Sådan installeres VPN på Kodi ved hjælp af 2 forskellige metoder [2020]

Kodi har været i branchen i lang tid nu, og det er populært blandt binge-overvågerne, fordi det har avancerede funktioner og indhold af høj kvalitet. Derudover giver mangfoldigheden af ​​indhold, der er tilgængeligt på Kodi, ikke dig til at tænke på noget andet. Det er et stop for underholdning, nyheder, sport, musik og meget mere.


En af de største bekymringer i denne digitale tidsalder er cybersikkerhed, og online streamere er blandt det største offer for det. Kodi-brugere streamer indhold gennem dets tilføjelser, som enten er de officielle tilføjelser eller uofficielle (tredjeparts) tilføjelser. Officielle Kodi-tilføjelser leverer streams, der er godkendt af indholdsejere og distributører, og de er ikke involveret i nogen piratkopiering. Tredjepartsudvidelser bruges mere end de officielle, og mange af dem leverer piratkopierede strømme, hvilket markerer dem ulovligt at bruge.

Myndigheder og mange hackere drager fordel af onlinestreamers sårbarhed og spionerer efter dem, mens de streamer online uden nogen anelse. Spywares og malware er et almindeligt problem, der står over for millioner af netizens over hele verden. Specielt når du bruger en open source-platform som Kodi, anbefales det at beskytte dit privatliv.

Smarte brugere beskytter deres privatliv og online tilstedeværelse gennem VPN, da det krypterer trafikken og sikrer din forbindelse. Imidlertid kan ikke enhver VPN bruges til online streaming, fordi ikke alle VPN-udbydere har højhastighedsservere. Jeg vil anbefale dig at vælge fra den bedste VPN til Kodi for at beskytte dit privatliv mod myndighederne og nyde problemfri streaming.

2 måder at bruge en VPN på Kodi

Der er 2 forskellige måder, du kan bruge en VPN på Kodi til at fjerne blokering af strømme og opretholde privatlivets fred. Du kan enten installere VPN direkte på Kodi, hvis udbyderen har en dedikeret Kodi-tilføjelse. Ellers bliver du nødt til at installere en VPN på din enhed og derefter køre Kodi over den. Begge disse metoder er afprøvet og testet, og der er ingen problemer bemærket i nogen af ​​dem.

Lad os se på, hvordan du installerer VPN på Kodi ved hjælp af begge disse metoder:

1. Sådan installeres en VPN på enhed, der skal bruges på Kodi

En af de mest effektive måder at bruge en VPN på Kodi på er ved at installere den på din enhed og derefter køre Kodi over en sikker forbindelse. Brug af en VPN som dette vil ikke forstyrre dig under streaming, og du vil være i stand til at fjerne blokering af streams uden problemer. Denne metode er dybest set anvendelig for VPN-udbydere, der ikke har en dedikeret Kodi-tilføjelse.

Følg disse enkle trin for at installere VPN på din enhed:

  1. Besøg udbyderens officielle websted og tilmeld dig deres service ved at vælge en pakke, der passer dig bedst.
  2. Download nu den respektive klient / app til din enhed og operativsystem. For eksempel, hvis du bruger Windows, skal du downloade en Windows desktop-klient.
  3. Efter at have downloadet det, skal du installere klienten på din enhed. Når installationen er afsluttet, skal du logge ind på tjenesten ved hjælp af de legitimationsoplysninger, der blev leveret til dig på tilmeldingstidspunktet.
  4. Opret forbindelse nu til en sikker server fra serverlisten.
  5. Når du har oprettet forbindelse til serveren, skal du åbne Kodi på din enhed.
  6. Stream med enhver addon, du vil bruge, uden frygt for begrænsninger.

2. Sådan installeres VPN på Kodi – Direkte installation

PureVPN er den eneste bedste VPN for Kodi, der har en dedikeret Kodi-tilføjelse, hvilket gør det nemt for brugerne at sikre deres privatliv under streaming. Og denne installationsvejledning gør brug af lager leveret af PureVPN dedikeret til Kodi. Alle brugere, der har opgraderet til Kodi Leia 18, følger denne procedure for at installere VPN på den nyeste version af Kodi.

 1. Download Zip-filen i PureVPN-arkivet.Sådan installeres VPN på Kodi Krypton 17.6
 2. Åben Kodi > Klik på Add-ons fanen.installer vpn på kodi jarvis
 3. Klik på Box-ikon fra øverste venstre hjørne > Klik Installer fra zip-fil mulighed.hvordan man installerer vpn til kodi-streaming
 4. Der vises en dialogboks, gennemsøg placeringen af ​​den downloadede zip-fil og åbn den > tilføjelsen installeres, og en meddelelse vises.hvordan man tilføjer vpn på kodi
 5. Gå tilbage til Kodi hovedmenu > Klik på Add-ons fanen> Gå til Program tilføjelser > Vælg PureVPN> Klik Tilføjelsesindstillinger > En dialogboks med indstillinger vises.purevpn til kodi-opsætning
 6. Hold markøren hen over indstillingen VPN-konfiguration, og indtast din PureVPN login detaljer > Klik på OK > Forbind nu til din ønskede server fra listen.

sikker streaming med vpn til kodi

Sådan installeres VPN på Kodi Leia 17.6

Hvis du bruger Kodi Krypton version 17.6, skal du følge disse trin:

 1. Åbn Kodi > Klik på Add-ons fanen > Klik Hent mulighed fra listen.
 2. Vælg Program tilføjelser > Rul ned på listen, og klik på Webfremviser > Klik Installere > Vent til meddelelsen vises.
 3. Gå derefter tilbage til Kodi hovedmenu > Klik Add-ons > Gå til Program tilføjelser > Vælg Webfremviser.
 4. Tilføjelsen åbnes, og du ser en grænseflade i en webbrowser > Skriv dette link “https://www.kodivpn.co/repo/purevpn.zip” i adresselinje og Klik Okay > Der vises et felt, der beder om din tilladelse til at downloade zip-filen > Klik Ja.
 5. Indtast destinationen, hvor du vil hente zip-filen > Klik Okay > Overførslen starter, og du får besked, når downloadet er afsluttet > Klik Okay igen Tæt webfremviser.
 6. Vende tilbage til Kodi hovedmenu > Klik på Add-ons > Klik på Boks > Klik Installer fra zip-fil > åbn destinationsmappen for den downloadede zip-fil > Klik service.purevpn.monitor.1.2.5.zip > Vent på, at tilføjelsen installeres.
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenu > Klik på Add-ons fanen> Klik Program tilføjelser > Åben PureVPN Monitor OpenVPN.
 8. Klik på Tilføjelsesindstillinger > Indtast dit Brugernavn og Adgangskode til login til din PureVPN-konto.
 9. Vælg en land region hvorfra du vil oprette forbindelse til internettet > Klik Okay.

Sådan konfigureres Kodi VPN på router

En af de bedste måder at sikre dit netværk er ved at installere VPN på Router. På denne måde kan du ikke kun streame sikkert med Kodi, men du kan også nyde et sikkert trådløst netværk. Denne opsætning er også praktisk, når brugere prøver at bruge Kodi på Fire TV Stick med en VPN på Firestick Følg disse trin for at installere VPN på router:

 1. Log ind på dit Tomato router-kontrolpanel
 2. Fra panelet til venstre skal du gå til ‘Grundlæggende’ > Klik på ‘Netværk
 3. Vælg forbindelsen ‘TypeFra rullemenuen
 4. Indtast dit VPN-kontooplysninger leveret af din VPN-tjenesteudbyder.
 5. Afkrydsning ‘Brug DCHP‘Og’Brug standard gateway på eksternt netværk
 6. Under PPTP Gateway, indtast den serveradresse, som du vil oprette forbindelse til
 7. Forlad ‘Undernetmaske‘Og’Muligheder‘-Felt alene, medmindre du bliver instrueret af dit VPN-udbyder
 8. Vælg ‘Forbindelsestilstand’Holde i liveFra rullemenuen
 9. Kontroller, om MTU er indstillet til standard
 10. Sørg også for, at din LAN eller trådløs indstillinger er indstillet til standard
 11. Rul nu ned til siden og tryk på ‘Gemme”Og det er det, du er færdig
 12. Du kan kontrollere forbindelsesstatus ved at gå til status > Logs > Sidste 25 linjer

Sådan installeres en gratis VPN på Kodi

Jeg anbefaler ikke gratis VPN til Kodi til nogen, fordi de ikke er så pålidelige, som betalte VPN-udbydere er. VPN’er skal give dig sikkerhed og dække din sårbarhed, som jeg mener ikke kan gøres af gratis VPN-udbydere. Gratis VPN-brugere har haft alvorlige problemer som logopbevaring og DNS-lækager. Disse alvorlige problemer forventes ikke fra en god og pålidelig VPN-udbyder.

Hvis du dog stadig er tilbageholdende med at bruge en eneste krone til en VPN, kan du prøve TunnelBear til Kodi. Det er en af ​​de fineste gratis VPN-udbydere for Kodi, der har servere i mere end 22 lande, og alle giver dem hurtig og hurtig download og upload. TunnelBear bruger AES 256-bit krypteringsprotokol og har en streng no-logs-politik.

Du kan bruge TunnelBear på fem enheder samtidigt, men en ulempe ved at bruge TunnelBear er, at det har en datagrænse på 500MB pr. Dag. TunnelBear har ikke nogen dedikeret Kodi-tilføjelse, men du kan bruge det ved at installere det direkte på dit system.

Konklusion

Du spekulerer måske på, hvorfor jeg understreger så meget på at bruge en Kodi VPN på trods af at Kodi er en lovlig streamingtjeneste. Årsagen bag min vægt på at bruge en VPN til Kodi er, at online streaming med Kodi gennem dets tredjeparts add-ons kan, men du er i fare, og ingen ønsker at møde den varme. For det andet vokser cybersikkerhedsspørgsmål dag for dag, og det er altid bedre at være sikker end undskyld.

Min anden vægt er at vælge en betalt VPN-tjeneste snarere end en gratis VPN-udbyder, fordi intet godt kommer gratis. Gratis VPN-udbydere beskytter dig ikke, men de forlader dig snarere sårbar, og hvem ved, om de fører dine logfiler. Så vær smart når du vælger en VPN-udbyder, fordi dit online privatliv vil stå på spil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map