YouTube på Firestick og Fire TV – Sådan installeres på mindre end 5 minutter

Lurer du stadig på om du kunne se YouTube på FireStick?


Ingen! Disse dage er længe gået.

Lige siden Google og Amazon er blevet involveret i en rivalisering, er tingene blevet meget vanskelige for online streamere. Som et resultat af denne fejd tog google ned YouTube-appen fra Amazon Firestick-apps-butikken, hvilket virkelig har skadet brugernes stemninger.

Alert: Brug ikke nogen app uden at bruge vpn til firestick.

Kan jeg se YouTube på FireStick?

Google og Amazon kommer ansigt til ansigt var bestemt til at ske, og lige sidste år blev rivaliteten bitter, da Google begyndte at trække sine applikationer fra Amazon-butikken som YouTube-appen selv.

Amazons afslag på at sælge Googles produkter og byde på Amazon Prime Video som Chromecast-app ser ud til at være den virkelige årsag bag denne fejde mellem branchetyranerne.

Amazon skærer uden tvivl markedet som en skarp dolk, og dette ødelagte Googles eksistens og indtægter. Amazons markedsandel begyndte at vokse, mens Google-brugere begyndte at falde.

Disse bekymringer provokerede Google til at tage nogle store skridt, og det er grunden til, at Google begyndte at modvirke Amazonas strategier. Google foretog nogle improvisationer til sine Shopping-handlinger for at ryste Amazon’s online butikker. For det andet improviserede det sine kort, hvilket gjorde det muligt for spil- og appudviklere at forbedre deres applikationsfunktioner ved at integrere Google maps.

Frem for alt var det største slag at fjerne apps, som Google ejet af Amazon-butikken, og jeg kalder dette skridt et stort slag, fordi det har rystet Amazon-brugere, der foretrak YouTube til at se videoer uden jailbreak.

Ofte stillede spørgsmål til YouTube på Fire TV

Her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål fra FireStick- og FireTV-brugere:

Hvilke enheder kan du se YouTube TV på

YouTube TV kan ses på computer, mobile enheder, tabletter og smarte tv’er. Her er en specifik oversigt over alle de enheder, som YouTube TV kan få adgang til:

 1. Chromecast
 2. iPhone og iPad
 3. Smarttelefoner (Android Mobiles) og tablets
 4. Android TV
 5. AirPlay til Apple TV
 6. Xbox
 7. Samsung Smart TV
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Kan jeg cast til FireStick

Ja, du kan let caste YouTube på FireStick de begrænsninger, der er implementeret af Google. Casting af YouTube på FireStick er dog ikke længere, som det plejede at være, fordi da Google fjernede YouTube fra Amazon-butikken, blev Silk-browseren introduceret som et alternativt værktøj til casting af YouTube på FireStick.

Det bedste er, at casting af YouTube på FireStick fra enhver iPhone eller Android-enhed nu er blevet lettere.

Hvorfor fjernede Google YouTube-app fra Amazon app store

Google fjernede YouTube-appen fra Amazon app-butik, fordi Amazon nægtede sit tilbud om at præsentere Amazon Prime Video som en Chromecast-app. Amazon nægtede også at udvide salget af Google-produkter, hvilket bragte denne fejde mere.

Som en gengældelsesflytning fjernede Google sin videostreaming-app fra Amazon app-butik, hvilket efterlod tusinder af brugere uden bevidsthed.

Amazons forretningsmodel fungerer ikke som Google ønskede, måske var det derfor, disse to industrigiganter ikke kunne finde en fælles grund. Amazon lancerede Apple TV-appen ved at holde fast ved sin forretningsmodel, at den kun ville sælge en begrænset mængde. Amazon giver ikke nogen særlig fordel for nogen.

Sådan installeres YouTube TV på Amazon FireStick

 1. Sæt din FireStick-enhed til dit tv.
 2. Gå til menuen ‘Indstillinger’.
 3. Klik på ‘Enhed’.YouTube på firestick og fire-tv
 4. Klik på ‘Udviklerindstillinger’.hvordan man installerer YouTube på firestick
 5. Tænd “Apps fra ukendte kilder”.hvordan man ser YouTube på brand tv
 6. Download nu “Downloader” -appen ved at gå til søgemenuen og søge efter “Downloader”. Når du har downloadet appen, skal du installere den.hvordan man får youtube på amazon firestick
 7. Hvis du allerede har en YouTube-appversion installeret på din FireStick på din enhed, skal du fjerne den.
 8. Åbn Downloader-appen, og skriv denne URL-adresse: https://smartyoutubetv.github.io i adresselinjen > Klik på Gå.youtube om firestick fungerer ikke fejlproblemer
 9. Når appen er downloadet, skal du gå til Downloads og åbne det downloadede link > Klik på ‘Stabil version’ > Vent, indtil filen downloades.smart youtube github io
 10. Når download er afsluttet, skal du klikke på Installere > Når systemet beder om tilladelse til at installere appen, skal du klikke på Installere.smart youtube tv på firestick
 11. Klik på Åbn, når installationen er afsluttet.YouTube på firestick download
 12. Der har du YouTube-appen hentet på din FireStick eller FireTV (Uanset hvilken enhed du bruger).

Hvad skal jeg gøre Når jeg har installeret YouTube TV Fire Stick

Når du har installeret YouTube-appen på FireStick, skal du konfigurere den for bedre funktionalitet. Følg disse trin for hurtigt at konfigurere YouTube-appen på FireStick:

Åbn YouTube-appen. Du vil se 4 forskellige muligheder:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV og andre
 4. 4K: Alt version

Vælg fra de tilgængelige indstillinger 720p.

youtube version 4k på firestick

 1. Nu skal du installere Crosswalk Project Service. Hvis du ikke allerede har denne service installeret, kan du muligvis se denne fejl:crosswalk-projektservice ikke fundet
 2. Klik på Get Crosswalk > Klik på Installer.xwalkcorelibrary
 3. Når appen er installeret, skal du klikke på Udført.
 4. Nu kan du nemt bruge YouTube-appen på din FireStick og FireTV-enhed.

Bedste / nemmeste måde at se YouTube TV på FireStick

Hvis jeg var en naysayer, ville jeg have anbefalet dig at springe over YouTube TV og blot gennemse YouTube online og se videoer.

Men hvorfor være en pessimist, når der er et hack i lommen!

Hvis installationsproceduren, der er udarbejdet ovenfor, synes at være kompleks for dig, kan du prøve den bedste og nemmeste måde at se YouTube på FireStick, som er gennem Mozilla Firefox og med en VPN på Firestick.

Det er rigtigt!

Mozilla lancerede for nylig en opdateret version af Firefox på FireStick, som har kapacitet til at give FireStick-brugere let adgang til YouTube TV. Denne version af Mozilla Firefox kan downloades og installeres direkte fra Amazon app store uden problemer.

I denne version af Mozilla Firefox er der et dedikeret bogmærke, der giver brugerne mulighed for at gå til YouTube ved blot at klikke på det. Denne funktion har virkelig lettet Amazon FireStick-brugere og YouTube-elskere.

Er det ikke så let?

Konklusion

I sådanne rivaliteter står slutbrugerne af tjenesterne for det ultimative tab. Ingen tweaks eller løsninger ville være blevet bedt om, om disse to giganter ikke ville have gået så langt mod hinanden. Nu skal brugerne stole på at downloade APK-filerne til installation af YouTube TV.

Google ville have troet, at det at fjerne YouTube TV fra app-butikken ville afskrække Amazon-brugere, men en ting, som Google glemte, er, at binge-overvågere og online streamere altid finder et hak til alt som kodi på firestick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map