Sådan installeres Sanctuary på Kodi 17.6, Jarvis, ildsted i 6 grundlæggende trin

Det ville ikke være forkert at overveje tilføjelsen Sanctuary parallelt med Exodus i at yde ekstrem underholdning til Kodi-seere. I denne vejledning er der givet detaljerede trin til installation af Sanctuary på Kodi.


Advarsel! Du skal bruge en VPN for at forblive anonym, mens du bruger Sanctuary, da det vil beskytte dit privatliv. Benyt 85% rabat på PureVPN og stream ubegrænset indhold på Sanctuary.

Hvad er Sanctuary Add-on?

Quantum-tilføjelse, oprindeligt kaldet Sanctuary, har alt på sin playliste og det er et komplet tilføjelse til Kodi-brugere. Bortset fra at underholde seere med film, tv-shows og live sport, tilbyder det også et live-tv og børneafsnit for at målrette mod et større publikum. Denne tilføjelse er i øjeblikket overtaget af lærling, men bekymre dig ikke om alle dens funktioner og indhold er forblevet intakt.

Sanctuary Kodi-adgangskode

Hvis du prøver at få adgang til voksent indhold i Sanctuary Kodi-tilføjelsen, kræves der en adgangskode, du kan komme direkte fra add-on-udvikleren via twitter.

Sådan installeres Sanctuary Kodi på Krypton version 17.6 eller lavere

Her er processen til at installere Sanctuary (Quantum) tilføjelse på Kodi:

 1. Først skal du åbne Kodi > Vælg Indstillinger ikon (placeret øverst) > Klik på Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kilde.Sådan installeres Sanctuary på Kodi
 2. Der vises en boks, hvor du skal klikke på ‘Ingen’ > Skriv URL leveret http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klik Okay > Klik nu på Media Source Name og type ’Sanctuary’ > og klik Okay.Sådan installeres Sanctuary på Kodi Krypton version 17
 3. Gå nu tilbage til Kodi hovedmenu ved at trykke på ’Backspace’ eller ’Esc’ tast flere gange på dit tastatur > Klik på Add-ons > Vælg derefter Pakkeinstallatør ikon (placeret øverst til venstre).Sanctuary kodi-opsætning
 4. Gå til Installer fra zip-fil > Find og klik på Sanctuary > Klik derefter på repository.sanctuary-1.0.0.zip > Du skal vente i nogle få sekunder på, at depotet skal installeres.Sanctuary kodi zip-fil
 5. Klik nu på Installer fra depot > Sanctuary > Video-tilføjelser > Kvanteudvidelse > Klik Installere.Sanctuary quantum kodi
 6. Gå til Kodi hovedmenu > Add-ons > Video-tilføjelser > Kvanteudvidelse > god fornøjelse!

Indstillinger for helligdomskodi

Sådan installeres Sanctuary på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor

 1. Åbn Kodi > System > Filhåndtering > Dobbeltklik på Tilføj kilde.
 2. Klik på Ingen > Skriv URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klik på OK > Skriv mediekildenavn ‘Sanctuary’ > Klik på OK.
 3. Kodi-startskærm > System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Sanctuary > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Klik på Installer fra depot > Sanctuary > Video-tilføjelser > Quantum > Installere.
 5. Gå til Startskærmen > System > Add-ons > Quantum > god fornøjelse!

Sådan installeres Sanctuary Kodi på Fire Stick

 1. Lancering Kodi ansøgning om Fire Stick.
 2. Installer Kodi på Fire Stick.
 3. Gå til Udvikler muligheder > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.
 4. Herefter og derefter følger du de trin, der er beskrevet ovenfor for at installere Sanctuary Kodi på Kodi Krypton.

Sanctuary Download

Hvis du vil installere Sanctuary Repository direkte, skal du klikke på download herfra og følge nedenstående trin:

 1. Klik på Download.Sanctuary Download
 2. Åbn Kodi > Add-ons > Pakkeinstallatørikon > Installer fra zip-fil > Naviger i downloadfilen fra dit system.
 3. Installer fra depot > Sanctuary > Video-tilføjelser > Quantum > Installere > god fornøjelse!

Kodi Sanctuary fejl / fungerer ikke / problemer

Ingen strømme til rådighed

Denne fejl opstår, når du gennemser tilføjelsen efter streams. Der er flere årsager, der kan forårsage denne fejl, som cachen kan have været fuld, tilføjelsen skal opdateres eller er underopdatering eller tilføjelsen kan være geo-begrænset.

Løsning

For at løse denne fejl skal du rydde din add-on cache og mindske antallet af udbydere. Hvis fejlen stadig vises, skal du opdatere tilføjelsen eller geninstallere den ved hjælp af et pålideligt add-on-arkiv.

Kunne ikke installere afhængighed

Fejl ved installation af afhængighedsfejl opstår, når kilden til depotet ikke er tilgængelig, forældet eller lukket ned.

Rette op

Kontroller altid, om det depot, du skal bruge, er tilgængeligt, fungerer og opdateres. Hvis alle ovenstående er positive, installeres tilføjelsen og fungerer helt fint.

Fejl i logoplysninger

Nogle gange, når du installerer tilføjelse til Sanctuary, vises der en meddelelse, der tilfældigvis er logoplysningsfejl. Som et resultat kan du ikke installere tilføjelsen Sanctuary på dit system.

Løsning 1

En måde at løse dette problem på er at rydde al cachen. Dette kan opnås ved at installere Merlin-tilføjelse. Det har en speciel funktion, der sletter al din cache ved Kodi-opstart.

Løsning 2

En anden løsning på dette problem er at bruge en Kodi VPN, der giver dig alle adgang til Kodi-tilføjelser og indhold. Denne information er afprøvet og testet, derfor skal den også fungere for dig.

At pakke tingene op

Efter gennemgang af Sanctuary-tilføjelsen er det klogere at overveje Quantum-tilføjelse som et alternativ til Exodus, men med ekstreme funktioner, som selv Exodus-tilføjelse ikke stemmer overens. Funktioner som live tv og sektion for børn er sjældent at finde. I denne guide diskuterede vi, hvordan man installerer helligdom på Kodi, og hvordan man kunne downloade den direkte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map