Sådan installeres LibreELEC OpenVPN på Kodi / Raspberry Pi / Amazon Fire TV

På udkig efter en måde at installere LibreELEC VPN eller information om det eller spekulerer på, hvorfor har du brug for en VPN til Kodi?


Du er kommet til det rigtige sted! Tag en spadseretur gennem vores guide og lær alle de vigtige ting, du har brug for at vide om den bedste VPN til Kodi, som du kan bruge med LibreELEC.

Som en gaffel af Kodi bruges LibreELEC til alle enheder inklusive Raspberry Pi og Amazon Fire TV Stick, hvor du nemt kan installere LibreELEC VPN for at sikre din enhed mod eksterne trusler. LibreELEC OpenVPN skjuler også din IP-adresse og giver dig mulighed for at surfe på internettet med frihed.

Bedste LibreELEC VPN-udbydere i 2020

Efter omfattende forskning har vi valgt bedste VPN’er til LibreELEC. Vores analyse var baseret på logpolitik, dobbelt datakryptering, antal servere og andre faktorer. Og mest af alt, hvor let hver af disse bedste VPN til streaming kunne oprette forbindelse til LibreELEC.

VPN-udbyderePriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Særtilbud: 73% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99Per måned

Særtilbud: 83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75Per måned

83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse

Sådan opsættes LibreELEC VPN på Raspberry Pi i 5 trin

 1. Opret forbindelse til LibreELEC-enhed via SSH

I det første trin er vi nødt til at konfigurere fil til VPN til din LibreELEC-enhed, og til dette skal vi downloade konfigurationsfiler. Der er to måder at gøre dette på. Enten kan du downloade filerne og derefter bruge en USB-enhed til at kopiere filerne til enheden, mens der også er et nemt trin, hvor du direkte henter filen til din enhed ved hjælp af Secure Shell (SSH). 

Hvis du vil downloade filen direkte til din enhed via SSH, skal du muligvis åbne Kodi > Gå til Indstillinger > Vælg Systemoplysninger > og klik på Netværk

Skriv din IP-adresse for din LibreELEC-enhed et sted, og SSH ind på enheden ved hjælp af en SSH-klient. Vi anbefaler PuTTY.

Libreelec openvpn

Installer PuTTY på din enhed, og indtast IP-adresse i det felt, hvor der står ‘Host Name’, og klik derefter på Open.

Nu bliver du bedt om at indtaste login og adgangskode. Du kan bruge legitimationsoplysninger som følger:

Brugernavn: rod

Adgangskode: libreelec

 1. Download af filerne

Download nu de to filer til dit bibliotek ved at klikke på linkene herunder:

Klik på Her for tilføjelse af service til VPN Manager

Klik her for MPN OpenVPN-konfigurationsfil

 1. Redigering af LibreELEC OpenVPN-konfigurationsfiler

Kom til Storage / MPNVPN.ovpn

Nu ville du være i stand til at se indholdet af konfigurationsfilen som nedenfor:

1klient
2ekstern SERVERNAME
3ekstern cert-eku ‘TLS-webservergodkendelse’
4dev tun
5proto udp
6havn 1194
7opløsningsforsøg uendelig
8nobind
9rute-forsinkelse 2
10mute-replay-advarsler

Nu skal du udskifte ordet ‘SERVERNAME’ med navnet på den server, du prøver at oprette forbindelse, dvs. GBR.mypn.co

Du kan henvise til den fulde liste over servernavne her.

 1. Installation af VPN Manager-tilføjelse

Åbn nu Kodi > Klik på tilføjelser > Pakkeinstallatørikon > Installer fra zip-fil > Find nu filen VPN-Manager-2.4.0.zip, som du downloadede i det andet trin.

 1. Opretter forbindelse til LibreELEC VPN

Når tilføjelsen er installeret, vises der et felt, der læser Indstillinger – VPN Manager til OpenVPN.

libreelec openvpn opsætning

Vælg din Libreelec VPN-udbyder på listen, indtast brugernavn og adgangskode, og klik på YES for at fortsætte.

Nu har du installeret fra zip-filindstillingen > Naviger i konfigurationsfilen fra din enhed, dvs. MPNVPN.ovpn

Hvis den beder dig om at opdatere .ovpn-filen, skal du klikke på Ja og fortsætte. Men hvis den beder dig om at omdøbe filen, skal du klikke på NEJ.

Klik nu på fanen VPN-forbindelser > Første VPN-forbindelse > Vælg MPNVPN-profil. Forbindelsen starter automatisk, når du opretter forbindelse til enheden næste gang.

Du vil se følgende skærmbillede, når forbindelsesvalideringen er afsluttet. Vælg OK, og vend tilbage til startskærmen. Nu kan du få adgang til medieindholdet fra din enhed.

libreelec vpn hindbærpi

Sådan installeres LibreELEC VPN på Amazon Fire TV i 7 trin

For at installere LibreELEC VPN på Amazon Fire TV skal du have en router. Uden en router kunne du ikke installere på FireTV-enhed. Følg nedenstående trin:

 1. Åbn webbrowser > Skriv gateway-adressen til din router (f.eks. 192.168.XX.XX).
 2. Gå nu til Indstillinger eller Avancerede indstillinger > Klik på WAN.Librelec VPN på Amazon Fire TV
 3. Vælg PPTP i WAN-forbindelsestype.
 4. I WAN DNS-indstillingerne nedenfor skal du bede din udbyder om SmartDNS-indstillinger.libreelec vpn avancerede indstillinger
 5. Indtast dit brugernavn og din adgangskode fra din udbyder.opsætning libreelec vpn amazon fire tv
 6. Rul nu ned til “Specialkrav fra ISP” og indtast serveradressen for ethvert land sammen med navnet.libreelec amazon brand tv-indstillinger
 7. Klik på Anvend, når du er færdig, og nyd!

Sådan installeres VPN på LibreELEC

Du kan installere VPN på Kodi på LibreELEC ved at følge disse enkle trin:

 1. Åben Kodi > Klik på indstillinger (gearikon) > Vælg Systemindstillinger
 2. Klik på Add-ons mulighed og tænde for Ukendte kilder > Gå tilbage til indstillingsmenuen
 3. Åben Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kilde mulighed > Klik hvor det står <Ingen> og skriv dette URL https://github.com/Zomboided/repository.zomboided.plugins/releases/tag/1.0.0 > Klik Okay > Navngiv denne mediekilde som Zomboided og klik Okay > Klik Okay igen for at lukke dialogboksen.
 4. Gå tilbage til hovedmenuen, og klik på Add-ons fanen
 5. Klik på boksikon fra øverste venstre hjørne > Klik Installer fra zip-fil mulighed > Rul ned på listen, og vælg Zomboided > Vælg zomboided.plugins.zip > Vent på meddelelsen.
 6. Klik nu på Installer fra depot > Åben Zomboided Add-on Repository > Gå til mappen Tjenester > Vælg VPN Manager for OpenVPN > Klik Installere > Vent på meddelelsen.
 7. Der vises en meddelelse, der beder om at opsætte en VPN-udbyder > Klik på OK, og vælg din ønskede VPN-udbyder > Log ind på tjenesten ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du er registreret med.

LibreELEC VPN-opsætning er ikke så hård, som det ser ud til. Brug af et Linux-baseret operativsystem er komplekst, men ikke for meget, som du kan se. Nu kan du vælge en af ​​dine ønskede bedste Kodi-tilføjelser og streame uden nogen begrænsninger.

At pakke tingene op

LibreELEC bruger tagline ‘Bare nok operativsystem til Kodi’ og er Kodis gaffel, som du kan bruge OpenVPN-tjenesten til at oprette forbindelse til internettet fra hvor som helst i hele verden. LibreELEC er muligvis et komplekst eller begrænset operativsystem, fordi det mangler topfunktioner, men det er perfekt til Kodi-brugere.

Et operativsystem, der udelukkende er designet til at køre mediestreamingsafspillere som Kodi. En af de bedste ting, jeg personligt kan lide ved LibreELEC, er, at det ikke kræver nogle avancerede specs for at køre. Du kan have en enkel enhed som Raspberry Pi, og du kan stadig nyde Kodi uden besvær.

En af de store ulemper, som jeg bemærkede, var, at du ikke kunne installere en VPN på LibreELEC uden at have Kodi. Bortset fra det vil jeg personligt anbefale alle snørere at prøve Kodi med LibreELEC VPN, da det er en fantastisk ting at have.

I denne vejledning har jeg leveret en detaljeret proces om, hvordan man opsætter LibreELEC VPN på Raspberry Pi, Amazon FireTV og Kodi. Så følg ovenstående skridt og nyd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map