Sådan kan du se PSL 4 Live Online gratis streaming 2019 uden kabel på Kodi

PSL er lige rundt om hjørnet, og hypen er på sit højeste i luften. Alle cricketfans er begyndt at vise deres kærlighed og støtte til deres yndlingshold på de sociale medier, da trenden fortsætter med at vinde magten. Jeg ved, at du også vil være begejstret for denne begivenhed og prøve at finde ud af, hvordan du ser PSL.


PSL er den største cricket-begivenhed, der arrangeres i Pakistan hvert år under tilsyn af PCB. Dette er ikke kun endnu en cricket-turnering, men dette er en begivenhed, hvor alle de store navne på cricket-form rundt om i verden kommer til Pakistan, og hvor Pakistan’s glamourindustri ses som deltager i organisationskomiteerne.

Så alle cricketelskere vil have deres Valentinsdag oplyst, da PSL 2019 går i gang den 14. februar 2019 i UAE med en glamorøs åbningsceremoni.

PSL er den største cricket-begivenhed, der arrangeres i Pakistan hvert år under tilsyn af PCB. Dette er ikke kun endnu en cricket-turnering, men dette er en begivenhed, hvor alle de store navne på cricket fra hele verden kommer til Pakistan, og hvor landets glamourindustri ses som deltager i organisationskomiteerne.

PSL 4 Trofæ og hold 2019

psl 4 hold holdplan

Følgende seks hold deltager i dette års PSL-udgave:

 1. Islamabad United
 2. Karachi Kings
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta Gladiators
 5. Lahore Qalandars
 6. Multan Sultans

Islamabad United vandt sidste PSLs 3. udgave (2018), men vil de kunne beholde titlen i år? Det er noget, alle glæder sig meget til!

PSL 4 Live Channels / Broadcasters 2019

Land

Kanaler

Geo begrænset? Prøv dette

Forenede StaterPTV Sports, Willow TV (Geo-begrænset)

PureVPN 

($ 2,88 / måned)

Besøg webstedet >>

Det Forenede KongerigePrimeTV / HumTV
AustralienIngen officiel tv-station (kun Highlights på foxsports.com.au), brug PTV Sports til live streaming
BangladeshGazi TV
U.A.EYupp TV
SrilankaDialog-tv
VestindienFlow TV
NordafrikaYuppTV
AfrikaSupersport
Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
 IndienDSport

Ovennævnte er alle kanaler, hvor du kan se PSL Live Broadcast eller Online, overveje at bruge en VPN-tjeneste til at omgå Geo-restriktion og fjerne blokering af streams:

VPN-udbyderePriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Særtilbud: 73% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99Per måned

Særtilbud: 83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75Per måned

83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse

Sådan ser du PSL 4 på Kodi Krypton version 17.6 eller lavere

 1. Åben Kodi > Klik på Indstillinger ikon (gearikon) > Klik Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde.
 2. Klik nu, hvor det står og tilføj denne kilde nøjagtigt http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik på OK > Navngiv denne mediekilde Kodil Repo > Klik Okay> Klik Okay igen for at lukke dialogboksen.
 3. Gå tilbage til startskærmen > Klik på Add-ons menu > Klik på Boks ikon (Pakkeinstallatør).
 4. Klik nu Installer fra zip-fil > Klik Kodil Repo > Klik nu på kodil-1.3.zip > Vent til meddelelsen vises.
 5. Klik nu Installer fra depot > Åben Kodil Repository > Gå til Video-tilføjelser > Klik på ZEM TV > Hit Installere > Vent på meddelelsen.
 6. Du kan få adgang til tilføjelsen fra din Startskærmen ved at gå til Add-ons menu > Gennemse Video-tilføjelser > Klik ZEM TV.

Sådan ser du PSL 4 på Kodi Jarvis version 16 eller højere

 1. Åbn Kodi Jarvis v16.
 2. Klik System.
 3. Åben Filhåndtering.
 4. Klik Tilføj kilde.
 5. Klik hvor det står og skriv dette URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik
 6. Navngiv denne kilde Kodil Repo> Klik Færdig > Klik Okay.
 7. Gå tilbage til og klik Startskærmen på System.
 8. Åben Add-ons
 9. Klik Installer fra zip-fil.
 10. Vælg Cerebro Repo > Klik kodil-1.3.zip > Vent på meddelelsen.
 11. Klik på Installer fra depot > Åben ZEM TV > Gå til Video-tilføjelser > Åben ZEM TV > Klik Installere > Vent på meddelelsen.

Sådan ser du PSL 4 i Storbritannien 2019

hvordan man ser psl live streaming

Prime TV og Hum TV udsender officielt PSL i England. Men hvis brugere planlægger at se det på Kodi, kan de ganske enkelt installere det tilføjelse, vi har nævnt ovenfor, og følge vores guide til installation.

I tilfælde af, at UK-brugere har problemer med at streame, kan de bruge en god Kodi VPN-service til at omgå geo-begrænsningen.

CTA

Sådan ser du PSL 4 i Indien 2019

Dette er første gang, at PSL, dvs. Pakistan Super League, sendes i Indien. Nabolandet har allerede sin egen cricket-ekstravaganza-begivenhed kendt som IPL, som er en direkte konkurrent til PSL, eller vi kan kalde det omvendt. På trods af at PSL er en konkurrent, har pakistanske kanaler udsendt IPL i de sidste par år i Pakistan, i modsætning til Indien.

Denne gang sender den indiske kanal DSport imidlertid begivenheden live i Indien. Dette er helt sikkert en god nyhed for alle cricketfans i Indien.

Sådan ser du PSL 4 på YouTube 2019

Den bedste ting ved PSL er, at brugere let kan se det live på YouTube, fordi PTV Sports sender den live på YouTube. Der er dog to store bekymringer vedrørende YouTube-udsendelsen:

 1. Streamingen er muligvis Geo-Begrænset; derfor kræves en Kodi VPN-tjeneste for at omgå Geo-begrænsninger.
 2. For det andet udsendes eventuelt slutkampen af ​​begivenheden ikke på YouTube. Ikke desto mindre er det endnu ikke bekræftet.

Fjern blokering af PSL-strøm

Sådan kan du se PSL 4 Live Online Gratis kampe 2019

Brugere, der planlægger at streame begivenhedskampene live direkte fra deres browsere, kan gøre det let, da PSL vil blive streamet live på den officielle PSL T-20-webside. Denne strøm er dog kun for de pakistanske seere.

Hvad angår internationale seere, kan de streame denne begivenhed live gennem Cricketgateway.

Hold at se efter i PSL 2019

I år har Lahore Qalandars taget nogle af de store navne i deres hold som de store AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman og Mohammad Hafeez. Alle disse spillere er meget hæderlige overalt i verden, og at have dem i troppen vil helt sikkert gøre Lahore Qalandars til en stærk titelkonkurrence.

Den pakistanske skipper Sarfaraz Ahmed vil føre Quetta Gladiators igen, og vi har alle set hans evne som kaptajn. Han ved, hvordan han får det bedste ud af sit hold. Han har også et godt navn i sin trods som Sunil Narine, Dwayne Bravo og Rilee Rossouw, som er meget pålidelige spillere.

Multan Sultan har imidlertid foret nogle af de mest hypede og spændende navne i deres hold som Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik og Shahid Afridi. Så vi kan sige, at Multan Sultan også er et team man skal kigge efter.

Hvem skal vinde denne turnering?

Sidste år hævdede jeg mig for Quetta Gladiators, men i år stammer jeg personligt til Karachi Kings. Dette er hovedsageligt fordi de har nogle af mine yndlingsspillere som Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara og mange andre, der kan overvåge og overgå ethvert hold på banen.

Ikke desto mindre er det bedste ved enhver sport, at holdet, der spiller godt på banen den dag, vinder. Så lad os bare håbe, at min rodfæstelse går rigtigt, og forhåbentlig vil denne begivenhed være et slik for øjet, ligesom det var sidste år.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map