123Movies Najbolje stranice za online filmove besplatno | Pronađite slične stranice poput 123 filma za gledanje besplatnih HD filmova

Što je 123movies?

123movies je internetska stranica za streaming filmova koja korisnicima omogućuje besplatno gledanje i preuzimanje popularnih i najnovijih filmova. Ima veliku biblioteku s tisućama filmova i TV emisija raznih žanrova. 123movies ne zahtijevaju nikakve registracije računa, prijave ili članarinu.


Postoje različite kategorije sadržaja dostupnih u 123 filmova poput filmova, TV emisija, animea itd. Korisnici mogu vrlo lako strujati svoj željeni film tako što će posjetiti stranicu i klikom na naslov sadržaja koji žele pogledati. Film se prikazuje odmah (nekoliko skočnih prozora otvaraju se klikom, zanemarite ih) i korisnici mogu potražiti željeni sadržaj ako nije prikazan na početnoj stranici.

Još jedna sjajna značajka 123movies-a je da ako korisnik ne može pronaći nijedan film na web mjestu, može kliknuti karticu Zahtjev i ispuniti obrazac za zahtjev za film. Vlasnici web stranica tada će ga pogledati i na zahtjev korisnika prenijeti određeni film na web mjesto.

123movies mogu se kategorizirati kao torent stranica poput Yify, Kickass, 1337x s brojnim naslovima sadržaja koji su spremni za korisnike. Međutim, razlika dolazi u prirodi web-mjesta koje djeluje, jer bujične web stranice sadrže sadržaj koji pružaju, dok web-lokacija 123movies ne sadrži nijedan sadržaj. Iako se sadržaj lako može strimirati na web mjestu, izvori navode kako te datoteke zapravo nisu host na poslužiteljima web mjesta.

Ako ste korisnik Kodi-a, možda će vas iznenaditi kada znate da postoji i dodatak 123movies Kodi. Omogućuje vam da besplatno prelistate sve svoje omiljene filmove iz svoje biblioteke. Obavezno preuzimajte pouzdano spremište dodatka s obrasca jer su na mreži dostupne mnoge lažne aplikacije i dodaci 123movies.

123movies suočio se s velikom vrućinom od vlasti u SAD-u i Velikoj Britaniji i to je rezultiralo zatvaranjem njihove službene domene koja je bila “123movies.to”. Domena se od tada ne koristi i web lokacija više nikada nije ponovno zaživjela.

Smanjuje se 123 filmova?

Izvorna domena 123movies, koja je bila “123movies.to”, oborena je nakon što su vlasnici web lokacija suočeni sa pravnim teretima koje su pritisnule vlasti. Ranije ove godine, MPAA (udruženje filmova u Americi za filmove) navela je 123 filmove kao najpopularnije ilegalno web mjesto među “zloglasnim mjestima”.

123 filma dolje

Otprilike 98 milijuna korisnika svaki mjesec posjećuje to zloglasno web mjesto, što je vlasti izazvalo zabrinutost. Nelegalno web mjesto koje dobiva takav obim prometa uvijek izaziva veliku zabrinutost.

Trenutno je službena domena 123moviesa smanjena, ali njezina zrcalna web mjesta i dalje rade. Još jedna glasina u industriji je da je 123movies još uvijek funkcionalan s drugim imenima kao što je čvorište 123movies. Međutim, neki tvrde da se radi o kloniranim mjestima i službeno web mjesto 123movies više ne funkcionira.

Pokušao sam pristupiti stranicama s ogledalima i primijetio da ta zrcalna mjesta imaju ažurni sadržaj i mislim da su glasine možda istinite.

Je li 123movies siguran / zakonski?

Ne, 123movies nije legalno koristiti jer sam već spomenuo da je MPAA pokrenuta nakon njega jer pruža piratske sadržaje. Pregledavanje ili preuzimanje takvog sadržaja je nezakonito i možete upasti u ozbiljne probleme ako se na njega uključite.

Što se tiče njegove sigurnosti, takve stranice imaju malwares i viruse na licu mjesta. 123movies je u prošlosti bio predmet zlonamjernih programa i gostovanja virusa i zato bih ga nazvao nesigurnim. Sada kada je web mjesto niže, ne možemo provjeriti je li web lokacija i dalje potencijalna prijetnja ili ne, ali kad sam pregledao zrcalne stranice, rezultati su pokazali da ni one nisu sigurne.

Vijesti Fifa WorldcupPreporučuje se povezivanje s VPN-om za vrijeme strujanja filmova preko 123Movies. 123Movies proglašen je ilegalnim jer besplatno emitira filmove. Osim neusporedivih sigurnosnih prednosti koje pruža VPN, VPN će vašu aktivnost čuvati sigurno, anonimno i deblokirati geo-ograničeni sadržaj..kat cta

123 filmova nesigurno legalno

Uvijek je bolje držati se podalje od takvih potencijalnih prijetnji ako na uređaju nemate antivirus koji bi vas mogao zaštititi od takvih prijetnji. Koliko god se takve web stranice činile zabavne, bolje je ostati siguran nego žaliti se.

123Movies Proxy / Klonovi i ogledalo / Slično kao i web lokacije

Trenutno postoji više od 50 stranica zrcala od 123 filmova na mreži i svi imaju gotovo isti sadržaj u svojoj knjižnici. Naveo sam prvih 50 stranica s ogledalima na koje možete paziti:

URL web mjestaStatusUbrzati
1. https://123movies.co/NA LINIJIVrlo brzo
2. https://gostream.is/NA LINIJIVrlo brzo
3. http://123movies.gsNA LINIJIBrzo
4. http://123movies.net/NA LINIJInormalan
5. http://123-movie.ruNA LINIJIVrlo brzo
6. http://123movies.toNA LINIJIBrzo
7. http://123movieshd.toNA LINIJIVrlo brzo
8. http://gomovies.isNA LINIJInormalan
9. https://gomovies.com.ru/NA LINIJIBrzo
10. https://gomovies.pet/NA LINIJInormalan
11. https://gomovies.space/NA LINIJIVrlo brzo
12. https://gomovies.tech/NA LINIJInormalan
13. https://123movie.space/NA LINIJInormalan

123Movies otključan u Velikoj Britaniji?

Na zahtjev MPA-e (Europa), više desetina ilegalnih mjesta naloženo je zatvaranju Britanskog visokog suda. Među tim web lokacijama web stranica 123movies nalazila se na vrhu liste jer je bila najčešće korištena piratska stranica. Evo mjesta koja je sud naredio gašenje:

123movies.toThemovie4u.com
Geektv.isMoviesub.net
Genvideos.orgMovietubenow.biz
Gowatchseries.bizSeries-cravings.me
Hdmovies14.netSpacemov.com
Hdmovieswatch.netStreamallthis.is
Watchmovies.ms

123movies je ugašen, ali kako glasine navode, i dalje je dostupan putem interneta preko svojih zrcalnih stranica. Međutim, Ujedinjenom Kraljevstvu više nije dostupan zbog strogih zakona protiv piraterije koje su vlasti uzele u obzir.

Bez obzira na to, kada želite da deblokiraju 123 filmove u Velikoj Britaniji, možete koristiti VPN i pristupiti mu tako što ćete se povezati s bilo kojom neutralnom regijom u kojoj je stranica dostupna.

Vijesti Fifa Worldcup123Movies nije dostupan u Velikoj Britaniji zbog problema s autorskim pravima. Da biste pristupili 123Movies-u u Velikoj Britaniji, možete ga deblokirati pomoću VPN-a. Osim neusporedivih sigurnosnih prednosti koje pruža VPN, VPN će vašu aktivnost čuvati sigurno, anonimno i deblokirati geo-ograničeni sadržaj..kat cta

123movies alternative ili stranice poput 123movies

Službena stranica 123movies više nije na mreži, ali postoje slične internetske stranice koje se mogu koristiti za streaming besplatnih filmova. Ove stranice ne zahtijevaju prijavu ili članarinu baš kao 123movies. Evo prvih 10 najboljih alternativa od 123 filmova za ispunjavanje vaše gladne struje:

 1. Da! Filmovi
 2. Vumoo
 3. ShowBox
 4. VexMovies
 5. Salitra
 6. Movie25
 7. WatchFree
 8. GoMovies
 9. PopcornFlix
 10. Zmovies

Završne riječi

Piratstvo na mreži posljednjih nekoliko godina ozbiljno je zabrinulo proizvođače i distributere sadržaja jer je trend piratstva drastično porastao. Sve je počelo s bujicama, a zatim su se web stranice poput 123 filmova počele prikazivati ​​na mreži. 123movies omogućilo je korisnicima da emitiraju svoje filmove bez plaćanja novčića, a taj se trend proširio poput požara.

Međutim, u proteklih nekoliko godina vlasti su postale vrlo promatračke putem interneta, a borba protiv takvih usluga sve je brža. Takve web stranice s milijunima posjetitelja lako crtaju oči autoriteta i to se dogodilo sa 123 filmova.

Vlasti su primijetile njegovu popularnost i zato je morala ugristi prašinu. No, njegove zrcalne stranice i dalje su na mreži, ali korisnici će uvijek biti voljni koristiti te web stranice jer mogu biti zlonamjerne i štetne..

Korisnici koji se odluče na korištenje takvih web lokacija trebaju imati na umu da su te web stranice nezakonite i ako ih upotrebljavate, lako ih možete dovesti u opasnost jer bi se mogli suočiti s pravnim teretom za pristup piratskom sadržaju. Ako i dalje želite koristiti takve stranice, tada je najbolji način da to učinite anonimnim. Upotrijebite VPN uslugu da biste osigurali svoju privatnost i anonimno surfali webom, ali odaberite pouzdanog VPN davatelja koji ima najbolje šifriranje i uslugu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map