Sådan installeres Navi-X Addon på Kodi i 5 trin

Hvis du nogensinde undrede dig over, hvordan stream film, tv-shows, dokumentarer og andet medieindhold på et sted, er du ikke nødt til at se nærmere


Navi-X Kodi kunne være den mest populære Kodi-tilføjelse og også den ældste, det er en Kodi-tilføjelse, der tilbyder gratis medieindhold til internetbrugere.

Imidlertid er gratis streaming ikke så let, fordi mange af højkvalitetsstrømme er geobegrænsede, som ikke kan fås adgang uden en VPN for Kodi.

I denne artikel afslører vi, hvordan du installerer Navi-X på Kodi og løser forskellige problemer i forbindelse med tilføjelsen.

Hvad er Navi-X Kodi

Navi-X giver sine brugere mulighed for at dele og downloade indhold gennem en meget stor videodatabase. Alt fra film til tv-shows, sportsbegivenheder og live-tv kunne findes med fingrene.

Følg denne trin-for-trin-guide til, hvordan du installerer Navi-X på Kodi.

Sådan installeres Navi-X på Kodi Leia og Krypton versioner

Kodi Leia er den nyeste version af Kodi efterfulgt af den populære Krypton version. Denne tilføjelse fungerer godt med alle de tilgængelige Kodi-versioner.

Følg disse trin for at installere Navi-X Kodi-tilføjelse på kort tid:

 1. Åben Kodi> Vælg ‘Indstillinger knappen øverst til venstre > Fil Manager > Dobbeltklik ‘Tilføje Kilde’.hvordan man installerer navi-x på kodi
 2. Skriv dette link http://kdil.co/repo/ > Klik Okay > Skriv nu navnet på medielinket ‘Kodil repo’ > Klik Okay igen.hvordan man installerer naxi x addon på kodi krypton version 17
 3. Gå tilbage til Startskærmen > Klik Add-ons fane til stede i venstre side menu > Klik på øverst til venstre kasseformet ikon > Installere fra zip fil > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x installer zip-fil kodi
 4. Installer fra depot >Vælg Kodil Repository > Program Tilføjeons> Klik Navi-X > Installere.navi-x addon-opsætning på kodi krypton version 17
 5. Gå tilbage til Hovedmenu > Program tilføjelser >Navi-X > og nyde!

navi-x addon-indstilling kodi krypton version 17

Sådan installeres Navi-X Kodi Jarvis version 16 eller højere

Installation af Navi-X på Kodi Jarvis version 16 svarer til at installere Navi-X på Kodi Leia og Krypton, bortset fra det faktum, at layoutet af Kodi Jarvis er lidt anderledes end dets forbedrede version.

Kodi Jarvis har en lille variation i sit layout af hovedmenuen. Hovedmenuen kunne findes placeret i bunden af ​​skærmen i vandret position, mens hovedmenuen i den nyeste version er placeret i venstre side, der står lodret.

I Kodi Krypton kaldes nøglefunktionen ‘System’ er erstattet af ‘Indstillinger som findes i vigtigste menu. I form af ‘hvordan man bruger Navi-X‘I en af ​​Kodi-versionerne forbliver processen den samme.

Sådan løses problemer med Navi-X, der ikke fungerer

Navi-X-brugere kan have nogle fejl, mens de installerer Kodi-tilføjelsen. Vi har leveret to hyppigst forekommende problemer for Kodi-brugere, når de installerer Navi-X.

Kontroller loggen for mere information Fejl

Denne fejl kan muligvis gøre nogen gal. Ved nogle lejligheder har vi alle set, at Kodi ikke streamer et medieindhold, som du desperat ønsker at se. Der er dog intet, som vi ikke kan løse.

For at løse dette problem tager det normalt at rydde din cache. Til dette skal du installere ‘Add-on installer’, som er en Kodi-tilføjelse. Når du er færdig med at installere tilføjelsen, skal du åbne tilføjelse til vedligeholdelsesværktøj, og derefter klikke på generel tilføjelse og ryd cache..

Hvis problemet stadig vedvarer efter at have ryddet cachen, kan det se ud til, at du prøver at få adgang til et geo-blokeret indhold, der kun kan fås adgang til via en Kodi VPN.

Hvorfor stoppede Navi-X med at arbejde?

Navi-X kan undertiden stoppe med at arbejde på en uventet måde, hvilket kan forårsage en vis nød. Denne fejl opstår normalt, når du har en tidligere version af enten Kodi eller Navi-X installeret. Find ud af den nyeste version af Navi-X og også den seneste Kodi Krypton version 17 for at løse fejlen.

Hvis du har en nyere version af Navi-X og Kodi installeret, skal du muligvis prøve at afinstallere Navi-X og geninstallere tilføjelsen igen. Dette kan løse dit problem.

Indpakning af det

Navi-X er uden tvivl den mest populære og ældste Kodi-tilføjelse. Den har en database, hvor Kodi-brugere kan dele det nyeste medieindhold. Du kan streame film, tv-shows og andre lignende underholdningspakker uden besvær.

Faktisk vil installation af Navi-X på Kodi i høj grad løse dit problem til gratis streaming. Du kan nemt se dit yndlingsindhold hjemme, på dit arbejde eller hvor som helst du føler dig komfortabel. Bare gå gennem vores guide til, hvordan du installerer Navi-X på Kodi, og se dit yndlingsindhold hvor som helst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map