Sådan ser du Jon Jones vs Anthony Smith UFC 235 Fight Pay Per View

På udkig efter de bedste måder at se UFC 235 live online, tag en tur gennem denne guide, og jeg kan forsikre dig om, at du finder de bedste måder at streame denne PPV-begivenhed på. Vi har dækket forskellige måder at streame denne begivenhed på, fordi enhver bruger har sin egen præference.


Officiel promovering af UFC 235

Kilde: UFC – Ultimate Fighting Championship

Sådan ser du UFC 235 til den laveste pris ved betaling per visning

UFC tilbyder sin dedikerede UFC PPV-service, der let kan benyttes overalt i verden.

Der er dog en vending i denne fortælling!

UFC PPV-abonnementsgebyr er forskelligt i alle regioner, ligesom i US, skal du betale $ 64,99 og $ 91,96 for en 6-måneders plan.

ufc ppv US

Mens du befinder dig i Filippinerne, bliver du nødt til at betale 920,00 £, som når det konverteres kun koster op til $ 17,52. Og med en VPN ville det kun koste dig $ 28,47 at se UFC 235 PPV, som er den billigste mulighed for at se UFC 235 live online.

ppv-ufc-peso

Få en VPN

Forskellen er klar, gør det smarte træk!

Nu ville du undre dig over, hvordan du kunne benytte dig af denne fantastiske rabat. Nå, den enkle måde at benytte UFC PPV til en rabat er ved at bruge en VPN-udbyder, der har Filippinerne server. Opret forbindelse til Filippinerens server via VPN og start streaming af UFC 235 med en så lav hastighed.

Sådan ser du UFC 235 på Amazon Prime

UFC 235 Pay Per View på amazon prime video

Amazon Prime er streamingtjenesten Video on demand, der drives af Amazon selv. Tjenesten har modtaget stor ros fra online-streaming-samfundet for nylig. Da UFC og Amazon underskrev en aftale om at strømme UFC Pay per view-begivenheder, har fans over hele verden imidlertid værdsat dette træk.

Amazon prime tilbyder streamingtjeneste af god kvalitet, og det er derfor, mange mennesker har tendens til at vælge det. Især når du har mulighed for at streame UFC-betaling pr. Visning på det, er udsøgt kvalitetsunderholdning garanteret.

UFC 235 vil helt sikkert være en stor på grund af de fantastiske kampkort, der er oprettet, og hele verden ser frem til denne begivenhed. Nu hvor begivenheden er så speciel, vil det bestemt være sjovt at streame det på Amazon Prime. Denne aftale mellem Amazon og UFC har virkelig oplyst stemningerne hos Amazon Prime-brugere, der elsker UFC, da de ikke behøver at abonnere på nogen anden service.

Brugere kan bestille kampe før begivenheden, eller de kan købe begivenheden efter 4 timer. En anden stor ting ved streaming af UFC live med Amazon Prime er, at brugere kan spole handlingen tilbage, mens de streamer den live.

Sådan ser du UFC 235 på Sling TV

hvordan man ser ufc 235 på slynge-tv

Sling TV er en af ​​de bedste online streamingtjenester, der giver adgang til en lang række kanaler og pay-per-view-begivenheder. UFC-fans kan se UFC 235 på Sling TV ved at forhåndsbestille begivenheden.

Sling TV tilbyder strømme af live-begivenheder af høj kvalitet, og når det kommer til en UFC-begivenhed, og at også hvis en sådan størrelse ikke har råd til at gå på kompromis med kvaliteten af ​​strømme. Foretag køb før begivenheden og på begivenhedsdagen vises din købte betalingsevne-begivenhed øverst på hver kanal på din liste.

Slynge-tv betragtede jeg som et øverste sted for sportsstreaming og især til PPV-begivenheder. En ting ved Sling TV, som du skal huske, er, at Sling TV er en geobegrænset tjeneste, der kun er tilgængelig i USA. Derfor, hvis du er overalt uden for USA og ønsker at få adgang til Sling TV, har du brug for en VPN-udbyder for at omgå geo-begrænsningerne.

Få en VPN

Sådan kan du se UFC 235 på PS4 Live gratis

se ufc 235 på ps4 jones vs smith

Hvis du har en PS4, og du ønsker at streame UFC-begivenheden live, kan du gøre det uden at betale en krone. Følg blot disse trin:

 1. Gå til appen PlayStation Vue
 2. Tilmeld dig en gratis prøveperiode
 3. Gå til afsnittet Sport.
 4. Søg efter ESPN-kanal på listen over tilgængelige kanaler (Tilmeld dig gratis prøveversion af ESPN også).
 5. Begivenheden streames på ESPN, fordi det er den eneste officielle tv-station for denne PPV-begivenhed.

Sådan kan du se UFC 235 til gratis live online

Mange mennesker kan lide at søge på gratis streams, fordi de ikke kan lide at abonnere på premium-tjenesterne. Hvis du er en af ​​disse mennesker, så prøv følgende måder at streame UFC 235 gratis live online:

Fight-Live.com

Fight Live er et dedikeret websted for MMA-evets, der giver gratis live-streams til alle de nyeste MMA-begivenheder fra UFC, Bellator, Boxing og WWE. Du skal bare besøge Fight Live-webstedet, så ser du en liste over live og tilgængelige kampe på forsiden, og du kan streame dem live med et enkelt klik.

UFC 235 på Kodi

Når det kommer til streaming af høj kvalitet, og at uden at betale noget gebyr, er Kodi en af ​​de bedste tilgængelige muligheder. Det har adskillige PPV Kodi-tilføjelser til streaming af livebegivenheder i HD-kvalitet uden afbrydelser. Du kan streame UFC 235 på Kodi uden noget problem, da det har dedikerede UFC-tilføjelser, der giver gratis streams af live-begivenheder.

Gratis online streaming-links

En af de mest almindelige fremgangsmåder hos mange brugere er jagt på gratis online streams. Der er adskillige websteder, der leverer gratis streaminglink, men problemet, som brugerne står overfor med disse sider, er, at de bombarderes med pop-ups og reklamer. Hvis du stadig ønsker at streame begivenheden gennem disse links, kan du prøve dette link, det giver gratis HD-streaming.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Konklusion

UFC 235 bliver en af ​​de bedste begivenheder gennem alle tider, da nogle store navne er på kampkort, og det faktum, at to titelkampe er stilt op på en enkelt aften. Hype’et af denne begivenhed er synlig på sociale medieplatforme, da tilhængere af konkurrerende krigere viser deres støtte, og diskussionerne opvarmes. Der er adskillige måder at streame UFC 235 online, men mange mennesker er ikke opmærksomme på dem. Derfor tænkte vi på at oplyse brugere om de tilgængelige måder.

Nogle af måderne nævnt ovenfor kræver dog anvendelse af en VPN, inklusive de gratis streamingindstillinger. Ikke kun fordi det vil hjælpe med at omgå geo-begrænsningerne, men hvis du streamer begivenheden live, vil den kryptere din trafik og beskytte dig mod myndigheder og hackere, der spionerer efter dig. Så hold dig gemt og brug en VPN, hvor du skal!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map