Sådan ser du HotStar uden for Indien i USA, UK, Canada m.fl.

Er du en streaming-elsker og spekulerer du på, hvor du kan streame alle de nye Bollywood- og Hollywood-film sammen med indiske tv-shows, Netflix-indhold og Live Sports? Du kan have det hele på en enkelt platform, dvs. HotStar. Følg denne vejledning for at se, hvordan du ser HotStar og nyde den bedste streamingoplevelse. Glem ikke at læse vores ultimative kodi-tilføjelser og kodi-vpn-guider.


Hvad er HotStar?

CTA

HotStar er den mest populære og største indiske platform til online VOD-streaming. Det indeholder populære film, tv-shows og sport fra hele verden. Et stort antal online streamere i Indien bruger HotStar til at streame IPL-spil, se film og andre indiske tv-shows. Der er meget begrænsede pålidelige og højkvalitets mobile underholdningsplatforme tilgængelige i dag. Det er gået 3 år siden HotStar blev lanceret, og indtil dato har det været en succes med at tiltrække online streaming publikum.

Visst indhold kan downloades fra HotStar-webstedet. Med bestemt indhold mener vi noget af det gamle indhold, der muligvis ikke længere er i trenden. En ting mere at forstå er, at videoerne fra HotStar kun kan downloades på mobilenheder og tablet-enheder, ikke på nogen bærbar computer eller pc.

Du kan se dine yndlingsfilm on-demand på HotStar i Indien, USA og Canada. For nylig var det tilgængeligt i alle regioner, men nu er det blevet geobegrænset.

Hvilke lande er HotStar tilgængelig i ?

Som nævnt tidligere er HotStar tilgængelig i Indien, Canada og USA. Hvis du imidlertid bruger en VPN-tjeneste, kan du få adgang til den hvor som helst i verden, men kun ved at oprette forbindelse til en server i de ovennævnte lande.

hvordan man ser hotstar

Sådan fjernes / blokeres HotStar uden for Indien med VPN

HotStar er et geobegrænset websted, og indholdet, der er tilgængeligt på dette websted, kan ikke fås adgang til andre steder end Indien, USA og Canada. Derfor, hvis du forsøger at få adgang til Hotstar fra et hvilket som helst andet område, kræves en VPN-service for at omgå restriktioner.

En VPN-service giver dig mulighed for at oprette forbindelse til servere i ubegrænsede regioner, og den skjuler derfor din IP og fremstiller den med ovennævnte lands IP-adresse. Det er meget let at bruge en VPN, da du bare skal oprette forbindelse til en ekstern server og derefter surfe på nettet for at få adgang til alt, hvad der var begrænset.

VPN-udbyderePriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Særtilbud: 73% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99Per måned

Særtilbud: 83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75Per måned

83% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% rabat

besøg hjemmeside
Læs anmeldelse

Sådan ser du HotStar i USA uden VPN

HotStar var tidligere ikke tilgængelig i nogen anden region end Indien, men for nylig har den udvidet sine regioner som USA og Canada. Derfor kan brugere, der ønsker adgang til HotStar i USA, let gøre det uden at bruge nogen VPN. HotStar kan nemt fås i USA uden VPN ved blot at gå til URL’en “us.HotStar.com”. Dette er den officielle domæneforlængelse leveret af HotStar til USA-regionen.

Sådan ser du HotStar uden for Indien på pc

Følg disse trin for at se HotStar uden for Indien på pc:

 1. Åbn VPN-applikation > Log på til din VPN-tjeneste.
 2. Nu forbinde til en server i Indien-regionen.
 3. Åben din browser > Skriv dette URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Log ind til din HotStar-konto og begynde at se dine yndlingsfilm og tv-shows i HD-kvalitet.

Sådan streames HotStar på iPad og iPod

Den bedste ting ved HotStar er, at den har en dedikeret applikation til iOS. Derfor kan brugerne af let se HotStar på iPad og iPod.

 1. Åbn iTunes-app butik > Søg til HotStar > Klik på HotStar app > Download det.
 2. Efter installationen er afsluttet, åben appen.
 3. Log på applikationen ved hjælp af dine HotStar-legitimationsoplysninger > Strøm nu, hvad du vil se på din iPad og iPod.

Se HotStar i Canada

HotStar blev for nylig gjort tilgængelig i Canada, og et dedikeret domæne blev lanceret for HotStar-brugere i Canada. Det domæne, der blev lanceret til HotStar i Canada, er “https://ca.HotStar.com/”. Ingen VPN- eller proxyservere kræves for at få adgang til HotStar-webstedet og appen i Canada. Åbn bare ovennævnte swebsite i din browser og tilmeld dig HotStar-tjenester.

Sådan ser du HotStar i England

Selvom HotStar er tilgængelig i USA og Canada bortset fra Indien, er den stadig ikke officielt tilgængelig i England. På trods af at have en god online streamingtjeneste, der kan sammenlignes med HotStar som Netflix og Hulu, tilgængelig i Storbritannien, er denne begrænset til strøm i denne region. En af de mest fantastiske kendsgerninger at huske på er, at der er et stort antal, hvis indianere bor i Storbritannien. Så efter denne kendsgerning kan du undre dig over, hvor meget de ville elske at streame deres oprindelige indhold, og ikke kun det, mange engelske mennesker kan lide at se Bollywood-indholdet, ligesom indianerne elsker Hollywood.

Du har kun adgang HotStar i England, ved hjælp af en VPN. For at se dit yndlingsindhold på HotStar i Storbritannien skal du bare ændre din nuværende IP-placering fra UK til indisk region og nemt få adgang til HotStar.

cta 3

For at få adgang til HotStar i UK bliver du derfor nødt til at bruge en VPN-service, fordi det indhold, du prøver at streame uden det fra UK IP, ikke afspilles, men snarere vil en afspilningsfejl opstå. Ikke desto mindre, hvis du har en VPN-tjeneste aktiv og du er tilsluttet en indisk server, vil du være i stand til at se dit yndlingsindhold på HotStar. Den VPN-tjeneste, du vælger, skal være pålidelig og hurtig nok til at hjælpe dig med at streame indholdet problemfrit.

Sådan ser du HotStar-app i arabiske lande

HotStar er en fantastisk mediastrømmingsplatform, der har en række nye og trendy indhold. Desværre er det ikke tilgængeligt i de arabiske lande. Lande som UAE, Dubai, Saudi, Oman og Qatar foretrækker at streame det indiske indhold meget, men det er de ikke i stand til på grund af geo-begrænsningerne på dette websted. HotStar-fans i disse lande kan let se HotStar TV-shows ved hjælp af HotStar-proxy- eller VPN-service.

Ved hjælp af Proxy eller VPN vil de være i stand til at nyde HotStar live streaming og HotStar TV-shows (som er så hypede over hele verden).

Sådan ser du HotStar i Pakistan

Fans af HotStar TV-serier er i et stort antal i nabolandet Indien, dvs. Pakistan. Befolkningen i Pakistan elsker at se Bollywood-film og indiske tv-shows. Desværre er HotStar begrænset i Pakistan, og den eneste måde at se HotStar live streaming eller film og tv-shows er at omgå geo-begrænsningerne via en VPN eller HotStar Proxy.

HotStar-download

HotStar-applikationer er tilgængelige til flere mobile platforme som Android-enhed og iOS-baserede enheder, f.eks. iPhone. For Android-enheder med mobiltelefoner kan du nemt downloade det via Google Play Store, og du kan også downloade apk-filer fra HotStar, der er tilgængelige online. Mens iOS-baserede enheder som iPhone og iPad kan downloades det via iTubes App store fra din enhed.

HotStar-tilmelding

Indholdet, der er tilgængeligt på HotStar, er af høj kvalitet og strømmer bufferfrit uden at blive hængende. Men alt det store har en pris, og det er grunden til, at brugere skal abonnere først ved at vælge en betalingsplan. HotStar er bare en konkurrent til Netflix og Hulu, og det er derfor, indholdet, det sender, ikke er gratis.

Hvilke lande er HotStar tilgængelig i?

HotStar tilbyder 3 forskellige betalingsplaner at vælge imellem, og det bedste ved disse betalingsplaner er, at de alle er rimelige priser. Følg disse trin for at tilmelde dig HotStar-tjenesten:

 1. Gå til “https://www.HotStar.com/subscribe/payment”.
 2. Vælg din ønskede betalingsplan.
 3. Indtast dine detaljer, dvs. Navn, E-mail-adresse og adgangskode.
 4. Indtast dine kreditkortoplysninger.
 5. Bekræft detaljerne.
 6. Nyd at se dine foretrukne shows på HotStar.

Stream Hot Star med undertekster

HotStar tilbyder ikke undertekster til hver video, der er tilgængelig på sin platform, men nogle videoer har allerede undertekster til dem. Du kan dog stadig kontrollere for undertekster ved at gå til videoindstillingerne og kontrollere CC-indstillingen, ved at aktivere den kan du aktivere undertekster.

Sådan ser du HotStar med Jio TV Live-app

Brugere af Jio sim og Jio TV Live-appen kan let bruge HotStar live-streaming og filmfunktioner, men dette er kun begrænset til det indiske indhold. En ting mere, Jio-brugere bliver stadig nødt til at abonnere på HotStar India, før de kan begynde at streame på HotStar.

Gratis VPN til HotStar

Der er adskillige gratis VPN’er og HotStar-proxyservere tilgængelige online, men vi anbefaler normalt ikke brugerne at prøve disse gratis VPN på grund af deres sårbarhed. En gratis VPN påvirker din streaming, da de gratis VPN-servere bruges af millioner af mennesker over hele verden. Derfor lavere responstid for streaming resulterer i en masse buffering. Her er dog et par forslag til dig:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Hej
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Tunnelbjørn
 7. Sikkerhedskys
 8. ProtonVPN
 9. Speedify
 10. X-VPN

Sådan downloades film og tv-shows videoer fra HotStar

HotStar India tillader ikke brugere at downloade film og tv-shows fra sin platform. Dog kan bestemt indhold, der er gammelt eller ikke længere er trend, downloades fra HotStar. Når du åbner eller søger efter video, ser du et skaftikon over det. Klik på det, så får du download-muligheden foran dig.

Én ting at forstå herover er, at du ikke kan downloade nogen video fra HotStar på din pc; du kan kun gøre det på din mobile enhed eller tablets.

Se de seneste HotStar TV-shows / serier og film

se Hotstar uden for Indien

HotStar India tilbyder alle de nyeste tv-shows, film og sportsaktion på en enkelt platform til en meget rimelig pris og i høj kvalitet. Du skal blot abonnere på HotStar, og du kan se, hvad du beder om, og hvad der er nyt og trendy. Det har både det indiske indhold og det vestlige indhold såvel som film fra Bollywood og Hollywood.

Sådan ser du HotStar på tv

Du kan se HotStar på dit tv ved hjælp af en metode kaldet sideladning, men det fungerer kun på Android TV. Følg disse trin for at komme i gang:

 1. Gå til ES File Explorer (Installer ES file explorer først, hvis du ikke allerede har installeret den).
 2. Åben Legetøjsbutik på dit tv > Søg i “Sideload Launcher for Android TV”, og installer det.
 3. Gå til startskærmbilledet > Åbn apps > Åbn Sideload Launcher-app.
 4. Klik på ES File Explorer.
 5. Gå til netværk > Klik på Remote Manager > Tænd for at modtage FTP-adressen.
 6. Fra din pc eller laptop skal du indtaste FTP-adressen i en webbrowser > Dit tv og din computer vil nu være forbundet.
 7. Overfør nu APK-fil fra din computer til dit tv.
 8. Efter det, Sluk for deling af netværk > Åbn downloads.
 9. Klik på HotStar fra listen > Klik Installere > Nyder at bruge HotStar.

Se HotStar Vijay TV

For at se Vijay TV-serier på HotStar skal du blot gå til kanalsektionen og vælge Vijay TV. Derovre vil du se alle de shows, der sendes i Vijay TV, og du kan nemt vælge fra dem og streame. Brug af HotStar er så let!

HotStar på Roku

Roku er en avanceret streamingenhed udviklet og produceret af Roku Inc. Det er faktisk en af ​​de mest foretrukne streamingapparater til brug af tjenester som Netflix og Hulu, fordi streamingoplevelsen, den tilbyder, ikke kan overgås. For alle HotStar-fans, der spekulerer på, om HotStar er tilgængelig n Roku, skal du være glad for, at den er tilgængelig i Roku-kanalbutikken. Gå bare til Roku-kanalbutikken, installer HotStar-kanalen på din Roku-enhed og nyd streaming.

Afsluttende bemærkninger

Streamingtjenester som Netflix, Hulu, Amazon og HotStar er hvad enhver underholdnings- og streaming-nørder elsker at have. HotStar er en fantastisk streamingtjeneste, den har helt sikkert ikke kun givet konkurrence til Netflix og Hulu, men det er gået et skridt videre ved at promovere indisk indhold. Den variation, den har leveret, er helt sikkert større end andre streamingtjenester. Det tilbyder endda live sportsstreaming, hvilket er en god ting.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map