger > Vælg nu Raspberry Pi 2 (Disk image file) og download zip-filen på din enhed > Nu Fortsæt med trin 2 fra de ovennævnte retningslinjer som beskrevet for Raspberry Pi første generation.

hvordan man installerer kodi på hindbærpi 2

Sådan installeres Kodi Krypton v17.6 på Raspberry Pi 3

 1. Download den nyeste version af OSMC Raspberry Pi Installer fra deres officielle hjemmeside, dvs. https://osmc.tv/download/.hvordan man installerer kodi på hindbærpi 3
 2. Tilslut SD-kortet til installation af Kodi og udfør OSMC-installationsprogrammet.hvordan man indstiller kodi på hindbærpi 3
 3. Vælg dit foretrukne sprog > Vælg Raspberry Pi 2/3 fra rullelisten under sprogboksen.hvordan man tilføjer kodi på hindbærpi 3
 4. Vælg nu den version af det build, du vil installere > Det optimale valg er at vælge den nyeste build-version, fordi den fungerer bedre.osmc installation til kodi
 5. Vælg nu SD-kort som lagringsmedie.installationsmuligheder for kodi 17.6 på hindbærpi 3
 6. Hvis du bruger et Ethernet-kabel, skal du vælge Kabelforbundet forbindelse, eller hvis du bruger en Wi-Fi-forbindelse, skal du vælge Trådløs.installationsvejledning til kodi 17.6 på hindbærpi 3
 7. Sørg for, at den nævnte lagervej er korrekt.trin til kodi 17.6 på hindbærpi 3
 8. Marker afkald på licensaftalen, og download vil starte.download kodi 17.6 krypton på hindbærpi 3
 9. Så snart installationen er afsluttet, installeres OSMC på dit SD-kort.download kodi jarvis på hindbær pi 3
 10. Når OSMC er installeret på dit SD-kort, kan du bruge dette SD-kort på dit Raspberry Pi.SD-kort på din Raspberry Pi
 11. Sæt dit SD-kort i din Raspberry-enhed, og tilslut alle perifere enheder i deres respektive porte.Sæt dit SD-kort i din Raspberry-enhed, og tilslut alle perifere enheder
 12. Systemet starter op, og installationen afsluttes.

Systemet starter op, og installationen afsluttes

Sådan installeres Kodi på Raspbian i 9 trin

Raspbian er en gratis driftssoftware til Raspberry Pi-enhed. Det er det førende operativsystem til Raspberry Pi og mest brugt til enheden.

 1. Installer Raspbian Jesse på Raspberry Pi-webstedet, og åbn Raspbian, når det er installeret.
 2. Gå til Menu > Indstillinger > Klik på Raspberry Pi-konfiguration.
 3. Klik på Udvid filsystemet.
 4. Klik nu på fanen Performance. Hvis du har Raspberry Pi 1, skal du vælge GPU-hukommelse på 128, mens du kan vælge 256 GPU-hukommelse til Raspberry Pi 2 og 3. Klik JA til Reboot.
 5. Nu skal vi installere Kodi på Raspbian. For dette skal du sørge for, at du er tilsluttet internet Wi-Fi eller Ethernet.
 6. Klik på terminalikonet øverst > Kopier nu ‘sudo apt-get update’ nøjagtigt, og indsæt den på Terminal > Tryk på Enter > Det tager nogle få minutter at installere Kodi.
 7. Når installationen er afsluttet, kopieres ‘sudo apt-get install kodi’ nøjagtigt > Tryk på Enter.
 8. Type Y hvis det beder dig om at fortsætte med installationen på terminalen > Tryk på Enter.
 9. Gå nu til Menu > Lyd og video > Kodi Media Center > Du er god til at bruge Kodi, Nyd!

Sådan installeres Raspberry Pi VPN på Kodi Krypton version 17.6

Installation af Raspberry Pi VPN er ikke en tur i parken for begyndere, men vi vil drøfte detaljeret, hvordan du kan installere Raspberry Pi VPN på Kodi Krypton version 17 i 8 trin. Inden du begynder at installere Raspberry Pi VPN på Kodi, skal du oprette en Raspberry Pi VPN-konto med enhver tjeneste og derefter følge nedenstående trin:

 1. Du skal have et USB-flashdrev indsat på din computer.
 2. Download Zomboided Repository herfra.
 3. Overfør eller kopier Zomboided Repository til USB-flashdrev.
 4. Tag USB-stikket ud af computeren, og sæt det i din Raspberry Pi-enhed.
 5. Gå til Porgrams > Add-ons > Få mere > Vælg ellipser ‘…’ Vælg Ellipses igen > Vælg Installer fra lynlås.
 6. Vælg USB-flashdrevindstillingen fra listen > Vælg repository.zomboided.plugins-1.0.0.zip > Det vil tage tid at installere depotet.
 7. Gå til Add-ons-siden igen > Klik på Installer fra depot > Vælg Zomboided Add-on Repository > Klik på VPN Manager for OpenVPN > Klik på Installer.
 8. Gå til Kodi-startskærm > Add-ons > Program tilføjelser > VPN Manager for OpenVPN.
 9. Der vises en boks, hvor du skal vælge din ønskede Raspberry Pi VPN-service > Indsæt brugernavn og adgangskode > god fornøjelse.

Sørg for, at du ikke tilmelder dig eller tænker på at prøve en gratis VPN til Kodi, fordi de ikke er pålidelige, og de er ikke kompatible med Raspberry Pi.

Sådan installeres Raspberry Pi VPN på Kodi Jarvis version 16

Processen til installation af Raspberry Pi VPN på Kodi Jarvis version 16 forbliver den samme som for Kodi Krypton version 17. Hvis du har brug for at installere Raspberry Pi VPN, skal du følge trinnene ovenfor.

Raspberry Pi Kodi Download

For at downloade Kodi på din Raspberry Pi-enhed skal du downloade OpenELEC til din respektive Raspberry Pi-enhed, mens du på den anden side yderligere har brug for at downloade Rufus.

 1. Du kan få OpenELEC til din Raspberry Pi-enhed 1, 2 eller 3 her.
 2. Du kan hente Rufus-software herfra.
 3. Du kan få Raspbian OS herfra.

Andre krav

Når du installerer Kodi på Raspberry Pi, skal du også have et micro SD-kort med en adapter, så du nemt kan tilslutte det til din computer. Se denne vejledning til installation af kodi på Raspbian Jessie OS.

krav til hindbær pi kodi

Raspberry Pi Kodi-alternativer

Der er flere Kodi xbox-alternativer som:

 1. Kodi på Roku
 2. Kodi på Xbox One
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Firestick
 5. Kodi på Windows
 6. Kodi på Apple TV
 7. Kodi på Nvidia Shield

At pakke tingene op

Kodi er det ultimative valg til Raspberry Pi, hvor du nemt kan se masser af medieindhold. I denne vejledning leverede vi trin til installation af Kodi på Raspberry Pi 1, 2 og 3 med 6 enkle trin. Trinene til download af Kodi på Raspberry Pi 2 og 3 er de samme, men trinnet til download af Kodi på Raspberry Pi First Generation er lidt anderledes. Så nyd Kodi på din Raspberry Pi-enhed.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map