11 najboljih alata za održavanje Kodi-e za učinkovito upravljanje Kodi-jem

Održavanje vašeg Kodi playera nikad nije bilo tako jednostavno pomoću Kodi alata za održavanje. Ovi dodaci kodi učinkovito će upravljati vašim Kodi-jem tako da vas spašavaju od puno problema. Očistio bi svu vašu predmemoriju, upravljao knjižicama Kodi-ja, a također će pomoći i kodi koji ne radi.


U ovom smo vodiču raspravljali o 10 najboljih Kodi alata za održavanje koji će vam olakšati život pomoću softvera Kodi.

10 najboljih alata za održavanje Kodi za kolovoz

Alat za održavanje učinkovito će upravljati vašim Kodi. Evo popisa 10 najboljih Kodi alata za održavanje za studeni:

 1. Novi početak
 2. rezerva
 3. Merlin čarobnjak
 4. Čarobnjak Ares
 5. Sigurnosni štit
 6. cdART Manager
 7. Portal zajednice
 8. Portal Kodi
 9. VPN Manager za OpenVPN
 10. Preglednik dnevnika za Kodi

1. Svježi početak

Alat za održavanje svježeg pokreta Kodi Krypton je najlakši način za tvorničko resetiranje vašeg Kodi playera. Ako vam se dodaju svi dodaci Kodi dodataka koji je potrebno odbaciti, onda je ovo vaš dodatak. Deinstalirat će sve i donijeti vam potpuno novi Kodi.

najbolji alati za održavanje kodi

Kako instalirati svježi start na Kodi

 1. Otvori Kodi > Kliknite na ikonu Postavke u gornjem izborniku > Odaberite Datoteke > Sada dvokliknite Add Source.
 2. Ovdje trebate zalijepiti URL http://cypher-media.com/repo/ nakon što kliknete opciju “None” > Odaberite U redu > Upišite naziv spremišta tj. Cyphers Lockers > Odaberite U redu.
 3. Povratak na glavni izbornik Kodi-ja > Zatim dodaci > Box-ikona > Instaliraj iz Zip File opcije.
 4. Pronađite i odaberite zaključaje s Cyphers > Zatim kliknite na Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Odaberite Instaliraj iz skladišta > Cyphers Lockers > Programski dodaci > Odaberite Svježi početak > Pritisnite Install.

2. Izrada sigurnosne kopije

Korisnici Kodija brinu se da će kad instaliraju noviju verziju Kodija nestati i svaki dodatak koji su instalirali. Kodi je shvatio potrebu i uveo alat za održavanje Kodi Krypton dodatak koji će spasiti cijele Kodi podatke, uključujući dodatke i spremišta.

Rezervni alat za održavanje Kodi

Kako instalirati sigurnosnu kopiju na Kodi

 1. Otvori Kodi > Odaberite Dodaci na lijevom izborniku > Kliknite na ikonu u obliku kutije u gornjem lijevom kutu.
 2. Odaberite opciju Install from Repository > Zatim pronađite i kliknite Add-on Repository.
 3. Odaberite Dodaci programa > Zatim kliknite Backup s dugog popisa dodataka > Instalirati.
 4. Otvorite sigurnosnu kopiju Kodi dodatka > Kliknite na Sigurnosna kopija.

3. Merlin čarobnjak

Merlin Wizard još je jedan alat za održavanje Kodi Krypton koji vam pomaže očistiti predmemoriju za poboljšanje međusobnog međusobnog pretvaranja. Kako vrijeme prolazi, Kodi player razvija zastoj i to je razlog zašto se suočavate s problemima Kodi puferiranja.

Alat za održavanje Merlin Wizard-a Čarobnjak

Merlin Wizard je savršen alat za održavanje kako biste ubrzali svoje strujanje video sadržaja i uživali u dugim satima zabave. Pogledajte cjeloviti vodič za instalaciju čarobnjaka Merlin. Može se smatrati alternativom alatu za održavanje Xunity. Nadalje, ima Kodi pakete za čišćenje alata za održavanje koji čisti nepotrebne pakete.

4. Ares Wizard (ne radi)

Ares Wizard ima sve, od dodataka do kodi skladišta, do Kodi Builds-a i Kodi Skins-a. Nadalje, ima odjeljak za održavanje koji omogućava Kodi korisnicima čišćenje predmemorije, brisanje paketa i brisanje sličica. Njegove značajke ne završavaju ovdje, on dodatno analizira vaš Kodi i preporučuje posebna podešavanja koja vam omogućavaju da zaustavite punjenje Kodi-a.

Ares Wizard Kodi Alat za održavanje

Pogledajte vodič za instalaciju Ares Wizarda. Nakon što instalirate Ares Wizard-a, otvorite Ares Wizard > Idite na karticu Održavanje i izbrišite predmemoriju. Da biste pratili preporučene postavke, otvorite Ares Wizard > Idite na opciju Podešavanje > Slijedite postupak.

5. Sigurnosni štit

Security Shield je dodatak alatu za održavanje koji skenira vaš sustav na viruse i bugove. Jedna od njegovih karakteristika govori vam o tome koje spremište trenutno ne instalira dodatke. Možete biti u tijeku s obzirom na to koje je spremište potrebno instalirati, a koje trebate izbjeći.

Alat za održavanje sigurnosnog štita

Sigurnosni štit možete pronaći u skladištu Noobs and Nerds, pogledajte vodič za instalaciju Noobs and Nerds. Nakon što instalirate spremište, prijeđite na Programski dodaci > Odaberi Sigurnosni štit > tisak Instalirati.

6. cdART Manager

Ako ste veliki obožavatelj glazbe, onda je to savršen dodatak za vas. cdART Manager će vam omogućiti da upravljate svojom glazbenom bibliotekom i sortirate je prema vašem glazbenom ukusu. Ako Kodi korisnici imaju glazbenu biblioteku koja teče s puno glazbe, tada će cdART Manager upravljati vama.

cdart Manager Kodi alat za održavanje

Kako instalirati cdART Manager na Kodi

 1. Preuzmite datoteku dodataka cdART Manager > Spremite na svoj sustav.
 2. Otvori Kodi > Odaberite Dodaci > Zatim Box-ikona > Instalirajte iz Zip datoteke.
 3. Prenesite ili pregledajte datoteku dodatka koju ste preuzeli u 1. koraku.
 4. cdART Manager je sada instaliran.

7. Portal zajednice

Community Portal je informativni alat za održavanje Kodi Krypton jer vam pruža informacije o najnovijim dodacima. Također, kodi korisnici dodatno educiraju o popularnim dodacima, zajedno s brojem preuzimanja.

Alat za održavanje programa Kodi

Pogledajte vodič za instalaciju spremišta Noobs i Nerds. Jednom kada instalirate Noobs and Nerds, otvorite skladište > Ići Programski dodaci > Odaberi Portal zajednice s popisa > Pogoditi Instalirati.

8. Kodi Portal

Kodi Portal je programski dodatak u koji možete istovremeno instalirati brojne popularne dodatke pored jasne predmemorije. To je poput Kodi Wizarda gdje možete dobiti Kodi Skins i Kodi ekstenzije prema vašim željama. Pregledajte različite najbolje čarobnjake kodi.

Alat za održavanje portala Kodi

Pogledajte vodič za instalaciju Ares Project Repozitorija. Nakon što ste instalirali Ares Project, prijeđite na Programski dodaci > Odaberi Portal Kodi > Pogoditi Instalirati.

9. VPN Manager za OpenVPN

VPN Manager za OpenVPN osigurava vašu privatnost na mreži uz pomoć Kodi VPN-a. Pomoću ovog alata za održavanje Kodi Krypton moći ćete se povezati s VPN-om koji će sakriti vaše mrežne aktivnosti na Kodi. Pogledajte instalacijski vodič za VPN Manager za OpenVPN.

Nadalje, dodaci za IPTV uživo su geografski ograničeni. To znači da će vam trebati VPN da nadiđete ograničenja i moći ćete strujati kanale iz cijelog svijeta. Uz VPN Manager za OpenVPN, možete imati slobodu koristeći Kodi.

10. Preglednik zapisa za Kodi

Ovaj alat za održavanje Kodi omogućava pregled trupaca. Tako se dogodilo da se Kodi korisnici suočavaju s logom pogreške provjere tijekom instaliranja dodataka ili čak spremišta. Ovaj će vam dodatak dati do znanja kakvu grešku imate ili koje datoteke nedostaju.

Preglednik dnevnika za Kodi alat za održavanje

Kako instalirati preglednik dnevnika na Kodi

lansiranje kodi > Odaberi Add-ons izbornik > Kliknite na Instalacijski paket ikona na vrhu.

izabrati Instaliraj iz skladišta > Pronaći Spremište kodi dodataka s popisa.

Ići Programski dodaci > Pretražite i odaberite Preglednik dnevnika na Kodi > Pogoditi Instalirati.

11. Alat za održavanje Xunity

Alat za održavanje Xunity nekada je bio veliki dodatak, ali nije uspio produljiti život i nestao je na zraku. Alat za održavanje Xunity mogao bi učiniti bilo što, od brisanja predmemorije do upravljanja knjižnicom. Imalo je vlastito spremište koje je bilo moguće preuzeti na Kodi player.

Alat za održavanje Xunity bio je cjelovit alat za održavanje dok ga nisu pokrenuli njegovi programeri. Međutim, od tada je tek nekoliko dodataka uspjelo zadovoljiti njegov skup značajki.

Završetak

Kodi alati za održavanje pojednostavljuju Kodi u svakom pogledu. To pomaže Kodi korisnicima da upravljaju svojim dodacima, knjižnicama i očiste sve nepotrebne datoteke koje koristi vaš Kodi. Pomoću našeg vodiča možete pričvrstiti svoj Kodi player s 11 dodataka najboljeg alata za održavanje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map