Sådan kan du se UFC 235 Live online i USA, England, Canada, Australien og gratis på Kodi

Er du en UFC-fan, der kigger efter de tilgængelige muligheder for at se UFC 235 live online?


Nå, sig ikke mere! Vi har det hele dækket for dig.

Gå igennem denne vejledning, vælg den bedre streamingindstilling, der synes at være mulig for dig, og indstil for at se nogle hårde MMA-handlinger.

UFC 235 Fight placering og dato

Ottekanten til UFC 235 tændes i T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada den 2. marts. Indtil videre har T-Mobile Arena inklusive Khabib vs McGregor-kamp, ​​som var den største kamp sidste år, vært for 10 UFC-begivenheder.

UFC 235 kamptid i forskellige zoner

UFC 235 starter kl. 11:15 GMT, fordeling af kampkort er som følger:

Tidligt foreløbigt kort23:15 GMT
Foreløbigt kort01:00 GMT
Hovedkortstart03:00 GMT

Hvis du følger EST- eller PT-tid (som normalt følges i USA), kan du se kampen live på følgende tidspunkt:

Tidligt foreløbigt kort15:15 PT eller 18:15 ET
Foreløbigt kort17:00 PT eller 20:00 ET
Hovedkortstart19:00 PT eller 22:00 ET

Sådan ser du UFC 235 Jon Jones vs Anthony Smith Online uden kabel

At se live sportsaktion på TV virker lige så gammeldags nu som hele verden skifter mod online streaming. Der er mange tilgængelige online streamingindstillinger, hvorfor hvorfor vælge kabel-tv. Kabelskæring er den nye trend, og det er på tide, at du går ind i det.

Du kan vælge forskellige tjenester som Hulu, Amazon Prime, Sling TV osv., Der giver live sports streaming-muligheder. Bortset fra dette kan du også registrere dig på ESPN-onlineplatformen og streame denne PPV-begivenhed live, da de er de officielle tv-stationer af UFC 235.

Online-streaming er altid praktisk, fordi du ikke har givet dig at holde dig til dit tv, og du kan se noget, hvis du er på farten uden kabel. En anden stor fordel, du kan få ved at streame det uden kabel, er at mange online streamingplatforme også har mobile apps, så du får adgang til indhold meget let.

Hvordan man ser UFC 235 Jones vs Smith i live stream i USA

Folk, der bor i USA, har chancen for at se denne begivenhed live i T-Mobile Arena, men slots er åbenlyst begrænset. Under alle omstændigheder kan du stadig streame begivenheden live uden at gå til Las Vegas på dit kontor eller hjemme.

ufc på espn + i USA

Se UFC på ESPN + i USA

UFC 235 er en Pay per View-begivenhed, og ESPN Plus sender kun den. Derfor kan du enten abonnere på ESPN Plus-tjenesten eller bestille denne Pay per View-begivenhed ved at kontakte din tjenesteudbyder. Bortset fra det kan du også få UFC Fight Pass og se kampen live på den officielle UFC platform. For at se UFC på ESPN + uden for USA oprette forbindelse til en VPN og vælge US IP for at fjerne blokering af ESPN+.

Få en VPN

For at lære om flere online streamingindstillinger med PPV skal du tjekke UFC 235 Fight Pay Per View-indstillingerne.

Sådan kan du se UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman i Canada live stream

Desværre vil hovedbegivenheden ikke være tilgængelig i luften gennem nogen tv-selskab, da den normalt er tilgængelig for andre UFC-begivenheder, fordi det er en kamp per betaling per visning.

stream ufc i Canada

TSN streamer UFC i Canada

Du kan dog se de foreløbige kortkampe live på TSN (Sports Network).

På den anden side kan du prøve de online streamingindstillinger, der er tilgængelige til live streaming af UFC 235 som den officielle UFC-platform eller ESPN+.

Sådan streames UFC 235 i Australien live stream

Aussier kan købe Pay per view-begivenheden fra Main Event, som er en fremragende online stream-udbyder af alle live-kampsport-aktioner. Main Event-plan kan købes for $ 54,95, og du kan vælge, om du vil streame den på Foxtel eller Optus TV.

Se UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman Live UK Stream

Eleven Sports var den officielle tv-station for UFC-begivenheder i England, men efter at dens aftale med UFC endte, blev BT sport den officielle partner.

BT Sport streamer UFC i England

Stream UFC i Storbritannien via BT Sports

Derfor kan britiske fans af kampsport se hovedbegivenheden live på BT Sport. En af de bedste ting ved BT Sport er, at brugere også kan streame begivenheden live gennem sin mobilapp, der er tilgængelig til Android, Windows og iPhone.

For at streame UFC på BT Sports uden for Storbritannien skal du oprette forbindelse til en VPN for at sikre jævn streaming.

Få en VPN

Den billigste måde at se Anthony Smith vs Jon Jones Fight på

UFC 235 er en Pay per View-begivenhed, og for at streame den live, bliver du nødt til at købe dens service. Imidlertid har ikke alle råd til heftigt abonnementsgebyr, hvorfor jeg har fundet den billigste måde at se UFC 235. For at undersøge denne løsning skal du gennemgå dette arbejde for at se Smith vs Jones på PPV.

UFC 235 billetter

De af jer, der er villige til at rejse til Las Vegas, Nevada for at se denne kamp live i T-Mobile Arena, book vores billetter online fra følgende sider:

 1. UFCs officielle webside
 2. Axs.com
 3. Levende sæder
 4. Sæde nørd
 5. UFC VIP-oplevelse

UFC 235 Fight Cards

ufc 235 vigtigste kampkort 2019

UFC 235 hovedkort

UFC 235 foreløbige kort 2019

UFC 235 forkortelse

tidligt prelim kort

UFC 235 Early Prelim-kort

Sådan kan du se Jon Jones vs Anthony Smith UFC 235 på Kodi

På trods af at dette er en Pay per View-begivenhed, kan fans nyde gratis live-streams UFC 235 på Kodi. Det bedste ved Kodi er, at det giver brugerne mulighederne for at streame næsten alt, hvad der betales uden at bruge en eneste krone.

Følg disse trin for at se, hvordan du streamer begivenheden live på Kodi:

 1. Åben Kodi > Klik på Indstillinger
 2. Åben Fil Manager mulighed > Dobbeltklik på Tilføjekilde mulighed > En dialogboks vises
 3. Klik <Ingen> og skriv dette URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik Okay. Navngiv denne kilde som “Kodil” > Klik Okay > Klik Okay igen
 4. Gå tilbage til startskærmen > Klik Tilføjeons
 5. Klik på Boks ikon fra øverste venstre hjørne
 6. Klik på Installere fra Zip fil mulighed
 7. Rul listen og klik på Kodil > Klik på kodil-1.3.zip og vent på meddelelsen
 8. Klik nu på Installere fra Repository fil mulighed > Vælg Kodil Repository fra listen
 9. Åben Video-tilføjelser folder > Vælg Planet MMA > Klik Installere > Vent på meddelelsen

LVTVV er et uofficielt Kodi-lager, der skraber indhold fra officielle sportskanaler og kilder. Derfor anbefales det at bruge en VPN højt, når du får adgang til UFC 235 streams på Kodi.

Få en VPN

Sådan ser du UFC 235 på Amazon FireStick

Amazon FireStick har ændret ansigtet til online streaming, siden det kom ind i branchen. Mangfoldigheden af ​​indhold tilgængeligt via Amazon FireStick og FireTV er grunden til, at det har etableret et stort ry.

Du kan streame UFC 235 på Amazon FireStick ved at downloade den officielle UFC-app, der er tilgængelig i Amazon app store. Det giver adgang til alle de nyeste UFC-kampe og PPV-begivenheder i HD-kvalitet. Du bliver dog nødt til at købe en abonnementsplan, før du begynder at streame.

Hvis du leder efter en gratis streamingindstilling på Amazon FireStick, kan du gøre det ved at installere Kodi på FireStick og streame gennem Kodi-tilføjelser. Her er metoden til at gøre det:

 1. Installer Kodi på FireStick
 2. Åbn Kodi-applikation på Fire Stick
 3. Åbn udviklerindstillinger > Tænd ADB-fejlsøgning og apps fra ukendte kilder.
 4. Følg derefter proceduren illustreret ovenfor for installation af Kodi-tilføjelsen og start streaming.

Se UFC 235 på Roku

Roku er også en af ​​de fineste streamingapparater, der findes på markedet for folk, der elsker ubegrænset online streaming.

Roku understøtter UFC 235 kamp live online

Stream UFC på Roku

Roku kan bruges til streaming af film, tv-show, dokumentarer, live sport og så meget mere. Derfor kan geeks, der bruger Roku, også se UFC 235 på Roku gennem følgende kanaler:

 1. Showtime PPV
 2. Amerikansk tv
 3. ESPN+

Brugere bliver nødt til at abonnere på disse tjenester først, da de er betalte tjenester, og dette er en betaling pr. Visningsbegivenhed. En anden ting at huske på, at nogle af disse kanaler muligvis er geobegrænsede og til at omgå disse geo-begrænsninger, skal du bruge en VPN-udbyder, der er pålidelig til streaming.

Se UFC online gratis

Freeloading er noget, netizens elsker, og hvis du planlægger at se UFC online gratis, kan du prøve disse streaming-links:

 1. Boksning Nyheder nu TV
 2. Match tv
 3. Uofficiel UFC YouTube
 4. Fight Live

Gratis streaming lyder sjovt, men det kan blive en smerte for dig, fordi sådanne gratis streamingwebsteder er fyldt med reklamer, der fortsætter med at dukke op og flere retningsanvisninger. Derfor er det dit eget valg at vælge det, men jeg anbefaler ikke det personligt.

Konklusion

Vi er kun 2 dage væk fra en af ​​de historiske UFC-begivenheder, og hypen brændes op med forbipasserende tid. Dette vil være en øjen slik for MMA fans, da nogle af de største navne er på kampkortene.

Dette vil være Jones ‘første titelforsvar efter hans tilbagevenden og en god mulighed for Anthony Smith at efterlade et mærke, da han har klatret op ad stigen godt. Begge disse krigere har underholdt fansen gennem deres karriere.

Fans er altid nysgerrige efter at finde de bedst mulige måder at streame sådanne begivenheder live på, hvorfor jeg tænkte på at sætte det på forhånd på bordet. Så brugerne beslutter, hvad der passer bedst til dem, og vælger deres ønskede streaming-måde i henhold til deres behov.

Jeg har krydset fingrene for UFC 235, da vi ikke kan forudsige noget lige nu, fordi alle kampe på kortene er af stor intensitet og hårde. Lad os vente og se, hvem der bliver sejren i den aften, men husk, bedre sikker end undskyld. Brug en VPN under streaming for at sikre dit privatliv og beskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map