10 potpuno besplatnih VPN-a za Kodi (2020)


Kodi je besplatan i s otvorenim kodom, što uvelike objašnjava zašto nećete potrošiti novac na VPN-u koji inače možete dobiti besplatno.

Besplatni VPN-ovi postoje svugdje, ali teško je pronaći VPN koji ne bilježi vaše podatke, nudi neograničenu propusnost i također je besplatan..

Ne brinite, jer smo testirali preko 44+ besplatnih VPN-ova da sastavimo popis najboljih besplatnih VPN-ova za Kodi.

Podijelio sam ovaj popis na neograničenu propusnost i ograničenu propusnost. Besplatni VPN za Kodi odabran je na temelju brzine, moćne enkripcije i stroge politike bez prijave.

5 besplatnih VPN-ova za Kodi s neograničenom propusnošću

1.SurfsharkNeograničeni podaci s moćnom enkripcijom. Možete isprobati 7-dnevno besplatno probno razdoblje s neograničenim vezama uređaja
2.ProtonVPNNadprosječna brzina s neograničenom propusnošću.
3.BetternetVrhunska sigurnost bez ograničenja propusnosti.
4.UrbanVPN81 lokacija poslužitelja koja pomaže deblokiranju Kodi dodataka.
5.Turbo VPN300+ milijuna pouzdanih korisnika. HD streaming iskustvo.

5 besplatnih VPN-ova za Kodi s ograničenom propusnošću

1.Štit za žarišteOgraničenje podataka od 500 MB dnevno s vojnim šifriranjem.
2.WindscribeOgraničenje podataka od 12 GB mjesečno. Kodi promet je potpuno skriven.
3.TunnelBear500 MB svaki mjesec. Jednostavan za upotrebu i postavljanje.
4.Sakrij me500 MB besplatnih podataka mjesečno. Jednostavno deblokira geografski ograničene dodatke.
5.SpeedifyOgraničenje podataka od 10 GB. Snažno šifriranje s načinom strujanja.

Top 10 besplatnih VPN-ova za Kodi

1. Surfshark

Surfshark-free-VPN-za-kodi

Trenutačno je najbolji besplatni VPN za Kodi Surfshark. Iako je njegova opcija plaćena, ali nudi uslugu 7-dnevno besplatno probno razdoblje na Androidu i iOS-u.

Ima 1.040 poslužitelja preko 60 zemalja i lako deblokira sve Kodijeve dodatke za TV uživo, filmove ili TV emisije. Sakriva vašu izvornu IP adresu i zamjenjuje je s onom na svojim poslužiteljima.

Dobar dio je što s jednim Surfshark računom možete koristite ga na neograničenim uređajima. Njegova premium verzija prilično je jeftina i koštala vas je samo 1,99 dolara mjesečno 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se također nalazi na našoj listi najbolje VPN usluge za Kodi koja zahtijeva pretplatu.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN na svojim besplatnim planovima nudi 8 poslužitelja na 3 različite lokacije koje uključuju SAD, Nizozemska, i Japan. Čuva vam potpuno sigurno tijekom strujanja na Kodi jer koristi AES 256-bitni šifriranje.

Također nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje želite koristiti njegovu premium verziju koja košta samo 4 USD mjesečno s 30-dnevna garancija povrata novca također.

Ima iznadprosječna brzina, tako da na Kodiju nema problema s streamingom filmova i TV emisija. Možete strujati Kodi s ovim besplatnim VPN-om na uređajima poput Windows, Mac, Linux, Android, i iOS.

3. Betternet

Betternet-free-VPN-za-Kodi

Betternet je još jedan besplatni VPN sa nema ograničenja propusnosti i savršeno se uklapa u Kodi korisnike. Ono ima pristojna brzina previše, iako to samo nudi 1 američki poslužitelj u svom slobodnom planu.

To šifrira vaš internet i Kodi promet s razmjernom lakoćom kako biste mogli strujati besplatni sadržaj bez brige o svom davatelju internetskih usluga.

Ako vam se ipak sviđa ovaj VPN, možete ga kupiti 2,99 $ / mjesečno. Može se koristiti na svim platformama kao što su Windows, Android, iOS, i ortak.

4. Urban VPN

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN je vršnjački VPN koji je potpuno besplatan 81 lokacija poslužitelja širom svijeta. Ovi poslužitelji pomažu u deblokiranju dodataka Kodi i čuvaju vaš identitet skrivenim tijekom strujanja.

Posjeduje i poslužitelje u Kina, Hong Kong, i UAE, što je za mene bilo pomalo iznenađenje. Trenutno je ovaj VPN dostupan samo na Windows, Android, Chrome, i Proširenje za Firefox. 

Uz Kodi, čini se i da će deblokirati američki Netflix i ostale streaming usluge. Tamo je nije dostupan chat uživo, i to je jedini nedostatak koji sam pronašao.

5. Turbo VPN

Turbo-VPN

Turbo VPN je završio 300+ milijuna korisnika kojima se vjeruje i savršena je prilika za rad s Kodijem. Nudi neograničena propusnost i ima poslužitelji dostupni u 6 zemalja na svojoj besplatnoj verziji.

Možete deblokirati bilo koji Kodi dodatak i koristiti ga za anonimno strujanje besplatnog sadržaja Kodi. Brzina je također prilično dobra, što znači da možete koristiti uslugu Real-Debrid za HD i 4K streaming.

On kriptira vaš internetski promet od hakera, a njegova premijska verzija košta 2,99 $ / mjesečno.

6. Štitnik žarišta

Točka-štit bez-VPN-kodi

Hotspot Shield je naš najbolji izbor kada je u pitanju streaming s Kodi-jem, ali ima ograničenu propusnost od 500 MB dnevno.

Koristi šifriranje vojnog stupnja koja čuva vaše podatke zaštićene, ali i one blokira pokušaje zlonamjernog softvera i krađe identiteta ako pokušate instalirati zlonamjerne dodatke drugih proizvođača.

Besplatni plan ima samo jedan poslužitelj u Sjedinjenim Državama, ali njegova premium verzija ima preko 3200 poslužitelja i košta 7,99 $ / mjesečno.

7. Windscribe

Windscribe-kodi

Windscribe je jedan od najboljih besplatnih VPN-a zbog svoje brzine, ali svejedno, ima a ograničenje podataka od 2 GB. To ograničenje možete povećati do 12 GB ako im možete dati svoju adresu e-pošte.

Ponude vjetropisa AES-256 šifriranje vojne klase, koji je isti protokol koji pružaju drugi top VPN-i da sakriju svoj Kodi promet od ISP-a.

Njegova besplatna verzija omogućit će vam pristup njezinoj 23 poslužitelja koji su prisutni u 10 lokacija. Za neograničenu propusnost on se služi 4,08 $ / mjesečno. 

8. TunnelBear

Tunnelbear-free-kodi

TunnelBear je još jedan VPN koji nudi 23 mjesta poslužitelja. Ima istu količinu lokacija poslužitelja kao i njegova premium verzija.

Tamo je ograničenje propusne širine od 500 MB svaki mjesec, ali ako ga želite učiniti neograničenim, morat ćete platiti 4,99 $ / mjesečno, koji su Nepovratni. 

To je među jedinim besplatnim VPN-om koji godišnje vrši revizije sigurnosti od trećih tvrtki. Ima pristojnu brzinu i prilično dobro djeluje na Kodi.

9. Sakrij se

Hide.Me-Kodi

Hide.Me je savršena utakmica za korisnike Kodija jer ima IP zaštita od propuštanja što ne otkriva vašu stvarnu IP adresu ostatku svijeta.

Trenutno se nudi njegova besplatna verzija 5 poslužitelja u 4 različite zemlje, tj. SAD, Njemačka, Kanada i Nizozemska. Ono ima ograničenje propusnosti od 500 MB.

Također ne prati vašu povijest pregledavanja i dostupno je za sve glavne platforme poput Windows, Mac, Linux, Android, i Android.

Njegova premium verzija košta 4,99 USD mjesečno s a 30-dnevna garancija povrata novca.

10. Ubrzajte

speedify-kodi bez-VPN

Speedify ima “Starter plan” koji je potpuno besplatan, ali ima samo a ograničenje ograničenja podataka od 10 GB. Ovaj plan izvrsno funkcionira s Kodijem, jer deblokira add TV uživo.

Za šifriranje koristi a ChaCha ili AES algoritam enkripcije što onemogućuje bilo kome da dešifrira vaše podatke.

Ima posebnu ‘Streaming Mode’ da možete uključiti kako ne bi došlo do mucanja ili prepucavanja. Premium pretplatu možete koristiti za 1,99 $ / mjesečno.

Rizici korištenja besplatnog VPN-a za Kodi

Postoji razlog zbog kojeg ti davatelji nude besplatne VPN-ove umjesto da naplaćuju određenu cijenu pretplate. Sasvim je očito da ono što dolazi besplatno nije tako pouzdano kao premium.

Njihov učinak bio je mnogo bolji od ovih Kodi VPN besplatnih usluga. Besplatne VPN usluge imaju problema s kompatibilnošću, ali svi postoje, ali postoje i određeni problemi koji su ozbiljniji, poput:

1. Ranjivost privatnosti

Privatnost je osnovno pravo svakog korisnika i nijedan korisnik ne želi ga ugroziti. Internetski streameri uvijek su u opasnosti da postanu žrtve kršenja privatnosti.

Besplatni VPN može tvrditi da je prepun vrhunskih značajki i obećava vam besprijekoran protokol šifriranja, ali u stvarnosti, ne postoji to.

Ako nemate vrhunski protokol šifriranja, dovest ćete do problema jer će curenje DNS-a i IP-a učiniti ranjivim za hakere i vlasti. Špijunske oči su posvuda i zbog toga vam je potrebna snažna zaštita koju ovi besplatni Kodi VPN pružatelji nisu u stanju isporučiti.

2. Zapisivanje podataka

Ne naplaćujući ni jedan denar, a tvrdi da nude zadivljujuće značajke i usluge! Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne?

Nema tu besplatnog ručka! Osobito kada govorite o kibernetičkoj sigurnosti i online streaming industriji, od ovih besplatnih usluga mora postojati određeni dobitak.

Naići ćete na brojne VPN davatelje koji nude besplatni VPN za Kodi i tvrdeći da ne vode zapisnike. Međutim, u stvarnosti nikad ne možete provjeriti održavaju li zapisnike ili ne i sve što rade igra se s vašim povjerenjem.

Ovi davatelji koji nude VPN za Kodi besplatno, zarađuju prikupljanjem zapisnika i zatim prodajom unaprijed. Ne postoji druga metoda zarade za njih osim prikazivanja oglasa na njihovoj VPN aplikaciji / klijentu ili web mjestu.

Davatelj VPN-a mora izgraditi osjećaj povjerenja među korisnicima jer oni koji se odluče za korištenje VPN-a neće vam cijeniti snimanje zapisnika..

3. Zlonamjerni softver i rizik krađe identiteta

Kao što je spomenuto ranije, besplatni davatelji VPN-a nemaju snažne protokole šifriranja, čime korisnici ostaju otvoreni za cyber prijetnje.

Ove Cyber ​​prijetnje mogu biti zlonamjerni softver ili phishing napadi, ali te usluge ne mogu vas zaštititi od njih.

Velika količina podataka izmjenjuje se svake nanosekunde od strane domaćina i gostiju poslužitelja dok se struji na mreži. Ti su paketi podataka, ako su šifrirani, nedostupni i štite korisnike na oba kraja.

Međutim, besplatni VPN-i ne mogu pružiti vrhunsko šifriranje, ne uspijevajući osigurati mrežne streamers.

4. Praćenje aktivnosti

Najbolji VPN osigurat će da je vaša veza sigurna, a vi anonimno pregledavate ili strujate online maskiranjem IP-a i DNS-a.

Besplatni davatelji VPN-a za Kodi ne mogu pružiti besprijekornu anonimnost, omogućujući davateljima internetskih usluga da prate vaše mrežne aktivnosti.

Kakva je upotreba VPN-a ako vaš ISP još može pratiti vašu aktivnost?

5. Kršenje podataka i propusnosti

Da, dobro ste pročitali! Mnogi davatelji besplatnih VPN-a koji rade s P2P protokolom mogu prekršiti ili ukrasti vašu propusnost. Na taj način oni mogu učiniti vaše osobno računalo kao svoj usmjerivač usluga, bez vašeg pristanka.

To nije teorija ili zabludna tvrdnja, otkriveno je da je jedan besplatni pružatelj VPN-a pod nazivom „Hola“ uključen u ovu praksu. Nije pružao nikakvu šifriranje i prodavao je propusnu širinu korisnika.

Štoviše, ti besplatni Kodi VPN davatelji mogu pristupiti podacima vašeg sustava kada se povežete s njihovim poslužiteljem.

Zaključak

Kao što kaže, „na ovom svijetu nema ničega besplatno“ istina je većinom. Nikada ne možemo vjerovati besplatnim VPN-ima unatoč činjenici da oni tvrde da nemaju pravila za zabranu.

Da biste pronašli najbolji besplatni VPN za Kodi, on mora biti dobar u streamingu i on će vas učiniti potpuno anonimnim dok strujate besplatni sadržaj.

Unatoč mnogim popisima besplatnih VPN-ova u ovom vodiču, doista ću vam preporučiti korištenje Surfsharka koji je najbolji od bilo koje navedene besplatne opcije.

Ništa se ne uspoređuje s kvalitetom brzine poslužitelja koju nude plaćeni VPN-ovi od besplatnih. Kodi je softver otvorenog koda i trebali biste znati da svaki loš dodatak koji instalirate može ugroziti vašu privatnost na mreži.

Iz svih ovih razloga potreban vam je dobar VPN koji bi vam mogao pružiti brzu brzinu i snažnu zaštitu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map