Sådan ser du UFC 225 på Kodi Live online gratis

Bemærk: UFC 225 er afsluttet, men Mcgregor vs. Khabib vinder meget hype i år. Du kan se Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor live online.


UFC’s middelvægtmesterskab er på banen, da The Reaper alias Whittaker forsvarer sin titel mod den rival, som han besejrede efter en tå til tå, der smadrede. Yoel Romero. Octagon vil være i brand, og vi kan forsikre dig om, at du ikke har råd til at gå glip af live action med kodi sports.

Du kan se dette spil live uanset hvor du er, bare følg denne vejledning for at se, hvem der kæmper, og hvordan man ser UFC 225 live.

hvordan man ser ufc 225

UFC 225 Fight placering og dato

Den ultimative kamphandling vil blive vidne til i ottekanten lørdag den 9. juni, og begivenheden finder sted i United Center i Chicago Illinois. Arrangementet starter kl. 22:00 ETPT.

UFC 225 billetter

Billetterne til UFC 225 er til salg lige nu online; tag fat i din, før det er for sent. Du kan besøge følgende steder for at købe dine billetter, eller du kan også besøge det officielle UFC-site for billetter:

 1. SeatGeek
 2. United Center
 3. Ticket Master
 4. viagogo

UFC 225 Fight Cards

UFC 225-begivenhed vil blive tændt, da nogle af de mest populære og omtalte kæmpere i branchen vil gå head to head. UFC 225’s vigtigste begivenhed vil være mellem Robert Wittaker alias “The Reaper” og “the Soldier of God”; Yoel Romero. Sidste gang disse to mellemvægtige tyranner gik ansigt til ansigt med hinanden var på UFC 213, og vinderen af ​​denne kamp var Whittaker.

ufc 225 hovedkampkamp

Det var en episk kamp, ​​da begge krigere bankede hinanden med al deres magt og sprang hinandens hoved mod lærredet og ottekanten. Imidlertid sluttede kampen uden nogen KO, og Whittaker vandt med enstemmig beslutning fra juryen. Denne gang vil begge disse jagerfly være mere fokuserede og klar til at rive hinanden fra hinanden, da de begge har en idé om hinandens styrke og dygtighed. Her er nogle højdepunkter fra sidste gang, de begge stod overfor hinanden:

Andre kampe på kampkortet vil også være underholdende, fordi krigere i disse kampe har nogle fantastiske færdigheder, som du ikke har råd til at gå glip af. En af kampen på kampkortet, der er blevet meget talt om, er af den tidligere World Wrestling Heavy Weight Champion; CM Punk.

ufc 225 kampkortPunk har haft et tab i begyndelsen af ​​sin karriere her på UFC, og nu er alle øjne rettet mod ham, og spørger sig selv, om der stadig er noget tilbage i rørbomben. Her er det komplette kampkort til fest dine øjne:

ufc 225 om kodi

UFC 225 kanaler / officielle tv-selskabers rettighedsliste

UFC 225-arrangement vil blive sendt direkte via kabel / satellit via disse kanaler:

Land / RegionTv-selskaber
AustralienFox Sports 3
RuslandVGTRK
JapanWOWOW satellitnetværk
CanadaFight Network
BrasilienGlobo

Sådan ser du UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live online uden kabel

I lyset af UFCs meddelelse om, at de havde lukket en anden streamingtjeneste og ville retsforfølge inf-ringere. Det anbefales stærkt at bruge en VPN til UFC 225

CTA

Det sker meget ofte, at du er nødt til at se et spil, men du har ikke noget kabel-tv omkring dig, i sådanne tilfælde kan du nemt gå til disse streamingwebsteder og se UFC 225 live:

1. PlayStation Vue

Sådan ser du UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live online uden kabel

PlayStation Vue er en online tv-service, der blev startet for 3 år siden af ​​Sony. Ligesom enhver anden online tv-service giver det brugere mulighed for at se live tv-udsendelser fra forskellige globale kanaler. PlayStation Vue er en af ​​de mest foretrukne video on demand-tjenester, og hvorfor ville det ikke være det? Udviklet af Sony selv, kan vi forvente den bedste kvalitet ud af det.

2. UFC.TV

ufc 225 på ufc.tv

UFC.TV er en officiel UFC-service til streaming af live Pay-per-view-begivenheder online med en rimelig pris i HD-kvalitet. Dette er faktisk den mest besværlige måde at se UFC 225-arrangementet live online. En af de vigtigste fordele ved dette er, at brugere ikke behøver at stå over for spørgsmålet om at søge efter streams af begivenheden eller strømmen med masser af annoncer og strømme af lav kvalitet.

3. BT Sports

ufc 225 på BT Sports

BT Sports er et britisk tv-net, der ejes af BT-gruppen. BT Sports er kendt for sine sportsbegivenhedsdækning over hele kloden, og det bedste ved BT-sport er, at det også leverer live online streaming af sportsbegivenheder. Faktisk skraber mange gratis online streaming-websteder BT-sportsudsendelser og giver dem videre til brugerne.

Den billigste måde at se UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Der er altid regioner, hvor billetprisen er lavere end mange regioner, fordi disse regioner ikke har meget publikumsdækning. For at dække flere publikum fra sådanne regioner sænkes billetprisen. Det bedste du kan gøre for at nyde en billigere billet sammenlignet med den pris, der tilbydes i din region, brug en god VPN-service og opret forbindelse til serverne i regioner med billetudbydelse. Her er en forskel i billetprisen i forskellige regioner:

UFC PPV-prissammenligning
Land

Pris

Billig PPV via VPN 
Filippinerne$ 17,52 (920 piso)

PureVPN

$ 2,48 / mo (77% rabat)

knap (3)

Luxemburg $ 35,40
Pakistan$ 34,99
Singapore$ 24,99

Sådan ser du UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Online Streams

Ikke alle har råd til at købe et online streamingkort af en begivenhed eller betale for abonnement på live-streams, men du kan altid dampe det gratis. Vi har den perfekte løsning på dine gratis streamingforespørgsler, prøv disse online streamingwebsteder til at se UFC 225 begivenhed live:

First Row Only.eu

Sådan ser du UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Online Streams

First Row Sports er et sports dedikeret online streaming site, der tilbyder live streaming links til forskellige sportsgrene som fodbold, Rugby, Cricket, Combat Sports som UFC og WWE, Motorsports osv. Webstedshastigheden er meget hurtig, og det er derfor, det er meget foretrukket af brugere. Streaminglinkene, som den skraber og leverer, er fra Sky Sports, ESPN, BT Sports osv. Derfor er det en pålidelig kilde til streaming af UFC 225 live action.

MMA Core

romero vs whittaker på mma core

Intet er bedre end et dedikeret MMA-action-websted, der giver et bredt indhold i high definition. MMA Core er et websted, der tilbyder alle nyheder, statistikker og live streams fra MMA-verdenen. MMA-kerne er blevet meget berømt over hele kloden for sin servicekvalitet og indholdets tilgængelighed.

Fight-Live.com

ufc 225 om kamp live

Fight Live er et one-stop-sted for al kampkamp live-streaming fra nogle af de bedste platforme i kampsportindustrien. Det leverer levende stemmer til UFC, WWE, Bellator, MMA og Boxing. Besøgende kan let se kampkortene sammen med timingen på webstedet før streaming.

Sådan ser du UFC 225 på Kodi Krypton 17.6 eller lavere uden kabel

 1. Åben Kodi > Klik på Indstillinger > Åben Filhåndtering.hvordan man ser ufc 225 på kodi
 2. Klik på Tilføj kilde > Klik Ingen > Indtast denne URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik Okay > Navngiv denne URL som Overhøjhed > Klik Okay > Klik Okay igen.hvordan man ser ufc 225 på kodi krypton version 17.6 eller lavere
 3. Vend tilbage til Kodi Startskærmen > Åben Add-ons menu > Klik på boksikon > Clickt Installer fra zip-fil.ufc 225 kodi
 4. Vælg Overhøjhed > Klik på repository.supremacy-x.x > Vælg repository.supremacy-x.x.zip > Vent på meddelelsen.ufc 225 kodi repository
 5. Klik Installer fra depot > Klik på Overhøjhed > Åben Video-tilføjelser folder.ufc 225 kodi addon
 6. Vælg Planet MMA  > Hit Installere > Vent på Tilføjelse aktiveret notifikation.

ufc 225 kodi guide

Afsluttende ord

UFC 225 vil helt sikkert være en aften med underholdning, da alle konkurrenterne bringer handlingen til Octagon. Hele verden har sine øjne rettet mod begivenheden, så du skal skynde dig og spænde dig op for at se begivenheden live. Denne guide indeholder komplette detaljer om alle de krævede oplysninger for at fortælle dig, hvordan du ser UFC 225.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map