107 Kodi Addons za travanj 2020. – [100% radno]

Kodi dodaci
Najbolja stvar kod Kodija je to što omogućava korisnicima da struje raznolik sadržaj iz cijelog svijeta. Kodi je stekao veliki ugled među mrežnim streamerima upravo zbog svojih značajki i pristupačnosti. Internetsko strujanje može vas izložiti riziku i spriječiti da se to dogodi, potreban je VPN za Kodi koji bi mogao osigurati vašu privatnost i sigurnost na mreži..


Contents

Popis 107 Kodi Addona (Ažuriran popis za travanj 2020.)

Ovdje je popis 107 dodataka Kodi koje sam testirao kako bih bio siguran da djeluju i zaštićeni od zlonamjernog softvera:

Najbolji dodaci Kodi za travanj 2020

Streaming online putem različitih web mjesta nema taj šarm. Zbog toga se korisnici odlučuju za najbolje Kodi dodatke za filmove i imajući to na umu, u ovom smo vodiču naveli najbolje dostupne Kodi dodatke za vas, obavezno ih isprobajte.!

                               

Novi Kodi dodaci

Dodaci stalno dolaze i idu svaki dan. Cilj nam je da vas stalno informiramo o dodacima Nove Kodi koji su tek ušli u utrku, tako da gledatelji nastavljaju sa strujanjem i uživaju u Kodi doživljaju bez ikakvih problema..

 1. Čarolija Kodi Addon: Čarolija Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Dubbed anime: Dubbed Anime
 4. Yoda: Kako instalirati Yoda Kodi Addon
 5. Strah
 6. Pandora kutija Kodi Addon
 7. Učitavanje popisa za reprodukciju: Kako instalirati ulagač popisa za reprodukciju Kodi Addon

Najbolji Kodi dodaci za filmove

1. Izlazak

Egzodus je nesumnjivo najpopularniji Kodi dodatak treće strane u zajednici. Od povratka u igru, Exodus se može vidjeti u biblioteci gotovo svakog korisnika.

Exodus Kodi dodatak je streamingu videa koji se hvali neusporedivom reputacijom među Kodi korisnicima. Egzodus je poznat po svojim ažuriranim bibliotekama filmova, TV emisija, TV kanalima uživo i radio postajama.

Uz sve to, ima izvrsnu značajku pretraživanja, kategorizirane popise i značajke favorita. Gledatelji mogu pronaći filmove i TV emisije kategorizirane po godini, žanru, najbolje rangirani, visoko ocijenjeni i najgledaniji.

Vrijeme je da uživate u kanalima SkyTV UK preko Exodusa, gledate najnovije TV emisije HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS i mnogih drugih TV kanala odmah nakon službenog emitiranja. Pogledajte ovaj vodič o tome kako instalirati Exodus (Kodi v16 i Kodi v17.6)

2. Savez

Pakt je stigao kao službena vilica Exodus, koju je isti vlasnik uveo iz nekoliko razloga. Kad su TVAddonovi misteriozno nestali iz svijeta Kodija, usporio je Exodus iako su ga redovito ažurirali.

Konačno, kad je Exodus Kodi prestao s radom, Savez je preuzeo istu kvalitetu knjižnice i sučelja. Novi dodatak Covenant ispunio je očekivanja fanova Exodusa odabirom mjesta na kojem je Exodus otišao. Pročitajte naš najnoviji vodič kako instalirati sporazum na kodi.

3. Gurzil

Gurzil je Exodus vilica i savršena zamjena za bilo koji film ili TV emisiju koji teče dodatak. Nakon što je tim programera Exodusa pozvao da se ugasi, pojavili su se mnogi novi Kodijevi dodaci, uključujući Gurzil.

Gurzil je jedan od najpouzdanijih dodataka Kodi-ju i nikad ne zadovoljava potrebe pregleda korisnika zbog prejedanja. Ovdje potražite kompletan vodič za instalaciju gurzila.

4. Placenta

Placenta Kodi addon je vilica Exodus-a i stvara naslove radi pružanja više opcija i boljih streamova. Ovaj program koji su razvili g. Blamo i Muad’Dib, sada je dostupan u skladištu Kodil.

Nudi visokokvalitetne struje i sve najnovije naslove sadržaja, što ga čini jednim od najboljih Kodi dodataka. Slijedite ovaj vodič i naučite Kako instalirati Placenta Kodi Addon.

5. Ustajanje Neptuna

Nitko ne može odbiti dodatak koji nudi mnogo više od Ugovora, iako je njegov vilica. To je stvar s usponom Neptuna, koji je vilica dodatka Saveza i Egzodusa Kodija, ali ima bolju biblioteku i kvalitetnije protoke.

Neptune Rising Kodi dodatak donosi glavne naslove zbog pozitivnih recenzija korisnika. Korisnici su tvrdili da nudi HD kvalitetne streamove koji se reproduciraju jednim pritiskom, a njegova brzina punjenja je prilično dobra.

Uzimajući u obzir sve povratne informacije koje pružaju korisnici, ovaj se dodatak zasigurno preporučuje. slijediti Vodič za instalaciju Neptuna u usponu i uživajte u streamingu svog omiljenog sadržaja.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit je mjesto gdje ćete pronaći sve internetske štrebere. Čitatelji mogu pronaći teme povezane s gotovo svim softverom, različitim API-jevima, web sadržajem, videozapisima i još mnogo toga. Biti dodatak Kodi i kloniti se Reddita teško je ako ste video geek. Uvijek se želi isprobati nove dodatke, a istraživanje počinje od tamo.

Ako tražite među najboljim Kodi dodacima, uvijek ćete na popisu pronaći dodatak Kodi Reddit. Sada koristite Reddit videozapise bez minimiziranja Kodi-a i otvaranja bilo kojeg preglednika, kroz dodatak Kodi Reddit.

Najbolji video dodaci za Kodi

1. F4M Tester

Jeste li se ikad zapitali zašto gotovo svi mainstream dodaci zahtijevaju da se F4M Tester ispravno izvodi ,? Budući da je F4M Tester glavni razlog, ti dodaci mogu korisnicima pružiti strujanje visoke kvalitete. Dodatak F4M Tester pruža temeljni protokol dekodiranja potreban za video dodatke, osnažujući dodatke za poboljšanje korisničkog iskustva.

2. Čarobni zmaj Addon

Magic Dragon Kodi addon jedan je od rijetkih Kodi addon-a koji omogućuje live streaming Kodi-jeve televizije. Magic Dragon Kodi addon ima najbolje veze za streaming za gledanje sporta, filmova, TV emisije, TV uživo, crtanih filmova i još mnogo toga.

Teško je pronaći sve ovo u jednom pouzdanom Kodijevom dodatku, a za to je zasluga Supremacy Repository. Ima mnogo drugih sjajnih dodataka kao što su Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA itd.

Kako instalirati Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Aspis je izvrstan Kodi dodatak za gledanje visokokvalitetnih TV emisija i TV televizije. Veze za strujanje koje pruža Aspis Kodi addon izvrsne su kvalitete jer se neometano odvijaju bez padova.
Aspis Kodi addon prisutan je u Repozitorijumu Supremacyja i moramo cijeniti čin koji Supremacy izmišlja s velikim dodacima za Kodi korisnike.

4. TechStreams

TechStreams je jedinstveni Kodi dodatak za streaming filmova, TV emisija, sportove uživo, TV kanale uživo i još mnogo toga. Jedinstvena stvar ovog Kodi dodatka je što povlači linkove za streaming s torrent stranica.

To je razlog zašto Tech Streams Kodi addon ima na raspolaganju sve najnovije filmove i TV emisije. Još jedna sjajna stvar kod ovog Kodi addon-a je da ima brze i HD kvalitetne veze za strujanje.

5. Digibox

Digibox dodatak je poslastica posebno za korisnike koji imaju Trakt, Real Debrid račune, a za korisnike koji ga nemaju mogu i dalje uživati ​​u ovom dodatku putem standardnih veza za streaming. Korisnici također mogu emitirati filmove, TV emisije i dokumentarne filmove.

 

Najbolji Kodi 3d dodaci

Zabava bez 3D osjeća se kao da gubite vrijeme, zar ne? Zamislite korištenje visokokvalitetnih tokova, ali oni nisu 3D, to neće biti zabavno! Mi to znamo i zato smo za vas postavili najbolje Kodi 3D dodatke.

1. Oči

Vrlo je rijetko pronaći Kodi dodatak koji nudi 3D kvalitetne veze za streaming za Dječji sadržaj, filmove, TV emisije, filmove horora i sport. Eyeasses je jedan od rijetkih Kodi dodataka koji nudi sve gore i više.

Preuzmite Eyasses

Najbolji dodaci za Kodi 4K video

Gledajte svoje omiljene filmove, TV emisije, dokumentarne filmove, sportove uživo, događanja uživo, programe i još mnogo toga u 4K kvaliteti. Preuzmite i instalirajte najbolje Kodi 4K video dodatke sada i uzmite svoje iskustvo gledanja pića na potpuno novu razinu.

1. Nemesis

Nemesis je najnovija indukcija u svijetu Kodija, ali njezine karakteristike iznenađujuće iznenađujuće Kodijeve korisnike. Nudi 4k video rezoluciju koja je bolja od 1080p rezolucije. Omogućuje gledateljima gledanje filmova i TV emisija u 4K rezoluciji s dodatkom Nemesis Kodi. Međutim, ova značajka dolazi po cijeni. Da bi Nemesis radio, zahtijeva se da se prijavite za Real-Debrid koji košta 6 eura i plaća 6 mjeseci pretplate.

2. Pravi filmovi

Real Movies je filmski dodatak koji će vam pokazati filmove u 4K, HD i 3D kvaliteti videozapisa. Njegova glavna kategorija uključuje okvire okvira (TV kanali), filmove, odjeljak Komedije i još mnogo toga. Ovaj se Kodi dodatak neprestano ažurira i zato ga mnogi vole.

Kodi Addons za TV uživo

Gledanje televizije uživo iz kuće ili na poslu nikada nije bilo lako, ali zahvaljujući Kodi-ju ima nekoliko najboljih dodataka kodi za TV uživo. Sada gledajte svoj omiljeni događaj uživo na Kodiu bilo gdje u bilo koje vrijeme.

Međutim, važno je da korisnici shvate potrebu za VPN-om na Kodi-ju dok koriste treće strane Kodi dodatke ili programe TV uživo. Ako gledate filmove na Kodi-u, tada morate osigurati vezu i ostati anonimni, a ako pokušavate gledati TV uživo, tada će vam VPN pomoći da pristupite geo ograničenim protocima.

1. USTVNow

USTVNow je službeni dodatak Kodi koji omogućuje Kodi korisnicima gledanje svih svojih omiljenih sadržaja s američkih TV kanala. Vrlo je jednostavan za upotrebu, svi korisnici moraju samo se prijaviti na dodatak i gledati sve što žele gledati. Taj dodatak možete instalirati slijedeći naš vodič za kako instalirati USTVNow Kodi Addon

Korisnici mogu instalirati ovaj dodatak Kodi na Windows PC i Amazon Fire Stick koji također podržava druge vrhunske aplikacije za firestick. Pored toga, korisnici koji imaju Jarvis verziju Kodi-ja, također mogu instalirati ovaj dodatak na svoj uređaj.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer je službeni dodatak Kodi dostupan u službenom skladištu dodataka Kodi. Omogućuje korisnicima da gledaju svoje omiljene sportske događaje, zabavne kanale, TV uživo, nove emisije i još mnogo toga.

Doista je jedan od najboljih Kodi dodataka u Velikoj Britaniji. Međutim, radi se o ograničenom dodavanju Kodi koji ne djeluje izvan Velike Britanije. Upoznajte više o ovom dodatku i naučite kako instalirati ovaj dodatak Kodi slijedeći naš vodič za iPlayer BBC-a.

3. Ccloud televizor

Ccloud TV nesumnjivo je jedan od najstarijih i najboljih Kodijevih dodataka za gledanje Kodivih TV kanala uživo. Nudi stotine TV kanala uživo, a veze koje pružaju sjajne su u pogledu kvalitete i brzine.

Još jedna sjajna stvar ovog dodatka je ta što on stalno ažurira. Korisnici mogu gledati bilo što poput vijesti, sporta, zabave itd. Kroz ovaj dodatak Kodi. Pa što čekaš? Instalirajte cCloud na Kodi odmah!

4. IPTV Bonanza

Svi Kodi korisnici koji vole gledati sadržaj iz cijelog svijeta mogu se obratiti na dodatak IPTV Bonanza Kodi jer pruža TV emisije uživo iz različitih regija poput Velike Britanije, Sjedinjenih Država, Francuske, Španjolske, Njemačke itd. Ne samo TV emisije, već korisnici također mogu gledati sportske i glazbene emisije uživo.

Preuzmite IPTV Bonanza

5. Salvazebul talijanski IPTV

Salva59s i Baal Zebul iz obitelji Zli kralj razvili su Salvazebul talijanski IPTV Kodi Addon. Ovo je talijanski dodatak TV uživo koji pruža mrežni sadržaj s kanala koji se emitiraju u Italiji. Ovaj dodatak dostupan je u Android Repozitorijumu.

Preuzmi talijanski IPTV Salvazebul

6. SmoothStreams

Ako tražite dodatak Kodi koji nudi sportske i druge kanale za zabavu, tada je SmoothStream savršen za vas. S preko 50 TV kanala uživo, možete emitirati događaje uživo uz brojne televizijske emisije pomoću SmoothStreams. Postoje različite kvalitete za stream stream, tj. 540p, 720p i 1080p.

Najbolji Kodi dodaci za sport

Zašto tražiti problematične internetske streaming veze za vaš omiljeni sportski događaj kada su dostupne na Kodi! Gledajte koje god sportove volite, bez ikakvih problema koristeći najbolje Kodi dodatke za sport u HD kvaliteti.

1. Sportski vrag

SportsDevil je posvećeni streaming uživo i hvatanje TV dodatka za ljubitelje sporta. SportsDevil pokriva ogroman niz kanala za sportski streaming za kriket, tenis, nogomet, hokej na ledu, utrke, biciklizam i još mnogo toga.

SportsDevil je omiljen među nogometom & kriket fanovi za dugačak popis streaming kanala na raspolaganju za gledanje događaja uživo, ističe, pre & prikazuje utakmice i prikazuje TV. Sports Devil nudi 12 beINSports kanala za engleske navijače Premier lige da uživaju u svim utakmicama uživo. Među svojim bogatim popisom kanala SportsDevil nudi: SkySports, Fox Sports, BT Sports i još mnogo toga.

Ovdje pročitajte naš cjeloviti vodič za instalaciju Sportsdevil.

2. Prevara

Iako bi njegovo ime moglo biti malo upitno, ipak je dodatak Deceit Kodi odličan izbor za gledanje sporta uživo i TV uživo. Najbolja stvar u ovom dodatku je ta što ima dostupnost integracije Trakt i Real Debrid koja Kodi geeks visoko cijeni. Do sada je dodatak Deceit radio izvrsno i nisu zabilježeni problemi u vezi s tim.

Obmana je dostupna u skladištu One Nation.

3. GenieTv Kodi Utility i IPTV Sport

Dodatak Genie TV Kodi Utility and Sports kompletni je paket za Kodi korisnike koji redovno vole streaming na Kodi. GenieTV nudi visokokvalitetne sportske i TV prijenose uživo. Iznad svega, GenieTV ima sjajne alate za održavanje, kao i za rješavanje problema Kodi-ja.

Tako da Kodi geeks i Noobs mogu nastaviti strujati bez ikakvih komplikacija. Također možete kontaktirati s razvojnim programerima za GenieTVKodi putem njihove službene Facebook grupe. Dodatno spremište GenieTV Kodi dostupno je u GenieTv Repozitorijumu.

4. Joker Sportski

Joker Sports Kodi dodatak dostupan je u spremištu Maverick Kodi. Ima kategorije koje nude BT sport, 3pm Kick off Footy, Sports Channel Extra itd.

5. AceStream

Među dugačkim popisom Kodi dodataka za gledanje sporta i raznih sadržaja, imamo i AceStream koji funkcionira na BitTorrent protokolu. Ovo nije vaš uobičajeni dodatak po kazivanju. AceStream je streaming platforma koja prolazi kroz vlastiti medijski player.

Da biste pokrenuli AceStream na Kodi, trebat će vam Plexus Player. Plexus je programski dodatak koji je dostupan u Fusion repozitorijumu. Nakon što dodate Plexus player, ažurirajte njegov modul i pokrenite streamove iz AceStream na Kodi.

Ace Stream je dostupan u Adryan popisu.

Najbolji Kodi Addons za nogomet

1. Falcon Sports

Falcon sport nevjerojatno je proširenje za ljubitelje sporta koji žele gledati sportske akcije uživo. Falcon sports ima nekoliko sjajnih veza za korisnike i to u HD kvaliteti. Još jedna dobra stvar ovog proširenja je da je brzina veza vrlo brza za razliku od drugih dodataka.

Preuzmite Falcon Sports.

2. DAZN

DAZN (Da Zone) možemo nazvati novom Netflixom za sportsku kategoriju u Kodi dodacima. To je premium dodatak koji korisnicima nudi visokokvalitetne veze za sportske događaje uz nisku naknadu od 20 USD. Korisnici mogu preuzeti, instalirati i pretplatiti se na ovaj dodatak za uživanje u besprijekornoj sportskoj zabavi na Kodi-ju. DAZZN je u kratkom vremenu stekao poštovanje od zajednice Kodi.

3. Eurosport igrač

Eurosport Player Kodi addon odličan je dodatak za strujanje nogometnih događaja širom svijeta. Najbolja stvar ovog dodatka je ta što on također ima dostupnost sadržaja na zahtjev. Međutim, korisnici se moraju prijaviti za pristup ovom dodatku. Ovaj se dodatak može koristiti na PC-u, Mac-u, Fire TV / Fire Stick-u, Androidu ili Raspberry Pi.

Preuzmite EuroSport Player odmah!

Najbolji dodaci za tok engleske Premier lige

1. NBC Sport

NBC Sports jedna je od najvećih sportskih mreža na svijetu koja postoji već više od 70 godina. Sjedište joj je u Stamfordu, Sjedinjene Države, u vlasništvu je sportske grupe NBC. NBC pokriva sve glavne sportske događaje širom svijeta poput engleske Premier lige, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC i Olympics.

2. FOX Sports GO

Fox Sports službeni je prijenosnik FIFA-ina Svjetskog kupa 2018. Srećom, ima Kodi dodatak za sve nogometne navijače koji žele strujati nogometni svjetski kup. Ovaj se dodatak smatra najboljim dodavanjem Kodija za tok nogometa.

preuzimanje datoteka Fox Sports Go.

3. Nogomet reprize

Ima nekoliko ljubitelja nogometa koji možda neće moći gledati utakmice dok oni započinju uživo. Football Replays je najbolji dodatak za kodi koji pruža sve istaknute momčadi natjecanja u glavnim ligama (EPL, La Liga, Bundes Liga). Dakle, ako kasnite na utakmice FIFA-inog svjetskog kupa, ne brinite jer nogometna repriza pružit će sve glavne događaje na vašem Kodi.

preuzimanje datoteka Nogomet reprize.

4. Nogomet danas

Nogomet danas glavni dodatak za Kodi ima glavne kategorije kao što su Premijer liga, Igre, UEFA Liga prvaka, Istaknuti momenti, La liga, Primeir Leagu i još mnogo toga.

Taj se dodatak može naći u Colossus spremištu, pa čak i u spremištu Kodil. Ipak, Colossusu se najviše preporučuje za strujanje FIFA-inog Svjetskog kupa 2018. godine

preuzimanje datoteka Nogomet danas

5. Započnite Kodi Addon

Puno nogometnih manijaka gladuje gledati kako igra njihova omiljena ekipa. Ovaj najbolji dodatak za kodi u sportskoj kategoriji pružit će puno besplatnih komada nevjerojatnih trenutaka FIFA Svjetskog kupa. Započeti kodi addon uvelike je fokusiran na englesku Premier ligu. No možete komprimirati konkurentne mečeve svjetskog kupa uz udobnost HD streaminga.

preuzimanje datoteka Početi igru

6. DC Sport

DC Sports je vrlo sličan vrhunskom kodi addon Sports Devil-u. Ova treća strana kodi addon ima puno toga za ponuditi svim ljubiteljima sportskih dieharda. Budući da je FIFA-in Svjetski kup 2018. iza ugla, DC Sports je obavezan gledati te nevjerojatne ciljeve i smanjiti suparništvo među najboljim nogometnim stranama na svijetu.

preuzimanje datoteka DC Sport

Najbolji UFC Kodi Addons za gledanje UFC borbe

Streaming najboljeg u borbenom sportu više nije problem. Pogledajte svoje omiljene UFC mečeve u HD kvaliteti s ovim najboljim UFC Kodi dodacima.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA je vjerojatno najbolje uklopljen na popis za prikaz UFC događaja na Kodi-ju. Uz događaje uživo poput UFC borbe, prikazuje i dokumentarne filmove, TV emisije i prošla UFC događanja. Ovaj Kodi dodatak dizajniran je posebno za UFC PPV-ove jer unosi sav sadržaj povezan s UFC-om izravno na vaš Kodi okvir ili Kodi softver.

Najbolji dodaci za hrvanje kodi

Kodi je nevjerojatno mjesto za milijune hrvačkih fanova širom svijeta, omogućujući im da pijuckaju svoja omiljena natjecanja u hrvanju.

 1. Hrvanje na zahtjev:

Ako ste ljubitelj hrvanja i želite uhvatiti sve akcije iz WWE-a, onda je WWE on Demand savršen Kodi dodatak za vas. S popularnim pay-per-pregleda kao što su Royal Rumble i WrestleMania, addon nudi uzbudljivu akciju World Wrestling Entertainment. Isto tako, lagan je streaming starih podudaranja pristupom dijelu arhiva.

Preuzmite Wrestling on Demand

 Kodi Android Addons

Prestanite tražiti dalje i birajte među Kodi Android Addonsima koji najbolje rade na Android uređajima, uključujući pametne telefone, tablete i računala.

1. Psi Bollocks

Nemojte se zavaravati njegovim imenom, ovaj dodatak nevjerojatno je imati na Kodi. Ima širok raspon kategorija poput filmova, prikažite TV, dokumentarne filmove, dječji odjeljak, glazba, radio, sport i TV emisije. Ovaj dodatak se također može nazvati jedan u svim Kodi dodacima. Nema mnogo dodataka koji pružaju takvu raznolikost i kvalitetu strujanja poput ovog dodatka.

2. Noćni strahoti

Jeste li obožavatelj Horror sadržaja? Ako je odgovor da, onda vam se ovaj dodatak toplo preporučuje. Night Terror je nevjerojatan dodatak Kodi-a iz spremišta Illuminati koji sadrži raznovrstan sadržaj za ljubitelje Horror-a poput Paranormalnih filmova, TV emisija, dokumentarnih filmova, filmova True Crime, reality showova i True Crime Documentary.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Svi žele dodatak “Kodi” sve u jednom kako bi se spriječilo gnjavaže u pronalaženju različitog dodatka za sve. Firecat Kodi addon sve je u jednom Kodi dodatak koji sadrži kategorije sadržaja kao što su filmovi, TV emisija, TV uživo, glazba, dokumentarni filmovi, postavke itd..

FireCat Kodi dodatak dostupan je u britanskom skladištu Kodi. Za preuzimanje kliknite vezu.

Dodatak za FireCat: Preuzmite Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos je bio mitološko biće iz svima poznate video igre “Bog rata”. Kratos Kodi addon možda nije Bog Kodijevih dodataka, ali sigurno se razlikuje od ostalih zbog odjeljaka sadržaja koji sadrži.

Kategorije koje sadrži uključuju filmove, TV emisije, kolekcije, alate i ovaj dodatak ima i Trakt integraciju. Bez sumnje, Kraton Kodi addon jedan je od najboljih Kodijevih dodataka. Kratos Kodi addon možete preuzeti klikom na donju vezu: Preuzmite Kratos

Najbolji Kodi Addonovi za PPV

PPV je najbolja stvar koju trebate paziti kada uđete u streaming i napunite se. Međutim, korisnici se s tim uvijek suočavaju s problemima. Zbog toga smo razgovarali o nekim od najboljih Kodi Addona za PPV.

1. Vader tokovi

Vader Streams je poslastica za sve PPV obožavatelje širom svijeta, jer nudi poveznice s Pay per view događajima iz cijelog svijeta. Ovo je plaćeni dodatak i korisnici moraju platiti pretplatu prije nego što pristupe bilo kojim vezama. Vader Streams stekao je veliku reputaciju među svim ostalim dodacima zbog kvalitete koju pruža.

Preuzmite Vader Streams.

Najbolji dodaci za Kodi igru

Kodi nudi sve ono što drugi ne mogu! Instalirajte najbolje Kodi Game Addons navedene dolje i uživajte u omiljenim igrama na Kodi.

1. Twitch igranje

Twitch igraći dodatak omogućuje vam gledanje streamova ljudi koji igraju igrice širom svijeta. Ovo su profesionalni igrači koji igraju maratonske igre i zanimljive su ih gledati.

Ovaj dodatak možete pronaći u službenom spremištu Kodija i dobar je izbor za trošenje slobodnog vremena i gledanje profesionalaca kako igraju.

2. YouTube igre

YouTube Gaming je sličan Twitchu gdje korisnici Kodi-ja mogu gledati kako drugi igraju igru ​​i prolaze čitav gaming maraton.

Ovaj dodatak možete pronaći u dodatku YouTubea koji se nalazi u službenom skladištu Kodi. Postoji poseban odjeljak za igranje i streamovi će biti dostupni za videozapise o igrama.

Kodi Addons za MAC

Najbolja stvar kod Kodija je to što se ona pokreće na gotovo svim uređajima, a ako to ne učini, štreberi uvijek pronalaze način da to pokrenu. Možete postaviti Kodi na iPadu, Kodi na Apple TV i više.

1. Klub igrača

YouTube Gaming je sličan Twitchu gdje korisnici Kodi-ja mogu gledati kako drugi igraju igru ​​i prolaze čitav gaming maraton.

Ovaj dodatak možete pronaći u dodatku YouTubea koji se nalazi u službenom skladištu Kodi. Postoji poseban odjeljak za igranje i streamovi će biti dostupni za videozapise o igrama. Slijedite naš vodič “Kako instalirati klub igrača ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux To je Kodi dodatak za TV uživo koji stvarno dobro radi s Kodijem na MacOS-u. Korisnici mogu prenositi Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV i još mnogo toga putem ovog dodatka. Flux Kodi addon dostupan je u Aliunde Repozitorijumu.

Najbolji dodaci kodi s ograničenom geološkom oznakom

Postoje brojni dodaci koji će raditi samo na određenim mjestima. Ako želite zaobići geo-ograničenja i uživati ​​u neograničenom strujanju na Kodiu, obavezno upotrijebite VPN. Evo nekoliko VPN usluga koje možete odabrati:

 1. Vrhunski IPTV

Ultimate IPTV dodatak relativno je novi dodatak porodici IPTV dodataka, ali ostaje da bude geografski ograničen. Ovaj dodatak zahtijeva Kodi VPN za deblokiranje geografskih ograničenja kako bi se emitirali mnogi IPTV kanali širom svijeta. Njegovi su videozapisi visoke kvalitete, ali korisničko sučelje se čini pomalo kompliciranim bez spomenutih posebnih kategorija. Možete ga pronaći u spremištu Kodil i TK Norris Repo.

Najbolji pravni / plaćeni Kodi dodaci

Uvijek ćete nadmašiti sve kad koristite premium dodatke. Službeni dodaci sigurni su za upotrebu te imaju dobru kvalitetu linkova za strujanje koje nude.

Odaberite željene iz ovih najboljih legalnih / plaćenih dodataka Kodi, platite pretplatu i uživajte u bežičnom iskustvu streaminga.

1. Buzz Feed Video

Buzzfeed je stekao veliki ugled širom svijeta svojim vijestima i zabavnim sadržajima koji se dijele na njegovoj web stranici i na društvenim mrežama. Buzzfeed je internetska medijska kuća koja ima mrežu sjajnih proizvođača sadržaja, na koji sjajan način ističu njihove novinarske kvalitete.

Ima sjajnu obožavatelje diljem svijeta, a najbolji proboj koji je zaradio je to što će sada Netflix ugostiti sezonu kratkih stolica koje prave novinari Buzzfeed-a. Obavezno ne propustite sjajni sadržaj koji im dijeli, pa instalirajte službeni dodatak Buzzfeed Kodi iz službenog skladišta dodataka Kodi i uživajte u svakodnevnim Buzzfeed videozapisima.

2. CollegeHumor

Ako ste narkoman na društvenim mrežama koji voli humor i sarkazam u pokretu, sigurno biste čuli za CollegeHumor. Ova web stranica o komedijama poznata je na društvenim mrežama zbog šaljivog i satiričnog sadržaja koji sami proizvode i zbog sadržaja koji dijele čine drugi.

Sadržaj CollegeHumor su slatkiši za oči, a znamo da ćete ga voljeti gledati na Kodi. Dakle, instalirajte dodatak CollegeHumor Kodi iz službenog skladišta dodataka Kodi i počnite gledati najsmješnije videozapise i najbolje spoof-ove dostupne na mreži.

3. ACE IPTV

ACE IPTV je vrhunski dodatak za Kodi koji nudi širok izbor sadržaja. Pogledajte popularne sportove kao što su NFL, NBA, NHL, MLB i još mnogo toga. ACE IPTV donosi streamove s popularnih kanala kao što su BT Sport i Sky Sports.

Nadalje, gledatelji mogu uživati ​​u tisućama filmova i TV emisija koristeći ACE IPTV. Dodavanjem ovog dodatka Kodi, imate pristup kanalima kao što su BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies i još mnogo toga. Stoga vrhunski premium Kodi addon ima sve za svakoga.

4. SportsAccess

SportsAccess je vrhunski Kodi dodatak koji nudi sportove iz cijelog svijeta. Pretplatom na uslugu streameri mogu pristupiti svojim omiljenim utakmicama iz NBA, NHL, nogometa (nogomet) i još mnogo toga.

Addon donosi sadržaje s brojnih kanala kao što je SkySports. Kao način plaćanja SportsAccess prihvaća samo Bitcoin. Možda mnogima zvuči nezgodno, ali bolje je za vašu privatnost.

5. Mania HD

SportsAccess je vrhunski Kodi dodatak koji nudi sportove iz cijelog svijeta. Pretplatom na uslugu streameri mogu pristupiti svojim omiljenim utakmicama iz NBA, NHL, nogometa (nogomet) i još mnogo toga.

Addon donosi sadržaje s brojnih kanala kao što je SkySports. Kao način plaćanja SportsAccess prihvaća samo Bitcoin. Možda mnogima zvuči nezgodno, ali bolje je za vašu privatnost.

Kodi crtani dodaci

Crtani dodaci nešto su što nije samo za zabavu djece, već i za odrasle. Stoga, ako ste odrasla osoba, zaronite u more nostalgije i gricnete svoje omiljene crtane filmove širom svijeta. Isprobajte ovaj dodatak crtanih filmova na Kodi sada!

 1. Nickelodeon i Nickelodeon Jr

Ako vam treba dodatak koji prikazuje TV emisije Nickelodeon i Nickelodeon Jr., tada nema boljeg dodatka od ovoga. Vaša će djeca možda biti opsjednuta Nickelodeonom jer ih to dovodi do točke kad krenu kosom kada dobiju omiljene programe.

Kodi Addons za indijanske kanale

Bilo bi pitanje sreće ako biste uspjeli pronaći bilo koju radnu vezu na mreži za indijske kanale i sadržaj iz Bollywooda. Međutim, Kodi korisnici imaju sreću što mogu gledati njihov omiljeni sadržaj u Bollywoodu koristeći ove Kodijeve dodatke za Indian Channels.

1. Pogledi

Viewster je službeni dodatak Kodi za kuhanje filmova i TV emisija na mreži. Sadrži različite kategorije poput Akcija, Romantika, Drama i zasebne odjeljke za filmove i TV emisije u svakoj kategoriji. Dostupna je u odjeljku video dodataka u službenom spremištu dodataka Kodi.

2. Einthusan

Einthusan je bez sumnje najčudesniji dodatak bollywoodskih filmova za sve obožavatelje Bollywooda. Glavni razlog iza toga je što sadrži sadržaj na osam različitih jezika kao što su tamilski, teluguski, kannadski, hindski, malajalamski, bengalski, marathski i pandžabijski. Nije li to sjajno?

Uz to, ovaj dodatak sadrži i filmove s kategorijama prema genu, godini itd. Ovo nije službeni dodatak Kodi i preporučujemo vam da koristite dobru Kodi VPN uslugu kako biste zaštitili internetsku privatnost. Ovaj dodatak dostupan je u spremištu SuperRepo Kodi dodataka.

Preuzmi Einthusan

3. TV na Desi zoni

TV na Desi Zonu mora imati dodatak Kodi za sve ljubitelje indijskog sadržaja / TV emisija. Ima razne TV kanale i TV emisije. Korisnici mogu lako pregledavati i reproducirati sve što žele jer dodatak ima vrlo dobar izgled. Korisnici imaju pristup svim najvećim kanalima kao što su Sony, NDTV, IBN, Sahara itd.

4. SnagFilms

SnagFilms je službeni dodatak Kodi s ogromnom bibliotekom sadržaja iz cijelog svijeta. Ima oko 30 kategorija filmova i TV emisija, ovaj dodatak je paket za sve. Ima poseban odjeljak za bollywoodske filmove i TV emisije. Može se lako pronaći u odjeljku video dodataka službenog skladišta dodataka Kodi.

5. Bollywoodski filmovi

Bollywood Movies je Kodi dodatak posebno fokusiranim bollywoodskim filmovima i indijanskim sadržajima. Ovaj dodatak možete preuzeti i instalirati putem Super Repo-a. Ima dobru kolekciju tamilskih i hindskih filmova.

Preuzmite filmove o Bollywoodu

Najbolji Kodi Addons za Kanadu

Kanadski gledatelji s prebivalištem u inozemstvu mogu pristupiti svom omiljenom kanadskom sadržaju lako odabirom bilo kojeg od ovih najboljih Kodi dodataka za Kanadu. Ovi dodaci su za lokalne vijesti, lokalne TV emisije i druge događaje.

1. CanTV Live

CanTV Live dodatak za televiziju uživo za kanadske streamare koji borave u inozemstvu, rijetko žive u Kanadi, ali ne mogu pristupiti lokalnim vijestima. Omogućuje gledateljima gledanje lokalnih vijesti i ostalih TV emisija i sporta uživo.

2. Proizvedeno u Kanadi

Napravljeno u Kanadi IPTV je jedan od najpopularnijih dodataka za IPTV Kodi, ne samo među kanadskom publikom, već i širom svijeta..

Iako je imenovan Made in Canada, on ne pruža samo kanadski sadržaj, već ima i širok izbor američkih i engleskih sadržaja parova. Zbog toga je ovaj dodatak cijenjen u cijelom svijetu kroz Kodi zajednicu.

Ipak, ovaj dodatak bio je top izbor za kanadsku publiku. Ovaj dodatak dostupan je u skladištu Kodi Israel.

3. Kanada na zahtjev

Canada on Demand nevjerojatan je dodatak za korisnike koji žele gledati svoje omiljene emisije i TV kanale. Kanada na zahtjev nudi protoke za više od 30 kanadskih TV kanala i kvaliteta pruženih tokova je izvrsna. Ovaj se dodatak preporučuje korisnicima koji žele prenijeti kanadski sadržaj.

Kodi Španjolski dodaci

1. Dodatak Pelisalacarta Kodi

Pelisalacarta je španjolski dodatak Kodi za gledanje svih španjolskih filmova i TV emisija. Dostupan je u Super Repo-u. Pelisalacarta ima veliku raznolikost španjolskog sadržaja i često se naziva blagom španjolskog sadržaja.

Najveća značajka ovog dodatka, koji se može nazvati njegovim USP, je ta što taj dodatak ne samo da struji sadržaj, već i omogućava korisnicima da preuzmu njihov omiljeni sadržaj. Ali korištenje pouzdane VPN s ovim dodatkom je stvarno neophodno.

2. Latino TVChopo Addon

Možda ste vidjeli mnogo dodataka Kodi za sport i fitness, ali svi su dodaci Kodi na engleskom jeziku.

Latino TVChopo Addon latino je (španjolski) Kodi dodatak za strujanje sportova i fitnessa s španjolskih TV kanala. Ovaj dodatak sadrži više od 10 kategorija koje možete pregledavati i izvrsno funkcionira.

Preuzmi Latino TVChopo Addon

Najbolji dodaci za fitness za zdravlje i vježbanje

Fitness majstori širom svijeta mogu pristupiti svojim omiljenim predavanjima za trening i drugim fitnes tutorijalama na Kodi-ju. Slijede najbolji dodaci za zdravu kondiciju u fitness i vježbi koji pružaju najbolje video zapise za vas.

1. Pulsna kondicija

Pulse workout među popisima najboljih dodataka za fitness i vježbanje za vježbanje vjerojatno je najpoznatiji od njih. Ovaj dodatak vodič je za vaš fitness program jer informira čitatelje o dizanju utega, jogi, savjetima o dijeti, vježbama i mnogim drugim.

Zbirka motivacijskih videa pomoći će vam i dalje živjeti zdravijim životom. Dalje će uputiti svoje gledatelje kako smršavjeti i biti u dobroj formi. Ovaj dodatak možete naći na Kodil Repo.

2. Fizikalnost

Tjelesni dodatak podrazumijeva videozapise programa za motivaciju i vježbanje, što je dobro za pojedince koji su u početnoj fazi vježbanja.

Ima poseban odjeljak za UFC gdje streameri dobivaju sve informacije o UFC borbama i budu stalno ažurirani o onome što se događa u životu sportaša. Stoga je odličan dodatak i za ljubitelje UFC-a. Može se naći na Dandy Media i Kodil Repo.

Najbolji vremenski dodaci Kodi

Pratite najnovije vremenske prognoze iz cijelog svijeta pomoću Kodija. Instalirajte ove najbolje vremenske dodatke Kodi i budno pratite vremenske prilike.

1. Met ured

Met Office je dodatak Kodi koji pruža vremenske informacije dohvaćanjem podataka s tisuća U.K lokacija. Osobine poput petodnevnog predviđanja, automatske lokacije, minimalnog vremena odziva i pouzdanih opažanja pomogle su ovom dodatku da razvije dobru reputaciju.

Međutim, ograničenje odabira samo jedne lokacije istodobno je nedostatak u ovom dodatku. Sve u svemu, ovaj dodatak jedan je od najboljih dodataka za vremenske prilike Kodi.

Preuzmite: Met Office Zip datoteku

2. OpenWeatherMap Extended

Taj dodatak ima donekle doslovno značenje; Kao i bilo koja karta, ona pruža detaljne informacije o vremenu.

Ovaj dodatak pruža točne vremenske prognoze i vremenske karte od 36 sati do 14 dana. Još jedna razlika u ovom dodatku je ta što zahtijeva osobni API ključ. To pomaže u čestim ažuriranjima.

Preuzmite: OpenWeatherMap Zip datoteku

3. Yahoo Weather: Preuzmi

Tko nije čuo za Yahoo? Svi imaju, zar ne! Yahoo je nekada bio najpopularniji pružatelj web usluga. Yahoo je vjerovao u jednostavnost i upotrebu, a isto vrijedi i za vremenski dodatak.

Jednostavan za postavljanje, upotrebu i razumijevanje, Yahoo vremenski dodatak bez sumnje je snažna preporuka. Korisnici Kodija definitivno bi ga trebali isprobati jer je to jedan od velikih Kodi dodataka. Nema takvih zahtjeva za prijavu, nema problema u instalaciji i korisničkom sučelju ne definiraju njegovu kvalitetu.

Preuzmi: Yahoo! Weather Zip File

Ukratko

Nadam se da ste uživali u našem popisu najboljih 107 dodataka Kodi. Uživajte u kombinaciji izvrsnih videozapisa & glazbene usluge iz cijelog svijeta s našim navedenim dodacima i javite nam kako ste ih voljeli. Obavijestite nas ako nesto propusti, a mi cemo ih dodati u odbrojavanje.

Za svaku pomoć oko instaliranja ili konfiguriranja dodataka obavijestite nas u odjeljku s komentarima u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map