Sådan ser du Disney Plus på Kodi

Disney + -on-Kodi


Lurer du på, hvordan du ser Disney Plus på Kodi? Bare rolig, da denne guide dækker alle de vigtige aspekter ved at se Disney Plus på Kodi uden at betale en eneste krone.

Disney + er i øjeblikket den mest hyped online streaming platform på verdensplan. Før lanceringen forventede streaming-guruer, at det enten ville være en hård konkurrent til Netflix. Ikke desto mindre er Disney Plus virkelig fremstået som en stor konkurrent til Netflix, der tilbyder suveræn indholdskvalitet og top-to-line-funktioner.

Disney Plus var i stand til at fange et kæmpeantal på mere end 20 millioner brugere over hele verden inden for den første måned efter lanceringen. Dette viser klart populariteten af ​​Disney + i hele verden.

Ligesom Netflix har Disney Plus sin egen indholdsproduktion samt indhold fra Marvel, Pixar, Star Wars og National Geographic. I øjeblikket en af ​​Disneys eget originale show; The Mandalorian, er trending over hele verden.

Du kan se Disney Plus på Kodi uden noget problem, men en ting, du skal være opmærksom på, er, at det er en geobegrænset tjeneste. Dette er grunden til, at du har brug for en VPN til Kodi, der vil være i stand til at omgå geo-begrænsningerne, så du kan streame uden besvær..

Sådan ser du Disney Plus på Kodi Leia version 18 eller højere

Du kan se Disney Plus på Kodi Leia version 18 eller højere gennem Tempest Kodi Addon, der har alle de nyeste og populære film og tv-shows. Følg disse trin for at installere Tempest Kodi-tilføjelsen til at streame Disney + inden for 5 minutter:

 1. Hent Tempest Kodi Addon Zip-fil på din enhed.
 2. Åben Kodi > Klik i Add-ons fanen
 3. Klik nu på Pakke installatør (Boks ikon)
 4. Vælg Installer fra Zip fil mulighed > Gennemse din enhed, åbn downloadet zip fil, og vent på meddelelsen
 5. Klik nu på Installere fra Repository > Rul ned på listen, og vælg Tempest repo > Gå til video Addons folder
 6. Vælg Tempest fra listen > Klik Installere > Vent på meddelelsen
 7. Når du har installeret addon, finder du det Disney fjernsyn viser ved at gå til mest populær kategori i fjernsyn viser sig

Sådan ser du Disney Plus på Kodi Krypton version 17.6 eller nedenfor

Du kan bruge den samme addon som beskrevet ovenfor til Kodi Leia version, eller du kan også prøve disse Kodi addons:

 1. Exodus: Installationsvejledning til Exodus Kodi Addon
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon installationsvejledning
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon installationsvejledning

Sådan ser du Disney Plus på Kodi FireStick

 1. Installer Kodi på FireStick
 2. Følg proceduren illustreret ovenfor for installation af Tempest Kodi-tilføjelsen og nyd HD-streaming af Disney-shows gratis.

Disney Plus på Kodi-fejl / rettelser

Mens streaming på Kodi kommer brugerne over mange fejl, men dette bør ikke være det samme, når de streamer Disney + på Kodi. Den eneste fejl, du muligvis står overfor, er en “No Streams Available” -fejl.

Sådan ser du Disney + på Kodi – Videovejledning

Disney Plus Ingen strømme til rådighed

Ingen tilgængelig streamer tilgængelig fejl er et almindeligt fejlfrit for mange brugere, der bruger Kodi-tredjeparter. Årsagerne og løsningen af ​​denne fejl diskuteres detaljeret i vores “Sådan rettes Kodi No Streams tilgængelig guide”. Dog skal du huske en ting, Disney Plus er en geobegrænset streamingtjeneste, der ikke kan fås adgang til globalt.

Rette op

For at få adgang til dets indhold skal du bruge en VPN, der fungerer godt på Kodi. Derudover kan ikke enhver VPN-udbyder få adgang til Disney Plus, da den har en smart DNS- og VPN-blokerer, og det er grunden til, at mange VPN’er ikke overskrider dens begrænsning..

Efter nogle test og undersøgelser har vi lært at vide, at følgende VPN-udbydere samarbejder med Disney Plus:

 1. PureVPN (servere: USA, Canada og New Zealand)
 2. SurfShark (servere: Østlige servere)
 3. NordVPN (servere: Chicago og Atlanta)
 4. CyberGhost (servere: USA)
 5. ExpressVPN (servere: Nordlige og østlige USA såvel som Australien)

Indpakning af det hele

Disney Plus er en fantastisk online streamingplatform med en lang række indholdstitler. Det tilgængelige indhold via denne platform er forbløffende, men så kommer der igen intet gratis. Disney Plus opkræver $ 7 pr. Møl abonnementsgebyr for sine tjenester.

Er det ikke forbløffende, at du kan få adgang til mange af dens indholdstitler gennem gratis Kodi Addons og nyde at streame alt dets indhold uden at bruge noget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map