Sådan installeres Ultimate IPTV på Kodi på mindre end 3 minutter

Se live IPTV-kanaler, og stream alle dine foretrukne shows, film, sport og musik med denne tilføjelse. I denne vejledning har vi diskuteret trin for trin, hvordan du installerer Ultimate IPTV på Kodi.


Som altid skal du have den bedste VPN til Kodi, der kan omgå geo-begrænsningerne og gøre det muligt for brugere at få adgang til deres yndlingsindhold sikkert.

Hvis du spørger dig selv, ”hvorfor har jeg brug for en VPN til Kodi“? Så er svaret, at IPTV Kodi-tilføjelser er geo-blokeret, og for at få adgang til deres strømme er der brug for en VPN.

En berømt IPTV-tilføjelse ‘Ultimate IPTV’ er oprettet af Whitecream og kan findes i Kodi Israel-arkivet. Ultimate IPTV-tilføjelse indeholder mange populære kodi-tilføjelseskanaler, inklusive beIN Sports, ESPN, MTV og så videre.

Sådan installeres Ultimate IPTV på Kodi Leia og Krypton

 1. Åben Kodi på dit system > Trykke på Indstillinger ikon (gearformet ikon), som du ser øverst på din skærm > Nu vælg File Manager.hvordan man installerer ultimativ iptv på kodi
 2. Her ser du to nøjagtige billeder til venstre og højre side af skærmen, dobbeltklik på Tilføj kilde på venstre side af skærmen > Klik nu på ‘Ingen’ > Skriv URL’en http://www.lvtvv.com/repo/ og klik Okay > Skriv navnet ‘Kodil repo’ og klik Okay > Klik Okay igen.Sådan installeres Ultimate IPTV på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere
 3. Gå tilbage til Kodi-startskærm ved at trykke på ‘Esc’ knappen på tastaturet flere gange > Klik nu Tilføjeons fanen > Derefter Pakke installatør ikon (boksformet ikon) til stede i øverste hjørne.ultimativ iptv ved kodi-opsætning
 4. Klik på Installer fra Zip Fil blandt listen over indstillinger > Vælg Kodil repo fra listen, der vises på en boks > Klik nu på repository.kodil-1.3.zip > Lad installationen være afsluttet.ultimativ iptv på kodi-indstillinger
 5. Vælg nu indstillingen Installer fra depot > Klik på Kodil (Kodi Israel) ,, Opbevaring > Trykke på video Add-ons > Rul derefter ned for at finde Ultimate IPTV > Klik nu Installere.ultimativ iptv på kodi-konfiguration
 6. Åbn for at få vist tilføjelsen Kodi > Add-ons > Video-tilføjelser > Ultimate IPTV.

hvordan man tilføjer ultimative iptv på kodi

Advarsel! Du skal bruge en VPN for at forblive anonym, mens du bruger Ultimate IPTV, da det vil beskytte dit privatliv. Benyt 85% rabat på PureVPN og stream ubegrænset indhold på Ultimate IPTV.

Sådan installeres Ultimate IPTV på Kodi Jarvis version 16 eller højere

 1. Lancering Kodi Jarvis > Klik på Systemer > Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde på din venstre skærm > Klik ‘Ingen’ og skriv URL http://www.lvtvv.com/repo/ og klik Færdig > Skriv navn ‘Kodil repo’ > Klik Færdig > Klik Okay at lukke kassen.
 2. Gå nu tilbage til Kodi Main Menu > Klik på Indstillinger mulighed > Tilføjeons > Installere fra Zip Fil > Kodil Repo > zip
 3. Installere fra Repository > Kodil Repositories > Video-tilføjelser > Ultimate IPTV > Installere > god fornøjelse!

Ultimate IPTV Download zip-APK-fil

Direkte download Ultimate IPTV opbevaringssted zip-fil fra Her på din enhed, og følg disse trin for at fortsætte med Ultimate IPTV-installation.

 1. Når download er afsluttet, skal du starte Kodi på dit system > Gå til Tilføjeons > Boksformet ikon øverst til venstre.
 2. Installere fra Zip File option > Der vises et felt, der søger efter zip-fil som du downloadede på dit system > Vent til installationen.
 3. Klik nu på Installere fra Repository > Kodil Repository> video Tilføjeons > Ultimate IPTV > Installere > Nyd nu!

Ultimate IPTV fungerer ikke / fejl / problemer på Kodi

Ultimate IPTV Ingen strøm tilgængelig

Kodi-brugere bliver rasende, mens de ser den samme meddelelse vises på deres skærm, når de prøver at streame en kanal. Dette kan være mere frustrerende, når dit yndlings-tv-show er ved at blive sendt.

Løsning

En simpel løsning på dette problem er, at du får en Kodi VPN, der vil fjerne blokering af geografiske begrænsninger. Dette betyder, at du ikke kan se de kanaler, der er tilgængelige til streaming uden for dit område, medmindre du har en VPN. Hvis du ikke er villig til at bruge på at abonnere på en VPN, kan du prøve den bedste gratis VPN til Kodi.

Det ultimative problem med IPTV-buffering

Buffering er et almindeligt problem, som stort set alle Kodi-brugere har stødt på. Det kan være irriterende, når du er i midten af ​​dit show, og videoen bliver ved med at stoppe for buffering.

Løsning

Rydning af cache på Kodi kunne løses på forskellige måder. Den optimale løsning er dog at rydde din cache med Merlin Auto Cleaner. Denne tilføjelse har potentialet til at rense al din cache automatisk.

Ultimate IPTV-kanaler Playlist

Ultimate IPTV-kanaler dækker mange spillelister. Nogle af de populære IPTV-kanaler findes nedenfor:

 1. OSN
 2. beIN Sports
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Premium biograf
 6. Tegnefilmsnetværk

Ultimate IPTV anmeldelser

Kodi-brugere, mens de bruger Ultimate IPTV-tilføjelse på deres iPhone, står over for forskellige problemer, såsom en meddelelse, der fortsat viser “dette er slutningen på Ultimate IPTV-tilføjelse”. Dette irriterer brugerne, og de skifter til andre Kodi-tilføjelser.

ultimativ iptv-gennemgang

Nogle Kodi-brugere har et synspunkt, at Ultimate IPTV-tilføjelse bruger stjålne IPTV-konti. Som et resultat, da mange mennesker begyndte at bruge denne tilføjelse, begyndte det at lukke kontiene.

ultimativ iptv reddit

At pakke tingene op

Stream hundredvis af IPTV-kanaler på Ultimate IPTV Kodi-tilføjelse. Det er det bedste sted at se premium-film uden abonnement og se sportsbegivenheder uden at bruge en krone. Denne tilføjelse bliver konstant opdateret med nye links og kilder, mens den også anvender filtre for at indsnævre søgeresultater. Denne vejledning viser detaljerede trin til installation af Ultimate IPTV på Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map